virtain perussuomalaiset ry

lautanainen

Meillä oli monta valtuusto paikka ja useampi hallitus paikkaa, nyt ei mitään, kun puuha mies on täys pöhlö, omanedun tavoittelija ja hyväveli järjestöjen edunvalvoja. tuhos meidät yhdessä kaudessa. jonkun sortin ennätys varmaan.

45

2277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Täyttähumpuukia

      Kyllä tuo persujen alamäki oli sama niin valtakunnan tasolla kuin Virroillakin. Persut oli kuplailmiö, tuli ja meni, eivät ne sen paremmin asioita pystyneet hoitamaan lupauksista huolimatta. Niin kuin ei muutkaan poliitikot.

    • Hanskattiskiin

      Johan sen näki Soinin Timpastakin, että Persut tulee häviämään. Miten se sanonta menikään rotista ja hukkuvasta laivasta............

    • Yyberhyvä

      Kaikki tietää miksi virtain persut ei saanu ees ehdokkaita.
      No nyt on hyvä olla kainalon raaputtajien tarkastus lautakunnassa.

      • Kerrokerro

        Paitsi minä en tiedä


    • Zsade

      Taistelu tuulimyllyjä vastaan on hävitty...RIP....

    • Äänestän

      Juu, ei kansaihan hölmöä ole, joskus silloin tällöin näitä oman edun tavoittelijoita tipahtelee. Näin se vaan menee. Kyllä Kalervo ite oman alamäkensä teki.

    • Kiitoksetvaan

      Niin varmaan mut teki jotain hyvääkin,vanhustenhuollosta iso kiitos.taitaa äänimääräkin sen kertoo top 10 taitaa olla
      Ja loi virtain perussuomalaisen puolueen.

      • omalehmäaina

        Mistä vanhustenhuollosta? Omasihoidontukee se on ajanu, minäkin sain sen tuen lopulta kun äiteeni hoidan, suomelan ansioo. mutta oma lehmä sillä siinäkin on .


      • perspomo

        Joo, toi persu ei avannu kokouksissa suutaan muuten kuin silloin kun oli oma lehmä ojassa tai kun hyvät veljet tartti jeesiä tai halus kostaa jollekkin. Virtolaisia yrittäjiä on joutunut vetään kaupungin useampaan kertaan oikeuteen koska tää herra on ollu sielä säätämässä henkilökohtasiaan kostoja ja kaupunki on joutunut maksaan oikeudenkäynti kuluja. Mut ny Kalervolla on aikaa, kun ei työ kiireet paina, alkaa hoitamaan virtainpuolesta ry:n kaivostoimitaa. Se taitaa olla sille ainoo hyväksytty liiketoimi, kaikki muuta yrittäjäisyyttä vastustaa koko ajan. Onneksi suuri jarru mies tippu pois. Käykää muuten kattomassa kalervon toivottavasti miiminen kosto, Majasen Tytin blogista päivätty 10.4.17. Siinä kerrottu kohteliaasti, todellisuus paljon karmeampi.


      • KJJGKGDSHTDFGIÖOÖUILYGF

        Monen kakun puheet kauniita, mutta teot kauheita.


    • Regorgy

      Jarkko pääsi ooppelin tuulilasin läpi

      • Enymmärräyhtään

        Mitä helvettiä, onks se ajanu kolarin ?!?


    • Hissunkissunvaapula

      Mistäs perspomo tietää Kalervon kokouskäyttäytymisen? Taitaa kirjoittaja istua samoissa kokouksissa. Huoli on laaja salassapitovelvollisuuden jatkuvasta rikkomisesta. Hallituksen ja muidenkin elimien keskustelut vuotaa julkisuuteen. Onko näistä vuodoista laitettava ääniharavamme edesvastuuseen?

      • korruptio

        onko sielä itse Kalervo Katkera taas mollaamassa Tyttiä vai jopo kostamassa.


      • liukaslasse

        Olenkohan ymmärtänyt väärin, mutta kunnanvaltuuston asioita hoidettaessa esim kokouksissa niin julkisia asioitahan ne ovat? Verorahoilla pelataan ja saadaan kokouspalkkioita ym kestityksiä, ihan meikäläisenkin pikku vero osuuksilla.
        Hissunpissunnappulahukassa vastaappas onko siellä kuntaherrain keskuudessa havaittavissa kähmintää ja muuta harmaata toimintaa mistä pitäisi vaieta?
        Mielestäni parempi pitää vain avoimia ovia ja läpinäkyvyyttä kunnan päätöksissä ja mitä kulisseissa tapahtuu, meitin rahoilla siellä kerran pelataan.
        Huoli on laaja mitä kähmintää verorahoillamme harrastetaan, onko laitettava hämärämiehet vastuuseen?


      • Hissuliveijaa

        No ei ole esim. hallituksen kokoukset julkisia kuin päätösten osalta. Jokainen hallituksen jäsen on vaitiolovelvollinen käydyistä keskusteluista. Sen verran pitäisi edes hallituksen jäsenien tietää tässä vaiheessa valtuustokautta. Nyt hallituksen sisällä käydyt keskustelut näyttävät olevan julkisia ja niitä levitellään somessakin....


      • käkikelloko
        Hissuliveijaa kirjoitti:

        No ei ole esim. hallituksen kokoukset julkisia kuin päätösten osalta. Jokainen hallituksen jäsen on vaitiolovelvollinen käydyistä keskusteluista. Sen verran pitäisi edes hallituksen jäsenien tietää tässä vaiheessa valtuustokautta. Nyt hallituksen sisällä käydyt keskustelut näyttävät olevan julkisia ja niitä levitellään somessakin....

        se on totta, joissain blogeissa kerrotaan tapahtumat oikein päiväkirjatyylillä. Kuvastaa kenties henkilön yksinkertaisuutta löpistä kaikki tietämänsä asiat eteenpäin. Avoimuus päätöksenteossa on eri asia, kuin "juoruilla" asioista joka paikassa kaikelle kansalle


      • perspomo

        hienoo et jollain on munaa kertoo näistä sala seurojen kokouksista missä hyvä veli järjestö toimii vaitiolon takana. Kyllähän se on niin et kaikki jotka puoltaa hallituksen vaitioloa, niin sillä on jotain salattavaa. Ainakin persujen nokka ukko kuuluttaa vaitiolon perään kun sen tekemiset ei kestä päivänvaloo


      • tietoakansalle

        Siinä plogissa mitä minä luen ei ainakaan kerrota keskusteluista mitään, ne asiat siellä on mainittu jotka löytyy pöytäkirjastakin. Paitsi kirjoittaja itse kertoo joskus omia sanomisiaanja omia mielipiteitänsä, mutta sen saa tehdä.

        nämä muutamat kommentit on kyllä malliesimerkkejä sen pienen piirin harmituksesta, kaiken pitäisi pysyä ennallansa, heti on ihan kauheeta kun joku alkaa kertoilla vähän, että miten asioita hoidetaan. Ei vissiin tunnu enää niin hienolta olla vallassa, kun joku kertoo asiat koko kansalle, niin että nekin tietää. Minä ainakin haluan tietää asioista ja onneksi nyt sitä tietoa on vähän saatavillakin.


      • somesomesome
        Hissuliveijaa kirjoitti:

        No ei ole esim. hallituksen kokoukset julkisia kuin päätösten osalta. Jokainen hallituksen jäsen on vaitiolovelvollinen käydyistä keskusteluista. Sen verran pitäisi edes hallituksen jäsenien tietää tässä vaiheessa valtuustokautta. Nyt hallituksen sisällä käydyt keskustelut näyttävät olevan julkisia ja niitä levitellään somessakin....

        että oikein "kuulemma somessakin, ei hitto, menkää nyt sinne facebookkiin ja alkaakaa elää nykyaikasemmin, jos tämä on se ainoa some missä käytte.


    • epäilempä

      uskaltaakohan ääniharava ottaa vastuuta... tuleeko hänestä valtuuston pj???

      • mitensemahtaamennä

        Lehdessä sano itse pitävänsä hallituspaikkaa tärkeenä. Voi olla niin, että parempi onkin ei valtuuston pj:llä juurikaan valtaa ole, se on vaan sellanen arvopaikka. Läsnäolooikeus on jokapaikassa, mutta ei äänioikeutta muualla kuin valtuustossa. ja tosiaan niin,että kyllä siitä demarit ja kokoomus alkaa taisteleen, ei anna kolmen valtuutetun ryhmälle sitä paikkaa vaikka kuinka oliskin ääniharava joukossa.


    • Virrat.pj

      Ei tuu. Kahtos se paikka menee toiseksi isoimmalle pulueelle.

    • Roiorbison

      Miettikääpä mitä kirjoitatte,miehelle joka kuitenkin on asioista tietävä ja varmaan on kovanahkaisempi kuin kirjoittelijoista kukaan.
      Seuratkaa lehtiä kuka viime vuosina on jonkunverran veroja yhteiseen kassaan maksanut.
      Teidän kirjoittelut ei haittaa miestä yhtään ,ne tahot tietää totuuden kenen tarviikin tietää.
      Hyvää kevättä kaikille kirjoittelijoille ,myös Suomelalle sillä hän ei tänne kirjoittele korkeintaan nauraa näille teksteille....

      • vainjaainottotuus

        hyvät veljet lestaariolaiset vähä älyset=80


    • vaihdetaanksaihetta

      Tää vika teksti ei ainakaan ollu suomelan kirjottamaa, ei... :) :) Mut hei! Suomelan aika on kohta ohi, ei enää montaa kuukautta jälellä, mitä me siitä jauhetaan sen enempää. Niin eiks mekin voitas täällä laittaa oikeesti sellasia vinkkejä noille päättäjille, että miten meidän mielestä vois lisätä yrityksiä ja työpaoikkoja ja silleen? Kai niistä osa täällä käy lukemassa mitä me kirjotetaan, ja ne jokka ei ole liian ylpeitä vois vaikka npata kiinni ideasta.

    • virtoolainen

      Robin Hood!
      Sipilä siis, sitä hän juurikin on. Sellainen päivitetty malli meinaten..
      Ryöstää köyhiltä sun muilta vähävaraisilta ym pienituloisilta opiskelijoilta sairailta unohtamatta vanhuksiakaan ja antaa rikkaille.
      Kansa vielä hurraten nostaa moisen epelin ja hänen linjansa kannattajat jalustalle, tai valemedia ja supo ovat vääristelleet totuutta sekä vaalituloksia ainaliittymisestämme eu:hun äänestämisestä lähtien.
      Mutta kun tarpeeksi korkealle nostetaan jalustalle jää pää pian tolpan nokkaan.
      Mitäs meidän monttu Mooses niissä kymmenessä teesissään kirjoittelikaan kuinka Virrat pelastuukaan?
      Majanen siltikin puheenjohtajaksi kunnes toisin todistetaan.

    • NanneJacci

      Ehkä se johtuu perimmiltään siitä että ette osaa yhdys sanoja saati suomen kieltä kun ette osaa kunnallis vaaleihin oikea oppisesti perehtyä. Suosittelen, että takaisin koulun penkille ja yhdys sanoja oppimaan.

    • vitunvitunvitun..ttu

      Persuilla oli hyvä meno ja meininki, mutta Soini. Se on teidän tuho.
      Soini ja lähimmät kumppaninsa röhkivät hallitusvastuusta kuinka he joutuvat sen nyt kuittaamaan! Häh ja täh!
      Mitä pirua se täytetty tryffeliporsas tietää hallitusvastuusta? Kyllä hallitus vastuun maksavat paikkakuntien kunnallisvaltuutetut ja vastaavat ja jopa heidän äänestäjänsä, ei Nyhtöpossu Soini joka röhöttää virassaan ja vinkuu saanks mää jäärä kun vielä ois hommia kesken?
      Mitä hommia, johan se possupari Soini/Sipilä on kansaa riistänyt ja tuloja siirtäneet herrojen pussiin kansaa kyykyttäen, onko vielä jäänyt jotain tekemättä? Ai niin toi veroparatiisi asetus ja veronkierto ym harmaantalouden suojalait on vielä lyömättä läpi rikkaille, vielä vaan eiköhän siihen laki ja asetus pikana saada läpi.
      Kuinka iso omena Soinin kitaan pitää tunkea lahtauspäivänä? Varmaankin vesimelooni.

    • Anonyymi

      Ei se mitään, nyt alkaa uusi aika ja tulemme toimimaan tehokkaammin kuin koskaan!

    • Anonyymi

      Tehdään vaaleissa tästä persuvapaa kunta. Se on paras sijoitus tulevaisuuteen, jo lastemmekin puolesta.

      • Anonyymi

        Äläs ny. Voi persuilla olla myös viihdearvoa kun annostellaan pienissä määrin. Ei kai muutama persu pääse kunnassa paljoa pahaa tekemään. Valtakunnan taso on sitten eri asia. Rasismi. Trump-uskovaisuus, populismi, salaliittoteoriat, "kristilliset arvot", asioihin perehtymättömyys, riitaisuus yms. yms. nehän ne on tulevaisuuden uhka.

        Eihän persuilla ole mitään linjauksia edes kuntavaaleihin ja persuissa saa olla mitä mieltä haluaa. Ei vene käänny jos jokainen soutaa eri suuntaan eli persut menee muiden mukana, isommat päättää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äläs ny. Voi persuilla olla myös viihdearvoa kun annostellaan pienissä määrin. Ei kai muutama persu pääse kunnassa paljoa pahaa tekemään. Valtakunnan taso on sitten eri asia. Rasismi. Trump-uskovaisuus, populismi, salaliittoteoriat, "kristilliset arvot", asioihin perehtymättömyys, riitaisuus yms. yms. nehän ne on tulevaisuuden uhka.

        Eihän persuilla ole mitään linjauksia edes kuntavaaleihin ja persuissa saa olla mitä mieltä haluaa. Ei vene käänny jos jokainen soutaa eri suuntaan eli persut menee muiden mukana, isommat päättää.

        Näkyi olevan päivän uudessa gallupissa suurin ja suosituin puolue nyt Suomessa. 21% ja kannatus nousee kevään aikana 24 prosentiin. Siinä teille viihdearvoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näkyi olevan päivän uudessa gallupissa suurin ja suosituin puolue nyt Suomessa. 21% ja kannatus nousee kevään aikana 24 prosentiin. Siinä teille viihdearvoa.

        Virrat kunnallisvaalit = ollaan aika kaukana noista lukemista. Jos viimeksi kannatus ei riittänyt ensimmäiseenkään paikkaan, niin on kirimistä. Pitäisi saada uskottavia ehdokkaita jostain, ei taida olla jonoksi asti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Virrat kunnallisvaalit = ollaan aika kaukana noista lukemista. Jos viimeksi kannatus ei riittänyt ensimmäiseenkään paikkaan, niin on kirimistä. Pitäisi saada uskottavia ehdokkaita jostain, ei taida olla jonoksi asti.

        Täällä olisi kova ehdokas. Miksette kysy? Tulisi eloa ja uutta meininkiä nuupahtaneeseen politiikkaan.


    • Anonyymi

      Eikös se omaan napaan tuijotus ole hyvinkin perustavanlaatuista perussuomalaista politiikkaa? 🤔

    • Anonyymi

      Ei yksin perussuomalaisten.

    • Anonyymi

      Tutkailin valtakunnallisen ohjelman ja mietin, mitä tuosta sovelletaan Virroille.
      Ilmastopolitiikka ei taida olla Virroilla merkittävä osa kuntapolitiikkaa., ei voi vastustaa. Konserttipalatseja tai pikaratikoita ei olla rakentamassa. Maahanmuuttajiakaan ei ole hyysättäväksi asti, että voisi hyysäystä vastustaa. Pride kulkueita ei ole ollut, eikä monikulttuurisuuttakaan kunnassa ole kovin näkyvästi edistetty, eli ei ole niissäkään vastustamista. Mitä jää?

      Persut kai vahtii ettei koulussa kiusata, että lauletaan suvivirsi ja pidetään joulujuhla. Kun ei olla kouluissa tilannetta vahtimassa, vahditaan kirjaston rauhaa...paitsi että siellä nyt on aina rauha. Välillä kartoitetaan teiden kuntoa ja vaaditaan korjaamista, jos tie on kunnan tai kuntalaisen vastuulla. Ja vaaditaan että kunta ostaa omasta kunnasta. Ja vaaditaan veron alennuksia, tai että ei ainakaan nosteta. Jotain muuta?

      • Anonyymi

        Virroilla valtaa pitää keskusta, SDP ja kokoomus, muilla puolueilla ei ole mitään asiaa kunnallispolittiikkaan. Keskusta tulee näyttämään tänäkin vuonna muille missä mennään, uutena nousee Virtain valtti.


      • Anonyymi

        Vaaditaan että avopotilaitten lääkitys hoidetaan kuntoon, niin et sinäkään kirjoitele enää pehmoisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaaditaan että avopotilaitten lääkitys hoidetaan kuntoon, niin et sinäkään kirjoitele enää pehmoisia.

        Onhan se helppo vaatia vaikka mitä, järkevien ratkaisuehdotusten saaminen onkin harvinaisempaa. Vaatimisesta tulee fiilis, että asia ei kuulu vaatijalle, vaatijalla ei ole vastuuta. Vaatija vaan vaatii, jollakulla muulla on vastuu. Kuka haluaa päättäjäksi vastuunsa kieltäjän?


    • Anonyymi

      Mikä psykiatrinen hoitolaitos on päästänyt tämän porukan joka täällä kirjoittelee vapaallejalalle? Ilmeisesti on syytä olla todella huolissaan näitten laitosten resursseissa jos näin paljon suljetulle kuuluvaa porukkaa on avohoidossa. Nyt minnuu oikeen puistattaa!

      • Anonyymi

        Erilaiset näkemykset ovat tervetulleita, niistä syntyy keskustelu. Tällaiset mielenterveyskommentit ovat lapsellisia ja edustavat ajattelun köyhyyttä. Saisiko oikeata asiaa? Vai onko öyhötys se ultimate goal kuitenkin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Erilaiset näkemykset ovat tervetulleita, niistä syntyy keskustelu. Tällaiset mielenterveyskommentit ovat lapsellisia ja edustavat ajattelun köyhyyttä. Saisiko oikeata asiaa? Vai onko öyhötys se ultimate goal kuitenkin?

        Ooo! Että ihan ULTIMATE GOAL.... :D :D :D


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      74
      2250
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1761
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      160
      1620
    4. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1382
    5. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1378
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1251
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1109
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1063
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1052
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      55
      948
    Aihe