Veikkausyhtiö on TÄYSI PASKA!!!

Koko_pitkän

ikäni - yli 60 vuotta - olen asunut Suomessa ja pelannut rahapelejä. Matkoilla olen pelannut pelejä netissä ulkomaillakin. Niin esimerkiksi huhtikuun alussa, jolloin olin pari viikkoa ulkomailla.

Nyt Veikkaus on lykännyt minun sivuilleni tällaisen ilmoituksen:

"Lainsäädännöstä johtuen pelaaminen on estetty henkilöiltä joiden osoitetta ei saada vahvistettua väestörekisterikeskuksesta. Lisätietoja [email protected] tai 0200 55000 (pvm/mpm)."

Eli en siis voi enää pelata netissä Lottoa, Voking Lottoa, Kenoa, Sykettä ja Pitkävetoa, joita tähän asti olen pelannut!

MItä vittuilua tuo on Veikkaukselta???

Ja mitäväestörekisterikeskus tähän kuuluu? Tosin minulla on henkikirjoitusosoite normaalisti Suomessa niin kuin kanssani asuvalla perheellänikin.

Veikkaus-kortti sentään pelaa. Kävin kokeilemassa eilen R-kioskilla.

58

4482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onhan_se_aika-

      moinen säästö vuodessa, kus säästyy 200 - 300 euroa joka kuukausi siksi, ettei Veikkaus anna tämän henkilön pelata pelejä' netissä.

    • Veikkaus_on

      siis väkisin lykännyt tämän henkilön johonkin ulkomaille.

      Ehkä pelaaja Veikkauksen mielestä on MATU?

      Useammin kuin kerran on sattunut, että kun joku eroaa kirkosta, hänet merkitään kuolleeksi. Sitten on vaikea päästä takaisin elävien kirjoihin. Röässä sama juttu: oli pelaaja, joka tuhlasi 200 - 300 euroa kuukaudessa rahapeleihin, mutta sitten Veikkaus hoksasi, että tämä henkilä ei enää saakaan pelata heidän pelejään.

      • Jos_Veikkaus

        tekee saman tempun kaikille pelaajilleen, liikevauhto laskee melkoisesti, koska paljonhan sitä pelaillaan netissä.

        Ja mikä järki tuossa Veikkauksen menettelyssä on, kun kerran Veikkaus-kortti pelaa ja kyseessä on Suomezsa vakituisesti asuva henkilö, jolla on Suomessa henkikirjoitusosoite?

        Ehkä veikkauksessa joku hikinen tanttara on ollut perjantaina iltaåpäivällä juovuksissa ja hyllyttänyt yhden pelaajan?


    • Tuossa_välillä

      poistetuissa viesteissä oli kopioita eilisestä päiväkenosta ja illan Eurojackpotista Veikkauksen sivuilta... kun siis pelaaminen oli mahdollista vielä ainakin eiliseen aamupäivään saakka. Sitten Veikkaus hyllytti minut nettipeleistä.
      M.S.

    • Niertye

      Täysin samaa mieltä.. Hyvin ovat ilmoittaneet etukäteen.. Oma pelaaminen loppui tähän

    • A_Loittaja

      Olen siis pelaillut vakioriveilläni Lottoa 4 riviä. Eurojacpottia 3 riviä ja Viking Lottoa 3 riviä. Satunnaisesti Kenoa ja Sykettä. Kaikki netissä. Tämän illan Lotto on vielä voimassa.

      Eilen illalla veikkauskortti vielä pelasi.

      Voinen siis pelata vakiorivini edelleenkin veikkauskortilla? Sykettä en enää voi pelata.

      Jos Veikkausyhtiö mitätöi veikkauskorttinikin, koska yhtiön mukaan asun jossakin ulmkomailla (jossa olen ollut siis kaksi viikkoa huhtikuussa), voin aina pelata ilman korttiakin, ja jos voitan jotakin, voin antaa tositteen jonkun ystäväni lunastettavasksi.

      Miksikähän Veikkaus on tehnyt asian näin vaikeaksi?

      Lähetin väestörekisterikeskuksellikin kyselyn, miksi heistä on mahdotonta, että asuisin omistamassani vanhassa talossa yhdessä perheeni kanssa.

      • NänSeMännöö

        Veikkauksen netti sovellukset ei ole toiminut aikoihin kunnolla ja toto ym tuli vielä lisää kuormittamaan systeemiä niin ei mikkään ihme että sekoilevat tuolla lailla! Pitäisi olla pankkisovelluksen veroinen toiminnaltaan kun rahoja liikutellaan vaan eipä ole, on samaa tasoa kuin tämä suomi24 jonka vahva tunnistautuminen ei toimi ollenkaan niin kuin pitäisi!
        Tämäkin viesti piti kikkailla moneen eri kertan ennenkuin lähti🤐


    • sampo_mies

      Pelitili hyllytetty 28.4.2107: Ei onnistu rahapelien pelaaminen www.veikkaus.fi. Saan seuraavan ilmoituksen:

      "Lainsäädännöstä johtuen pelaaminen on estetty henkilöiltä joiden osoitetta ei saada vahvistettua väestörekisterikeskuksesta. Lisätietoja [email protected] tai 0200 55000 (pvm/mpm)."

      Olen suomalainen, tietoni löytyvät väestörekisteristä ja Veikkauksen pankkiyhteytenä minulla Danske-pankki. Kotikuntani on Suomessa ja maksan veroni Suomeen,

      Ainoa syy miksi Veikkaus ei kelpuuta minua 28.4.2017 jälkeen asiakkaaksi on että olen ilman vakituista asuntoa. Asun omistamallani velattomalla kiinteistöllä ns "kakkosasunnossa", missä ei saa asua vakinaisesti.

      Veikkaus rikkoo Suomen lakia eriarvoistamalla ihmiset. Veikkaus vetoaa, että olen mahdollinen "rahanpesijä". Olen toimittanut Danske-pankille heidän pyytämät tiedot tilistäni kun he sitä pyysivät (skannattu ajokortti). Danske-pankki ei pidä minua rikollisena kuten Veikkaus.

      Eli asunnottomat ja vailla vakituista asuntoa olevat ei ole toivottuja asiakkaita Veikkaukselle.

      • Minulla_taas

        on asunto. ihan laillisesti, ja olen henkikirjoillas siellä ja asun perheeni kanssa siellä. Silti Verikkaus hyllyttää minut. Ainoa syy käsittääkseni on, että olen veikkaus.fi:n kautta pelannut pelejä ulkomailta käsin jo yli kymmenen vuotta, nyt viimeksi huhtikuussa, siis aina kun käyn ulkomailla.


    • WannaBeHyllytetty

      Kunpa Veikkaus olisi hyllyttänyt pelitilini jo vuosia sitten niin olisin rikas tai ainakin rikkaampi kuin nyt. Niin paljon Veikkaukselle olen hävinnyt enkä koskaan satasta enemmän voittanut .

      • Nnnnkkyyt

        Juuri niin.pelejä joista ei voi voittaa ei kannata pelata.lopettakaa


    • 11km

      En pysty pelaamaan, Veikkaus sulki pelitilin netissä. Syy sama kun aiemmilla ketjussa.
      Pienpelaaja, pelaan 10-20 euroa viikossa (lotto, vakio ja pitkäveto).

      Veikkaukselle pitäisi lähettää alle 6 kuukautta vanha voimassa oleva kotipaikkatodistus. Näin kerrottiin Veikkauksen chatissa.

      En saanut ennakkovaroitusta sulkemisesta joten viikonlopun pelit jää pelaamatta. Veikkauksen lähimälle asiamiehelle matkaa 11 km.

      • Nehän_saavat

        kotipaikkatodistuksen väestärekisterikeskukselta, koska kerran kommunikoivat sen kanssa. Ihmetyttää vain, miksi joku viranomainen viitsii avata tiedostonsa moiselle pelifirmalle.

        Luulisi, että Veikkaukselle on yks lysti, kuka sinne rahaa kaataa. Nyt se on vain vittuilumielessä keksinyt sulkea ihmisiä peliensä ulkopuolelle.


    • ex_etuasiakas

      Täällä kanssa suljettu pelitili. Lottoa olisin laittanut.

      Syy: Veikkauksen osoitetiedot tulevat suoraan väestätietojärjestelmästä. "Tämän takia Etuasiakkuuden saaminen edellyttää Väestörekisterikeskuksen ja maistraattien ylläpitämään lakisääteiseen valtion väestötietojärjestelmään merkittyä vakituista kotipaikkaa Suomessa."

      Miten pelifirma voi sulkea asiakkaan, jos pelitilillä on rahaa ja hän ei ole tehnyt väärinkäytöksiä?
      Suomessa saa olla ilman vakituista asuinpaikkaa, irtolaislaki on kumottu aikoja sitten. Kyllähän IP-osoitteesta Veikkaus voi päätellä, pelaako henkilö ulkomailta.

    • Esa123Turunen

      Kunei saa ulkomailta pelata _?_????

      • Minä_siis_olen

        itkenyt tästä asiasta palstoilla ja myös veikkaukselle asiakaspalveluun 28.4.2017 alkaen.

        Olen suomalainen ja ikäni asunut Suomessa, mutta välillä matkaillut ulkomaillakin. Ainakin kymmenen vuoden ajan olen silloin tällöin pelannut ulkomailla, viimeksi nyt huhtikuussa.

        28.4.2017 alkaen en voi pelata netissä. Enkä voi siirtää rahaa pankkitililtä pelitilille. Sen sijaan voin pelailla R-kioskilla ja köyttää veikkauskorttia, ja voittorahat tulevat pelitililleni, josta voin siirtää ne pankkitililleni. Tänään siirsin koko potin eli 0,89 euroa. Huomenna on vielä KENO voimassa. Sitäpaitsi huomenna teen Loton, Viking Loton ja Eurojackpotin, yht. noin 15 euroa täksi viikoksi. Tuntuisi kummalliselta, jos pelitili sulkeutuisi kesken kaiken. Viime yänä Veikkaus vastasi vuodatukseeni, että veikkauskorttiin heidän sekoiluillaan ei ole mitään vaikutusta.


    • elo_sivistyksen_otteessa

      Toiminta sivistysvaltion nimissä on aivan liian vaativa käsite tavallisemmalle vähemmin koulutetuille henkilölle. Voisin heittää keskusteluun oikean pommin, vaan pelkän sivistyksenkin puitteissa väite mitätöidään tyhjäksi ja syystäkin oikeaksi todistaminen veisi aikaisemmin vain hoitoon mut mikään ei estä minua sylkemästä lattialle kun mieleen tulee näkymä iloisesti uima-altaalla etelän lämmössä porkustteleva peffa.

    • Niinsemeneeaina

      Veikkaus on juuri niin läpimätä paska kun Suomen poliitikot. Täysin epäluotettavia omaa ja oman etupiirinsä etua ajavia. Onko ihme että Veikkaus toimii samoin? Älä pelaa. Älä lahjoita rahojasi äpärä sipilälle.

    • mamut_ok

      Veikkaus ajaa samaa kuin Sipilä, luokkayhteiskuntaa. Yhteiskunnan heikommassa asemassa olevat kantasuomalaiset ei ole toivottuja asiakkaita Veikkaukselle.
      Saakohan mamut pelata vastaanottokeskuksissa Veikkauksen nettipelejä? Saavat.

    • Esa123Turunen

      Tottahan saavat

    • rewrrr

      Miksi ulkomailta ei saisi muka pelata? Vai oletko arvostellut veikkausta esim palstoilla ebingochatissa ym - josta se muuten heittää ulos vaikka vuodeksi, jos epäilet pelien rehellisyyttä..

    • rgegthgfd

      Veikkauksen etusivullahan mainostetaan, että käyttävät evästeitä > HYVÄKSY - eli siis saavat seurata sun internetliikkeitä ja vaikkapa nyt tätä palstaa että mitä juuri sinä kirjoittelet valtion UHKAPELIFIRMASTA ja sen mukaan joko rankaisevat tahi palkitsevat. Suomi täysi poliisivaltio, rikollisten ja virkamiesrikollisten käsissä. Perintäfirmabisnes kukoistaa ja arpapelifirma on valtion manipulatiivisten käsien varassa. Monopolin alueelle ei muita ryöstäjiä haluta tietenkään päästää ja suojatyöpaikkoja tuhota fantastine palkkioineeen.
      Eikö olisi aika jo tuhota koko valtion laitos, jonka toiminta ja arvonnat eivät kestä päivänvaloa mitä ilmeisimmin, koska kaikki arvonnatkin pitää jossain hämärissä kopeissa suorittaa poissa yleisön silmistä.
      Kuka uskoo, että kun arpoja ja rahoista hyötyvä on sama laitos, ei vilppiä tapahdu rahojen saajan hyväksi. Kuka tuntee ainoankaan suurvoittajan, joka ei ole jotain huhupuhetta? Ja mikä on tämän yhteiskunnallinen asema, eli palkitseeko valtion firma tiettyjä ihmisiä ja millä perustein..

    • Esa123Turunen

      Tämä on aivan uusi muoto rahan keräys Veikkauselta Maistraatin se maksaa 10e

    • joo--

      Ihan turhaa kitinää. Tuossahan sanotaan selvästi että johtuu lainsäädännöstä. Oikea osoite valituksille on siis eduskunta.

    • TuliKans

      Samoin kävi itselle että Veikkaukselle pitäisi lähetellä todistuksia.
      Muistuu mieleeni että aikoinaan tarvi HKL:n opiskelijalippua varten jonkin todistuksen asuinpaikasta, mutta siitä on aikaa.

      Mitähän on odotettavissa jos lähden pelaamaan esimerkiksi Lottolandin pelejä, ja saa jotain niin mitä ne vaatii?
      Eikö esimerkiksi EU kansalainen tai Venäläinen turisti voi ostaa kioskilta Suomalaista lottokuponkia?

    • Mietääl

      Rahanpesulaki muuttui ja siksi tunnistautunut pelaaminen tulee pakolliseksi.
      Pelaaminen onnistuu ilman korttia asiamiehillä, mut nettipelaamiseen vaaditaan oikea ihminen eikä nää vilpilliset rahanpesijät.
      Ei o veikkauksen vika tämä

    • Esa123Turunen

      Asiamiehillä onnistuu rahanpesijät ja kavereiden kautta netisä kuitenkin hah haa

    • Valtio

      Näin on

    • Köyhä1

      Kuka muka pesis rahaa tämmöisissä häviö peleissä joissa ei muuta kuin häviää

    • Esa123Turunen

      Näin on

    • 762017
      • Köyhä1

        KYLLÄ HALUAN


      • huonoa_trollausta

        Kyllä,tämähän on se syy miksi Veikkaus/Tippaus aikoinaan perustettiin.


    • IhmettelenVaan

      Siis jos ulkomailta ei saa pelata Veikkauksen pelejä, niin kuinka hemmetissä Saksalaiset ovat voittaneet Euro-jackpotissa monen monta päävoittoa???

      • siinähän_ihmettelet

        Ihmettelen vaan kuin joku voi olla noin.....
        "Suomen lisäksi Eurojackpot-lottoon voi osallistua Saksassa, Alankomaissa, Italiassa, Espanjassa, Tanskassa, Virossa, Sloveniassa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Kroatiassa, Tšekeissä, Unkarissa ja Slovakiassa"


    • Esa123Turunen

      Poliisihallitus valvoo kuka voittaa

    • VeikkausPettääAina

      Suomalainen häviää aina! Menikös se näin se veikkauksen paska banneri?

    • EAHGPIEWGOIHWEG

      Veikkauksen nettipelit täyttä manipuloitua huijausta josta kukaan ei voi voittaa mitään. pelatkaa ulkomaisia pyörityspelejä niistä sattaa joskus jopa voittaa. veikkaus rakentaa uutta casinoa Tampereelle joten kaikki mitä työnnät sinne menee uuden casinon rakentamiseen, rayn aikana jotain saatto joskus jopa voittaa muttei veikkauksen nettipeleistä mitään eikä millään rahamäärällä
      ljhfwHFIH

    • LUETÄMÄ

      multilotto.com
      Voit osallistua kaikkiin peleihin ongelmitta, useimpiin euroopan lottoihin jne.... paitsi suomalaiseen paskalottoon joten et menetä mitään.

    • henrik3

      äijä pelaat vaa liikaa

    • Voiminkäteki

      Olen huomannut, että pelikoneilla tunnistautuneena pelatessa häviää huomattavan paljon helpommin, kuin tunnistautumattomana.
      Kun ei tunnistaudu, yleensä voittaa edes jotain.

    • easylivin

      Keväällähän piti kaikkien säätää pelaamista, tulihan sieltä sähköpostia , pelatkaa vähemmän ei rasitu polla.

      • Jelluri

        Niin, tuossa aiemmassa kommentissa todettiin, että tunnistautunut pelaaja häviää rahat koneeseen ja tunnistautumattomana koneesta voittaa.
        Ei siis kerrottu mistään ongelmapelaamisesta 🙄.


      • easylivin
        Jelluri kirjoitti:

        Niin, tuossa aiemmassa kommentissa todettiin, että tunnistautunut pelaaja häviää rahat koneeseen ja tunnistautumattomana koneesta voittaa.
        Ei siis kerrottu mistään ongelmapelaamisesta 🙄.

        Aletaan veikata ilman korttia helppoa kuin heinänteko.


    • Huohjahei

      Suomi on läpeensä piilokorruptoitunut pieni maa. Progressiiven veroitus ja valtion kassaa ravitsevat kaksi aivan käsittämätöntä monopolia. Vituttaa eniten Veikkauksen toiminnassa vastuuttomuus. Osakeyhtiönä pitäisi toimia vastuullisena ja voittoa tavoittelemattomana yhtiönä. Hmm, logiikka ei oikein mene yksi yhteen. Ei mikään ihme että ihmiset täältä lähtee muualle. Paska maa.

      • nojopasjotakin

        " Osakeyhtiönä pitäisi toimia vastuullisena ja voittoa tavoittelemattomana yhtiönä"
        Hmmm....et sitten ihan ymmärrä osakeyhtiön tarkoitusta:)))


      • Anonyymi
        nojopasjotakin kirjoitti:

        " Osakeyhtiönä pitäisi toimia vastuullisena ja voittoa tavoittelemattomana yhtiönä"
        Hmmm....et sitten ihan ymmärrä osakeyhtiön tarkoitusta:)))

        Kaikki feikanj pelit säädeltyjä valtsun hyväksi. Koska olet voittanut esim vottibingosta mitään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki feikanj pelit säädeltyjä valtsun hyväksi. Koska olet voittanut esim vottibingosta mitään?

        Onnittelut lottovoitosta!


      • Anonyymi

        Eihän kaikki käy huorissa esim.. valitse oikea tie.


    • Anonyymi

      JOO.....ja vie rahat....ikinä ei mitään kunnon voittoa....ihan pelleilyä...jos joku pitäisi lailla kieltää niin tämä...aiheuttaa valtavat määrät henkistä pahoinvointia...ja ihan konkreettista köyhyyttä kun pieni, ja miksei isompituloisetkin häviävät rahansa...prrrseeestääää.....!

      • Anonyymi

        Ei tarvita lakeja kieltämiseen koska mikään laki ei pakota pelaamaan. Jos olet mielestäsi 100 varma siitä että voittoa ei tule ja silti pelaat, sitä kutsutaan tyhmyydeksi.


    • Anonyymi

      Veikkauksella oikeasti tavoiteltavaa vain tämä MILJOONAN VOITTO, loput kokemuksen pohjalta on aina RAHAT IN. Kenot Bingot Lotot Nettikasinot Arvat Kaikki tai ei mitään, kakki !

      • Anonyymi

        luu


    • Anonyymi

      Veikkaus on jenkkien hyväksi tekevä roistoyhtiö nykyään

      • Anonyymi

        Tuosta paskapuljusta ei voita koskaan mitään.


    • Anonyymi

      Veikkauksen touhut on menny ihan persiilleen. Meikäläisen pelaamiset loppui siihen kun luin tuon saman ilmon.

    • Anonyymi

      Hahah turpa kiinni köyhä

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe