Keiramon talli

Asun Kaarinassa ja olisin aloittamassa Keiramon tallilla. Haluaisin kuulla monien kokemuksia, koska olen kuullut tallista aika paljon huonoa. Mutta kaikki tieto on hyödyksi. Ja jos joku haluaa hyvään talliin ,jossa pidetään hevosista huolta suosittelen Hepohaan tallia. Hepohaan tallilla ei ole nettisivuja, mutta Facebook sivut on.

7

880

  Vastaukset

  • Ja siis käyn myös Hepohaan tallilla vielä, koska siellä on minun hoitsu ja myös tunti, mutta siellä en ihan niin paljoa kehity. Eli kävisin keiramolla lauantaina kun Sari opettaa? Saa myös kertoa kuka opettajista olisi hyvä.

  • Itse kävin kerran tunnilla Keiramolla, ja monet siitä puhuvatkin paljon huonoa, mutta omasta mielestä ihan kiva paikka eikä mitään valitettavaa. Taisin ratsastaa sillon pekka nimisellä ponilla, en oo ihan varma, mutta poni kuitenkin oli siinä tuntiheppojen tallin perimmässä nurkassa, ja oli tosi kiva poni. Kaverini oli silloin samalla tunnilla isolla hevosella joka pukitteli ja ratsastaja tippui enkä oo varma että onko se yleistä siellä, mut pekkaponi oli ainakin kiva.

  • ite kävin keiramolla jonkun vuoden. ihan ekalla kerralla ei ollu kukaan auttamassa, seinällä oli lista missä luki ketä menee kullaki. siellä oli vaan niitä tallityttöjä kertomassa mikä poni on mikäkin ja siellä kaikki vanhemmat sitte yritti auttaa lapsiaan satuloimaan jne. tunti oli aika tylsä ja opettaja oli vähän ärsyttävä. Menin ekalla kerralla Paavo nimisellä vuoniksella(?) ja se oli ihan paras.
   Talli on ihan hieno ja siisti mutta en alottelijoille ainakaan suosittele.

   • Itse menin alkeiskurssin keiramon tallilla, ja olen oppinut nopeasti ratsastamaan, mutta kyllä se välillä ärsyttää jos opettaja tulee myöhässä. Muuten ei ole mitään valitettavaa opettajat on kivoja ja tallitytöt auttaa kun apua vain pyytää :)


  • Oisin itsekin kiinnostunut kuulemaan mielipiteitä keiramosta. Itselläni matkaa sinne on alle kilsa mutta käyn silti raisiossa. Käyn siis alvalla ja siellä olen oppitunut paljon puolessatoista vuodessa ja olen siirtynyt edistyneille tunneille. Harkitsen kuitenkin tallin vaihtamista koska alvalla en oikeastaan tykkää mennä muilla kuin samilla. En myöskään tykkää hyppäämisestä. Eli haussa olisi talli missä olisi mahdollisimman rauhallisia mutta kuitenkin eri tasoisia helppoja. Olen siis itse hieman traumatisoitunut yhtäkkiä laukkaavista ja säikkyvistä hevosista. Keiramosta olen kuullut niin paljon paskaa että en sinne halunnut mennä. Asiat kuulemma kuitenkin nykyään paremmin ja ihan kuvat hepatkin.

   • Testatkaa Pellonpääntallia! Rauhalliset hepat ja ponit (hevosia vain pari) , lähellä Keiramontallia. Facebookista löytyy!


  • Älä hyvä ihminen mene Keiramon talliin!
   Pelkkää ongelmaa alusta asti.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia yllättävää itki nikon oven takana

   https://www.seiska.fi/Uutiset/Totuus-kohuparin-eropommista-Sofia-Belorf-tunki-Niko-Ranta-ahon-kotiin-mustasukkainen Ei hyvää päivää!!!!!!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   14761
  2. Stefu ylireakoi

   Stefulla on kyllä tosi huono itsetunto tai on tosi epäileväinen luonne jos sen takia jätti Sofian että tää kävi Nikon ovella. Sofian tavaroita vielä N
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   7947
  3. Miksi Suomessa on niin paljon homeasuntoja?

   Missä se kuuluisa rakennustaito on? Taloja ei hoideta, mutta ei talon home voi johtua pelkästään koneellisen ilmastoinnin puuttesta, eikä talon ilmast
   Maailman menoa
   187
   2544
  4. Miksi ei ole korona-ahdistusta?

   Mietin asiaa mutta en saa sitä päälle millään. Katselen kaupassa maski päällä olevia ihmisiä, lehtien lööppejä koronasta joka puolella, tartuntojen mä
   Maailman menoa
   201
   2218