Miksi Bauer Media suosii juuri Haloo Helsinkiä?

recordingding

Miksi Bauer Median omistamilla radiokanavilla soi eniten Haloo Helsinki?Mm. RADIO SUOMI ROCK 10.04. 2017, Klo: 08.04 Haloo Helsinki: "Nainen jonka ympärille tuolit tuodaan", Klo:09.46, "Hulluuden Highway" , 11.02, Pulp Fiction", 11.41," Kärpästen herra", 15.36, "Hulluuden Highway", 17.50, Hulluuden Highway, 18.12 "Kuule minua" jne.
ISKELMÄ RADIO 10.04. 2017, Klo: 05.54, Haloo Helsinki: "Rakas", 08.43 "Rakas", 13.25. "Rakas", 15.53, "Kuussa tuulee", 17.15, "Rakas".
RADIO NOVA 10.04. 2017, Klo: 09.19 Haloo Helsinki "Kuussa tuulee", 12.26 "Rakas", 13.47 "Hulluuden Highway", 17.11 "Beibi". Ymmärtäisi jotenkin senkin, että jos pelkästään soitettaisi uutta sinkkua, mutta että vanhojakin biisejä ihan jätti soitossa!? Vaikka ok. bändi onkin, niin ei sentään ihan noin armoitettu kuitenkaan ole,toisilta ja niiltä uusilta artisteiltahan se on tietenkin pois, jos yhtä suositaan tolkuttomasti ja tässä tapuksessa järjettömästi! Hyvä kuvaus siitä ison levy-yhtiön mahdista, jotka yksinkertaisesti "hoitavat"(promoavat) haluamansa artisitin soittoon ja kerralla useammalle radiokanavalle, samaan aikaan soittoon, ja puolen tunnin sisään vielä, ettei kenellekään jää epäselväksi, mikä yhtye Haloo Helsinki oikein on!? Sitten mm. Gramexin lehdessä kumarrellaan ja vähän ihmetelläänkin, että viime vuoden soitetuin oli, yllätys, yllätys, HALOO HELSINKI!

32

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epätasa-arvo

      Miksi Radio Sandels suosii Hannu Hautaniemeä joka lauantai toivekonsertissa?

      • recordingding

        Se onkin toivekonsertti! On aivan eri asia soittaa esim. kolmella valtakunnallisella saman yrityksen omistamissa radioissa koko suomen kuuluvuusalueella, kun toivekonsertissa "pienellä"yhdellä radioasemalla, yhden toiveen verran, kuin yhtä aikaa ja samalla kanavalla jopa puolen tunnin sisään yhtä ja samaa artistia, välillä pikkuisen biisiä vaihdellen!?? Kolmella radiokanavalla!? Mitä järkeä?
        Jos ei tuossa ole kyse Ratas Music Groupin (Sony Music Finland) ja Bauer Media Oyn:n keskinäisestä sopimuksesta, että pistetäänpä nyt Haloo Helsinki isoon soittoon kolmelle isolle valtakunnalliselle kanavalle, niin mitä se on!? Tuo on yhden ison levyhtiön yhden artistin liika suosimista Bauer Media Oy:tä ja muut ovat silloin liian toisarvoisessa asemassa, sekä artistit ja pienet levy-yhtiöt, isoihin nähden!


      • vaskoosi

        Kyllä on totta tuo! Taitaa olla juuri niin, että näitä yksiä ja samoja haloo helsinkejä, sanneja ym. suositaan liikaa radioiden puolella ja soivat ehdottomasti oksennusrefleksiin asti! Uusia artisteja kuulee todella harvoin ja vähänkään mainstreemistä poikkeava ei novaan ja iskelmä radioihin pääse! Aika hämärää hommaa ja en tiedä mihin moisesta vois lähtee valittamaan, että tilanne vois muuttua!?


      • ikävä_80-lukua

        On kyl ikävä 80-lukua jolloin oli vielä oikeat paikallisesti toimitetut paikallisradiot
        Nyt on vain näitä soittolistarobotteja


      • nykyaikaonpaskaa
        ikävä_80-lukua kirjoitti:

        On kyl ikävä 80-lukua jolloin oli vielä oikeat paikallisesti toimitetut paikallisradiot
        Nyt on vain näitä soittolistarobotteja

        Silloin TOIMITTAJIKSI otettiin vain paikkakunnalla asuvia ammattilaisia. Soitetuista kappaleista 50 PROSENTTIA oli paikallisia tai ainakin koti maisia! Oi niitä aikoja!


      • feikkipaistaaläpi
        vaskoosi kirjoitti:

        Kyllä on totta tuo! Taitaa olla juuri niin, että näitä yksiä ja samoja haloo helsinkejä, sanneja ym. suositaan liikaa radioiden puolella ja soivat ehdottomasti oksennusrefleksiin asti! Uusia artisteja kuulee todella harvoin ja vähänkään mainstreemistä poikkeava ei novaan ja iskelmä radioihin pääse! Aika hämärää hommaa ja en tiedä mihin moisesta vois lähtee valittamaan, että tilanne vois muuttua!?

        Lelli on antanu p*llua levy-yhtiöden pomojen saunailassa "jatkoilla"


    • allaninmahti

      Isot keskenään sopii "kauppoja", että "Otatte nyt meiltä haloota soittoon omistamillenne kanaville, niin me pistetään tuosta oheistuotetta ja lippuja isojen tähtien keikoille. Saadaan samalla nuo pienet levytuottajat masennettua maanrakoon artisti promoineen ja ette sitten ota niitä noubadeja soittoon. Sovittu!"

      • teostokiittää

        Minusta striimi palvelut pitäisi kiel tää ja tehdä pelkästään c kasetteja. Radio Mu Sa soittaisi niitä sekä Radio Järvi.


      • payola---

        Payola

        "Payola tarkoittaa yhdysvaltalaisessa terminologiassa musiikkiteollisuuden harjoittamaa laitonta lahjontaa tiettyjen musiikkikappaleiden esittämiseksi radiossa. Federal Communications Commissionin ja liittovaltion lain mukaan asemat saavat laillisesti vastaanottaa korvauksia soittoajasta, mutta tällöin lähetyksen yhteydessä on ilmoitettava kyseessä olevan sponsoroitu lähetys ja ilmoitettava sponsoroiva taho. Radion lisäksi määräykset koskevat myös maanpäällisiä televisioasemia ja joiltain osin myös kaapelitelevisiota. Sana payola on yhdistelmä sanoista pay (suom. maksaa) ja Victrola, joka oli kutsumanimi RCA Victorin valmistamalle gramofonille, jonka valmistus aloitettiin 1906.

        Payola oli laillista vuoteen 1960 saakka, jolloin Yhdysvaltain kongressi laajensi radio- ja televisiotoiminnan korruptiota koskeneen tutkintansa myös payolaan. Aikaisemmin tutkinta oli koskenut lähinnä ennalta sovittuja tietokilpailuja. Payola otettiin mukaan tutkintaan tekijänoikeusjärjestö ASCAPin aloitteesta. ASCAP uskoi korruption edesauttaneen useiden rock and roll -kappaleiden suosiota. Rock-musiikin tekijänoikeusjärjestönä toimi ASCAPin kilpailija BMI. Tutkinnassa kävi ilmi, että ainakin 255 DJ:tä eri puolilla Yhdysvaltoja oli ottanut vastaan lahjuksia. Heistä asetettiin syytteeseen seitsemän, joista ainoana tuomittiin Alan Freed, joka sai puolen vuoden ehdonalaisen tuomion ja 300 dollarin sakot. Lisäksi hän joutui maksamaan tuloveroa ilmoittamattomista tuloista 37 000 dollaria.

        Vuonna 2006 New Yorkin osavaltion syyttäjä Eliot Spitzer esitti haasteen Yhdysvaltojen yhdeksälle suurimmalle radioketjulle. Tutkinnan kohteena olivat muun muassa Jennifer Lopezin, Jessica Simpsonin, Celine Dionin, Good Charlotten ja Franz Ferdinandin kappaleiden radiosoitto. Saavutetuissa sovitteluratkaisussa Entercom maksoi korvauksia 4,25 miljoonaa ja CBS Radio 2 miljoonaa dollaria. Levy-yhtiöistä Universal Music Group maksoi korvauksia 12 miljoonaa, Warner Music Group 5 miljoonaa ja Sony BMG 10 miljoonaa dollaria.

        Uusien syytöksien jälkeen vuonna 2007 Entercom, CBS Radio, Citadel ja Clear Channel maksoivat korvauksina 12,5 miljoonaa dollaria, mutta kaikki yhtiöt kielsivät syyllistyneensä väärinkäytöksiin. Lisäksi yhtiöt joutuivat antamaan 4 400 tuntia lähetysaikaa itsenäisille levy-yhtiöille ja paikallisille artisteille"

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Payola

        .


      • allaninmahti
        teostokiittää kirjoitti:

        Minusta striimi palvelut pitäisi kiel tää ja tehdä pelkästään c kasetteja. Radio Mu Sa soittaisi niitä sekä Radio Järvi.

        Nimim. "teostokiittää", tuota en tarkoittanut! Vitsit ovat vitsejä, mutta asiassani on kaikki totta!!


      • wallvoice

        Ihmeellinen mafia se tuntuu olevan! Kyllä muidenkin, ns. isojen ja jo ennestään jo paljon soivien artistien kanssa samaa peliä pidetään. Kertoo siitä, että jos olet aloitteleva, tai koneempikin artisti, et tule saamaan radiosoittoa biseillesi isoille valtakunnallisille radiokanaville Radio Novalle, Radio Aallolle , Radio Suomi Popille, Iskelmä Radiolle tai Yle Suomellekaan, jos et ole Warner Music Finlandin, Sony Music Finlandin, tai Universal Music Finlandin, Fried Musicin tai Kaiku Entertaintmentin artisti!? Pienellä yhtiöllä saatika omakustanne artistilla, ei ole mitään asiaa saada muusiikkiaan radioon, vaikka olisi kuinka hyvä! Musiikkitoimittajat radioissa kumartelevat isoille levy-yhtiöille ja soittoon otetaan heti, kunhan se on ed.mainittujen yhtiöiden artisti. Kovin siis on kapea artistikattaus noihin radioihin ja varsinkin kun samojen artistien, esim. just vaikka Haloo Helsinkiä kun ajattelee, niin about kymmentä biisiä soitetaan, vaihdetaan vain järjestystä, siis joka kanavalla ja yhtä aikaa!?? Siinä ajassa, kun iän ikuisia toistoja yhden artistin osalta toteutetaan, soitettaisiin monta kertaa sitä pienlevy-yhtiön uutta artistia, jolle se radiosoitossa oleminen olisi unelmien täyttymys! Siis, kaikki olisi vain järjestely kysymyksiä, jos vain annettaisiin mahdollisuus, vai mitä MUSIIKKITOIMITTAJAT?


      • luojankiitos
        teostokiittää kirjoitti:

        Minusta striimi palvelut pitäisi kiel tää ja tehdä pelkästään c kasetteja. Radio Mu Sa soittaisi niitä sekä Radio Järvi.

        Jos striimipalvelut kiellettäisiin, tarkoittaisi se sitä että Suomessa olisi vain kourallinen muusiikinteikijöitä, jotka pystyisivät itsensä elättämään musiikilla tai ansaitsisivat edes jotain musiikillaan.

        Se on totta, että striimipalvelujen rahan pulituspolitiikassa on parantamisen varaa, mutta mietikääpä? Jos meillä ei olisi striimipalveluja todennäköisesti radiot soittaisivat vieläkin yksipuolisemmin musiikkia.

        Onneksi on spotifyt sun muut niin ei tarvitse kuunnella radiota siellä missä hyviä kanavia ei kuulu.


    • toivoaeienääole

      Syyt voivat mielestäni olla erittäin yksinkertaisesti seuraavanlaisia. Kyseisten kanavien musapäällikkö/päälliköt ovat suuria Haloo Helsinki! yhtyeen musiikin ystäviä, ja koska yhtye on Suomessa suosittu, antaa se heille oivan syyn soittaa sitä hyvin useasti.

      Toinen yleinen syy voi olla, että musiikkipäällikön olettamus on: Koska Haloo Helsinkiä kuunnellaan paljon, tottakai kuulijat haluavat kuulla yhyteeltä vain tiettyjä samoja biisejä kierrätyksellä.

      Uuden levyn kappaleet toki ymmärtää, jos soivat tiehään koska ovat todennäköisesti kanavien soittolistalla ja soivat siksi useasti.

      Omasta mielestäni kaksi rasittavinta ovat Leevi And The leavings. Soi monella asemalla aika useasti edelleen ja yleensä aina ne muutamat samat biisit. Eipä siinä itse en edes pidä kyseisestä yhtyeestä isommin.

      Toinen on Eppu Normaali, jonka musiikista pidän ainakin jossain määrin, mutta minkä h******n takia lähes jokaisen yhtyeen musiikkia soittavan kanavan täytyy soittaa vain lähinnä 4 samaa Eppujen biiisiä. Kanavasta riippuen tuo 4 ryhmä saattaa olla kappaleen kahden verran hieman erilainen,

      Ehkä tulevaisuudessa ( aikaisintaan 10 vuoden päästä suurella massalla) radio kanavat ovat pakotettuja muuttamaan pikkuhiljaa musiikillista linjaansa, kun yhä suuremmalla osalla on käytössään mm. auto, jossa varustetaso mahdollistaa mediasoittimen/puhelimen kytkemisen autoradioon. Silloin ihmiset kuuntelevat yhä enemmän automatkan aikana muuta kuin radiota. Todennäköisesti tämä kaikki on kuitenkin vain toiveajattelua.

      Ja kaikki tämä, koska valitettavasti suurin osa eli lähes kaikki maamme radiokanavien musiikkipäälliköistä on seuraavanlaisia. Laiskoja (mennään siitä mistä on helpoin) eikä jakseta kuluttaa aikaa miettimällä mitä soitettaisiin. Soitetaan siis tuttujabiisejä vain sinkkubiisejä/hittejä. Musiikkipäälliköiksi valikoituu myös liian usein henkilöitä joiden musiikkimaku on liian erilainen kuin mitä kanavalla soitetaan. Tämä taas johtaa aikaisemmin mainitun lisäksi oletetaan kuulijoiden haluavan kuunnella juuri tällaista.

      Kolmas yleinen syy näyttänee olevan ylemmältä taholta tulevat käskyt. Vai millä muulla on selitettävissä toimivan musiikillisen linjan muuttaminen radikaalisti. Räikein esimerkki tästä on NRJ. Kaventanut genrevalikoimaa hirveästi ja se näkyy kuulijamäärien rajuna laskuna. Suosikki juontajien vaihhtuminen ja suosikkiohjelman (aamupojat) loppuminen ei selitä näin rajua laskua. Musiikki on se suurempi tekijä lopulta.

    • venisvenici

      Hyviä ajatuksia, mutta on päivän selvää, että radioiden musiikkitoimittajat eivät kovinkaan paljon voi vaikuttaa Warner Music Finlandin, Universal Music Finlandin ja Sony Music Finlandin artisti tarjontaan. Siellä koska siellä on takana niin paljon ns. isoja artisteja, että kieltäytymällä soittaa jotain nuorta uutta pop tulokasta, voidaan sanoa, että ei anneta muuten Kaija Koon, Jenni Vartiaisen, Robinin tai JVG:n uutta sinkkua soittoon, noin puoli leikillään! Esim. nuo edellä mainitut pitävät(valitettavasti) myös kuulijat mahdollisesti kanavalla, jolloin ei kehdata kieltäytyä, Warnerin, Universalin ja Sonyn uuden artistitulokkaan soittamiselta. Ajatellaan monesti myös kummallisesti, ettei isoilta levy-yhtiöiltä voi huonoja artisteja tullakaan ja tuo leima kun on otsassa, menee radiosoittoon se uusi artistikin heittämällä, ei niin sanotusti tarvitse "promota" kovinkaan paljon! Sama ei päde sitä pien levy-yhtiön edustajaa(promoa), joka toivoa täynnä menee varatulla ajalla "kaikkivaltiaan" esim. Novan musiikkipäällikön puheille esittelemään sitä uutta artistiaan ja pitkien promo-puheiden päätteeksi saa tylyn vastauksen, että "ei voida soittaa meidän kanavalla, kun on niin erityylistä kuin kuin meidän kanavan musagenre"(vaikkei olisikaan), tai "tällä hetkellä tarjontaa on, tiedätsä nii-iin paljon, et ei mitään mahdollisuutta ottaa soittoon lähi kuukausina" jne. Tuo on kaikki on niin totta ja taas soi, haloo helsingit, teräsniskat, robinit, kaija koot, vartiaiset, juha tapiot, cheekit, sannit(luoja meitä armahtakoon sannilta) jne.

      • toivoaeienääole

        Varsinvalitettavaa jos näin on. Uskon myös, että pientä painostusta kyllä on levy-yhtiöiden suunnasta. Jotenkin tuon enemmän mieltää menneisyyten, mutta onko edelleen painostus noin rajua. Nykyään kun on streemipalvelutkin. Toki radiosoitto usein nostaa myös kuuntelumääriä streemauspalveluissa (tietämättömille esim. Spotify), mutta ei aina.

        Mutta kyllä se vika kuitenkin on siellä musiikkipäälliköissä ja kanavan johtajissa. Heidän omissa päätöksissään enemmän kuin levy-yhtiöiden painostuksessa. Näin uskon. Ja onko levy-yhtiöllä edes laillista oikeutta kieltää jonkun artistin soittamista tietyllä kanavalla, elleivät omista kyseisen artistin kappaleiden oikeuksia.

        Enemmänkin kyse taitaa olla siitä, että levy-yhtiöt antavat yksinkoikeus ensisoittoja silloin tällöin ja antavat kanville tietoa omista uusista kiinnityksistään herkemmin ja aikaisemmin, mitä enemmän kanava suosii kyseisen levy-yhtiön musiikkia. Tämä vain on omaa järkeilyäni ei faktaa.


      • venisvenici

        En missään tapuksessa tarkoittanutkaan, että Warner, Sony tai Universal painostaisivat, ettei saa pienlevy-yhtiöiden artisteja soittaa tietyillä radiokanavilla, vaan siitä on kysymys, että heillä olisi nyt sitä, tai tätä uutta tarjottavaa, niin silloin se Warnerin artisti menee soittoon ja pienlevy-yhtiön artisti ei ! Laillisuuden kanssa, sillä ei tosiaankaan ole mitään tekemistä.
        Streemauspalvelut ja se, miten radiosoitto vaikuttaa siihen, on sitten ihan oma juttunsa. Kyllä se edelleen on artistille tärkeä promoväline tuo radio ja radiosoitto! Ihan nuoren jengin musat , sannit, eveliinat, mikael gabrielit ym. on luonnollisesti merkityksellisempää esim. Spotify ja siellä loistaminen, mutta hiukan varttuneempien musalle, myös se radiosoitto isoilla kanavilla on tärkeää!
        Kun ajattelee työpaikkoja, niin ei siellä (ainakaan joika työpaikalla) voi työntekijöillö olla luurit korvilla ja kuunnella omaa Spotify-listaa, vaan kyllä se radio siellä pauhaa päivän ja yleensä se on juuri Nova, Iskelmä yms. riippuen työpaikan ikäjakaumastakin. Tuossakin mielessä radiossa soitettavalla musiikilla on iso merkitys artistille, tänäkin päivänä!
        Se, miksi Bauer Media soittaa Haloo Helsinkiä kymmeniä kertoja kanavillaan, on minunkin mielestäni erittäin tärkeä kysymys ja kummallinenkin asia, jota on syytä pohtia, näin julkisestikin.
        Aina, kun annetaan etuoikeutetusti, radiosoittoon pääsy (jostain ihmeen syystä) Warner Music Finlandin, Sony Music Finlandin tai Universal Music Finlandin artisteille, ennemmin kuin pienlevy-yhtiön artisteille, niin kyllä se kummastuttaa!
        Radiokanavien musiikkipäälliköt kumartelevat edelleen, ed. mainituille isoille levy-yhtiöille.
        Kysymys: Miksi siis edelleenkään radiot eivät ota soittoon pienlevy-yhtiön artisteja, vaan jätti soittavat yksiä ja samoja artisteja (aloittajan esim. Haloo Helsinki), kun mahdollisuus olisi ottaa soittoon debytoivia pienlevy-yhtiön artisteja ?


    • nohotmusic

      Kyllä tuo totta on ja itsekin samaa funtsinut, että mitä siellä Bauer Median ja ns. isojen bändien/artistien levy-yhtiöiden kanssa sovitaan. Siellä todellakin soi ihan "sairaasti" helsingit, kaija koot, teräsniskat ja sitten taas helsingit!? Keskinäistä "kauppaa" käydään, mutta millä ehdoilla, on hyvä kysymys?

      • kusetustakokopaska

        En sano että näin on, mutta yksi tyyli käydä kauppaa tämä ainakin voisi olla. Suuret toimijat sopivat soittavansa esim artistin ÄX uutta biisiä 5-8 kertaa päivässä kanavillaan. Tämän johdosta levy-yhtiön kanssa voitaisiin neuvotella pienempi kertakorvaus kappaleen soitosta. Näin ollen artisti&levy-yhtiö tienaa enemmän siitä että artisti ÄX:än biisiä on soitettu se 5-8 kertaa eikä vain 1-2 kertaa päivässä. Samalla myös kyseinen kanava hyötyy, koska maksettava korvaus soitosta on pienempi kuin jos nämä 5-8 soittoa menisivät kaikki eri artisteille/bändeille päivässä.


    • RadJaakko

      Toimiluvat pois Bauerin kanavilta ja uudelleen taajuudet jakoon!

      • lupiasaatava

        Kyllä! Radio Sandels on reilu radiokanava. Sille ainakin lupa.


      • farfiina

        Kyllä tässä puhutaan nyt ihan valtakunnallisesta isosta kusetuksesta ja jollain radio sandelseilla ei ole sijaa tässä keskustelussa! Vittuillahan voi, jos on bauerin kanssa jotenkin tekemisissä, vaikka töissä siellä, niin tänne voi junttimaisuuksiaan käydä tököstelemässä, joka tosin paljastaakin sen vähäjärkisyyden koko hommassa!


    • dwdwdcx

      Radio Suomi Pop tv-mainos, jossa, yllätys, yllätys, HALOO HELSINKI soi taustalla!? Miksi? Jos Nova osallistuu jo täysillä mukana ollen Haloo Helsingin kiertueeseen yms., niin miksi RadioSuomi Pop tekee samaa!? Miksi? On paljon muitakin artisteja, jotka tarvitsisivat moista promoa ja joka olisi uusille artisteille tervetullutta, ennemmin kuin Haloo Helsingille, joka on jo kannuksensa ansainnut. Ihan käsittämätöntä yhden bändin hyysäämistä, jota ei ymmärrä! Haloo Helsinki "polttaa äänensä" loppuun, kun ns. ylisoitetaan kanavilla. Kukaan ei jaksa mahdottomiaan kuunnella ja biisit alkavatkin jo saada sen inhoreaktion aikaan, kuten myös Ellin ääni! Oikeesti, kaikkien etu, kuulijoiden, myös Haloo Helsingin, että pidetään nyt vähän taukoa haloosta ja annetaan esim. uusille artisteille mahdollisuus!

    • loadpro

      Bauer Media tekee sopimuksia mega radioisoitoista, edistääkseen urallaan, niinkin nimetöntä bändiä, kuin Haloo Helsinkiä!? Suomi on pullollaan musiikintekijöitä, joita ei niin sanotusti ole vielä "löydetty" ja jotka tekevät armottomasti töitä, mm. pro-tason omakustanne sinkkujen tekemiseen ja jälki on siis hyvää, mutta radioihin ei hyväksytä soittoon, milloin milläkin perusteella, vai mitä, musiikkipäällikkö Mikko Koivusipiä?

    • quenies

      Se on tuo musa -politiikka on ihan oma kieroilun laji, kun "tulosta" pitää tehdä! Yksi bändi, tässä tapuksessa juuri Haloo Helsinki poltetaan mega-hypersoitoilla loppuun, t-o-d-e-l-l-a-k-i-n! Ei ihan niin "hyvä" ole halookaan, että suurinpiirtein viittä eri biisiä x 2, pitää päivässä soittaa!? Sillä on sen väliä, että, kun useammalikin radiokanavalla, jopa yhtä aikaa soitetaan, se alkaa KYLLÄSTYTTÄMÄÄN! Haloo Helsinki, tuskin tuo radioihin tuolla soittopolitiikalla lissää kuulijoita, varsinkin, kun Ellin ääni on suhteellisen kuluvaa sorttia!

      • directionjob

        Ihan samaa ajattelin, että älytöntä glooriaa yhdelle bändille, kun muitakin on! Jos täyttää kymmenen vuotta, ymmärrän, että juhliakin pitää, mutta, että isoimmat radiokanavat ovat ihan niin kuin ei muuta olisikaan!? Liika on liikaa, radioiden soittolistoillakin ja kun niistä kaiken lisäksi päättävät vain ihminen, tai kaksi, sitä jää miettimään, mikä hyöty radioille voi olla yhden bändin ylenpalttisesta hyysäämisestä?


    • äitykkä

      Haloo Helsinki on vaan niin hyvä!

      • hankvoice

        Ei mikään bändi ole NIIN hyvä, että 3-4 isolla valtakunnan mainosradiokanavalla jokaisella soitetaan about 6-7 kertaa päivässä ja vielä uusien biisien lisäksi niitä vanhojakin!?
        Suomessa on hirvittävä määrä bändejä, niitä uusiakin, jotka tekevät hyvää musaa ja pitävät niin sanotusti suomi- rock/pop bändien perinnettä yllä, jotka ansaitsevat tulla kuulluksi radioissa!
        Musiikkitoimittajat radioissa, ovat todellakin artistien ja bändien elinkaaren kannalta tärkeässä osassa. Jos musiikkitoimittaja esim. Mikko Koivusipilä, jättää valitsematta radiosoittoon pohjois-karjalalaisen pienen levy-yhtiön, suomi-rock bändin, sen toisenkin julkaistavan sinkun, se voi olla sen hyvän ja kykenevän bändin elonkaaren kannalta juuri se kuolinisku!
        Musiikkia ei välttämättä innostuta tekemään, jos se kaikkivaltias musikkitoimittaja ei ota radiosoittoon, ei edes sinne pieneen paikallisradioon!
        Kaikki on todellakin eteläsuomi keskeistä, ikään kuin muualla ei tapahtuisi mitään!
        Siis, miksi Bauer media suosii Haloo Helsinkiä, kuin muitakin bändejä on ja HUOM MYÖS ISOT LEVY-YHTIÖT, HERÄTKÄÄ JO!!


    • äitykkä

      Sitä radiokanavaahan ihmiset kuuntelevat jossa soitetaan hyvää musiikkia,eikö?

      • hankvoice

        Mitä musiikkia radiokanavilla aloitetaan soittamaan, on musiikkitoimittajien valinta aina, ei yleisön! Edelleenkin, niin kuin todettua, nämä arvon musiikkitoimittajat, mikko koivusipilät ovat niitä, jotka jättävät ottamatta radiosoittoon lähinnä pienten, indie levy-yhtiöiden artistit ja sen sijaan suosivat, Warnerin, Sonyn ja Universalin artisteja, "leikkisässä painostuksessa"! ?
        Käykääpä googlaamassa haulla virallinen lista, josta näette sinkku, radiosoitto, striimaus- ja latauslistat, niin yhtään ns. pienjulkaisijan artistia ette listalta löydä!
        Ainoat vähänkään vaatimattomimmat tuottajat listalla ovat, Fried Music ja Kaiku Entertainment, jotka toimivat käytännössä edellä mainittujen levy-yhtiöiden "tuttavapiirissä", ja jakelukuvioidenkin puolesta.
        Onhan P. Ruuskan, Kaiku Entertainmentilla yhteyksiä Warneriin, kun on ollut tuottajana talossa aiemmin pitkään ja artisteinaan mm. Juha Tapio.
        Fried Musicilla, ( Emi Capitol suomen osasto) puolestaan Jukka Immonen on suoraan Universalin kanssa diilannut, tuottanut isoille yhtiöille jne. ja artisteinaan mm. Anna Puu.
        Pieni piiri pyörii ja tätä "hovia" musikkitoimittajat kumartelevat! ?


    • rhsfdbv

      Kyllä se Haloo Helsinki soi edelleenkin (ja liikaa) esim. 22.5. 20017 Radio Suomipopilla, ainakin 10 kertaa ja todennäköisesti enemmänkin. Tänään tätä kirjoittaessa klo: 08.44, tämän vrk:n puolella jo 5 kertaa. Tosin tämän vrk:n Sanniakin oli soitettu jo 4 kertaa!?? Mutta Warner Music Finland pitää kyllä huolen, etteivät artistinsa jää ilman radiosoittoaikaa, kun Sannin lisäksi Antti Tuisku, Kaija Koo ja Chisu soivant myös popilla, todella tiheään! Kertoohan tuo myös siitä, että uusia artisteja ei päästetä isoille kaupallisille kanaville, jos ei suurkansallisilla ole just nyt tarjottavaa, niin pienten julkaisijoiden artisteja ei myöskään kelpuuteta, vaan soitetaan puhki kuluneita samojen artistien biisejä loputtomiin!? On se ihme politiikkaa?

    • äitykkä

      Kaija Koo on minun suosikkeja,upeita lauluja.Niitä on mukava kuunnella automatkoilla.KORKKARIT KATTOON VAAN!

      • rhsfdbv

        Niin, kyse ei ole siis siitä, etteikö Koota ym. voitaisi soittaa radioissa, vaan siitä miksi samoja biisejä, samoilta artisteilta, ihan koko ajan ja monta monituista kertaa päivässä!? Ei ole artistillekaan hyväksi, puhki soittaminen kanavilla 10 kertaa vrk:ssa ja kuukaudesta toiseen, on siinä keskiverto kuulijalla oksennus refleksissä pitelemistä! Kun uusiakin tulokkaita on ja halloota, pieniäkin julkaisijoita artisteineen olisi radioihin tarjolla!? Ei yksi, tai kolme isoa levy-yhtiötä voi, eikä saa hallinnoida kaikkia isoja valtakunnan mainosradiokanavia, lahjomalla musiikkitoimittajat soittamaan loputtomasti esim. Kaija Koota, Vesalaa, Anna Puuta, Sannia, Tuiskua, Chisua, Mikael Gabrielia feat. Isac Elliot, Vartiaista, Robinia, Juha Tapioa, Irinaa, Eriniä, JVG:tä, Cheekkiä, Elastista, Tähkää, Ellinooraa, Teräsniskaa, Haloo Helsinkiä, Tuure Kilpeläistä ja sitten taas lista alusta, Kaija Koota, Vesalaa, Tuiskua...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3105
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2492
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      368
      2306
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2025
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1847
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1277
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      72
      1111
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      967
    Aihe