Hyvä krp, asiaa.

Politiikkaanrealismia

Poliisi alkaa osoittautua ihan asialliseksi ja näkökulma realistinen.
Kiitos poliisille.
http://m.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/krp-n-tiedustelupomo-turvapaikanhakija-pakotettiin-viemaan-pommi-rakennustyomaalle/6378300
– Tunnetaan, että henkilö on lähtömaassaan saanut taistelijakoulutuksen ja syyllistynyt henkirikoksiin ja raiskauksiin. Silloin voidaan olettaa, että on muutenkin alentunut kynnys käyttää väkivaltaa. Sitten on myös henkilöitä, joiden voidaan ajatella, että he tulevaisuudessa syyllistyvät rikoksiin Suomessa.
– Yhdessä poliisilaitoksen kanssa käydään läpi erityyppisiä riskejä omaavia henkilöitä. Tällaisia henkilöitä voi olla joitakin kymmeniä yhden poliisilaitoksen alueella.
"Tunteet pinnassa"
– Tunteet ovat erittäin paljon pinnassa siinä mitä tulee turvapaikanhakijatilanteeseen. Tietenkin täytyy muistaa, että kaikissa palautuksissa on oikeuden lainvoimainen päätös. On lopullinen päätös, joka vain toimeenpannaan.

17

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hölmölä.on.Turvasatama

      Monet saapuivat tänne papereitta. Kun täältäkäsin niitä tilasivat kuinka ollakaan tulli löysi väärennettyjä passeja.

      Varmaan iso joukko on sotiladkarkureita tai jonkin sortin rikollisia, osa varmentui Isis-taistelijoiksi.

      • Smugglersdeals

        No katos kun ne nyt vaan tippu jonnekin ja piti tilata uudet oikeat paprut jotka kuului salakuljettajien diiliin. Onko muuten väärin epäillä että joku olisi jopa salakuljetettu Suomeen.


      • refugees.first

        Naurettavuuden huippu oli sekin, että nää klovnit laitteli paikallislehtiin ilmoituksia, jos niiden passit olis ajelehtinu englannin kanaalista jo tänne Suomen perukoille. Joku juttu siinä oli, että niiden piti näin osoittaa, että ne olis jotenkin "vahingossa" pudonneet taskusta Suomessa ollessa.


    • Kentällätoimitaan

      Kuinka paljon riskihenkilöitä?
      - helposti joitakin kymmeniä yhden poliisilaitosen alueella.
      Mikä on riski?
      - menettelytavat on kehitetty riskien ehkäisemiseksi.
      Hyvää asiaa ja toimintaa.

    • KuraaOnTullutPäälle

      Mitä tästä opimme? Ei jaksaisi enää toistaa "mehän sanottiin"...

      • hyödytön.idiootti

        Kyllähän jokainen normaali suomalainen näki heti mikä kusetus oli kyseessä. Me ollaan kuitenkin rauhallista väkeä, eikä suututa ihan helposti. Ei nää pellet meille oikeesti pärjää, jos suomalainen suuttuu. Se tiedetään jo sodistakin, että meistä tulee hirveitä piruja sillon.


      • mitttayäynnä

        Minä ole nyt jo todella vihainen! Mitta täynnä näitä valepskolaisia!


    • heh_heh_heh

      KRP on väärässä! MaailmanMatti on vakuuttanut, ettei täällä ole mitään pelättävää. Nämä kaikki suomeen tulleet ovat pieniä raukkoja, jotka ovat paenneet susihukkasta hengenhädässä. Kuulemma huhkui ja puhkui talon nurin, niin piti lähteä pakoon.

      KRP vois ottaa MaailmanMatista oppia ja lopettaa tuon turhan öyhöttämisen ja tutkimisen!

      Matustelkaa, opsiskelkaa ja opikaa! Sillä se matunpelko lähtee KRP:ltäkin! ;DDDDD

      Ei saa antaa pelolle valtaa! :DDDD

    • kyllästynytt

      Mä en tajua miksi näitä vaarallisia paperittomia joita epäillään terroriyhteyksistä Ei pistetä säilöön ja karkoteta maasta. sitäpaitsi kaikki nää miehet tulivat laittomasti ruotsista. vituttaa!! poikkeuslait voimaan heti ja toimiin!

    • poliisitutkimaansensorit

      Miksi ihmeessä täältä poistettiin linkki uutiseen, jossa kerrottiin poliisin löytämistä sadoista väärennetyistä passeista, onko oikea uutinen siis palstan sääntöjen vastainen?

      • rereytyt

        Kerro otsikko ja lähde.


      • lakieikaikillesama

        2 kertaa poistettin myös linkki jossa kerrottiin,että viranomaiset onnistuneesti poistivat murhaajaraiskaajan Somaliaan!


      • Minunkin aloittama keskustelu poistettiin jossa vain kiitin Suomen poliisia, että poisti Abdiqadir Osman Husseinin Suomesta. Sitä minä kyllä miettii: miksi ei saa edes kiittää poliisia, kun karkottaa maasta somali raiskaajan, joka raiskasi 1993 13v tytön, murhasi 1995 15v tytön ja vankila lomallaan 2005 raiskasi pienen lapsen. Toivotaan että myös Al-Shabaab terroristit palautetaan takasin Somaliaan.


    • pysyn_kotona

      Se ja sama, supo on osoittanut voimattomuutensa ja kyllä todellisen hädän hetkellä heistä ei ole suojelemaan ainakaan tavallisia suomalaisia. Armeijan pojatkin laitettiin kantamaan laukkuja voimakkaimman maahanmarssimisen aikaan.
      Mellakka poliisi on valmiina asemissa, jos ihan tavalliset vastustavat haittamaahan muuttoa, sen sijaan anarkistit turvapaikanhakijoiden kanssa saavat mellakoida, sotkea liikennettä, aiheuttaa vaaratilanteita, voivat suurella joukolla mennä jopa lentoasemalle. AIVAN VAPAASTI!!

      • kuularuisku

        Itse en varusmiehenä olis kantanut matujen laukkuja vaikka olis kenraali käskenyt,häkkiin olisin ennemmin mennyt.


      • mummumummumummu123
        kuularuisku kirjoitti:

        Itse en varusmiehenä olis kantanut matujen laukkuja vaikka olis kenraali käskenyt,häkkiin olisin ennemmin mennyt.

        Aivan oikein olisit toiminut...aivan naurettavaksi menivät nämä laukunkantajat hahahaaaa.....


    • Uusi.P-Korea

      Törkeätä poistaa uutinen. Tämähän on MAAHANMUUTTOPOLITIIKKAA ja vielä faktaa! Ja meillä on KUNNALLISvaalit.

      Tässä uutinen:
      "Tulli on saanut haltuunsa viime päivinä satoja turvapaikanhakijoille saapuneita passeja, joista joka viidennen epäillään olleen väärennettyjä.

      Passien lisäksi vastaanottokeskuksiin on lähetetty henkilöllisyystodistuksia, valokuvia, ajokortteja sekä pakolaistodistuksia.

      Lähetyksiä on paljastunut jo yli 500 kappaletta, ja lähetysten määrä on kasvanut viime päivinä voimakkaasti. Tullitarkastuksissa löytyy tällä hetkellä näitä asiakirjoja useista eri lähetyksistä jopa 50 kappaleen päivävauhdilla.

      Asiakirjat ovat pääosin irakilaisia ja jonkin verran myös syyrialaisia. Lähetykset on lähetetty yleisimmin Turkista ja Irakista, mutta välillä myös Euroopan valtioista.

      Lisäksi postiliikenteessä on paljastettu tänä vuonna myös kaksi rikostapausta, jossa vastaanottokeskukseen on tilattu yksityishenkilöille lääkkeitä ja huumausaineiksi luettavia lääkkeitä, joiden tuonti posti- ja pikarahtilähetyksenä EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelta on kielletty.

      Normaalit avustus- tai henkilökohtaiset tavarat Tulli käsittelee nopeasti, jotta ne saadaan vastaanottajilleen viivytyksettä.

      Rajavartiolaitos tutkii lähetettyjen asiakirjojen oikeellisuutta Tullin tekemän ilmoituksen perusteella. Tutkittavien lähetysten määrä Helsingin rajatarkastusosaston asiakirjatutkinnassa on kasvanut kesästä lähtien, mutta viime päivinä niiden määrä on kasvanut erityisen runsaasti.

      Kasvu selittyy Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden isolla määrällä. Monet turvapaikkaa hakeneet ovat kertoneet, että heillä on henkilöllisyysasiakirjat tallella Turkissa tai Irakissa, ja he aikovat järjestää asiakirjat postitse Suomeen viranomaisia varten.

      Ilmeisesti asiakirjojen mukana pitämistä pidetään riskinä, vaikka ne halutaankin esittää lopullisen kohdemaan viranomaisille.

      Toimintatavan tarkoitus on sekä välttää asiakirjojen menetys tai hukkuminen matkalla että toisaalta mahdollistaa tekeytyminen tietyksi kansalaiseksi joissakin läpikulkumaissa. Eri läpikulkumaat kohtelevat tiettyjä kansalaisuuksia eri tavoin.

      Noin viidennes asiakirjoista on otettu Rajavartiolaitoksen tarkempaan tutkintaan, eli niistä löytyy muun muassa väärennökseen viittaavia tekijöitä. Jos asiakirjaa epäillään väärennökseksi, Rajavartiolaitos tai poliisi aloittaa asiasta esitutkinnan.

      Väärennösten tutkinnoissa selvitetään, missä ja miten väärennys on valmistettu ja liittyykö väärennökseen laittoman maahantulon järjestämistä. Lisäksi väärennösten paljastamisella varmistutaan turvapaikanhakijoiden oikeasta henkilöllisyydestä.

      Virallisen lausunnon asiakirjaväärennöksestä oikeutta varten voi antaa vain Keskusrikospoliisi."

      Lähde: Helsingin Uutiset 24.9.2015, klo 19.07.2015.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1385
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1096
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      83
      945
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      837
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      76
      783
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    8. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      713
    9. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      713
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      682
    Aihe