Äänestämällä voit vaukuttaa

ViherJytky

Ruotsin avoin maahanmuuttopolitiikka alkaa kantaa hedelmää. Nyt on useita kuollut terrori-iskussa. Tätäkö halutaan Suomeen? Vihreät ja koko vihervasemmisto on ollut pakkokäännytyksiä vastaan. Isku Suomeen on vain ajan kysymys. Äänestämällä sinäkin voit ainoastaan vaikuttaa. Perussuomalaiset oli valtakunnallisista puolueista ainut, jonka ehdokkaat selkeästi vastustavat turvapaikan saaneiden vastaanottoa omaan kotikuntaan vaalikonevastauksissaan. Perussuomalaisissa tätä mieltä on 82 prosenttia ehdokkaista.

15

115

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tavallinen__tallaaja

   Alkaa "äksöni" olla liian lähellä kotipesää. Mamut veks ennen kuin on liian myöhäistä, sanon minä.

   • porvarit.versus.tavikset

    Monet tekevät hyvää bisnestä mamuilla. He haluavat että bisnes jatkuu. Tavallinen kansa ei halua että valtion rahoja tuhlataan maahanmuuttajien hyysäämiseen.


  • EnMinäAinakaan

   Vieläkö äänestät vihervasemmistoa?

   • exps

    äänestin jo vasemmistoliittoa, tuota REHELLISINTÄ ja LUPAUKSENSA PITÄVÄÄ puoluetta..että tuli hyvä mieli.


  • Mustaviiva

   Ketähän tässä äänestäisi? Kaikki puolueet ovat sallineet huonon rakentamisen vuosikymmenet. Siitä kustannukset ovat valtaisat.

   • Persuille

    Moni perussuomalainen ehdokas on huolissaan koulujen kunnosta.


   • ei.vaan.valvonta

    Virkamiehet ovat sallineet julkisten rakennusten rakentamisen kiireellä. Kostean betonin päälle asennetaan lattia tms. Kunnan/kaupungin rakennusvalvonnan valvonta on se joka kusee.


  • iänestäjä

   Omasta kunnastani löytyi Perussuomalaisista ehdokas joka on ollut aktiivinen myös monikulttuuria vastustavissa mielenosoituksissa ja monessa muussa hyvässä asiassa.

   Perussuomalaiset ovat saaneet kritiikkiä milloin mistäkin ja itse näkisin että kun puolue kasvaa yhdessä yössä Suomen toiseksi suurimmaksi, on selvää että mukaan pääsee ujuttautumaan kaikenmaailman Lindströmien kaltaisia mulkkuja. Nämä tyypit tulisi savustaa ulos seuraavissa vaaleissa jotta tilalle pääsee oikeasti isänmaallinen persu.

   Sensijaan että heitettäisiin kokonaan hanskat tiskiin ja jätettäisiin täysin äänestämättä, kannattaa antaa ääni niille Perussuomalaisille jotka ovat pysyneet suomalaisten puolella ja jotka ovat joutuneet suvakkien hampaisiin.

   Suvakkien unelma olisi jos Perussuomalaiset puolueena hajoaisi kokonaan ja kaikki kunnanvaltuustot ym. paikat jäisi suomalaisvastaisille hyysäreille. Sitten saisi avata rajat ihan rauhassa ja pakottaa meidät kaikki maksamaan oma kuolemamme.

  • Allaaaaah

   Unelma toteutui Ruotsissa. Milloin saadaan meillekkin hiukan kansainvälistä pöhinää.

   • surullista--on

    Vai että toivot sellaista. Itse en toivoisi.


  • hellan.eteen.MARS

   Suomihuorat voitti! Nuo vihreät ällötykset! Tiedossa on terroritekoja, raiskauksia ja suomalaisen elämätavan häviäminen! Kiitos jo etukäteen leväperseiset tyhmät ämmät!

  • meiltäpäivää

   Mutta kun perussuomalaiset on ainoa puolue joka eduskunta vaalaeissa LUPASI torpata laittoman maahan muuton ja alle puolen vuoden kuluttua maahan oli tungeksinut enemmän laittomia maahan tulijoita kuin koskaan. Miten minä voin luottaa hyypiöihin jotka puhuu yhtä ja tekee toista? Vale on vale ja se muukin hallitushiipparointi isäntämaasopimuksineen, EU:n käskyttämine talouspakotteineen ja kreikalle noin hiljaisuudessa heitettyine miljardeineen kertoo kyllä enemmän kuin tarpeeksi mokomasta puolueesta. Halla-Aho äänestelee TTIP:een PUOLESTA, kansalaisaloitteet haudataan perustuslakivaliokuntaa jne. Tunnuslauseina oli Eroon Eurosta, Eroon EUsta ja ei haittamaahanmuutolle. Ja mitä on tapahtunut? Juur päinvastoin. Selkärangatonta oman edun tavoittelua koko perkeleen persuilu.

   • mieti.nyt.hyvä.ihminen

    Kun eivät ole enemmistöä, eivät voi paljonkaan tehdä muuta kuin yrittää laittaa kapuloita rattaisiin.


  • kannattaakonukkua

   Jos jätät äänestämättä, vaikutat myös. Nähtiin nyt kun Kokoomus voitti.

   Itse asiassa kun ei äänestä, hyötyy Kokoomus siitä kaikkein eniten. Suurin osa äänestämättä jättäneistä "kakkosluokan kansalaistista" ei kuitenkaan olisi äänestänyt Kokoomusta, vaan jotain toista puoluetta. Kun eivät näin tehneet, hyöty Kokoomus siitä kun kilpailijoille ei mennyt ääniä. Kun et äänestä, kannatat Kokoomusta.

  • aikaos

   on totta,,,,,heidän tahdon toteutuu,,,jotka äänestä ,,,,,siks---KOKO KANSAN URNILLE PÄIN,,,
   muuten on tulossa tuhon,jatkuumisen,,,,,tuhon joka on pahempl kun sodan,tuhon,,,,

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   13533
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1609
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1329
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1152
  Aihe