Miksi terroristeja pitää ottaa vastaan

imnotsocon

Työperäinen ihmisten liikkuvuus on ok, mutta tämä nykyinen turvapaikka vouhotus tuhoaa länsimaiset yhteiskunnat jos ei laiteta kovia piippuun.

19

310

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jotainrotia

      Ei kukaan halua ottaa terroristeja vastaan muuta kuin laittaakseen heidät vankilaan, mutta kieltämättä suuri haaste on tunnistaa oikeasti turvapaikkaa tarvitsevat pelkästään parempaa elämää hakevista - JA varsinkin ne terroristit tai potentiaaliset terroristit sieltä joukosta. Ja terroristi voi syntyä lännessä, joten kaikkia on mahdoton pysäyttää. Yhteiskunnan pitäisi tehdä enemmän siinä, että kaikki saadaan mukaan yhteiskunnan toimintaan ja syrjäytymistä ei tapahtuisi, ja toisaalta että maahantuloa aletaan syynätä paljon nykyistä tarkemmin. 2015 Eurooppaan taisi päästä kuka tahansa, joka onnistui kaivamaan salakuljettajille riittävän summan rahaa eikä hukkunut Välimereen tai muuten jäänyt matkalle. Tämä oli hulluutta. Tulijat pitäisi päättää pakolaisleireillä ENNEN EU-alueelle päättämistä, ei mitään hallitsematonta rajojen yli tuloa ilman taustatarkistuksia enää. Suurin osa tulijoista ei ole mitenkään vaarallisia, vaikkeivät turvapaikkaehtoja täyttäisikään, vaan pelkästään parempaa elämää toivovia ihmisiä. Silti, nyt pitää saada jotain rotia touhuun ja onneksi ollaan menossa vähän järkevämpään suuntaan. EU:n ulkoraja ei voi vuotaa, siitä on lähdettävä. Muuten sisärajojen poistuminen EU:sta on vitsi, ja vaarallinen sellainen.

      • Niinpä_oli

        ja nyt Ruotsikin auvoisana kansankotona saa nauttia monikulttuurisuuden hedelmistä. Mutta sitähän sinne on haluttukin vuosikaudet.


      • pilpanpalpan

        Syrjäytymistä ei ole hyvä tapahtua, jota sitäkin on monenmuotoista varsin paljon palekästään kantaväestön keskuudessa (miten kuntoon?????? ja nyt kunnissa menee jo kesätyöpaikkojakin kantisnuorten käsistä mamuautettaville) - mutta oli kuinka syrjäytynyt tahansa, se ei ole mikään excuse terroria. Ei suomalaiset eikä kovin paljon muutkaan tolkuissaan olevan kansat lähde räjäyttelemään ihan vaan koska tuntuu pahalta tai elämä on päin v***tua.

        Pitäisi olla itsestäänselvää osata elää suht normisti, jotta sulava maamutus onnistuisi. Millä ihmeen rahalla kaikki loputtomat kotoutustarpeet rahoitetaan???????


      • qåaäzm

        Paras ratkaisu on auttaa sinne lähialueille ihmisiä. Se tulisi huikeasti halvemmaksi, ei tulisi tänne terroristeja heidän joukossa, valikoituisi oikeat avuntarvitsijat, jne. Tämä on ylivoimaisesti järkevin toimintatapa tässä asiassa. On kyse muusta kuin avun annosta kun tänne halutaan mahdollisimman paljon väkeä. Aivan muusta.


    • kertaappa.perusasiat

      "EU:n ulkoraja ei voi vuotaa, siitä on lähdettävä"
      Etkö tiedä vielä tosiaioita vai yritätkö vain mädättää? Oikeastihan koko EU on tehty nimenomaan matujen tuontia varten.
      Kyllä tämän takana on Brysselin mafia. Aivopesty Merkel panee käytäntöön tätä Euroopan kansanmurhaa. Tälle on perseensä myynyt Suomen nukkehallituskin, on täysin antautunut mafian alle.
      Tässsä on käsikirjoitus.
      "EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi.
      Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on uusi helposti hallittava rotu vailla luonnetta."
      Euraasialaiset ja negroidiset ominaisuudet syrjäyttävät eurooppalaiset ominaisuudet.
      EU:n perustajaisä tahtoo synnyttää Eurooppaan orjien sukupolven rotusekoituksen avulla. ”Rasisminvastaisuuden” takana on koko ajan kammottava rasismi.

      • Jotainrotia

        Minusta tuo kuulostaa ihan älyttömältä salaliittoteorialta. Ensinnäkin, juutalaiset jos kuka jäisivät ahdinkoon tuossa kuviossa, joten he olisivat vielä sen "helposti hallittavan rodun vailla luonnetta" alapuolella, eivät todellakaan hallitsemassa, vaikka mm. finanssisektorilla vahvoja ovatkin. Jos kenen luulisi olevan huolissaan muslimien laajamittaisesta maahanmuutosta, niin nimenomaan juutalaisten.


    • jalostusta

      "joten he olisivat vielä sen "helposti hallittavan rodun vailla luonnetta" alapuolella, eivät todellakaan hallitsemassa, "
      Kuinka niin? Tuohan on nimenomaan juutalaisen Kalergin suunnitelma. Ja nimenomaan olisivat hallitsemassa! Valkoista rotuahan jalostetaan alaspäin. Tätähän on vuosikymmenet ajettu salaisissa Bilderberg kokouksissa. Merkel palkittiinkin heti Kalergi palkinnolla kun salli matuvyöryn Eurooppaan. Ei hänellä ollut mitään oikeutta sallia niitä Suomeen.

    • pilkunnussija

      Jos ihan tarkkoja ollaan, terrorismikin on tavallaan työperäistä maahanmuuttoa. Heillähän on täällä joku toteutettava projekti työn alla. Keikka hommaa...

    • roletaari

      Vetoaminen EU-jäsenyyteen ja kv-sopimuksiin on naurettavaa nöyristelyä!
      Lukuisat EU-jäsenmaat, ml. esimerkiksi vanha kulttuurivaltio Itävalta, tulkitsevat sopimuksia ja direktiivejä järkevämmäksi katsomallaan tavalla.
      Puhumattakaan entisistä, nykyisin EU:n kuuluvista itäblokin maista.

      Mutta meidän poliitikkomme kerjäävät kehuja ja olalle taputuksia koska olemme niin hövelejä.

    • ValkoisenMiehenTaakka

      Kristittyjen pitää kärsiä ja syyllistää itsensä kaikesta maailman pahuudesta ja rikollisuudesta. Siksi kristityt ovat tuomitut hyysäämään iankaikkisesti muun uskoisia.

    • ValkoisenMiehenTaakka

      Kristityn pitää kääntää vain toinenkin poski terroristien väkivallalle

    • SitäSaaMitäTilaaSuomi
    • skanen-loppu

      20 vuoden päästä on Kalifaaatti vallassa ja kaikki suomalaiset on tapettu vääräuskoisina. Kuten Afrikassa tapahtui. Sitten kaikki stybet taputtaa karvaisia käsiään. Tyrannian luonti onnistui.

    • Miksi pitää edes ottaa enää maahanmuuttajia islam maista?

    • HalpojaOrjia
    • PohjoinenKalifaatti
    • r44343

      Suomi ei tarvitse maahanmuuttajia ja pakolaisia on autettava lähiseuduillaan - ei koskaan Suomessa. Se on kaikille parasta.

    • 3434gww

      Olisi todellakin hyvä, jos muslimeita ei edes olisi olemassa, sillä kaikki uskonnolliset terroriteot ja lähes kaikki terroriteot ovat heidän tekemiään.

      Maailman väkivaltaisin aate on kiellettävä!

      Uskonnonvapaus ei saa koskea terroristeja, eikä terroristisia aatteita.

    • Ruotsitilasiterrorin

      Äänestäkää hyvät ihmiset maahanmuuttovastaisia ehdokkaita. Ruotsalaiset äänestivät feministejä ja saivat mitä mitä tilasivat. Ruotsin tie ei ole Suomen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      630
      22599
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      134
      22193
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      120
      12052
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9887
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      272
      6985
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5861
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      152
      3104
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2385
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1834
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe