Credit24 vippi

Työssäkäyvä

Hei! Olen ottamassa Credi24:sta 150€ vippiä tilapäisen rahattomuuden takia, jonka maksaisin tilipäivänä 3.5 takaisin. Sitoudunko ottaessani vippiä johonkin pidempään sopimukseen tms? En siis koskaan aiemmin ole ottanut vippiä, enkä myöskään tule ottamaan. Kiitos jo etukäteen vastauksista!

19

1819

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä ota. Kohta otat toisen.. ja kolmannen... Itse saan ensi kuussa maksettua järjestelylainan pois, 4 vuotta siinä meni...

    • yllitullsj7
    • 958858

      Älä ota! Lirissä olet pian. Nimimerkillä "kokemusta on."

      • eitarviiholhota

        Et sitoudu muuhun kuin siihen 150 eur lainaan. Kukaan ei pakota nostamaan lisää. Voi tulla kyllä kovasti tarjouksia mailiin ja kännykkään, mutta sinä itse määräät mitä lainoja nostat.


    • wfruuiy3ygt4

      Itse suosittelisin Vivusta, jossa pystyy lainaa hakiessaan säätämään laina-ajan vuorokauden tarkkuudella ja laina-ajan euron tarkkuudella. Säästät lainan kuluissa, kun lainaat vain sen minkä ehdottomasti tarvitset. Uudet asiakkaat saavat lainan jopa täysin korotta ja kuluitta. Itse en ole koskaan joutunut pikavipeistä ongelmiin, koska lainaan vain enintään sen minkä pystyn varmasti maksamaan takaisin eräpäivänä.

    • Marika88k6y
    • ei_kantsi

      En suosittele.

      Kuluttaja-asiamies hakee pikaluottoyhtiö IPF Digital Finland Oy:lle kieltoa kohtuuttomista ja lainvastaisista luottoehdoista. Yhtiö on tarjonnut kuluttajille Credit24 Joustolimiitti -luottotuotetta. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto 100 - 4000 euron luottorajalla ja 1-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yhtiö ei sisällyttänyt nostopalkkiota luottokustannuksiin todellista vuosikorkoa laskettaessa ja antoi näin kuluttajille virheellisen kuvan luoton kustannuksista, mikä myös vääristää eri kuluttajaluottojen välistä vertailtavuutta.
      https://www.kkv.fi/ajankohtaista/Tiedotteet/2017/22.3.2017-kuluttaja-asiamies-vei-pikaluottoja-tarjoavan-ipf-digital-finland-oyn-markkinaoikeuteen/

      • turhaaniinturhaa

        Ihan kuin nämä tahvot ymmärtäisivät muutenkaan mitään korkoja. Eivät tajua sitäkään jos Ferratumin etusivuilla lukee konkreettinen esimerkki että lainaa 2000€, maksa vuoden aikana takaisin, olet maksanut yhteensä 3500€. Sitten nämä ottavat onnessaan jonkun minimierän lainalle ajattelematta pätkääkään, että pääoma ei sillä juuri lyhene ja sen jälkeen paasataan huijarifirmoista ja kohtuuttomuuksista. Vaikka se on lukenut siinä etusivulla, jos ei kissan, niin ainakin pullean hiiren kokoisin kirjaimin. Kuluttajaviranomainen yrittää kans välillä helmiä sioille, ei nuo tajua hölkäsen pöläystä taloudellisista asioista.


      • ifrrgijgjirjgo

        Mutta kun Credit24 itse mainostaa: "Vertaa ennen kuin vippaat. Credit24 on pikavippejä viisaampi nettiluotto. Meillä ei ole piilokuluja eikä kiinteitä maksuja. Hae luottoa nyt."

        Kuluttaja-asiamies on tuosta eri mieltä.


      • BankkiNorGe

        Eikös viisainta olisi ottaa ainoastaan kuluton ensilaina, tämä siis niillä ehdoilla että ensilainan maksaa ajallaan takaisin. lainanetti.fi/kuluton-ensilaina/ tuon sivuston kautta ainakin seitsemän paikkaa näyttäisi antavan ekan lainan maksutta. Voihan niitä kyllä saada muualtakin.


    • jgjgjgfkfkkfkfkf

      Otat vähintään 200eur ja perut sen lainan 14 päivän sisään.

      Ilmoita peruutusilmoituksessa käyttäväsi "kuluttajansuojalain 7 luku 20§" -mukaista oikeutta perua luottosopimus 14 päivän sisällä. Pyydä tiedot takaisinmaksua varten.

      Näin saat viellä 30 päivää aikaa maksaa laina.

    • skooljihaa

      tää on hyvä. en oo viel täält ottanu, otanpa vapuks 200e, 100e humppaan ja toisella 100e nlyhentelen viittä muuta pika vippiä. here i come vappuuuuuu, jihaaa

      • Kannattasko

        investoida se jälkimmäinen satanen vaikka johonkin matematiikan oppikirjaan, missä kuvaesimerkein havainnollistetaan numeroiden merkitsevyyttä? Toi ihan siksi, että vaikuttaisi matematiikan alkeet olevan lievästi kateissa jos sillä vapun ohi kannettavalla satasella lyhennetään viittä eri lainaa. Ei taida lainan runko paljon lyhetä tai sit ne vipit on melkoisen olemattomia. Pitää hieman ihmetellä mihin kaikkeen niitä vippejä oikein tarvitaan. Joka jannullahan pitää olla jossain vaiheessa muutama satatonnia velkaa, mutta ei se kiilakseen pikavippejä tarvitse ja silti on vaput biletetty.


    • Selkiää

      niistä lainaehdoista melko pitkälle kannattaako lainan otto kyseisestä laitoksesta. Kolmanteen päivään ei ole pitkälti, joten korkosummakaan 150: n euron pääomalle ei ole vallaton vaikka käyttäisivätkin suositeltua korkoa 50% viitekorko taksanaan. Sen sopimuspaperin ymmärtäminen ja ehtojen mukaan maksaminen on rahanarvoista osaamista. Sitä sopparia luetaan kuitenkin kuin piru raamattua jos et "muistakaan" maksaa eräpäivänä. Siinä vaiheessa saattaa karata mopo lapasesta.

    • ugdguqeg

      "Olen ottamassa Credi24:sta 150€ vippiä tilapäisen rahattomuuden takia"

      Ota saman tien heti suoraan 30 000 euron järjestelylaina. Olen ihmetellyt miksi ette heti ensimmäiseksi tee niin, säästäisitte vaivaa.

    • dgdgd

      Joku sanois että ota lainaa vetäisin käkättimeen. Mikä muu se on kun Petos.

    • Anonyymi

      Elä ota! , kokemusta on tuosta yhtiöstä.

    • Anonyymi

      Ainoa syy ottaa vippi on jonkinlainen henkinen sairaus kuten jokin riippuvuus (peli,huume jne.)

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      68
      6783
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4400
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2813
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2100
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1663
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1447
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1151
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      305
      1135
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1124
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1091
    Aihe