Tattarisuon Autokatsastus...

sss666

Ihme toimintaa, kävin vuosikatsastuksessa kyseisessä paikassa, olin myös katsastanut saman auton siellä 2015, katsastusmies huomasi trafin tiedoista virheen, oli merkitty 2010 rekisteröintikatsastuksessa nelivedoksi, vaikka etuveto, ok, puuttui ihan oikeaan virheeseen.

Mutta, toiminta tämän jälkeen, sanoi että voidaan selvittää virhe mutta maksaa, selvittävät toki asiaa tuntiveloituksella, ei kuulemma halpaa :)

Soitin Trafiiin seuraavana päivänä, sieltä kerrottiin että olisi ollut Tattarisuon asiakaspalvelijoilla samat tiedot kuin trafilla, virheen korjaus olisi vienyt n. 2min...

No soitin http://www.katsastuskinnunen.fi/kotka, jossa kyseinen rekisteröintikatsastus tehty, myönsivät virheensä ja korjasivat samantien tiedot :)

Totesin vaan että, ajan mielummin kotkaan katsastukseen kuin tattarisuolle, sen verran hyvä palvelu :) vaikka asun vantaalla ;)

3

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yfgyugugy

      Hyvä, että virheen tehnyt konttori korjasi virheensä. Virheen huomanneen konttorin ei pidä korjata virhettä, koske se tehdään rekin korjauksella ja sen tekee virheen tehnyt asema.
      Muutenkaan aseman ei kannata lähteä selvittämään toisen tekemää virhettä, vaikka sen voisi tehdä. Se kuitenkin sitoo katsastajan tuottamattomaan työhön, kun asiakas eikä toinen konttori siitä maksa.
      Lisäksi on asemia joilla on paljon virheitä ja se on parempi, että korjaavat omat juttunsa. Onneksi nykyään valvonta on tarkentunut ja virheet vähenevät.

      Mielestäni palvelu on parempaa konttorilla, jossa virheitä ei tehdä ja jos niitä huomataan niin ohjataan asiakas ottamaan yhteyttä virheen tehneeseen konttoriin. Monesti virheen korjaukseen riittää yhteyden otto puhelimella, jos tarvittavat tiedot konttorilla.

      Välillä katsastajat ja asiakkaat tekevät asiasta turhan hankalan..

    • sss666

      Trafin vastaus oli nimenomaan tähän kyseiseen asiaan, aja ihan mihin vaan kats.konttoriin jossa tehdään rekisteröintejä, korjaavat virheen ilmaiseksi...Tattasisuon katsastajan käytös oli niin ylimieleistä " kyl mekin voidaan selvittää mut se maksaa aika paljon kun tehdään tuntiveloituksella"

      Joten en edes mennyt kysymään toimistoon asiaa...XMO-488, jos Herra katsastusaseman päällikköä kiinnostaa ketä katsastaja oli noin ystävällinen...voit varmaan arvata että katsastan autoni jatkossa muualla.

    • Perähärpäke

      No sehän on nyt päivänselvää, että Trafissa ei (ainakaan pitäisi) ohjeisteta noin. Voihan se toki olla että joku pikkutyttö on noin sanonut, mutta väärin on mennyt. Matti varmaan puhuu Trafille as we speak notta mitä vittua.

      Aivan hiljattain on kyllä ollut useampia tapauksia, joissa asiakas kertoo Trafissa sanotun mitä uskomattomampia asioita, mutta sitten kun sinnepäin soitetaan katsastusasemalta, niin asia kiistetään. Eli you have the benefit of the doubt, mutta väärässä olet.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4673
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe