Credit24 vippi

Työssäkäyvä

Hei! Olen ottamassa Credi24:sta 150€ vippiä tilapäisen rahattomuuden takia, jonka maksaisin tilipäivänä 3.5 takaisin. Sitoudunko ottaessani vippiä johonkin pidempään sopimukseen tms? En siis koskaan aiemmin ole ottanut vippiä, enkä myöskään tule ottamaan. Kiitos jo etukäteen vastauksista!

18

785

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Älä ota. Kohta otat toisen.. ja kolmannen... Itse saan ensi kuussa maksettua järjestelylainan pois, 4 vuotta siinä meni...

  • yllitullsj7
  • 958858

   Älä ota! Lirissä olet pian. Nimimerkillä "kokemusta on."

   • eitarviiholhota

    Et sitoudu muuhun kuin siihen 150 eur lainaan. Kukaan ei pakota nostamaan lisää. Voi tulla kyllä kovasti tarjouksia mailiin ja kännykkään, mutta sinä itse määräät mitä lainoja nostat.


  • wfruuiy3ygt4

   Itse suosittelisin Vivusta, jossa pystyy lainaa hakiessaan säätämään laina-ajan vuorokauden tarkkuudella ja laina-ajan euron tarkkuudella. Säästät lainan kuluissa, kun lainaat vain sen minkä ehdottomasti tarvitset. Uudet asiakkaat saavat lainan jopa täysin korotta ja kuluitta. Itse en ole koskaan joutunut pikavipeistä ongelmiin, koska lainaan vain enintään sen minkä pystyn varmasti maksamaan takaisin eräpäivänä.

  • Marika88k6y
  • ei_kantsi

   En suosittele.

   Kuluttaja-asiamies hakee pikaluottoyhtiö IPF Digital Finland Oy:lle kieltoa kohtuuttomista ja lainvastaisista luottoehdoista. Yhtiö on tarjonnut kuluttajille Credit24 Joustolimiitti -luottotuotetta. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto 100 - 4000 euron luottorajalla ja 1-36 kuukauden takaisinmaksuajalla. Yhtiö ei sisällyttänyt nostopalkkiota luottokustannuksiin todellista vuosikorkoa laskettaessa ja antoi näin kuluttajille virheellisen kuvan luoton kustannuksista, mikä myös vääristää eri kuluttajaluottojen välistä vertailtavuutta.
   https://www.kkv.fi/ajankohtaista/Tiedotteet/2017/22.3.2017-kuluttaja-asiamies-vei-pikaluottoja-tarjoavan-ipf-digital-finland-oyn-markkinaoikeuteen/

   • turhaaniinturhaa

    Ihan kuin nämä tahvot ymmärtäisivät muutenkaan mitään korkoja. Eivät tajua sitäkään jos Ferratumin etusivuilla lukee konkreettinen esimerkki että lainaa 2000€, maksa vuoden aikana takaisin, olet maksanut yhteensä 3500€. Sitten nämä ottavat onnessaan jonkun minimierän lainalle ajattelematta pätkääkään, että pääoma ei sillä juuri lyhene ja sen jälkeen paasataan huijarifirmoista ja kohtuuttomuuksista. Vaikka se on lukenut siinä etusivulla, jos ei kissan, niin ainakin pullean hiiren kokoisin kirjaimin. Kuluttajaviranomainen yrittää kans välillä helmiä sioille, ei nuo tajua hölkäsen pöläystä taloudellisista asioista.


   • ifrrgijgjirjgo

    Mutta kun Credit24 itse mainostaa: "Vertaa ennen kuin vippaat. Credit24 on pikavippejä viisaampi nettiluotto. Meillä ei ole piilokuluja eikä kiinteitä maksuja. Hae luottoa nyt."

    Kuluttaja-asiamies on tuosta eri mieltä.


   • BankkiNorGe

    Eikös viisainta olisi ottaa ainoastaan kuluton ensilaina, tämä siis niillä ehdoilla että ensilainan maksaa ajallaan takaisin. lainanetti.fi/kuluton-ensilaina/ tuon sivuston kautta ainakin seitsemän paikkaa näyttäisi antavan ekan lainan maksutta. Voihan niitä kyllä saada muualtakin.


  • jgjgjgfkfkkfkfkf

   Otat vähintään 200eur ja perut sen lainan 14 päivän sisään.

   Ilmoita peruutusilmoituksessa käyttäväsi "kuluttajansuojalain 7 luku 20§" -mukaista oikeutta perua luottosopimus 14 päivän sisällä. Pyydä tiedot takaisinmaksua varten.

   Näin saat viellä 30 päivää aikaa maksaa laina.

  • skooljihaa

   tää on hyvä. en oo viel täält ottanu, otanpa vapuks 200e, 100e humppaan ja toisella 100e nlyhentelen viittä muuta pika vippiä. here i come vappuuuuuu, jihaaa

   • Kannattasko

    investoida se jälkimmäinen satanen vaikka johonkin matematiikan oppikirjaan, missä kuvaesimerkein havainnollistetaan numeroiden merkitsevyyttä? Toi ihan siksi, että vaikuttaisi matematiikan alkeet olevan lievästi kateissa jos sillä vapun ohi kannettavalla satasella lyhennetään viittä eri lainaa. Ei taida lainan runko paljon lyhetä tai sit ne vipit on melkoisen olemattomia. Pitää hieman ihmetellä mihin kaikkeen niitä vippejä oikein tarvitaan. Joka jannullahan pitää olla jossain vaiheessa muutama satatonnia velkaa, mutta ei se kiilakseen pikavippejä tarvitse ja silti on vaput biletetty.


  • Selkiää

   niistä lainaehdoista melko pitkälle kannattaako lainan otto kyseisestä laitoksesta. Kolmanteen päivään ei ole pitkälti, joten korkosummakaan 150: n euron pääomalle ei ole vallaton vaikka käyttäisivätkin suositeltua korkoa 50% + viitekorko taksanaan. Sen sopimuspaperin ymmärtäminen ja ehtojen mukaan maksaminen on rahanarvoista osaamista. Sitä sopparia luetaan kuitenkin kuin piru raamattua jos et "muistakaan" maksaa eräpäivänä. Siinä vaiheessa saattaa karata mopo lapasesta.

  • ugdguqeg

   "Olen ottamassa Credi24:sta 150€ vippiä tilapäisen rahattomuuden takia"

   Ota saman tien heti suoraan 30 000 euron järjestelylaina. Olen ihmetellyt miksi ette heti ensimmäiseksi tee niin, säästäisitte vaivaa.

  • dgdgd

   Joku sanois että ota lainaa vetäisin käkättimeen. Mikä muu se on kun Petos.

  • Anonyymi

   Elä ota! , kokemusta on tuosta yhtiöstä.

  • Anonyymi

   Ainoa syy ottaa vippi on jonkinlainen henkinen sairaus kuten jokin riippuvuus (peli,huume jne.)

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   5937
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   412
   4404
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1921
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   1378
  Aihe