Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kuinkas asia olikaan ?

olisikohannyt

Televisiosta tuli 2.5.2017 ohjelma nimeltään Historia ,Euroopan Juutalaisten tarina. Ohjelma käsitteli kuinka Stalin ja Hitler toisen maailmansodan alussa jakoivat Puolan siten että Puolan itäosa jäi Stalinin Neuvostoliitolle ja länsiosa jäi Hitlerille. Ohjelmassa kerrottiin kuinka Puolan itäosan ihmiset suorastaan juoksivat Neuvostoliittoon pakoon Hitleriä. Ja että Itä Puolan asukkaat tanssivat neuvostojoukkojen vapautettua heidät iloissaan varsinkin naiset tanssivat neuvostosotilaiden kanssa ? Kuinkahan asia oikeen oli ? Miten neuvostosotilaat kohtelivat Puolalaisia naisia ?

4

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brahmsin

      Itäpuolassa kävi hyvin kun punaarmeija kerkesi miehittää sen ennen natseja. Itäpuolahan oli vanhaa venäläistä maaperää joten Talin tuli vapauttamaan ei valloiittajana niin kun natsit.

      Itäpuolassa tanssittiin ja laulettiin ja ryystettiin tynnyrikaupalla makeaa olutta ja kansan hyvinvointi lisääntyi ennätysmäisesti jokaisenmtäyttäessä norminsa , kunnes natsit valtasivat senkin ja ....synkkä pimeys laskeutui vehmaan ja hyvinvoivan itäpuolan päälle...kietoen tämän kauniin maailmankolkankin natsien viheliäisen hallinnon lonkeroihin.

      • Varmaankin

        toivot myös, että Neuvostoliitto olisi miehittänyt myös Suomen Talvisodassa. Ajatustesi mukaan Stalin olisi tullut vapauttajana vanhalle venäläiselle maaperälle.

        Voi sitä elon ihanuutta Stalinin vallan alla. Makeaa olutta mahan täydeltä. Upseerit ja muut arveluttavat ihmiset pitäisi tietysti tappaa. Olisiko Nuuksio ollut sopiva teurastuspaikka Katynin tapaan?


    • Abrahamm

      Oikaisu : Neuvostoliitto ei jakanut Puolaa, vaan otti 1920 Puolan sodalla valtaaman Ukraina osan takaisin ja antoi Liettuallekin sille kuuluvan !

      Puola ja Ukraina ei nykyään halua muistaa mitään tästäkään.

      • Abrahamm on tainnut lukea taas liikaa Hitlerin ajatuksia. Teidän molempien mielestä mitään Puolaa ei ollut ollut koskaan olemassakaan. Siksi sen sai pilkkoa ja tehdä puolalaisille ihan mitä tahansa. Katynin metsää ei muistella mielellään Venäjällä.

        Liettualle "antaminen" tarkoitti siis Liettuan lopettamista itsenäisenä valtiona. Mistään rajamuutoksista ei kannata saivarrella.

        Puola on aina ollut vaikeassa paikassa. Sodan aikana kaksi fasistijohtajaa pilkkoivat sen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2348
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2123
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      79
      1745
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1557
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1546
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 55
      1323
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      78
      1268
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe