Sähköinen vaalikone petti taasen.

Vghuiok

Kunnallis äänestykseen otetut sähköinen vaalijärjestelmä petti jälleen.
Useilla paikkakunnilla otetut sähköiset järjestelmät ilmoitti henkilöiden äänestäneensä ja ihmiset poistui pitkien odotteluun jälkeen pois vaalipaikoilta.

Edellisen kerran käytettiin sähköistä järjestelmää eduskuntavaaleissa 2000 luvun taitteessa. Ja siitä luovuttiin kokeilun vuoksi ongelmien vuoksi

4

55

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kutsumustyössä

   Lieksassa ei mitään ongelmia ole ollut. Äiti kävi äänestämässä aamupäivällä eikä ollut mitään ongelmia äänestämisessä. Itse äänestin ennakkoon, koska tänään olin töissä.

   • cxgbxfb

    Joo!
    Tv Uutisien mukaan oli 15 paikkakunnalla järjestelmä kaatunu.
    Ei puhuttu millä paikkakunnilla?

    Taitaa olla perseestä koko järjestelmä.


  • Nyt.tarkka.tarkistus

   Pettikö vaalikone vai jotain pahempaa..

   Vaalivirkailijat äänestäneet jo muiden hetulla tai tiettyjen puolueiden kannattajien äänestämistä hankaloitettu jotta osa jättää äänestämättä kun pitäisi toistamiseen käydä äänestyspaikalla.

   Vaalivilppiä tapahtunut 10-15:ssa kunnassa ja ihmisiltä on estetty äänestäminen, koska heidän henkilötunnuksilla on jo äänestetty etukäteen. Korruptiovapaassa Suomessa menetelmää kutsutaan "kenraaliharjoituksiksi".

   http://yle.fi/uutiset/3-9555883

   "Sähköinen vaaliluettelo petti 10–15 kunnassa: useat äänestäjät lähtivät pois äänestämättä
   Tietokone väitti äänestäjien antaneen jo äänensä, vaikka niin ei ollut

   Kenraaliharjoituksen tiedot unohtuivat koneelle.

   Kenraaliharjoituksessa käytettiin oikeiden ihmisten henkilötunnuksia, joita naputeltiin koneelle – ihan niin kuin oikeassakin tilanteessa".

   Tätä tämä sähköinen äänestäminen tietää, jo sähköinen vaaliluettelo mättää.

   Esim. Suomi24.fi:n kirjoittelijoiden kirjoittamisia seurataan massavalvonnalla ja haluttujen puolueiden kannattajien hetuja käytetään kenraaliharjoituksessa olettaen että osa jättää äänestämättä kun joutuisi käymään toisen kerran äänestyspaikalla. Näin tämä eliitin vaalihuijaus rakentuu pienistä osista ja tuloksena saadaan vähemmistön asiaa ajava politiikka vaaleissa.

   Näinhän se menee. Vain vallassa olevat pääsevät käyttämään vaalijärjestelmiä väärin. Näin saadaan valtaa keskitettyä edelleen pienemmälle eliitille.

   Eikä Suomen kaltaisessa pienessä ja köyhässä maassa voi perustella kokoomuksen lähes 20% ääniosuutta millään tavalla. Jotain vilunkia on pakko olla takana. Luultavasti osa ääntenlaskijoista on voideltu laskemaan kokoomuksen ehdokkaiden vaalinumerot useaan kertaan.

   Köyhiltä ei löydy vastaavia voitelurahoja, joten siitä syystä suomalainen demokratia on kansanvallan sijaan rahanvaltaa.

   Vaalitulos pitää tarkistaa näissä 10-15 kunnassa täikammalla, onko alueilla muuta maata vilkkaampi äänestysaktiivisuus ja onko niissä kokoomuksen tai kepun vaa'ankieliasema. On mahdollista että ihmisten hetijen lisäksi myös vastaava määrä tietyn puolueen ehdokkaiden äänestyslippuja on ennakkoon laitettu laatikkoon.

  • Ftyuio

   Kokareitten ja kepulaiset sabotaasia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5534
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4306
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1682
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1218
  Aihe