Euro on Suomen kovin konsultti

from.Timo.I

Hyvää vaalipäivää! mielenkiintoista nähdä,huipentuuko Suomen euro-paradoksi jo näissä vaaleissa vai vasta seuraavissa. Suomi on tehnyt kaikkensa pysyäkseen Euroopan päättävissä pöydissä ja vielä enemmän,ettei se joutuisi noudattamaan yhteisön pelisääntöjä.

Niinpä puheet ja teot ovat alituiseen räikeässä ristiriidassa ja lopulta euroalueen markkinat, eli ihmisten omat valinnat tekevät kaikki päätökset poliitikkojen puolesta. Pörssit eivät tee,koska ne ovat vain poliittisen mielikuvitusmaailman sivukonttori rahojen holtittomaan sijoittamiseen.

Suomen paradoksi on kehittynyt tähän tapaan:

Keskusta on käytännössä tuhonnut Suomen maatalouden.

Kokoomus on käytännössä tuhonnut suomalaiset pienyrittäjät.

Vihreiden piirissä terve elinympäristö on näköjään viimeisellä sijalla.

Vain palapelin viimeinen osa odottaa täytäntöön panoa ja se on ammattiliittojen hajoittaminen. Ottavatko siitä lopulta kyseenalaisen kunnian vasemmistopuolueet SDP:n johdolla,kuten paradoksi edellyttää,vai perussuomalaiset,jää nähtäväksi.

Euro merkitsee joka tapauksessa ammattiliittojen vaikutusvallan näivettymistä. Niiden ja sosiaaliturvan säilyminen on ollut ainoastaan jättimäisen velkaantumisen ansiota.

Kun Suomen velkataso huolestuttaa lainoittajat,alkaa ammattiliittojen saattohoito toden teolla, eikä metelöinnistä ole mitään apua siinäkään asiassa.

Ne itse haluavat kuitenkin pitää eurosta kiinni, vaikka intressien yhteensovittaminen eurotaloudessa on absoluuttinen mahdottomuus.

Vaikka tuntuukin täysin uskomattomalta, että kaikki puolueet ovat näin pitkään kyenneet toimimaan euro ja markkinavastaisesti, niin kyllä paradoksin huipentuma on se, että suomalaiset vielä viitsivät näitä puolueita äänestää ? (ei kaikki, äänestysprosentti alle 60%)

3

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kotimarkkinat

      Raha on paperia,metallia ja bittejä. Nykyään vain velkaa. Sillä ei ole merkitystä talouteen muuten kuin sen käytössä lahjoihin. Kansantalous perustuu kannattavaan työhön ja siitä saatavaan korvaukseen. Kukaan ei ole keksinyt rahan tilalle toimivampaa keinoa maksaa laskuja. Tarvitaan pankkijärjestelmä joka ylläpitää rahapalveluita. Sitä valvoo valtio ja tämä valvonta EUssa ei toimi.Yritykset on päästetty määräämään omista asioista omaksi edukseen joka näkyy kaikessa. Nyt vannotaan viennin varaan Suomen menestymistä ikäänkuin suurin osa kansasta olisi velvollinen elättämään vientiä ja pörssiä.
      Puolueet ovat itse yritysten kimpassa KMS-sopimuksen tavoin nujertamassa suurinta osaa kansasta ulos työnteosta. Ne ovat tämän työttömyyden takana. Suomessa mikään työ ei kannata ilman tukiaisia ja siitä on seurannut maailman tuhoisin korruptio jota ne itse eivät tunnusta vaikka se käy ilmi jopa Suomen lakikirjasta. Kansan köyhtyminen kiihtyy sitä mukaa kuin vienti lisääntyy. Tämä johtaa velkojen hallitsemattomaan kasvuun joka sektorilla. Suurin virhe on valehdella elvytyksen velalla tai devalvoinnilla olevan ratkaisu tähän velkaongelmaan. Kukaan ei maksa ikinä velkojamme vaan Suomi joutuu lopulta maksamaan kaiken takaisin korkoineen. Kotimarkkinoiden pistäminen kuntoon on ainoa keino lopettaa velkaantuminen ja lisätä työpaikkoja. Siihen tarvitaan itsenäinen valtio ja rehelliset puolueet.

    • uusi-johto

      Suomalaisten pitää tukea ammattiyhdistyksiä sensijaan että nyt tuetaan keinottelua kaikilla sektoreilla. Palkkahan tulee kannattavasta työstä ja työpaikat syntyy säästämisen seurauksena. Veloilla ja huvittelemalla on tuhottu jo lähes kaikki. EU ei voi jatkaa rahan tuhlaamista täysin sekopäisellä rahapolitiikallaan joka perustuu vallan hinkuun lahjomalla kaikki muut paitsi ipulaiset jotka ovat aikojen alusta ymmärtäneet ettei tästä tule mitään. Valtion kustannukset pitää minimoida jotta kansa voi elää täällä. EU vain lisää kustannuksia joista suurimmat ja turhimmat ovat yritystuet,biokaaos ja sotilasmenot aikana jolloin ei sodita.Nämä poistamalla voitaisiin verotus ainakin puolittaa tai jopa supistaa kolmasosaan. Siten työkustannukset puolittuvat ilman palkkojen laskua. Lisäksi voidaan lopettaa rikkaiden avustaminen ja niiden työhalukkuuden edistäminen. Kaikki tämä edellyttää EUsta eroamista. Kukaanhan ei halua maksaa enää EUn ja EKPn valtavia maksuja koska ne rahat menevät suoraan veroparatiiseihin koska ne hallitsevat EUta.

      • Hyvä.idea

        Onko sinulla jokin ylivertainen suunnitelma ,miten Suomi eroaisi EU:sta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe