Suomesta tuli poliisivaltio

vallaton-kansa

Kahdessa vuodessa Sipilä muutti Suomen demokratian diktatuuriksi jossa ihmisillä ei ole sananvapautta eikä paljon mitään muutakaan. Teekkarihuumori muuttui nopeasti väkivaltaiseksi diktatuuriksi jossa metsästetään rauhallisia suomalaisia digiloikalla .Tähän tuo kännykkäteollisuus johti ja olemme nyt sen vankeja. Onneksi kansa ei vielä tajua seurauksia vaan elää kuin viimeistä päivää.

7

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Agedaakbar

      Isiksen joukkoja ei vielä tarpeeksi tullut totalitaarisen kaaoksen aikaansaamiseksi, jolla oikeutetaan globalisinen diktatuurihallinto ja ihmisten perusoikeuksien vienti. Tässä syy miksi  rajat pidetään auki ja miehityksen annetaan jatkua.

      • hfhhhhy

        Peloista totta, vainoharhoista todellisuutta

        987698

        20.4.2017 23:18
        Ajattelin ennen, että on silkkaa vainoharhaa kuvitella, että pakkomokutus olisi oikeasti tekosyy lisätä kansalaisten valvontaa terrorismin tekosyyllä.
        Mutta näyttää tosiaan siltä, että poliisivaltiota ollaan läpi ajamassa kun turvallisuustasoamme vaarantavaa mokutusta muka ei saada kuriin.
        Kyllä meitä kustaan linssiin oikein pitkän kaavan mukaan.

        "Hallintovaliokunnan mietinnön mukaan Suomen sisäinen turvallisuus on heikentynyt muuttuneessa maailmassa. Valiokunnan mielestä poliisien määrä pitäisi vakiinnuttaa vähintään 7  500:aan.

        Sisäministeri Paula Risikko (kok) sanoi, että turvallisuusviranomaisten määrärahatasoa pitää tarkastaa vastaamaan muuttunutta turvallisuustilannetta. Tarvittavista lisätoimista päätetään puoliväliriihessä."

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201704202200106363_uu.shtml


      • niinpäteki

        Nauratti kyllä kun jossain Pohjois-Koreasta kertovassa jutussa kerrottiin miten diktatuurissa ihmisiä ohjaillaan sisäisillä ja ulkoisilla uhkakuvilla. Siis juuri samoilla keinoin kuin meillä täällä "vapaissa länsimaissa". Valvontalailla ja mediapropagandalla ajetaan samaa missiota.


    • Juukasta

      Joo, meijännii pitäjässä jahataan viattomia ponunkeittäjiä tikitaalisesti. Eilennii olj nuapurille tullu soitto, jossa konsta olj aluks kysyny. että makkootko sohvallas vae ponuhommissako oot. Eepä oo hyvä tämä tämä tikitaali, ee ollenkaa.

      • mitä-järkeä

        Nettipoliisivaltio jota johdetaan veroparatiiseista käsin. Kansa on heittänyt kirveen kaivoon kuten edelläolevasta ilmenee. 2007 vaaleista lähtien äänet ovat vaaleissa menneet rosvoille ja hulluille. Siksi talous ja työpaikat ovat kadonneet maanrakoon ja ällistyttävä paskapuhuminen vallannut kaikki paikat.Iljettää kuunnella kaikkia puheita koska niissä ei ole mitään järkeä.Tälläkin sivulla pitää keksiä älyttömyyksiä jotta saa teksin läpi.


    • PieniPiruVasempaan

      Oppositio ilmoitti juuri huolensa siitä ettei poliiseja ole tarpeeksi.
      Ei vaikuta ihan poliisivaltiolta :D

      Tiedustelu haittaa vain rikollisia, Venäjän kätyreitä ja terroristeja.

      Olen tiedustelulain kannalla.

      • rehellinen-uhri

        Niin. Rikollisethan juuri hyötyvät näistä laeista. Etenkin talousrikolliset joita varten laki tehdään. Nyt kukaan ei voi arvostella vapaasti talousrikollisia kun sananvapaus poistetaan lailla. Samalla EU saa lisää valtaa pelatessaan kansalta rahat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe