Risumiesvideon kuvaaja käräjille 25.4.2017

Toteutuuko oikeus? Se nähdään 25.4.2017 kello 10:00 alkaen Kouvolan käräjäoikeudessa.
Ilmianna
Jaa

19 VastaustaKiitos! Pitääkin tulla kuvaamaan risumiehen sukua youtube videota varten.
Ilmianna
Jaa
Sinnehän on vapaa pääsy. Minäkin aion mennä. Aion haastatella risumiehen sukua. Haastattelen myöskin tasapuolisesti kuvaaran ystäviä. Jos vaikka jonkinlaisen jutun saisi aikaan.
Ilmianna
Jaa
Saako sinne tulla juomaan?
Ilmianna
Jaa
Kiperä kysymys. Saako sinua sitten haastatella ja kysyä tunnelmia? Nythän siellä kuulemma tehdään päätöksiä tulevasuuteen vaikuttavasta asiasta eli mitkä pelisäännöt ovat videoitten suhteen. Koskeeko suomen laki myös Kouvolalaisia? Saako yksityinen henkilö päätellä mikä on laitonta ja mikä ei? Mitä oikeuksia se antaa jos katsoo toisen tekevän laittomuuksia? Onko silloin lähes poliisin valtuudet.

Tämän takia aion olla läsnä istunnossa ja tehdä muistiinpanoja. Haastattelen osapuolia ja yleisöä kuuntelemalla heidän kommetteja. Seuraan myöskin syyttäjän työskentelyä. Syyttäjähän on kuulemma erittäin pätevä tehtävässään. Siellä siis tavataan.
Ilmianna
Jaa
No tulisin kyl uteliaisuudest katsomaan tuota ja tosiaan... olis pullo jägeriä mukana taskumatissa.
Saa kysyä tunnelmia, ilman muuta.
asun aika kaukana sieltä mut katotaan jos pääsen.
Ilmianna
Jaa
Tämä on kyllä sellainen oikeusistunto joka kannattaa tulla seuraamaan. Täällä näkee kuvaajan joka sai yleisön liikkeelle. Videota on katsotty pitkälle yli 13miljoonaa kertaa. Odotan inolla tapausta vielä 4 päivää ja sitten se alkaa.
Ilmianna
Jaa
E nää kolme yöyä ja sitten alkaa oikeudenkäynti joka luotaa kauas tulevaisuuteen. Joko yuutubi tulee paremmaksi tai sitten vielä huonompaan suuntaan jossa voidaan ketä tahansa halventaa rangaisematta. Sittenp nähdään
Ilmianna
Jaa
yuutuupi on nykypäivän "TALITOMIIDITEINIEN" juttu,
ei voi mitään mut säälin,
eivät tiedä mikä on ce levy
ha ha ha ha ha ha ha ha ha
Ilmianna
Jaa
kaikki ymmärtääää cd levyn,
nykypäivän kermisteinille ostetaan tiatokone ja siellä on musiikki.

itse teini ei osaa mitäään.
pitää vaan tehdä lapsensa kermaperseeksi.
kaikki saada heti nyt!

sillä lailla.
minä sain unelmani mutta ei tarvinnut kinuta,.
Ilmianna
Jaa
Kaikille ei edes ikä tuo ymmärrystä mikä on soveliasta ja mkä ei. Oikeuskaan ei aina auta jos se vain toteaa kyllä tämä nyt oli väärin mitä teit ja anttaa siitä luunapin. Joskus oikeuden pitää käyttää järeämpiä arsenaalia. Nyt tässä oikeustapahtumassa pitää kaikille oikeuden antaa selvä singaali mikä on sopivaa ja mikä ei. Kuitenkin tässäkin tapahtumaketjussa mitä on uutisoitu lopputulos on sellainen mitä ei olisi pitänyt tapahtua. Ihminen on ennenaikaisesti menehtynyt. Tapahtumalla on ollut ainakin jonkinlainen vaikutus hänen menehtymiseensä ja elämään varmasti. Monia kannaottoja hänen menehtymisensä jälkeen on esitetty siinä valossa, että ne täyttävät vainajn häpäisemisen merkit. En tiedä kuka ja miksi niitä on esitetty. On vain ollut kovin ikävää seurata sivusta. Omaisilla on ollut jo tarpeeksi surua . Miksi sitä vielä lisätään heidän kanettavakseen?
Ilmianna
Jaa
Oikeudessa ratkotaan yksilönoikeutta ja saako juutuupissa kopioita levittää joutumatta vastuuseen.
Ilmianna
Jaa
Näin on. Samalla tulee myöskin niille tiedoksi jotka ovat lainanneet videota ja muunnelleet sitä. Ovatko hekin syyllistyneet samaan kuin alkuperäinen videon laittaja? Jos kuvaaja tuomitaan, niin myöskin muut levittäjät voivat saada syytteen.
Ilmianna
Jaa
Enää kaksi yötä ja sitten se alkaa. Saadaan moniin kiperiin kysymyksiin vastaukset. Onko yksilön suja lait sellaisia, että niitäkln pitää noudattaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Toivottavasti istunto olisi suljetuin ovin, ettei tollaset jälkeen jääneet kyylät pääse sinne.

Siksi jälkeen jäänet, koska kuulostaa ihan siltä, ettet olisi oikeudessa ollut ikinä kun niin kova hinku sinne. En kyllä usko, että nykypäivänä on ketään aikuista, kellä ei ole käräjäsalista kokemusta.

Tosin pakko myöntää, että itselläni sekä muilla normaaleilla fiksuilla ihmisillä ei ole kokemusta yleisönä olemisesta siellä, mutta muuten kyllä.

Mutta ainahan sitten niitä vajakkikyyliä on se kourallinen, keidän on päästävä muna kovana kyylää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei voi olla totta, että yks oikeudenistunto kiinnostaa niinpaljon että on mentävä kyyläämään. Vaikuttaa siltä että porukka on vielä 2000 luvulla niin jälkeenjäänyttä, ettei ole oikeudessa ollut aiemmin. Buhahaha!!!

Ei ole asianosaisista mukavaa, että sinne mennään kyyläämään. Itse käyn vaan pihalla katsomassa ja laittamassa autot ja naamat mieleen ketä sinne on menossa kyyläämään. Sit alan itse niitä tarkkailla mitä kaikkea ne puuhastelee ja kiikaroin, niin saavat itsekin tuntea miltä kyylääminen tuntuu.

Ja asianosaiset HUOMIO!!! Menkää lääkäriltä hakemaan paperi tai keskustelkaa puheenjohtajan kanssa vedoten paniikkihäiriöön, stressireaktioon tjs., että saisitte istua oikeutta RAUHASSA SULJETUIN OVIN ILMAN KYYLIEN LÄSNÄOLOA!!!

Myöskin sairauslomaa voi hakea että istunto siirtyy, ja kyylät ovat järjestäneet turhaa vapaata töistä. Paitsi et luulen ettei kyylistä yksikään ole töissä, senverran tyhmiä ovat, jos pitää mennä kyylää asiaa, mikä ei koske millään tavalla niitä.
Ilmianna
Jaa
Kyllä on kummallista, ettei oikeudenkäyntikään suju rauhallisissa merkeissä. Viitteenne annoitte jo keskusteluin, mitä vielä?

a) aiotteko kuvata
b) aiotteko häiriköidä
c) aiotteko saada kuvaajasta jotain haastattelua

Mikä teitä vaivaa!? Yleinen hulinako tuosta tulee ja sirkus jossa valot sammuu ja ovet paukkuu ja elämöidään? Vituttaa jo tuommonen, lopettakaa!
Ilmianna
Jaa
Tänään os se päivä jolloin saadaan seville onko kuvaajalla ollut oikeutta laittaa video julkiseen jakeluun.

Tuossa joku kyselee a kohdassa aiotaanko kuvata? Oikeus on kuvata ainakin salin ulkopuolella. Puheenjohtajan luvalla myöskin salissa ennen istuntoa.

b kohassa kysytään häiriköinnistä. Me emme missään tapauksessa häiriköi. Emme ole häiriköineet koskaan ja emme nytkään häiriköi Meillä on sivistyneet tavat hoitaa tälläiset asiat.

c kohdassa kysyjä kysyy haastattelmmeko kuvaajaa? Tämä riippuu tilanteesta. Etu käteen emme voi antaa tähän vastausta. Kuvaajan pitäisi tietää tämä asia. Hän aloitti risumiehen kanssa keskustelun ilman minkäänlaista lupaa. Jos kuvaaja on varma asiastaan, niin hänen ei tietenkään tarvitse pelätä haastatteluja eikä kuvaajia. Kuvaajan käytöksestä kaikki riippuu. Nyt ollaan todella julkisessa paikassa jossa voidaan vapaasti kuvata ja myöskin laittaa ne jukisesti näytille. Olette varmaan huomanneet, että oikeusalissa olevia kuvia näytetään mm. TV uutisissa.

Ainoa joka mekastaa järjestysksestä on tämä kyselijä. Toivottavasti et aiheuta häiriöitä provisoimalla yleisöä yleiseen hälinään. En todellakaan tiedä mihin pyrit. Kehoitan kuitenkin käyttäytymään sivivtyneesti.
Ilmianna
Jaa
Reilut tuomiot ja vielä vähän päälle kaupantekijäisiks.
Ilmianna
Jaa
kyllä näitä kuvaajia riittää nykyään suomessa. suurin osa niistä on kakaroita jotka tätä tekee.
jos kuvaaja on poistattanut videon heti seuraavana päivänä niin minä langettaisin sakot
näille jotka levittivät videota.
itse en maksaisi penniäkään moisesta.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Risumiesvideon kuvaaja käräjille 25.4.2017

Toteutuuko oikeus? Se nähdään 25.4.2017 kello 10:00 alkaen Kouvolan käräjäoikeudessa.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta