Mitä vttua Kuljussa tapahtui?

AsukasPuskiaisista

Aamulehdessä oli juttua, että perjantaina puolenyön aikaa Puskiaisten tiellä oli tunkeuduttu johonkin taloon, ilmeisesti aseita anastamaan, tuloksena mittava poliisioperaatia ja ambulanssi paikalla, oliko matut, mustalaiset, vai huumeveikot asialla?

13

984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvintoimittu
      • niinoli

        Samaa mieltä. Vanha mies kotonaan jumalauta! Ampuisin itsekin. Erotuksena tosin se, että asun maalla ja rosvot olisi luultavasti vain "kadonneet".


    • Hullumaa

      Sairasta , jos joku olettaa ihmisen vain jäävän uhriksi omassa kotonaan.
      Saulilta kutsu linnaan ja ruusu rintaan kodin puolustajalle.

    • jokurotisentään

      Täysin samaa mieltä. Kotia pitää saada puolustaa aseella tarpeen vaatiessa. Itse toimisin samoin.
      Parempi antaa, kuin ottaa.

      • ilkkamla

        Ketä oli rosvot. Nimiä tänne jos ei poliisi kerro. Niin saavat omaa lääkettään.On se jumalauta jos ei kotiaan saa puolustaa olisivat varmaan tappaneet talon omistajan jos eivät muuten olisi saaneet aseita. Onneksi asukas ehti ampua ensin,samoin olisi toiminut jokainen täysipäinen suomalainen. Mieluummin raudoissa kuin laudoissa. Vaikka rautoihin ei tälläisestä kuuluisi joutua. Voi vit... suomen lainsäätäjiä.


      • SuomenLakiNytOn

        Jenkeissä kun ajat rosvot kotoasi ammuskelemalla, niin se on kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Suomen sairas oikeuslaitos kun punnitsee asioita vaakakupissa, niin kotinsa puolustaja lähtee linnaan istumaan bagelsia ja rosvo saa kipukorvauksia. Kotinsa puolustajalle pitäisi antaa joku mitali tai ansioristi, ja jos rosvo olisi päässyt hengestään, niin vuoden rikoksentorjujapalkinto. Olisi nimittäin yksi rikollinen vähemmän hääräämässä. Nyt nää murtoveikot jäivät eloon ja suunnittelemaan seuraavia rosvoretkiään. Ei mitään rangaistusta kotinsa puolustajalle, vaan rosvot istumaan mahdollisimman pitkää tuomiota. He itse omalla toiminnallaan aiheuttivat tuon tilanteen, siinä ei ole kotinsa puolustajassa mitään vikaa. Se ammuttu rosvo saa syyttää ihan omaa tyhmyyttään. Ei ollut mikään pakko murtautua toisen kotiin. Tästä rikoksesta saisivat tulla Siperiaan karkoitetuksi.
        Suomen laki pitäisi laittaa muutenkin kokonaan uusiksi. Rikoksista tuntuvat rangaistukset ja itsensä, omaisuutensa ja perheensä puolustamisesta oikeutettua eikä rikollista toimintaa. Tämä nykyinen laki suojelee rikollisia viimeiseen asti ja tekee uhreista rikollisia. Ainut hyvä puoli on siinä, että Suomessa on maailman lyhkäsimmät vankeustuomiot, että eihän tuollaisesta tapon yrityksestä saa kuin noin kaks vuotta istuttavaa ja siitäkin ensikertalainen lusii vain puolet. Mutta onhan se nyt päiväkin liikaa istuttavaa, kun kyseessä on tapaus, missä mies on itseään, kotiaan ja omaisuuttaan puolustanut. Kun tässä oikeusjärjestelämässä olisi edes vähäisen maalaisjärjen käyttöä mukana.


    • ttaaaq

      On se kumma kun omaa kotia ei voi puolustaa,saamatta syytettä, voi vittu mitä touhua, pitäiskö sitä odottaa että kun poliisit tulee,sitten kun tulee. Tää äijä on ainakin mun sankari... tekisin kyllä samoin.

    • aseet.rikollisille

      Tätäkin voi jokainen miettiä, kuinka tuuripeliä se on kenen kohdalle tämmönen sattuu. Eli jokainen meistä voi joutua linnaan taposta, hetkellä millä hyvänsä vaikka kotonaan asusteleekin ihan rauhassa eikä tee mitään vastaavia tekoja silkkaa sekopäisyyttään kylillä riehuen.

      Millä tämänkin papan sitten olisi tilannut pitää hoitaa, kun taloontunkeutujiakin oli kaks. Harrastakoon vaikka pesäpalloa ja olkoon käynyt itsepuolustuskurssin vastaavia tilanteita varten niin pitää melko seppä olla jotta voi taata oman, mahdollisen perheen ja omaisuuden turvallisuuden.

      Valtiomme siis haluaa papalle kovemman linnatuomion kuin näille rikollisille.

      Valtiomme siis haluaa että sinä vastaavassa tilanteessa lähdet karkuun, ja jos ei mahdollista, niin rukoile vaikka että saat puhelimen ja soitto hätäkeskukseen kesken tilanteen. Henki herran haltuun.

    • suomessaOnPaskatLait

      Tässä jutussa on paljon mätää, poliisi vasta nyt kertoo, että talossa on ammuttu ryöstöretken yhteydessä, aikaisemmin salailua on esiintynyt, jos tekijät eivät ole kantasuomalaisia, rikollisten tuntomerkkejäkään ei ole yleensä kerrottu, jos kyseessä on matut, tai mustalaiset, siten poliisi suosii rikollisia suomalaisten kustannuksella. Salailussa on yleensä mukana myös ns. valemedia, YLE, MTV, ilta- ja aamulehdet.

      Nyt tilanne on se, että rosvot ovat vapaina, toinen vahingoittumaton ja voi mennä asuntoon kostoretkelle, kun talon isäntä on vangittuna. Kotiaan puolustaneen vangitseminen on turhaa ennen oikeudenkäyntiä, koska mies on kotonaan rauhallisesti elellyt ja vain rikollisten takia tähän tilanteeseen joutunut.

      Rikollisten on helppo selvittää kenellä on aseita, ampuma- ja metsästyseurojen postia tulee jäsenille säännöllisesti, moni seura kustantaa ampumaurheilu lehden jäsenmaksua vastaa yms. Ei tarvitse, kuin postilaatikkoihin vilkaista tietyllä viikolla.
      Tapahtuma-alueella, Puskiaistentien perukoilla postilaatikot ovat rivissä metsätiellä, jossa taloja ei ole näköetäisyydellä.
      Joten postilaatikkoon lukko ja ainakin nimi ja osoitetiedot pois lehdistä, kun niitä heittää kierrätykseen, muuten talo voi joutua rikollisten tarkkailun kohteeksi ja näitä kutsumattomia vieraita voi tulla kylään, siinä ei auta edes lukitut asekaapit, kun itseään ei saa suomessa puolustaa.

      Jonkinlainen adressi, tai kansalaisaloite olisi paikallaan , jotta lakia muutetaan siten, että kotiaan ja itseään saa puolustaa. Nykyinen tilanne sotii kansalaisten oikeustajua vastaan, näin ei voi jatkua.

      • wihuphg

        Mut mitäs sitten jos nuo varkaat sattuivatkin olemaan kantasuomalaisia? Onko poliisin toiminta sitten Ok kun ei nimiä mainita? Tai mites juttu muuttuis jos tuo pappa sattuiskin olemaan manne?


      • nämäonfaktat
        wihuphg kirjoitti:

        Mut mitäs sitten jos nuo varkaat sattuivatkin olemaan kantasuomalaisia? Onko poliisin toiminta sitten Ok kun ei nimiä mainita? Tai mites juttu muuttuis jos tuo pappa sattuiskin olemaan manne?

        Olet pahasti kuutamolla ja suhteellisuudentaju hämärtynyt, elätkö tynnyrissä?

        "Pappa" ei ollut manne, mannet nyt ei yleensä edes omista luvallisia aseita ja asu omakotitalossa, vaan kunnan vuokrakasarmeissa. Kun manne on omakotitalossa, on yleensä tapahtumassa rikos. Poliisi kertoo rikoksista yleensä hyvin tarkasti, myös tuntomerkit, jos etsinnässä on kantasuomalainen valkoinen mies, nimetkin viimeistään siinä vaiheessa, kun tuomiot annetaan, toisin on mustalaisten ja matujen kohdalla, taikaväri pelastaa monesti.


      • Hgkhhki

        No, ketkäs sitten on kyseessä jos MV-"lehtikään" ei julkaise rikollisia?


    • hyväteko

      Aivan oikein muuten mutta kuula olisi pitänyt osua silmien väliin, harmi että ohi meni, kotia saa puolustaa rosvoilta , lyijyä päin naamaa vaan, loppuu rosvoilu lyhyeen, kunnia teko vanhalta mieheltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1719
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe