KOULUKIUSATUT LEHTI SOITTELEE

ÄläMeneRetkuun

MIETI JA OTA SELVÄÄ ENNENKUIN SUOSTUT TILAAMAAN !

Varo näitä lehtiä
http://www.lehtitarjoukset.com/varo-naita-lehtia/

Hämärää alusta lähtien
Minulle soitti nuorelta mieheltä kuulostava henkilö tänään 28.3.2017 numerosta 040 4818279. Kun vastasin kuulin heti toisesta päästä kaiun eli hän nauhoitti puhelua. Hän selitti ummet ja lammet miten kiusaaminen vaikuttaa lasten elämään ja miten heidän järjestö auttaa nuoria ja yritti vedota tunteisiin kysymällä onko minua kiusattu tai olenko nähnyt kiusaamista. Puhe ei ollut missään vaiheessa ystävällisen kuuloista vaan sellaista monotonista paperilta lukemista. Keskeytin hänet kysyäkseni onko hänellä joku pointti ja sitten tuli puheeksi kuinka minä voin auttaa 30€/kk. Kun sanoin etten laita rahaa mihinkään minkä toimintaa en tunne täysin hän sanoi että tukemalla heitä saan kuukausittain lehden missä kerrotaan heidän toiminnastaan ja sopimuksen voi purkaa milloin tahansa. Kysyin sitten erittäin kyseenalaisesti: "eli minun pitäisi maksaa teille 30€ ennen kuin saan tietää tarkemmin toiminnastanne?", jonka jälkeen hän sanoi näkemiin ja sulki puhelimen. Vaikuttaa erittäin luotettavalta *sarkasmia*

taas yksi kusetettu lisää
22.3. soittivat minulle tuosta 040 4818279 numerosta. Luettuani heti puhelun perään firman taustoista, peruin kaiken tekstarilla 5min myöhemmin (menikö sitten 'tietokoneelle', en tiedä) ja 27.3. tuli sitten lasku. Mitäs tästä eteenpäin en tiedä. Ketään sieltä ei tietenkään saa kiinni mistään numerosta.

M.B. K.
Tänään maanantaina 13.3.2017 soitti "Kouluturvaa -kampanjan edustaja", nuori mies, ja sai kuin saikin kierouttaan myytyä puolen vuoden "tukipaketin", jolla (mukamas) kustannetaan Kouluturvaa-lehteä ja muita koulukiusaamisen kitkemiseen tähtäävää materiaalia mm. terveyskeskuksiin. Kotiin mahdollisesti postitettavasta lehdestä edustaja ei maininnut halaistua sanaakaan. Puhelinnumeroon, josta soitto tuli, ei tietenkään yhteyttä sen koommin saanut ("Valitsemanne numero ei ole käytössä.") Eli tästä se sitten alkoi minunkin osalta taistelu tätä huijausta vastaan. Poliisillekin täytynee sähköinen rikosilmoitus lähettää.

24

2906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OttakaaSelvää
      • TurvatontaMyyntityötä

        Vanhoja lehtiä lähettivät useaan kertaan.


      • PelkkääBisnestä

        VAROKAA HUIJAREITA, SOITTELEVAT EDELLEEN VAIKKA PYYDETTY POISTAMAAN TIEDOT REKISTERISTÄ !!!!!!!!!!


      • VTUNpuhelinmyyjä

        Soitti täältä ja kun numeroon soittaa, numero ei ole käytössä.

        Eira Oy Ab Ab Eira Oy

        Pl 162, 00101 Helsinki

        Ja tänne kun soitat tulee dingeli dongelia ja asiakaspalvelijat KAIKKI varattuja!!!

        Suomen KT Kustannus Oy (Kouluturvaa)
        Mekaanikonkatu 1
        00880 Helsinki

        Asiakaspalvelu
        010 505 66 99 (mpm/pvm)


    • TosiPartaSuu

      Siis nämä tapaukset ovat tragedia, kun joku soittaa myydäkseen jotakin niin puhelin vain heti kiinni. Kallio ja Töölö tai Kuopio tai Oulu kaikkialta löytyy kivoja kivijalka kauppoja joista voi tilata suoraan myös netistä. Kyllä kauppias tilaa vaikka netistä jos on palvelua että ei tarvitse omaa Master Cardia koneelle tunkea ja ottaa riskiä. Niin helppoa ja vaivatonta ei voi olla että tietokone omistaa sinut, minä käytän välikäsiä joka ikinen kerta.

      Ei en käytä välikäsiä vaikka olen sosiaalisen median sellaisen kehottaja top 10.000000 Ja uskoakseni toiseksi viimeinen :)

    • HakekaaIlmaistaTukea

      Mitä kouluturvaa -lehti ei ole?
      http://www.kouluturvaa.fi/kustannustoiminta/mita-kouluturvaa-lehti-ei-ole/

      Emme harjoita hyväntekeväisyyttä, vaan olemme kustantaja, joka julkaisee Kouluturvaa -lehteä.

      Emme harjoita rahankeruuta, olemme täysin riippumaton ja omakustantainen. Suomen KT Kustannusta rahoittavat lukijat, tilaamalla Kouluturvaa -lehteä.

      Emme ole yhteistyössä järjestöjen kanssa, vaan olemme täysin riippumaton toimija.

      Emme ota vastaan lahjoituksia, vaan lukija voi tukea koulukiusaamisen vastaista työtä tilaamalla Kouluturvaa -lehden.

      Taustalla ei ole yhdistys, vaan osakeyhtiö, joka harjoittaa kustannustoimintaa. Haluamme pysyä sitoutumattomana toimijana, joka tuottaa tietoa koulukiusaamisesta ja sen vastaisesta työstä. Kustantajana voimme paremmin puuttua koulukiusaamiseen, sillä tavoitamme kaikki kotitaloudet.

      Eroturvaa -lehti
      http://eroturvaa.fi/kustannustoiminta/

      Suomen KT Kustannus Oy harjoittaa kustannustoimintaa. Suomen KT Kustannuksen tarkoituksena on tarjota tukea, vertaiskokemuksia ja apua eroamista harkitseville, eroaville ja eron kokeneille sekä eroperheen lapsille.

      TUKEAKIN SAA
      Kouluturvaa – Lehti/Turvapuhelin

      http://www.kouluturvaa.fi/tuki/turvapuhelin/
      Turvapuhelin päivystää tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-18.
      SOITA: 0800-92003

      Eroturvaa

      http://eroturvaa.fi/tuki/
      Turvapuhelin päivystää tiistaisin ja torstaisin klo 12-18.
      SOITA: 0800-92003

      • KestotilausPäättymätön

        Lyhyesti, tilaa lehti niin kiusaaminen loppuu.


      • Höynäyttjät

        18.04.2017 SavonSanomat
        Koulukiusatut syöttinä: Muistisairaillekin markkinoitu lehti tullut tilaamatta laskun kera

        Helsinkiläinen kustantaja markkinoi Kouluturvaa-lehteä koulukiusattujen tueksi. Lehdestä on tehty yli 400 kantelua kuluttajaneuvontaan.

        Ulosotossa miljoonavelat

        Suomen KT Kustannuksen toimitusjohtaja ja hallituksen ainoa jäsen on Antti Alastalo. Hän on myös Eira Oy:n ja kahden muun yhtiön hallituksen ainoa jäsen.

        Kaupparekisterissä Alastalo asuinpaikaksi on merkitty ulkomaat.

        Alastalo tuomittiin viime vuosikymmenellä pitkään vankeuteen ja liiketoimintakieltoon verorikoksista telemarkkinointiyhtiössä. Liiketoimintakielto on päättynyt viime vuosikymmenen lopulla.

        Alasatalo on 27 maksuhäiriömerkintää, joista kertyy miljoona euroa ulosottovelkoja. Suurin yksittäinen velka on lähes 455 000 euroa.

        Alastalo toimivilla yhtiöillä ei ole merkintöjä maksuhäiriöistä.

        Alastalo ei vastannut Savon Sanomien soittopyyntöön.


    • Blaablaan

      Hahahahahaha huijari alastalo asuu helsingissä

      • VTUNpuhelinmyyjä

        Kouluturvaa -lehden toimitus

        Hallinto:
        Antti AlastaloToiminnanjohtaja, kansalaisaktivisti ja viiden lapsen isä

        Päätoimittaja:
        Miksu Kulechov
        Mediapersoona ja entinen koulukiusattu

        KUKA MIKSU?
        V###n puhelinmyyjät on juuri sitä, mitä tv:stä on puuttunut eli omaperäistä ja aitoa meininkiä, joka kaikki on totta, Suomen Puolustusvoimissa asepelvalustaan suorittava puhelinmyyjien päähahmo Miksu kiteyttää sarjan suosion syitä.

        http://seura.fi/puheenaihe/ajankohtaista/bisnesta-koulukiusaamisella-mihin-kouluturvaa-lehtea-julkaiseva-yhtio-kayttaa-rahansa/

        Bisnestä koulukiusaamisella? Mihin Kouluturvaa-lehteä julkaiseva yhtiö käyttää rahansa?
        Kouluturvaa-lehteä myydään kalliilla hinnalla koulukiusaamisen vastaisen työn nimissä.


    • SellainenTapaus

      Suomen KT Kustannus Oy: Vastine medialle koskien Suomen KT Kustannus Oy:n kustannustoimintaa

      Suomen KT Kustannus Oy:n lehdistötiedote vapaasti julkaistavaksi 24.4.2017 klo 12.00 alkaen. Olemme olleet usein esillä mediassa erilaisten syytösten kohteina, jotka koskevat julkaisemaamme Kouluturvaa-lehteä tai sen markkinointia, joten ajattelimme tiedottaa kustannustoiminnastamme nyt kerralla ja kattavasti.
      - Asiakkaalle lähetetään aina tilausvahvistus. Vahvistus lähtee tapauskohtaisesti noin päivän tai viikon sisällä tilauksen tekemisestä. Tilausvahvistuksen ja tuotteen saapumisesta asiakkaalla on 14 vuorokauden peruutusaika, josta voidaan joustaa tarvittaessa ja tapauskohtaisesti.

      PS. Yritettiin peruuttaa sallitussa ajassa. Asiakaspalvelu siirsi puhelun Antti Alastalolle. Ei hyväksynyt peruutusta kun joutuu maksamaan (VTUN) puhelinmyyjälle. Asiakaspalvelu ei vastaa sähköpostiin. Ei tullut tilausvahvistusta.

      • Selvinpäintulevaisuuteen

        Copy paste kustantaja iski vastauksen. Kertoo toiminnasta kaiken. Koko yritys toiminta kuin copy pastee, sama kaava aina. Myyt osamaksulla yhtiön ihmiselle joka ei tajua mitään yrittämisestä , tämä on kuitenkin edellytys että saa "oman" toimiston auki. Lopulta jätät palkkiot maksamatta vedoten johonkin muotoseikkaan ja uhkaat lakimiehillä. Käytät rikollisia pelotteenasi. Vaihdat asuinpaikkaa tarpeen mukaan. Nyt marjaniemen residenssissä vaimosi nauttii tuntuvia kela avustuksia ja itse olet kirjoilla tallinnassa vaikka asutkin marjaniemen talossa. Ei tässä ihmeempiä tällä kertaa.


    • Mussalon-Make

      Me ahtaajat luetaan anal fun ja gay lover lehtiä.

    • KiusattuOlo

      Tuon firman asiakaslistoille kun pääsee, tulee laskuja ja lehtiä tilaamattakin. Pääsee kiusatuksi.

    • HuvinsaKullakin

      Aina kun minulle on soitettu kiusattujen tuki, koulurauhaa, yms rahankeräyslehdistä (lehdet vaihtaa nimeä lennossa) vastaan heille, että lehtenne on huijausta. Kuuntelen hetken, kuinka puhelinmyyjän pinna sauhuaa ja suljen puhelimen.

    • paskaasaailmankin

      Todellakin iso kusetus koko lehti ja koko firma.
      Työntekijät saa palkkaa myynnin mukaan, eli soittamalla 8h päivässä ja myyntiä 0 tarkoittaa ettei palkkaa tule siltä päivältä.
      Jos myyt yhden vuosikerran joka maksaa 79e saat palkkaa siitä 7,90e - verot, hyvä päivä palkka todella.
      Jos irtisanoudut saatetaan lopputilistä pidättää veroja ja kuluja 60% eli tarkoittaa että parhaassa tapauksessa saat lopputiliä 10e näppiin tai joudut vielä maksamaan jotain kuluja firmalle.

    • sortajien.puolesta

      Miten kehittyä tehokkaaksi koulukiusaajaksi ?
      Siinäpä vasta pulma.

    • TaasSoittivat

      Älkää menkö retkuun kuten minä. Asiakaspalveluun ei saanut yhteyttä, ei vastaa sähköposteihin , tilausta ei saanut poikki.

      Kouluturvaa-lehden puhelinmyynnistä satoja ilmoituksia: "Kun lasku tulee, se onkin sitova"
      SavonSanomat 04.12.2017

      Kuluttaja-asiamiehen ja kuluttajaneuvonnan saamien satojen ilmoitusten mukaan Suomen KT Kustannus on markkinoinut puhelimessa harhaanjohtavasti Kouluturvaa-lehteä ja lähettänyt lehteä kuluttajille, jotka eivät ole mielestään sellaista tilanneet.

      Kuluttaja- ja kilpailuviraston (KKV) saamien ilmoitusten määrä Kouluturvaa-lehden puhelinmyynnistä on kasvanut selvästi tämän syksyn aikana. Keväästä 2015 lähtien kuluttaja-asiamies ja kuluttajaneuvonta ovat saaneet lehden puhelinmyynnistä kaikkiaan lähes 900 ilmoitusta. Näistä selvästi yli 200 on tullut viimeisen kolmen kuukauden aikana.

      Suomen KT Kustannuksen toimitusjohtaja Antti Alastalo ei pidä tänä syksynä tulleiden ilmoitusten määrää suurena.

      Kuluttaja-asiamies on jo maaliskuussa ja kesäkuussa 2017 edellyttänyt Suomen KT Kustannusta korjaamaan markkinointiaan. Yritystä koskevien ilmoitusten määrä on silti kasvanut entisestään. Kuluttaja-asiamies jatkaa asian käsittelyä yrityksen kanssa.Kuluttajien, jotka eivät ole mielestään tehneet KT Kustannuksen lähettämän laskun mukaista tilausta on syytä reklamoida Suomen KT Kustannukselle ja jättää kiistanalainen lasku maksamatta.

    • Anonyymi

      Vanhoilla tekijöillä uusi lehtihuijaus? Epämääräisiä laskuja ja 39 euron numero ilman tilausta – Asennetta-lehdestä useita yhteydenottoja kuluttajaviranomaisille

      Tunnetun Kouluturvaa-lehtihuijauksen taustavaikuttajat markkinoivat nyt uutta lehteä. Asennetta-lehden ensimmäisen numeron markkinointi on jo poikinut yhteydenottoja kuluttajaviranomaisille.

      Kummankin lehden yhteydessä toimii auttava puhelin ja yksittäinen lehti maksaa useita kymmeniä euroja. Lehtien verkkosivuilla on myös sanalleen samanlaiset tekstit, joissa painotetaan, ettei lehden taustalla vaikuttava yhtiö harjoita hyväntekeväisyyttä vaan yritystoimintaa.

    • Anonyymi

      2020 ja nämä huijarit ovat taas liikkeellä! Tänään soitti Kouluturvaa-lehden myyjä isälleni. Samaa lehteä kaupiteltiin hänelle muutama vuosi takaperin ja hän saikin siitä laskun vaikkei ollut suostunut tilaamaan. Nyt jännitetään, tuleeko tämän päiväisestä puhelusta myös lasku (hän sanoi myyjälle kolme kertaa EI, mutta nämä tyypit eivät todellakaan kunnioita sitä).

      • Anonyymi

        Seiska uutisoi 2018, että sadoille kuluttajille on lähetetty Kouluturvaa-lehteä, vaikka he eivät olleet tilanneet sitä. Kohteina oli vanhuksia ja muistisairaita ihmisiä.

        Lehden mukana tuli 39,50 euron lasku. Jos laskun jätti maksamatta, tuli perässä Tili Lex Oy:n perintäkirje, jossa kokonaissumma oli noussut 70 euroon. Moni oli maksanut laskun päästäkseen eroon tilanteesta.

        Kouluturvaa-lehden ja Tili Lex Oy:n takana on Antti Einari Alastalo, 52, joka on ollut 2000-luvulla vastaajana parissakymmenessä oikeudenkäynnissä. Esimerkiksi vuonna 2003 hänet tuomittiin 2 vuoden ja 4 kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeistä petoksista ja talousrikoksista.Helsingin poliisin talousrikosyksiköstä kerrotaan Seiskalle, että Kouluturvaa-lehdestä on käynnistetty rikostutkinta.

        Vihamiehet iskivät?! Kohuliikemiehen öky-Mersu poltettiin Itä-Helsingissä
        Alastalon toimintaa ei ole katsottu hyvällä, ja Seiskan tietojen mukaan hän on saanut todellisia vihamiehiä.

        Marraskuun alussa 2018 Alastalon Itä-Helsingissä sijaitsevaan kotiin tehtiin aamuöinen isku. Pelastuslaitos sai hälytyksen aamuyöllä puoli viiden aikaan, kun Alastalon auto oli sytytetty tuleen.
        Viron kilvissä olleen helmiäisvalkoisen, vuoden 2013 Mersun tarkka hinta ei ole tiedossa, mutta vastaavien menopelien hinnat liikkuvat Virossa 30 000–40 000 euron välillä. Alastalo on kirjoilla Virossa.

        Helsingin Sanomat kertoi syyskuun alussa, että Kouluturvaa-lehden taustalla on useassa maassa toimiva miljoonaluokan huijaus.

        kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimiehen Serina Kavonius, jos Kouluturvaa-lehti tupsahtaa tilaamatta postiluukusta, reklamoi yritykselle sähköpostilla, jolloin siitä jää itselle todiste. Jos asia ei selviä, ota yhteyttä kuluttajaneuvontaan. Jos kokee joutuneensa rikoksen uhriksi, kannattaa tehdä rikosilmoitus.


    • Anonyymi

      Joko on opittu tehokkaaksi koulukiusaajaksi, vain tilaatko vielä lehteä.

    • Anonyymi

      Taas näitä puheluita tulee ,olkaa tarkkana huijarit bisneksen teossa

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe