huutokaupat.com on rehti kauppapaikka

ootteoutoja

Jotkin ilmoittajat voivat toki olla epärehellisisä. mutta sille ei sivuston ylläpitäjä voi mitään.
2 autoa olen ostanut Etelä-Karjalassa toimivalta imoittajalta. Molemmat olleet kuvauksen mukaisia ja homma todella sujuvaa. 2 siksi että ekan möin voitolla eteenpäin, oli niin halpa.

24

1883

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huutajaolen

      Luulenpa, että ostin oman autoni samasta paikasta. Kaikki kauppaan liittyvä oli ammattimaista ja palvelu hyvää. Auto tuotiin Lappeenrannan matkakeskukselle veloituksetta.
      Harmi ettei täällä voi mainostaa, jos voisi niin suosittelin.

    • vain.romua.tarjolla

      niin varmaan joo. romut sinne laitetaan ja reklamaatiota niistä tulee suut ja silmät täyteen kun ostellaan näkemättä, täysi huijareitten paikka tämä huutokaupat.com. kokemusta on.

    • matkaajavaunupaska

      Ainakin Vimpelissä sijaitseva matkailuvaunujen myyjä on täysi paska, kun myy romua, jota ei voi mennä satojen kilometrien päästä tarkemmin tutkimaan ja sitten kun sattuukin huuto jäämään kiinni ja menee sitten hakemaan ostosta, joka osoittautuukin täydeksi paskaksi!
      Sitten onkin vaikeaa saada rahojaan pois, vaikka tuote on kelvoton.
      Tämä kauppias ehdottomasti toimintakieltoon!

    • vainromuatarjolla

      mikä huutokauppa se on kun tavaroilla lähtöhinta ?

    • S.antikko

      Huutokaupat.com ei hinnoittele palveluitaan samalla tavalla kaikille myyjille. Osa myyjistä saa pitää ilmaiseksi tavaroitaan myynnissä mutta ei myy niitä ellei saa tuotteesta hyvää ylihintaa. Tämä siksi että sivustolla olisi vain paljon tavaraa myynnissä. Näitä myyjiä ovat mm. Macea Machinery, AA-realisointi, Liedon realisointi, Kone Keltto.

      • Karvanaama71

        Olen epäillyt jo pidemmän aikaa samaa kuviota, ilmoittelen itse Huutokauppacomissa aika paljonkin tavaraa ja viimeaikoina on ruvennut epäilys heräämään, onko hinnoittelu kaikille toimijoille tosiaan ollenkaan sama??

        Omalla kohdallani minimiveloitus on aina Mezzoforten ilmoittama 30€ alv24% Vaikka tavara menisi siihen 30€ hintaan.. Ja nyt kun asiakaspalautetta on ruvennut tulemaan, että heidän huutojaan kyseisiin kohteisiin ei ole hyväksytty vaikka aikaa olisi ollut jäljellä, niin jotain on vahvasti pielessä.. Tavarat myydään siis aivan alihintaan.

        Voin olla vain harhainen, mutta tunne on että nämä palstalla moitteita saaneet suuret toimijat ovat suivaantuneet, ja antaneet käskyn savustaa pieni rehellisesti toimiva yritys ulos koko systeemistä..

        Huutokauppa ei oman käsitykseni mukaan ole mitään päivittäistavarakaupan pitoa, missä myydään konttikaupalla Kiinasta tilattua ala-arvoista paskaa (ilman takuuta) mikä kuluttajasuojalain mukaan pitää olla olemassa.

        Itse harrastan pääsääntöisesti vain konkurssipesien realisointia, tavara on pääsääntöisesti käytettyä.. Uusissa laitteissa aina takuu, eli jos laite hajoaa hyvinkin nopeasti niin rehti rahojen palautus kulukorvauksineen.

        Mutta luettuani näitä kommentteja, niin epäilykseni saavat kyllä ikävästi vahvistusta..

        Paskamaista..


    • Eimistäänkotoisinole

      Samat tunnelmat täälläkin. Olen kiinnittänyt tähän asiaan huomiota ja väittäisin että nuo keltot, AA, maceat yms. ovat ns. "käsi toistensa taskuissa" ylläpitäjän kanssa, kaikki tienaa paitsi rehdit myyjät (jotka ei korota omia kohteitaan) ja toimivat oikeasti AIDON huutokauppaperinteen mukaisesti, eli myyvät ilman pohjia eniten tarjoavalle!

      Heitähän ei oikeasti montakaan ole, mutta kun sama huutaja ostaa samalta myyjältä useamman kohteen, voisin väittää että luottamus on saavutettu?

      Ja itsekin useita kymmeniä kohteita huutokauppacomista huutaneena, tunnistan nämä rehdit kaverit. KIITOS HEILLE!

      • Macea.hyvät

        KYLLÄ. Eli olette oikeillajäljillä noiden isojen toimioiden suhteen. Heillä ilmoittaminen on ilmaista kalliiden laitteiden osalta niin pitkään kun ne on saatu myydyksi. Lisäisin listaan Trailertukun ja Famoranin. Käsittääkseni AA-Realisointi maksaa 10 Alv kaikista ilmoituksista, muutoin myös tuotteiden myynti mahdotonta.


    • irtew

      EI OLE REILUA EI
      Ohimyynti kielletään ja ainakin toi aa realisointi ilmoittaa, että tuotteen voi maksaa suoraan heille kun hakee tuotteen.

    • KAlervo1

      Macea, Konekeltto ja Famoran.. Nämä pitäisi poistaa koko palvelusta, tai ainakin kaksi viimeistä saisivat siirtää myyntinsä johonkin verkkokauppaan Huutokaupatcomin vaalima "käyttäjäkokemus" jää perseeksi tuon konttikaupalla kiinan tavaraa kaupittelevien helppoheikkien kanssa, varsinkaan kun puhelimeen ei vastata ja reklamaatioihin suhtaudutaan olankohautuksella..

      Nämä ne pilaa hyvän ja hyvinkin viihteellisen huutokaupan.. itse olen ainakin koukussa :)
      Konkurssipesistä ja tavaraeristä löytää aina jonkun "aarteen" siinä se jutun suola, lausui Palsanmäkiki.. Senkin sais ampua kuuhun kyllä koko ukon.

      Mutta nuo ne vituttaa.. Ja aika lujaaki,

      • ihmevinkumista

        Kuka pakottaa niitä tuotteita huutamaan kerran noin kovasti vituttaa?


    • KAlervo1

      Niin en noilta toimijoilta huudakkaan, tukkivat vaan hyvän saitin niillä ala-arvoisilla tusina tuotteillaan.
      Kaikkein säälittävimpiä tapauksia on nämä formulakellokauppiaat yms. Mutta niinkuin alkupään vastauksista ja kommenteista on käynyt selväksi, eihän nämä ilmoittajat mistään mitään maksa (huutokauppacomille ja/ saatika tuotteistaan)
      Reklamaatio on tuntematon käsite ja huutajalla ei ole mitään suojaa näitä toimijoita vastaan, serverin ylläpitäjä pitää järjestelmällisesti huolta että nämä samat yritykset saavat jatkaa toimintaansa vaikka saisivat kuinka monta ""naama alaspäin" kuvaa palautteeseensa. Tähän pitäisi saada joku kohtuus omasta mielestäni jos palautteista esim. 10% rupeaa olemaan negatiivista, niin yritys pitäisi yksinkertaisesti sulkea palvelusta.

      Ja HUUTOKAUPATCOMILLE TIEDOKSI: KOSKA PALAUTTEET TULEVAT JULKISIKSI????
      OLISI IHAN HYVÄ JOS OLISI RANKING LISTA MISSÄ ON PALAUTE PISTEYTYS.

      Tämä on ihan yleistä juttua muissakin palveluissa, negat ja plussat näkösälle, että asiakas/huutaja voi arvioida tohtiiko huutaa kyseiseltä toimijalta.

      • Idioottejaliikenteessä

        Siinä taas yksi uuvatti näppinsä polttanut mesoaa täällä. Vituttaako kovasti, kun maksoit 3 euron kellosta 60 euroa alveineen? :D köyhiltä rahat pois, eivät pääse rikastumaan. Hyvä paikka tuo huutokaupat.com. Miksi itkeä täällä noita "tusinakauppiaita"? Kukaan ei pakota sieltä ostamaan yhtään mitään.
        Vitun pässit.


    • voivoisuomi

      Tyhmät ostaa huutokaupat.comista kun kaikissa kohteissa lukee vielä että ei takuuta.

    • suoraankiinasta

      Huutokaupat.comissa on aivan oikeitakin konkurssipesiä myynnissä sekä hyviä pieniä yksittäisiä myyjiä. Joskin Kiinan tavara kannattaa ostaa suoraan kiinasta. Sieltä tilaaminen helppoa sekä vaivatonta. Sekä halpaa. Lähetyskulut eivät ole sen korkeammat kuin mitä comissa.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Eli sinne vaan.jos ei onnistu nou HÄTÄ


    • Anonyymi

      Juuri noin

      Kohteissa on takuu ja kuluttajasuoja voimassa lakikirjan mukaan. Vastuussa on myyjä, mezzoforte Oy (Huutokaupat.com) joka toimii kohteiden myyjänä.

      • Anonyymi

        VOIHAN ETTÄ VIELÄ LAKIKIRJA??? KULUTTAJA ASIAMIHEN VALITUKSIIN EI OTETA KOMMENTIA, NOSTAISITKO ITSE KANTEEN
        3000e AUTOSTA,JOSSA KÄRÄJÖIDÄÄN EHKÄ VUOSIA JA VAIKKA VOITTAISIKIN??? varsinkin jos otat huomioon myyjän TÄMÄN HETHETKISEN TALOUS TILANTEEN


    • Anonyymi

      TÄMÄN PÄIVÄN SAATAVAISUUDEN TIEDOILLA EI PITÄISI OLLA VAIKEAA.KARSIA PAHIMMAT pois ????

      • Anonyymi

        EI VARMAAN ENNENKUIN VALO SAMMUU


    • Anonyymi

      Hohhohhoohhooo

      Ei paineita enää, lopetin ostamisen tuosta huonomaineisesta puljusta. Ei toimi, ei.

    • Anonyymi

      Turha yrittää sönköttää.. suuri osa tarkoituksenhakuista ongelma-autojen myytiä, Nyt -verkkokauppaa ylläpitävä Mezzoforte vei kuluttajilta oikeuden perua verkossa autosta tehdyn kaupan. Markkinaoikeuden mukaan yritys on menetellyt kuluttajansuojalain vastaisesti. Nyt Huutokaupat.com on saanut tästä 100 000 euron suuruisella uhkasakon. Tietysti rahaa tulee lakia rikkomalla... epäilemättä kauppa voi hyvällä tuurilla onnistuakkin, mutta kuka uskaltaa ottaa riskin....... Hyvän auton osaa autoliike itsekkin myydä

    • Anonyymi

      Markkinaoikeuden tekemän päätöksen mukaisesti 25.1.2021 alkaen voi huutokaupoissa tekemänsä kaupan perua 14 vuorokauden sisällä. Se on kyllä mielestäni ihan oikein. Niin se pitää olla, tottakai kun miettii asiaa terveellä järjellä.

      Siinä mielessä ostaminen huutokaupasta muuttuu turvalliseksi, mutta uskon että kovinkaan moni ei halua enään myydä tuotteitaan huutokauppojen kautta jostain kumman syystä :):):).

      Että se siitä kauppamuodosta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe