Antti Pesonen on kuollut

aaaaaak

Itsenäisyyspuolueen pitkäaikainen puheenjohtaja Antti Pesonen on kuollut, puolue kertoo nettisivuillaan.

Antti Pesonen syntyi Alajärvellä 19.10.1963 ja menehtyi tänään keskiviikkona 5.4.2017 aamupäivällä lyhyeen, vakavaan sairauteen.


http://yle.fi/uutiset/3-9549306

7

286

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • R.l.P

      Suomessa kuolee vajaat 150 ihmistä päivässä, joten ketä joku Pesonen kiinnostaa.

      • regxthrxh

        IPU:n palstalla kiinnostaa. Pitkäaikainen puheenjohtaja.


      • ihansamaa

        Ei minuakaan kiinnosta yhden katkeran sinivihreän kuolema.Sitähän sitten itse et näe.


    • oma.maa

      Antti Pesonen teki työtä valtiollisen itsenäisyyden eteen ,joka olisi myös kansalaisten itsenäisyyden edellytys. Sitovat kansanäänestykset pakottaisi poliitikot ajamaan kansan etua.

      Tässä näennäisdemokratiassa kansalaiset eivät käytännössä pääse vaikuttamaan oman elämänsä kohtaloihin mitenkään. Jos kansalaiset eivät voi äänestämällä vaikuttaa omiin asioihin ja ympäristönsä tapahtumiin ,niin mitä keinoja jää jäljelle? Sitä on päättäjien ja muiden asiantuntijoiden syytä vakavasti pohtia.

      Lissabonin sopimuksessa ,joka on käytännössä EU:n perustuslaki ylin päätösvalta on unionilla. Aikoinaan ,kun Lissabonin sopimuksesta keskusteltiin yhdessä ajankohtaisohjelmassa ,niin Antti Pesonen sanoi selvästi ,että tämä sopimus tarkoittaa sitä ,että unionin päätösvaltavalta on ylempänä kansallista päätösvaltaa,johon nykyinen (hyvissä ajoin valittu) keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen tomerasti vastasi ,että" ei unionin lainsäädäntövalta ole kansallisen laisäädännön yläpuolella ,vaan se korvaa kansallisen lainsäädännön" Harmi vaan ettei tuota kyseistä ohjelmaa ole saatu julkisuuteen ylen arkistoista kokonaan.

      Tästä kuitenkin on kyse ,jos maalla ei ole ylintä lainsäädäntövaltaa ,niin siltä puuttuu kaikki oleellinen ,jotta valtio ja sen ihmiset voisivat olla aidosti itsenäisiä ja tehdä parempia valintoja hyvinvoinnin eteen. Tämä valitettava tarkoituksellinen päätösvallan luovuttaminen tarkoittaa maamme loppua ja tämän Antti Pesonen näki monen muun ihmisen ohessa.

      "Itsenäisyys on kuin terveys, kun sen kerran menettää ,niin sitä on vaikea saada takaisin."

      Itsenäisyystyö jatkuu ja tehostuu muodossa jos toisessakin.Nyt myönnetään jo laajasti ,ettei kansalaisilla ole käytännössä oikeaa vaikutusvaltaa,vaan olemme lähinnä sivustaseuraajia.

      Iso Kiitos Antti !

      • nyt_sentään_osaksi

        Siinä ryssäkistä maalataan jotain itsenäisyysenkeliä.. HAH
        Eipä ollut sen kummemmin Hakalehto kuin Pesonenkaan vaatimassa irtiottoa vuodesta 1918 jatkunutta riistoa aina tuonne 1990 luvulle saakka jatkuneessa ryssähyyryläisyydestä. piti kaatua tuon pakkoavioliiton omaan mahdottomuuteensa, kun se isäntä ryyppäs itsensä hengiltä.

        Sinne hinkui komuikeen alle molemmat kotiryssät viimeiseen asti ja kaikessa muuta maailmaa mustamaalaten ja kadehtien, kiimaisina itään päin kuolaten.


      • kyllä-tiedetään
        nyt_sentään_osaksi kirjoitti:

        Siinä ryssäkistä maalataan jotain itsenäisyysenkeliä.. HAH
        Eipä ollut sen kummemmin Hakalehto kuin Pesonenkaan vaatimassa irtiottoa vuodesta 1918 jatkunutta riistoa aina tuonne 1990 luvulle saakka jatkuneessa ryssähyyryläisyydestä. piti kaatua tuon pakkoavioliiton omaan mahdottomuuteensa, kun se isäntä ryyppäs itsensä hengiltä.

        Sinne hinkui komuikeen alle molemmat kotiryssät viimeiseen asti ja kaikessa muuta maailmaa mustamaalaten ja kadehtien, kiimaisina itään päin kuolaten.

        IPU kaatui tosiaan johdon kommunistiystävyyteen. Me ipulaiset emme ole kommunisteja koska tämä mahdoton aate on nyt tuhonnut EUn kautta Suomenkin talouden.Ja nyt kommunismin nimiin huutavat äänekkäimmin oikeisto,kepu ja pankit jotka EUn johdolla rosvoavat kansalaisilta kaikki säästöt jotka EKP jakaa velkarosvoille biljoona per vuosi. Tätä menoa kansalta on ryöstetty kaikki säästöt tyhjiin muutamassa vuodessa ja työstä saadut palkat menettäneet ostovoimansa. Pahempaa ei voi olla kuin kommunismi ja sosialismi ja se ei ole IPUn syy.Jos IPU olisi ollut toisenlainen puolue niin sillä olisi tietysti 20-50% kannatus kuten muissa sivistysvaltioissa joissa on laki ja järjestys. Itsenäisyys on menetetty ja sairaus saatu. Molemmat on pörssikeinottelijoiden kommunistinen saavutus. Ihan sama meno kuin Hitlerin valtakunnassa ja samasta syystä. Kukaan ei tunnusta tekojaan ja kansa uskoo sinisilmin rosvojen valemediaa. Kaikki päätyy samaan velkaongelmaan inflaatioineen vääjäämättä. Sitten tiedämme syyn ja seuraukset ja syylliset jotka nyt keikkuvat verotiastojen kärjessä ja tukiaisten saajina.


    • muistoissamme

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1036
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe