Keiramon talli

Asun Kaarinassa ja olisin aloittamassa Keiramon tallilla. Haluaisin kuulla monien kokemuksia, koska olen kuullut tallista aika paljon huonoa. Mutta kaikki tieto on hyödyksi. Ja jos joku haluaa hyvään talliin ,jossa pidetään hevosista huolta suosittelen Hepohaan tallia. Hepohaan tallilla ei ole nettisivuja, mutta Facebook sivut on.

7

753

Vastaukset

 • Ja siis käyn myös Hepohaan tallilla vielä, koska siellä on minun hoitsu ja myös tunti, mutta siellä en ihan niin paljoa kehity. Eli kävisin keiramolla lauantaina kun Sari opettaa? Saa myös kertoa kuka opettajista olisi hyvä.

 • Itse kävin kerran tunnilla Keiramolla, ja monet siitä puhuvatkin paljon huonoa, mutta omasta mielestä ihan kiva paikka eikä mitään valitettavaa. Taisin ratsastaa sillon pekka nimisellä ponilla, en oo ihan varma, mutta poni kuitenkin oli siinä tuntiheppojen tallin perimmässä nurkassa, ja oli tosi kiva poni. Kaverini oli silloin samalla tunnilla isolla hevosella joka pukitteli ja ratsastaja tippui enkä oo varma että onko se yleistä siellä, mut pekkaponi oli ainakin kiva.

 • ite kävin keiramolla jonkun vuoden. ihan ekalla kerralla ei ollu kukaan auttamassa, seinällä oli lista missä luki ketä menee kullaki. siellä oli vaan niitä tallityttöjä kertomassa mikä poni on mikäkin ja siellä kaikki vanhemmat sitte yritti auttaa lapsiaan satuloimaan jne. tunti oli aika tylsä ja opettaja oli vähän ärsyttävä. Menin ekalla kerralla Paavo nimisellä vuoniksella(?) ja se oli ihan paras.
  Talli on ihan hieno ja siisti mutta en alottelijoille ainakaan suosittele.

  • Itse menin alkeiskurssin keiramon tallilla, ja olen oppinut nopeasti ratsastamaan, mutta kyllä se välillä ärsyttää jos opettaja tulee myöhässä. Muuten ei ole mitään valitettavaa opettajat on kivoja ja tallitytöt auttaa kun apua vain pyytää :)


 • Oisin itsekin kiinnostunut kuulemaan mielipiteitä keiramosta. Itselläni matkaa sinne on alle kilsa mutta käyn silti raisiossa. Käyn siis alvalla ja siellä olen oppitunut paljon puolessatoista vuodessa ja olen siirtynyt edistyneille tunneille. Harkitsen kuitenkin tallin vaihtamista koska alvalla en oikeastaan tykkää mennä muilla kuin samilla. En myöskään tykkää hyppäämisestä. Eli haussa olisi talli missä olisi mahdollisimman rauhallisia mutta kuitenkin eri tasoisia helppoja. Olen siis itse hieman traumatisoitunut yhtäkkiä laukkaavista ja säikkyvistä hevosista. Keiramosta olen kuullut niin paljon paskaa että en sinne halunnut mennä. Asiat kuulemma kuitenkin nykyään paremmin ja ihan kuvat hepatkin.

  • Testatkaa Pellonpääntallia! Rauhalliset hepat ja ponit (hevosia vain pari) , lähellä Keiramontallia. Facebookista löytyy!


 • Älä hyvä ihminen mene Keiramon talliin!
  Pelkkää ongelmaa alusta asti.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  49
  1345
 2. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  1
  673
 3. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  31
  563
 4. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  92
  499