Lyijykynä ei ole virallinen

LyijykynäEiOleVirallinen

Äänestys ei ole mikään virallinen tapahtuma, eikä äänestys lappuun lyijykynällä tehty merkitä ole virallinen merkitä, koska se tehdään lyijykynällä, jonka saa jälkeenpäin kumitettua pois ja vaalivirkailijat voivat manipuloida äänestys lapun numeroa.
Ainoa virallinen merkintä väline on kuulakärkikynä tai tussi, jonka jälki on pysyvä, eikä näinollen jälkeenpäin voida muuttaa.

Miettikääpä sitä, että hyväksytäänkö virastoissa, pankeissa, verotoimistossa ym. paikoissa allekirjoitusta lyijykynällä tehtävän tai virallisia kaavakkeita lyijykynällä täytrettävät.
Ei missään tapauksessa, vaan ainostaan kuulakärkikynällä, joka on ainoa virallinen ja hyväksyttävä merkintä väline, muutoinhan virallisia asiapapereita voitaisiin jälkeenpäin korjailla, jollei niistä oteta kopiota ja anneta jokaiselle asianosaiselle.

Ei se ole mikään kumma, jos vaalit päätyvät aina samoin, koska vaalivirkailijat kumittavat ja kirjoittavat uuden numeron äänestys lappuun, jos lapussa on uusi ehdokas tai pienpuolueen ehdokas.
Ei kukaan voi tietää mitä kukin on äänestänyt tai jättänyt äänestämättä, koska on vaalisalaisuus.

0

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

    Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
    Kotimaiset julkkisjuorut
    38
    5543
   2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

    kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
    Maailman menoa
    397
    4311
   3. Stefu ja 56v. perhetuttu

    56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    48
    1699
   4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

    Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
    Kotimaiset julkkisjuorut
    51
    1227
   Aihe