Onko rikos jos sattuu ja mies ei lopeta?

onkorikoss

Mies pani mua, aloitettiin yhteisymmärryksessä yhdyntä. sitten mua alko sattuun mies piti musta kiinni sanoin ei niin kovaa sattuu sitten huusin mies vaan jatkoi kovempaa ja kovempaa ja sitten mä itkin suoraa huutoo mies piti musta kii pani ihan täysiä ei välittäny vaikka mä itkin. Onks toi joku rikos? Seksuaalinen väkivalta, satuttaminen?

10

1181

1Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • onkorikoss

   Ja siis mä huusin vielä monta kertaa että sattuu ei niin kovaa. Ihan huusin. Ja mies vaan pani kovempaa ja kovempaa ja se sattu hirveesti. Ja ei päästäny pois.

  • tytyriryuy

   Höpöhöpö, sää nautit siitä...

  • luulisinnäinnn

   pakottaminen seksuaaliseen tekoon vois tulla kyseeseen

   • ElämänKoulustaValmistunu

    Aivan. Rikos on kuitenkin niin yleinen ja poliisin silmissä "mitätön", että asiasta tuskin kannattaa yrittää tehdä rikosilmoitusta. Tottakai, etenkin nuoren ja vielä elämän rajuutta kokemattoman uhrin näkökulmasta tuollainen tuntuu suurelta rikokselta.

    Poliisi antaisi luultavasti seuraavanlaisen neuvon: Jos kärsit tuon miehen tekemisistä, jätä hänet.

    Hän ei muutu. Joudut tulevaisuudessakin hänen mahd. väkivaltansa kohteeksi. Väkivaltaa voi tulla erilaista.

    Jos itse vapaaehtoisesti jatkat suhteessa, no... olet itse valintasi tehnyt. Silloin ei kannata kovin "vähästä" mennä tekemään rikosilmoitusta. Tuo ei kai vielä itsessään täytä varsinaisen parisuhdeväkivallan kriteereitä. Ihan mitä tahansa ei tarvitse parisuhteessa sietää, mutta tähänkin on vapaavalintainen ratkaisu: joko jättää henkilö, tai jatkaa.

    Elämässä kuule tulee eteen monenlaista, sellaista mistä ei itse pidä. Jotkut asiat on vain kestettävä, mutta myös opeteltava puolustamaan itseään. Väkivaltaisen miehen kohdalla ei auta muu kuin jättää hänet kerralla. Ei soutamista ja huopaamista, vaan: mieti asiasi tarkkaan, tee päätös ja pysy siinä.

    Kasva myös itse siihen, että huomioit toisen. Myöskään sinä et saa leikkiä tuon miehen tunteilla. Parisuhteessa myös sinun tulee kunnioittaa häntä.
    .


  • Ukkojäärä

   Heteroseksi ON AINA rikos!
   Lukekaa Suomen seksuaalirikoslakia tai kysykää Henrikssonilta...
   Homostelu on nykyaikaa...

  • röllippä

   Ei on ei. Kyllä on kyllä.

   Ihminen sanoo sanan EI niin se on ei ja sen jälkeen kaikki seksuaalinen toiminta on rikollista ja sekä yleisen syytten alaista. Ei sinun tarvitse tietää tai tuntea lakia, riittää että tunnet omat rajasi ja jos joku ne rikkoo, osaat laittaaa luuriin 112.

   Raiskauksena tod näk juttu etenisi.

   surullista ettö eletään 2017 ja ihmiset ei tiedä että ei on ei ja kyllä kyllä, enkä puhu rikollisista. Jos joku hakkaa/ryöstää/raiskaa minut niin soitan poliisin palokunnan sairaankuljetuksen siinä samassa sekunnissa kun saan toimivan luurin kouraan. EI kiinnosta onko tämä sitä tai tätä....helvetti ihmiset, mikä teitä oikein vaivaa??!!!!!

   • JokaisellaOmaTahto

    Olisikin hyvä, jos uhrit alkaisivat tehdä rikosilmoituksia myös tällaisissa tapauksissa. Josko viesti menisi perille, että ei todellakin on ei.

    Helvetin ihmisiä vaivaa se, että meidät, etenkin naiset on alistettu uskomaan erinäisiä asioita, kuten miehen herruuteen ja että mieheltä pitää suvaita sitä ja tätä. Vielä osin keskiaikainen kulttuuri meitä vaivaa. Vaikka monet meistä olisivatkin tässä asiassa jo itsenäisempiä, poliisilaitoksen luukun takana istuu pääosin miehiä. Myös uskontoa väärinkäytetään vaientamaan rikosten uhrit: "jos et anna raiskaajallesi anteeksi, et itsekään voi saada syntejäsi anteeksi, et voi päästä Taivaaseen" (opettaa mm. helluntailaisuus). Hellarit nk. "lakaisevat rikoksiaan maton alle".

    Menin aikoinaan, shokissa ilmoittamaan asiasta poliisilaitokselle (Helsingin Itäkeskus), saaden typerältä punkerolta vain virnuilua ja naureskelua vasten kasvoja. Kymmenen eri kertaa yritin ottaa poliisiin yhteyttä, korkeinta johtoa myöten, mutta minut tulkittiin "hulluksi". Shokissa oleva saattaa olla varsin sekava. Tai sitten: poliisi suojeli tekijöitä, ei haluttu ottaa kiinni. Rikos oli ollut sen verran rankka, että olin eräänlaisessa shokissa, psykoosissa, ahdistuksessa, peloissa usean vuoden.

    Poliisin toimimattomuudesta johtuen tämä rikos pääsi myös jatkumaan, hirvittävin seurauksin, jotka lisää traumoittivat.

    Poliisi ei auttanut, vaan nauroi vasten uhrin kasvoja. Päätin tuolloin, että KOSKAAN ENÄÄ en hae apua poliisilta. Aktivoidun itse. Radikalisoidun, niinku sanotaan. Kuitenkin täällä netissä olen kahdesti lähestynyt poliisia, ihan oikealla rikosilmoituksella nettirikoksista. Kummallakin kerralla poliisi vähätteli ja kieltäytyi enempää tutkimasta mainittuja asioita.

    Itse on kostettava. Näin se on.

    "Jos sinä et auta itse itseäsi, kuka sinua auttaa?" "Jos sinä et itse kosta, kuka sinun puolestasi kostaa?" Juutalainen sananlasku.
    .


   • EI-KOSTOA-KOSKAAN

    Onko Suomen lakien mukaista tämä, mitä kirjoituksessasi toteat: "Itse on kostettava"?
    Käsittääkseni oman käden oikeus on Suomen lain vastaista. Yllytätkö siis jotakuta rikokseen, koska kostossahan ei ole kyse lain jossain tapauksessa sallimasta hätävarjelusta.


   • Anonyymi
    EI-KOSTOA-KOSKAAN kirjoitti:

    Onko Suomen lakien mukaista tämä, mitä kirjoituksessasi toteat: "Itse on kostettava"?
    Käsittääkseni oman käden oikeus on Suomen lain vastaista. Yllytätkö siis jotakuta rikokseen, koska kostossahan ei ole kyse lain jossain tapauksessa sallimasta hätävarjelusta.

    On sekin yhdenlainen kosto, jos tekee rikosilmoituksen.


  • kokemukseni

   Minulla on samankaltainen kokemus kuin sinulla. Erona on, että tuttu mies painosti minua seksiin. Heti yhdynnän alettua käskin miestä toistuvasti lopettamaan. Huusin lopeta, minuun sattuu. Mies tiesi, että halusin lopettaa. Hän ei kuitenkaan lopettanut, vaan jatkoi kunnes laukesi.

   Menin tekemään tapahtuneesta rikosilmoituksen, kun olin ensin kertonut asiasta eräälle henkilölle. Hän otti asian vakavasti ja tarjoutui tulla mukaani poliisiasemalle. Tilanteeseen liittyi muitakin asioita, mihin olisi ollut hyvä saada vastauksia.

   Olin poliisiasemalla käynnin jälkeen siinä uskossa, että kyseessä olisi rikos. Vaan eipä ollut rikosylikomisarion mielestä.. Mies ei joutunut edes kuulusteluun. Päätös: ei rikosta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ässät feikki ero

   Stefanhan se siellä Sonjan ja Sofian juhannus kuvien taustalla. Kaksi tyhmää naista ja vielä tyhmempi mies. Oliko tämä ero vain epätoivoinen yritys sa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   2928
  2. En haluaisi uskoa että miehet ajattelee vain munallaan,

   mutta taas sain olla väärässä. Eli.. törmäsin männäviikolla puolituttuun mieheen työmatkalla. Hän kertoi, että viettäisi juhannusta minun kotikaupun
   Sinkut
   483
   2538
  3. Miksi vanhat äijät

   Luulee, että nuori nainen haluaisi niiden homeista munaa? Saati että joku nuori nainen pitäisi heistä muuten? Voi reppanat. Jos sulla on paljon rahaa,
   Sinkut
   173
   2184
  4. Somalisulhanen syö Sara Siepin suosiota

   Ei kelvannut Sara Sieppi enää kummankaan iltapäivälehden juhannustytöksi. muutenkin tykkäysmäärät näyttävät laskeneen ja ilmeisesti myös Saran seuraa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   1956
  5. Ärsyttävimpiä ihmistyyppejä

   Itselleni yksi ärsyttävimmistä ihmistyypeistä on takertujat. Sellaiset, joille on kohtelias, ei tuomitse heitä niin kuin monet muut tuomitsee jne. Ärs
   Sinkut
   234
   1650
  6. Martinan kisa (asialliset kommentit)

   Yksi, ikuinen umpityperien ketjujen aloittaja.. voidaanko tehdä joka kerta ilmoitus moderaattorille.. josko katoais bittiavaruuteen.. Mutta siis: uinn
   Kotimaiset julkkisjuorut
   247
   1600
  7. 63
   1135
  8. Kuulispas se oikea

   henkilö mun anteeksipyynnön tään. Tajuis, että tämä aloitus oli just multa, pystyis ymmärtää mua edes jollainlailla. Turhaa sanojen helinää tääkin, lu
   Tunteet
   42
   1059
  9. Juhannuksen pilaaminen ruohonleikkurilla

   Vois naapuriki ajatella onko pakko juhannusaattona leikata nurmikkoa samaan aikaan kun muut naapurit köllöttelee pihalla ja pelaavat krokettia ja naut
   Kokkola
   87
   1045
  10. Yhden viestin päässä

   Voisit juuri tälläkin hetkellä olla tässä vieressäni. Silittelisin ja paijaisin sinut puhki.
   Ikävä
   56
   1000
  Aihe