Kansanäänestys EU:sta

suora.demokratia

Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokas Jussi Halla-aho kannattaa eroamista EU:sta ,mutta jos kansanäänestys järjestettäisiin nyt,niin häviäisimme sen selvin lukemin.

Halla-ahon mielestä ennen kuin kansanäänestystä aletaan puuhata ,on tärkeää pyrkiä vikuttamaan suomalaisten asenteisiin ja kysyä miksi EU-jäsenyys ei vastaa suomalaisten etua.

EU-jäsenyyden hyödyistä /haitoista ja vaihtoedosta jäsenyydelle ei ole valtamedioissa järjestetty mitään kunnollisia keskusteluohjelmia,jostain kumman syystä? Halla-aho on siinä oikeassa ,että kansalaisten on ymmärrettävä perinjuurin mistä ovat äänestämässä. Keskustelua asian tiimoilta olisi lisännyt viimeksi Väyrysen tekemä aloite aiheesta,mutta perussuomalaiset olivat erityisen aktiivisia torppaamaan tämän aloitteen etenemisen?

Kuitenkin EU-jäsenyyden kunnon puntarointi on suoritettava ennen kansanäänestystä ,jotta kaikki asiaan liittyvät komponentit on selvillä,joista vähäisin ei liene oman rahan ja rahapolitiikan merkitys. Suomi olisi tarvinnut EU:ssa pärjätäkseen vähintään oman valuutan ,kuten Ruotsi. Ruotsissa asiasta oli kunnon keskustelut ja päätös oli niiden pohjalta helppo tehdä. Suomessa ei tällaisia keskusteluja ole ollut ,vaan lähinnä joidenkin euroa myötäilevien asiantuntijoiden välihuutoja ,että "euro on hyvä" ilman sen kummempia perusteluja.Näinhän se ei toimi.

Aidosti itsenäinen valtio tarvitsee myös ja ennenkaikkea ylimmän lainsäädäntövallan,jotta valtiollinen ja kansalaisten itsenäisyys olisi ylipäätään mahdollinen. Nyt näin ei ole ja valitettavasti perussuomalaiset ovat vain vahvistaneet tätä haitallista olotilaamme ja heikentäneet entisestään nykyisen poliittisenjärjestelmän uskottavuutta. Mutta aina on mahdollisuus ,mutta nyt ne punnitaan vain konkreettisilla teoilla,ei sössöttämisellä.

4

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EU.pakkodemokratiaa

      Puolalainen ministeri Elzbieta Witek totesi Gosc poranka -ohjelmassa ,että pakolaisten määrä on niin suuri ,että kukaan ei pysty enää hallitsemaan tilannetta.Muslimien ja laittomien maahanmuuttajien tekemien rikosten määrä kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä kukan ei kykene hallitsemaan tilannetta. Vihollista ei tule päästää kotiinsa,sitä pitää välttää. Sotaa pakenevien lisäksi on niitä ,joilla on pahoja aikeita. Ruotsalaiset pelkäävät,ranskalaiset pelkäävät ja myös sksalaiset pelkäävät-totesi ministeri.

      Visegard ryhmän maat ovat vastustaneet EU:n pakolaisten jakomekanismia. EU-maiden tulisi sen mukaan ottaa 160 000 pakolaista Kreikasta ja Italiasta.

      EU:n maahanmuuttokomissaari Dimitris Avramopoulos esitti äskettäin taas kerran, että Brysselillä on keinot,jolla se voi pakottaa EU_maat täyttämään aiemmin tehdyt sitoumukset.

      On se kummallista ,kun kansalaiset eivät voi päättää omista asioistaan?

    • okkigaam

      Kun kyse on kansamme turvallisuudesta vihollista vastaan on rajat suljettava. Vaara on suuri ja tuo monta ongelmaa tullessaan jotka koske vain ja ainoastaan suomalaisia. Se on jo nähty ja koettu.
      Kun päättäjät myivät sielunsa, he sen seuraukset myös vastaa. Meitä kuitenkin heidän hulluudestaan rangaistaan. ME nousemme tästä vielä.

    • johan-nyt

      Suomessa viholliset löytyvät omista joukoista.Hallitus,etujärjestöt ja pörssikeinottelijat ovat yksimielisesti itsenäisyyttä vastaan ja antavat maahanmuuttoturismin tuhota asuinalueemme ja elinkeinomme. Heidän mukaan meidän alkuasukkaiden pitää häipyä turistien tieltä ,emmehän osaa edes digiloikkaa josta jotkut puolueet saalistavat miljardeja ilmaista rahaa meidän taskuista.

    • Pelhon_poika

      Ei suljeta rajoja! Pajalassa ja Haaparannassa saa paremmin pilhua kuin Suomen puolella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe