Hiedan rannan suunnitelmat kopioitu Ruotsista?

hävetys

Kokoomuksen joka kotiin jaetussa vaalilehdykässä esiteltiin mahtavaa kerrostalorakentamista Hiedan rannan alueelle. Luultiin että ovat kokoomuksen arkkitehdin omia suunnitelmia, mutta sanoivat että eilen Facebookissa oli nämä kuvat osoitettu suoraan Ruotsista kopioiduiksi. Nyt on Facebookistakin kuuleman mukaan koko juttu hävitetty. Mahtoiko mennä tosiaan näin, että kokoomus yritti ratsastaa luvattomalla lainahevosella?

22

598

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Figarro

      Luinkin tästä jo fbn puolelta, mutta Nieminen itse ehti jo kiireellä poistaa ketjunsa kun tajusi että kärähti. XD Lehdestä sitä varastettua kuvaa ei ookkaan niin helppo poistaa kun niitä on jo jaettu ympäriinsä. onko se muuten jo ihan virallisestikin esillä josain???

    • Xenmajor

      Jotkut ei näemmä viisastu ollenkaan kouluajoiltaan. Jos kopioi esseensä suoraan wikipediasta, osoittaa kyllä aikamoista typeryyttä, mutta jos aikuisena tekee tollasta, se on jo rikos ja sitä pääsee selittämään ihan poliisille eikä vaan opettajalle. Taitais rapsahtaa aikamoiset sakot jos sitä lehtee kävis vähän vilauttamassa sille ruotsalaisfirmalle?

    • SourCream

      Orivettä johtaa kolmen suuren puolueen konsensus, joka lakaisee roskat äkkiä maton alle. Tässä hiedanrantajutustakin kepun Koppaset yritti ensin ottaa ilon irti, mutta äkkiä vaimennettiin heidänkin äänet. Joka puolueen paikallisvaltaa ylläpitää lisäksi jäpikkäät, joiden parasta ennen-päiväys oli 80-luvun puolella. Tätä dementoituvaa kaartia saamme kiittää Oriveden alennustilasta, joka pian aikaa alkaa näkyä asuntojen hinnoissa Mäntän malliin.

    • YhdessäHyväOrivesi

      Kyllä suututtaa tuollainen vastuuttomuus! Ihmisille maalaillaan jotain hienoja tulevaisuudensuunnitelmia, vaikka ovat tienneet koko ajan ettei ne voi toteutua koska sinne sahan alueelle ei voi rakentaa asuntoja ympäristömyrkkyjen takia!

      Vai oliko tarkoitus lakaista nekin maan alle, ja altistaa hyväuskoiset muualtamuuttajat tietoisesti mm. syöpää aiheuttaville myrkyille?

      • Kolikonkääntöpuoli

        Maaperän voi puhdistaa..


      • KruunaVaiKlaava

        Sinäkö maksat? Hyvä, koska se täytyykin puhdistaa. Asuinrakennuksia siihen ei voi rakentaa.


      • Kolikonkääntöpuoli
        KruunaVaiKlaava kirjoitti:

        Sinäkö maksat? Hyvä, koska se täytyykin puhdistaa. Asuinrakennuksia siihen ei voi rakentaa.

        Niin tai näin, puhdistettava on. Peltomaan tonteillako ajattelit Orivedelle, uusia asukkaita houkutella?


      • KlaavaTuli

        Jos koko maassa muuttoliike on isoihin kasvukeskuksiin, niin millä hitolla tänne Oriveteen väkeä alkais lappamaan yhtäkkiä? Ei millään.


    • jepuliskepulis

      Pistetään ne matut asuun sinne hietaan. Teetetään lapiotyönä maansiirto.

    • saasteista

      Ainahan sitä ideoida saa, voihan niistä joskus jotain kehittyäkin. Lehteen ei sentään kannattaisi tässä vaiheessa kirjoittaa rakennetaan ja tehdään, kun oikeasti ei yhtikäs mitään ole tulossakaan. Näinhän ne poliitikot aina puhuu eli pelkkiä tyhjiä sanoja.

      Sataman alueella kymmenen vuotta pelanneet airsoftaajia käy sääliksi, siellä nuoret pojat ryömineet ja kaivaneet poteroita sekä juoksuhautoja. Samoin uivat satama-altaassa. Joskus joillekin vanhemmille alueen saatuneisuudesta sanottu, mutta mitäpä he välittivät. Nelisen vuotta sitten tehdyt viimeiset maaperämittaukset osoittivat osan alueen olevan täysin oleskelukelvotonta. No, kohtahan ensimmäiset syöpätapaukset tulevat, siihen menee sellaiset parikymmentä vuotta.
      Osa maasta on vesijättöä, ei sekään rakentaminen halpaa ole, mutta eipä artikkelista rahasta puhuttukaan. Oletetaan sen vuoksi, että Kokoomuksella sitä riittää ja köyhät vaan kitisee!

      • norsunluutornitalo

        No siihen vesijätölle sitten vaan tornitaloa vieri viereen, tuhannelle uudelle asukkaalle!


    • MiksiEivoisi

      Maaperänpuhdistus on kallista mutta tulee olemaan välttämätön jossain vaiheessa. Nyt siihen voisi saada valtion tukea ja varmasti sahateollisuudeltakin joku raha irtoaisi jos asia heille esitettäisiin.
      Miksi tästäkin asiasta ollaan heti negatiivisia? Saataisiin orivedelle töitä. Sekä noin hienolle paikalle muuttajat voisivat tuoda yrityksiään Oriveden teollisuusalueelle ja parantaa työllisyyttä.
      Ajatelkaa ihmiset positiivisemmin! Tämä maa ei pysy pystyssä jos kaikkea vastustetaan.

      Hyvää kevään jatkoa kaikille.

      • PehmeinJänis

        Sahateollisuudelta voi irrota lahjusrahaa, jotta puuterminaalitoiminta voi jatkua ilman ympäristölupaa ja laajentua siitä huolimatta. Isot yhtiöt voi äkkiä vaikka rahoittaa sen maanpuhdistuksen, mutta Oriveden pitää tarjota jotain vastineeksi.

        Ilmankos kaupungin suunnasta ollaan niin vaitonaisia. Pitäisköhän tätä alkaa vähän pöyhimään tarkemmin?


    • kovat-on-puheet

      Kokoomuksen lupaukset alkaa olemaan samaa luokkaa kuin Persuilla ennen eduskuntavaaleja. Totuus tulee sitten eteen ja kansa huomaa että on puhuttu ihan pehmoisia. Hiedanrantaan 1000 asukasta lisää, joopa joo.

      • Kovat-on-toiveet

        Tällä kertaa kansa kyllä tietää jo etukäteen.


    • Kyllästynytvaalihömppään

      Tampereellakin järjestettiin Hiedanrannan suunnittelukilpailu. Oisko koko idea kopioitu sieltä sen lisäksi että kuvia vohkittiin naapurista.

      Naurettavia nää vaalitouhut, kehitellään kaiken maailman mielikuvamainoksia. Ans kattoo kun kuukausi pari on kulunu, niin kukaan ei puhu Hiedanrannankehittämisestä mitään.

    • Virpivarpu

      Ei kyllä anna hyvää kuvaa orivesiläisestä ammattitaidosta tai etiikasta tämä tälläinen. Vaikka onhan täällä asuessa saanut tottua niin törkeyksiin kuin laittomuuksiinkin.

    • järvilohi

      Olihan suunnitelmassa oikeen viherväylä ja rantapromenadi hiedasta säynäniemeen..on muuten siinä välissä mustankorvennokan lehtomettä luonnonsuojelualuetta ja ulottuu melkeen junarataan asti. Voi harmi, ei sekään sitten taho onnistua. Mitenkähän sen kalasatamankin ny käy?

    • Hävetys

      Hiedan rannan suunnitelmat oli kaikkien aikojen surkein vaalivaltti.
      Tai no olihan kokoomuksella viime seurakuntavaaleissa se pedofiiliehdokas,
      se taisi olla vieläkin huonompi jos mahdollista.

    • SahuuKorppoo

      Orivesi tarvii työpaikkoja ja yksinkertaista duunia. Hiedan rantaan saha on ainut oikea ratkaisu.

      • sahapukkiko

        Noni, seuraavissa vaaleissa sitten tolla visiolla ääniä haravoimaan!


      • OrivesiValkoisetNeekerit
        sahapukkiko kirjoitti:

        Noni, seuraavissa vaaleissa sitten tolla visiolla ääniä haravoimaan!

        T. Hakkarainen tekee etelän sahan Oriveelle jotta oriveteläiset persut saa työpaikkoja. Se on sit oriveteläistä lautaa mitä viedään Afrikkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4925
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3114
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1621
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe