JYPin esitys kotona kuin huumattuna

A3katsomo

Olen iloinen, että en jyp-fanina kuitenkaan ottanut playoffkausikorttia. Kyllä oli niin luokatonta peliä, oliko suuri jännytys vai olivatko pelaajat huumattuja, niin huonoa oli ylivoimakin. Yhden ylivoiman aikana Kalpa taisi tulla 2-1 tilanteissa alivoimahyökkäykseen kolme kertaa. Aivan luokatonta! Pakkien syötöt olivat myös luokattomia kiekkoon hipaisuja ja näin kalpalaiset pääsivät helposti väliin. Jypiläiset rikkoivat tai "joutuivat" rikkomaan aivan liian usein. Myös omassa päässä pakit odottavat, että vastustaja pääsee kiinni ja alkaa ronkkia kiekkopa. Minkä takia? Miksei voi jo kiekkoon mennessä miettiä, minne suuntaan kiekon vipata ja ottaa taklauksen rauhassa vastaan. Mutta ei, hyvin usein annetaan tilanne ilmaiseksi vastustajalle.
Mutta ei Kilpeläinen esittänyt yhtään gamesaveria, jypiläiset ampuivat voimattomat laukaukset suoraan patjaan. Yksi laukaus meni ensimmäisen erän lopussa maaliin, mutta se oli jo taukosummerin vihellyksen jälkeen, joten Kilpeläinen ei tietysti enää ollut torjuntavalmiudessa.
No Jypillä on jokatapauksessa 5 ottelua ottaa vielä tarvittavat voitot eli ei vielä hätää!

3

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A3katsomo_

      Tänään peli Kuopiossa oli hyvin erinäköinen. Jypiläiset yrittivät nyt tarkemmin ja pakitkin olivat omalla tasolla. Tosin pari turhaa jääjyä oli vielä.
      Olikinuora oli aivan eri tasolla kuin Eero Kilpeläinen. Jyp laukoi taas Kilpeläistä patjaa monta kertaa. Laskin, että laukauksia ohi Kilpeläisen meni kolme laukausta, niistä yklsi meni sisään, joten torjuntaprosentti näiden mukaan oli 66 %! Ei siis kovin kehuttava ollakseen huippumaalivahti! Olkinuora otti puolestaan kaikki kiinni eli oli todellinen muuri. Nyt Jypin pitää voittaa vielä 3 peliä viidestä eli ei paineita!

      • a1katsomo

        Sinulla tuntuu olevan ihan omat lakukutavat noihin torjuntaprosentteihin. No prosentit ei sinällään kerro mitään vaan maalit. Kilpeläiselle tehty 3 pelissä 1 maali ja se on hyvää play off tasoa kun taas jypin veskoille tehty kolemssa pelissä 5 maalia, mikä on karmea määrä. Todella huonoa maalivahtipeliä jypyltä.


      • SynergiaAkatsomo

        Jypin pelit on helvetin tylsiä katsoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2625
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1947
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1675
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1606
    8. 91
      1553
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      120
      1415
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe