Pissaaja pertti

Maaterä

Onko suomenkielistä foorumia pissailuun hurahteneelle.

19

493

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pissfun.org siellä välillä hyviä juttuja pissailukokemuksista

      • jarsse78

        Onko sporttiemmi myös kyseisten leikkien ystävä


      • jarsse78 kirjoitti:

        Onko sporttiemmi myös kyseisten leikkien ystävä

        Aina silloin tällöin tulee leikittyä


      • Hyvä SporttiEmmi niin sitä pitää!!!


      • djdusjsv

        Jee! Kusilukit voikin työntää löylykauhan perseeseensä


      • jarsse78
        SporttiEmmi kirjoitti:

        Aina silloin tällöin tulee leikittyä

        Vautsi vau!!! Jotenkin tuntuu et aika vähis on pissaleikkien ystävät.ite oon haaveillu naispuolista kaveria touhuilemaan noita leikkejä päässyt koittamaan oon mut niin paljon aikaa on kulunut et hauskaa ois löytää joku joka ois oikeesti kiinnostunut pervoilemaan. Tykkäätkö ite touhuilla yksin vai miehen kanssa?


      • Joo ei näistä ihan kaikkien kanssa tulisi mieleen edes puhua. Luulen että aika moni tykkää, harva uskaltaa vaan sitä ääneen sanoa. Leikitään miehen kanssa joskus mutta usein myös itekseni. suihkukäyntien yhteydessä varsinkin aika useinkin jotain pientä pisuttelua


      • jarsse78

        No huh huh oot kyl niin nainen mun makuun😄ite en nyksäl vois edes ehdottaa pitäis varmaan ihan hulluna seksi muutenkin tosi mautonta ehkä joskus löytäis itsekin kunnon pervoilijan kenen kanssa vois leikkiä märempiä leikkejä😇kuinka vanha muuten ITE oot?


      • Hih :) 24 oon. Suosittelen vaan kokeilee kepillä jäätä. Ei se siitä rikki mee vaikkei tykkäiskään ajatuksesta


      • jarsse78

        Ei se vaan onnaa nykyisen kaa mutta niinku meinasin joskus saatan löytää ihmisen joka on samalla aaltopituudella seksuaalisesti.oon kanssa joskus käynyt lueskelemassa noita pissfunin juttuja mut siel ehkä enemmän housuun päästelyy ku ITE taas tykkäisin leikkii naiskumppanin kaa.mites ITE ootko housuihin/vaippoihin pissailija vai leikitkö mieheskaa ennemmin?ja ootko mieluummin ottavana vai antavana osapuolena?😁


      • kiuaskivetpersees
        djdusjsv kirjoitti:

        Jee! Kusilukit voikin työntää löylykauhan perseeseensä

        Jos saisit pelle valita, niin tunkisit löylykauhasi omaan ahteriisii paljon ennemmin, kuin olisit ollut mun ja frendieni kanssa Mikkelin läänillä (vankila) saunomassa.

        Sulle ei lauteilla olisi tilaa ollutkaan, mutta kiukaalle olisimme istuttaneet sut mielellämme hajareisin ja vettä perään kiville haarujen väliin.

        Siinähän olisit vastaillu pamppujen ja apulaisjohtajan tai johtajan kysymyksiin ja tekijöistä sulla ei vaan tietoa ole, ja sairaalaan ja sit vankisairaalaan Hämeenlinnaan parantelemaan persettäs.

        Paitsi että tollaisten tyyppien paikka on Niuvanniemi, ketkä nyt kuumalle kiukaalle menee istumaan.


    • Pissaan just nyt housuun... Kivasti tummuu tiukat farkut ja sit vaan jatkan shoppailua märissä farkuissa niin kuin mitään ei ois tapahtunutkaan...

      • fkfiwus

        Åujee...työnnä vielä samalla löylykauha perseesees ja jatka shoppailua kusilukki


      • Fkfiwus

        Kas, vähälahjainen ja pikku pilinen Kari Runk on taas herännyt äitinsä peräkammarista löylykauhoineen ja päässyt salaa katselemaan tuhmia juttuja ATK:n ihmeellisestä maailmasta.


      • djdusyah
        Fkfiwus kirjoitti:

        Kas, vähälahjainen ja pikku pilinen Kari Runk on taas herännyt äitinsä peräkammarista löylykauhoineen ja päässyt salaa katselemaan tuhmia juttuja ATK:n ihmeellisestä maailmasta.

        Kas, sieltähän löytyikin ehta ja aito kusilukki ulisemaan tänne internettiin. Työnnä löylykauha perseesees ja kuse housuus hintti


    • tissinimija

      Kyykkypissaava Nainen on kiihoittava näky.. mitä lähempää näkee sen parempi :). Minusta on ihanaa kun nainen pissaa päälleni...

      • Jarsse78

        Kelpaisi Kyl ja sit sais nuolettaa huolella pissaista pimppaa mut ei sellaisia naisia vaan Oo😪


    • pissisuu

      Moikka SporttiEmmi! :) Mulla oli pitkään haaveet kultasuihku leikeistä. Lähinnä niin, että olen vastaanottava osapuoli. Filmeiltä jouduin haaveilemaan kun silloinen kumppani ei olisi suostunut, koska otin asian puheeksi, niin totesi sitä sairaaksi.

      Muista syistä erosimme ja aloin poikamies elämän taas ja olin 25v silloin. Ja "lottovoitto" baarissa tuli. Löysin 34 vuotiaan varatun onnettomassa ilman intohimoa ja seksiä elävässä suhteessa, tyyliin lapsen takia yhdessä olevan juopon miehen naisen.

      Juteltiin ja suudeltiin baarissa ja numerot vaihdettiin. Viestejä laitettiin ja sisältö muuttui siihen, millaisesta seksistä pidät.
      Ja kysyin sen näin: Oletko koskaan katsonut pornoa, missä nainen pissaa miehen päälle?

      Ja vastaus yllätti positiivisesti. - Olen katsonut ja olisin valmis pissaamaan miehen päälle jos se sitä haluaisi. Olin onnessani.

      Tavattiin mun autossa salaa. Ja kesällä luonnossa. Auton penkeille muovia ja pyyhkeitä. Nuolin pimppiä samalla kun hän päästeli suihkuja suuhun ja suutelimme pissaisella suulla samalla tavalla kuin hän valutti myös mun spermaani suusta suuhun.

      Ulkona kesällä sitten kun olimme ja tarkoituksella viikonkin tapaamatta, nostatimme viesteillä kiihkoa. Sovimme tapaamisen sopivasti kun nainen oli tankannut vettä, colaa ja kahvia.

      Ja pyyhkeelle syrjään nurmikolle selälleni ja kaluni oli tipat päässä. Hänellä kun oli paineita, niin pyysin terskani alapintaa kohti suihkun. Se lämpö ja paine sai aikaan yhden voimakkaimmista syöksyistäni ja hän halusi maistaa omaansa, sekä spermaista vielä valuvaa kalua ja kun lauennutta kalua nuoli, niin tärisin ja minulta lirahti puolivahingossa myös vähän pissaa.

      Vuoden verran harrastimme kivaa ja kun jäimme kiinni hänen miehelleen, tuli stressiä, jne. hänelle ja tietysti mullekin. Se sit hiljalleen hiipui ja loppui, meni maku kun muija pelkäsi ukkoaan jne.

      Mutta haluan kertoa, että jutelkaa rohkeasti kaikki fantasioistanne. Älkää heti tyrmätkö. Nyt olen vajaa 40v ja sinkku. 2 kertaa sen jälkeen vain saanut kokea sitä. Eikä pissan juominenkaan ole vaarallista. Muutamia suullisia nielin suoraan lähteestä, ja oon täysin terve.

    • pissisuu

      Haluaisin kullä tietää, kun tämä on jäänyt kokematta. Eli oletko sinä SporttiEmmi tai joku muu tai pystyykö nainen tähän, filmeissä kyllä, mutta kyllähän teräsmieskin lentää jne.

      No mutta kuitenkin asiaan: Eli olen myös pimpin huulilla pitänyt kullia kun nainen pissaa, mutta olisiko kokemusta kellää ja pystyisikö nainen siihen, että kun mies on työntänyt kalun pilluun sisään, niin nainen pissaa silloin samalla?

      Tai onko mahdollista, ja tämä myös haaveeni, että olen selälläni, nainen tulee päälleni kasvot mua päin laskeutuen niin, että kaluni uppoaakin hänen anaaliin. Ja se näky on upea kun hän levittää pillun huulet. Niin onko pissaaminen mahdollista silloin päälleni ja kasvoilleni kalun ollessa anuksessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuvat! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki, 22, on puhjennut naisena kukkaan - Some sekoaa: "Sä..."

      Ooo, kaunis aikuinen nainen Helmistä on kasvanut siinä yli 80-vuotiaan Dannyn rinnalla! Katso uudet kuvat: https://ww
      Suomalaiset julkkikset
      47
      3115
    2. Henkirikos Alakylässä

      Nainen löydetty elottomana, mies otettu kiinni. Mitä on tapahtunut?
      Seinäjoki
      47
      2331
    3. Suodatinpussin kastelemalla saa parempaa kahvia

      Kokeilin niksiä ja kyllä tämä kahvi on parempaa nyt. Ei lainkaan maistu paperiselta. Huljuttelee hanan alla suppiloa pap
      Maailman menoa
      125
      1710
    4. Tidätkö nainen

      että suoraan sanottuna v.tut.aa että pääsit näin lähelle minua. Ei olisi oikeasti aikaa tähän mutta silti aina välillä o
      Ikävä
      100
      1563
    5. Onkohan sinulla kaikki hyvin?

      Nyt vähän sellainen outo tunne tuli. Sinun asiasi niin ei minulle toki tarvitse kertoa. Kunhan mietin...
      Ikävä
      38
      1077
    6. Viimeinen reissu tälle kesälle

      Pian se syksy on. Hyvää huomenta ja aurinkoista päivää. ☕🌞🍁🌻🐺❤️
      Ikävä
      169
      954
    7. Mikä on kaivattusi etunimi?

      Otsikossa siis on kysymys eriteltynä. Vain oikeat vastaukset hyväksytään.
      Ikävä
      44
      911
    8. Huikeeta, mahtavaa, ihan mielettömän upeeta

      Me ostettiin talo Espanjasta. Tosin saadaan käyttää sitä vain muutama viikko vuodessa kun on monta muutakin ostajaa! M
      Kotimaiset julkkisjuorut
      175
      846
    9. En kestä katsoa

      Sitä miten sinusta on muut kiinnostuneita. Olen kateellinen. Siksi pitäisi lähteä pois
      Ikävä
      71
      801
    10. Oho! Arja Koriseva paljastaa TTK:n ekasta suorasta lähetyksestä: "On vähän ärsyttävä yhtälö!"

      Upea Arja Koriseva! Tsemppiä haasteelliseen tilanteeseen! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-arja-koriseva-
      Suomalaiset julkkikset
      14
      764
    Aihe