Tiina Jylhä

TaraOlivia

Mitä se akankuvatus oikeen luulee, että joku kyttäis sitä, HA HAA sehän on ihan miehen näköinen. ja Valkonen laukoo tyhmyyksiä toisensa perään oisko noi kielletyt aineet nousseet päähän.

70

4989

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • giuhnyug

      Tiina Jylhä on Suomen Mickey Rourke.

      • iajia

        HAHHAH! Samaa miettinyt joka kerta kun lärvi vilahtaa ruudulla.


      • Anonyymi
        iajia kirjoitti:

        HAHHAH! Samaa miettinyt joka kerta kun lärvi vilahtaa ruudulla.

        Kaiken ajan mikä on hänellä itsensä elättämisen aikaa, ko tyyppi on häärännyt mitä omituisimpien asioiden parissa...alkoi näyttävästi näytellä itseään vähäpukeisesti...oli muistaakseni venemessut, siellä hänellä reiteen asti yltävät saappaat, jotain body-vermettä, sama väri kuin saappaissa...sitä rataa tämä elämä on edennyt hänen osaltaan...mihin sitä mammonaa oikein tarvitaan niin paljon, itelläni aina mitättömät tulot, silti pärjään...oon pärjännyt...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaiken ajan mikä on hänellä itsensä elättämisen aikaa, ko tyyppi on häärännyt mitä omituisimpien asioiden parissa...alkoi näyttävästi näytellä itseään vähäpukeisesti...oli muistaakseni venemessut, siellä hänellä reiteen asti yltävät saappaat, jotain body-vermettä, sama väri kuin saappaissa...sitä rataa tämä elämä on edennyt hänen osaltaan...mihin sitä mammonaa oikein tarvitaan niin paljon, itelläni aina mitättömät tulot, silti pärjään...oon pärjännyt...

        Muistan tuon venemessuilla esiintymisen, olimme siellä ja mitäänhän tämä neito ei siellä mainostanut kuin vain itseään... ei ollut mitään edustustehtävää tai esiteltävää mut kyllä nuoria miehiä riitti ympärillä


    • tape.sininen

      SHEMALE.

    • kankkunen

      EI USKOIS ET ENTISESTÄ SEURALAISPALVELUN MUIJASTA NOUSEE JULKISUUDEN HENKILÖ.MIHIN ON NYKYAIKANA HÄVINNYT KAIKKI HÄPY.SALARAKKAAT SUN MUUT ESCORT LUMPUT.

      • Anonyymi

        Älä nyt lumputtele, yrittää pitää, siivoamalla ei pitkälle pötkitä. Muistan kun tj oli kaaauan aikaa sitten - oli varmaan alle 20vuotias - niin venemessuilla, en tiedä edustiko jotain vai vaan itseään, niin hänellä oli yllään jotain pientä maitokahvin väristä ja jaloissaan polven yli samaa sävyä olevat saappaat. Ja oli nuorta juippia ympärillä, sen voitte uskoa. Ei tuo lärvin muokkaaminen oikein ole onnistunut, ei kai onnistu kellään. Myötähäpeä nousee itelläni pintaan aina kun näkee noita muokattuja muoreja...


    • HuonoaDraamaa

      Tämä ns. reality-show oli erittäin huonosti käsikirjoitettu. Tietysti draamaa pitää olla, jotta katsojat jäisivät koukkuun mutta tilanteet sarjassa olivat epäuskottavia.

      • verratenhuono

        Jep, viime viikkoinen jakso oli suoraan kotikutoisesta saippuasarjasta "The Bald and The Beast", huom. ei amerikkalaisesta saippuasta "The Bold and The Beautiful"!


    • katsojavaan

      Keinolla millä hyvänsä- sarjaa vain siksi, että saa nauraa! Tiina Jylhä ja hänen puolisonsa ovat oikeasti huvittavia. Parhaat naurut saa.

      Viime jaksossa Tiina ruokaili toisen leikellyn kurpan kanssa siis Hannele Laurin. Hannelella ei ole leikkaukset ja botoxit näemmä auttaneet enempää kuin Tiinallakaan. Laurin naama leveä ja roikkui, ryppyjä naama täynnä ja heltat heilui. Ainoa mitä oli tallella oli järkyttävät paksut tekoripset ja viinan ja tupakan polttama ääni.

      Jylhästä tulee tismalleen samanlainen kurppa kuin Lauristakin, kun ikää tulee.

      Tape on ihan oma lukunsa. Vaikuttaa jotenkin tyhmältä. Päästelee suustansa sammakoita. Jotenkin sopiva pari toisilleen.
      Kaksi kemiallisia aineita käyttävää ja kauneusleikkauksia tekevät, epäaidon ja luonnottoman näköistä ihmistä ovat löytäneet toisensa. Aplodit siitä.

      Tiinan ylivalkoiset laminaattihampaat korostavat vielä lisää ryppyyntyvää ihoa ja vanhnemisen merkkejä.

      Säälittävä pariskunta, mutta hauska niitä on katsoa. Eivöt itse ymmärrä miten koomisilta näyttävät ja kuullostavat.

      • Surkuparku

        Täytyy olla pääkopassa jotain perusteellisesti vialla,jos ihan ehdointahdoin hakeutuu ton näköseks monsteriks.Käytöstapoja tai arkijärkeä noilta ei kukaan edes odota näkevänsä,vähän niinkuin rottakoetta katsois, kun noita seuraa ---ja en ole kateellinen jos joku erehtyy luulemaan, kukaan täysjärkinen ei ole!!!


      • Mnw

        Tape on puusilmä,väkivaltarikollinen.Tehnyt veropetoksista,huijauksia,dopingrikoksia... Ja se vitun RUMA naama pitää saada telkkariin? Painukoon vittuun saatanan homoperse.


      • Anonyymi
        Surkuparku kirjoitti:

        Täytyy olla pääkopassa jotain perusteellisesti vialla,jos ihan ehdointahdoin hakeutuu ton näköseks monsteriks.Käytöstapoja tai arkijärkeä noilta ei kukaan edes odota näkevänsä,vähän niinkuin rottakoetta katsois, kun noita seuraa ---ja en ole kateellinen jos joku erehtyy luulemaan, kukaan täysjärkinen ei ole!!!

        No eihän hantta ole leikelty, vain huulissa täytettä...hyvä kroppa...


    • hrrtrt

      Mutta miksi näitä ei pidätetä vaikka molemmat velkaa Suomen valtiolle suuria summia?!

      • talousPetos

        Ihmettelen kans miksi näitä talousrikollisia ei jo viimein vangita ?


    • möreeääninen

      Kaunistanut itsensä visulahden vahanukeksi.

    • EiAmmattilaisia

      Ohjelman sisällöstä en yksistään syyttäisi pariskuntaa vaan ohjelman tekijöitä. Ohjelman tekijät ovat lähteneet tekemään valmiiksi käsikirjoitettua reality-ohjelmaa ja epäonnistuvat tässä täysin. Ohjelman tekijät ovat ylimielisiä katsojia kohtaan koska heillä on nähtävästi näkemys, että kaikki paska menee läpi.

      • HäpeäkööTuottajat

        Huomasin ketkä ovat tuottajia tämän ohjelman takana ja enkä ihmettele miksi ohjelma on mitä on.


      • Leuhkat.Tatousrikol

        Joku muka VAANII JA SEURAA tiinaa :) surkeaa touhua. Kaikkihan sen näkee että keksitty juttu :) todella tökeröä toimintaa.


    • veistokirveellä.töitä

      Olen nähnyt kuvia viisi-kuusikymppisistä transnaisista, jotka ovat enemmän naisen näköisiä kuin Tiina Jylhä ja Hannele Lauri. Mistähän syystä näille muuten on väsätty samat poskipäät ja samat naamat ylipäätään? Ovatkohan käyneet läpi saman leikkurin?

      Suvussani on 70-75 vuotiaita "luomunaisia", jotka ovat nuoremman näköisiä kuin nämä 55 ja 65 -vuotiaat "kauhukaksoset! Sääli, Hannele oli sentään nuorena kaunis nainen!

      • OlenSaarahullu

        Ari koivunen se vasta on heleä-ääninen lauaja. ja niin komea että.


    • mitä_kuka_häh

      Mitä järkeä on tuottaa kyseinen sarja televisiokanavalle? Sen ymmärrän, että joku Jylhän kavereista haluaisikin sen tehdä, mutta että jokin TV-kanava tähän lähtee! Onkohan jollekin ohjelmahankkijalle jäänyt "kohotuksista" vähän velkaa? Ehkä tulee tästäkin jokin oikeustapaus "Tape"-keissin tyyliin.

      • hncj

        Ymmärrän, että sarjan päätähdet lähtevät tällaiseen mukaan sillä heille se on tunnin ilmaista mainosaikaa. En usko, että idea ohjelmasta on lähtenyt Jylhä-Valkosilta vaan näiltä amatööri tekijöiltä. Raha ohjaa ja ahneet tavoittelevat millä hyvänsä.


    • kummajaiset

      Opettavainen ohjelma, eipä tee mieli yrittää parannella ulkonäköä kauneusleikkausten avulla kun katselee Hannelen ja Tiinan ilmeettömiksi muokattuja kuminaamoja.

    • neanderilainennainen

      Miten tuon Jylhän naama ja pää on kasvanut noin isoksi ja kolhonnäköseksi, tuossa ei kyllä enää muovilla pelata, vaan kovemmilla myrkyillä, hyi kamala, mikä ihmishirviö.

      • Kasvuhormoni

        Anabolisten steroidien ja kasvuhormonien yhteisvaikutuksena myös kallo kasvaa. Kasvu näkyy erityisesti nenässä, leukaperissä ja otsassa. Silmät näyttää olevan syvemmällä päässä. Tervettä touhua. Puhumattakaan vaikutuksesta sydänlihakseen.
        Täysin mielipuolista touhua ja hitaasti tapahtuvia muutoksia joita käyttäjä ei heti huomaa. Mahtaa kaduttaa.


    • Tukimikätuki

      Tiina on kaunis Tapensa rinnalla siinä portaikon edessä. He ovat toisensa löytäneet edustava pari.

      • pitikinsattua

        Juu, harmi vaan kun vähän ennen kuvauksia Tiinan naamaan osui potkupallo jota Tape säikähti niin kovasti että tukka irtosi päästä.


    • KylläMeitäHemmotellaan

      Hieno ohjelma! Vastaava tuottaja näyttelijä Sanna Saarijärvi. Käsikirjoituksesta vastaa Lari Seppälä, Eeva Malin, Eero Litmanen. Ohjaus Lari Seppälä. Tuotantoyhtiö Pearl Production Oy

      • gbhyui

        Ohjelma ei varmaan olisi katsomisen arvoinen, jos takana ei olisi teatterin rautaista ammattilaista. Tuotantoyhtiö Pearl Production Oy:n toimitusjohtaja ja jäsen Sanna Saarijärvi.


      • Llte

        Reality ei saa jatkoa! Voi itku.
        TV - yhtiö ennakoi tietty sitä,että molemmat sankarit passitetaan oikeasti vankilaan. Molempien pitkät rikosrekisterit näkee netistä.


    • se_entinen_hinta

      Saiko 500 markan nainen rolexin joko lainaksi paskaohjelmaa varten vai pelkkää mainosta ko. liikkeelle? HAH...HAH..

      • Garll

        Kaikki mitä kehuvat omistavansa Virossa on FEIKKIÄ ja toisten omaisuutta , Herrasväki Jylhä&Valkonen asuvat oikeasti kerrostalossa . Ainoa asia mistä kukaan ei ole vielä puhunut mitään on Tape Valkosen hauis- implantit, katsokaa kuinka luonnottomat ne on kaikissa asennoissa jopa käsi "lerppuna" on toi pummi-elämä virossa varmaan toimivaa mut eipä Tapea ukat suomen saleilla näykkään kun porukat tietää mikä on miehiään.


    • Ghjjgffd

      Ns kauneusleikatut naiset näyttävät todellakin leikatuilta.... ei mitään luonnollista...

    • Talousrikolliset

      Tape ei kyllä enään kauaa elä. Sen verran paljon on hormooneita vedetty. Sydänlihas huutaa armoa..

    • rumilusta

      upeat hampaat , oispa itsellänikin

    • ihan.oikeesti.osti

      Ja kaikki varmaan uskoi, että Tape oikeasti osti sen 5000 euron kellon Tiinalle lahjaksi ja samalla itselleen sen 25.000 sormuksen.

      • Fhkkgf

        Eikös nuo ole molemmat ulosotossa.. elikkä ei niillä ole kuin velkaa.


      • petos.rötös

        Jep, valtavat ulosotot. Kaikki vissiin kuolleen mummun serkun vaarin nimissä. VANKILA on noiden TALOUSRIKOLLISTEN paikka.


    • Ghjkkkgfd

      Karseita..... sitä nuo kauneusleikkaukset ja hormonit teettävät... miksi muuten usein puhutaan kauneuskirurgiasta.... eivät nuo leikkaukset ole kirurgiaa nähneetkään.... nahkojen leikkauksia ja täyttöä.... kiristyksiä..

    • hävettää

      Miksi ohjelma-aikaa tuhlataan tämmöiseen? Ei tuollaista voi katsoa, ihan lapsellista feikkiä. Riittää kun näkee ne mainospätkät siitä. Miksi Suomessa on niin huonot tv-ohjelmat? Eikö meillä ole rahaa tehdä mitään muuta kuin tällaista halpaa ja huonoa?

      Luuleekohan nuo Tiina ja sen mies että ihmiset oikeasti uskoo tohon ohjelmaan?

      • Gjklkgdd

        Näitä typeriä ohjelmia tehtaillaan oikein liukuhihnalta nykyisin kun katselee nykyistä ja tulevaa ohjelmatarjontaa; on Tiinaa ja veitolaa ja kaikkea jonninjoutavaa gladiaattoria, varaston tyhjennystä ... jne..... eikö tässä maassa osata tehdä ohjelmia?.... onneksi on ulkomaiset sarjat.... suomalainen tarjonta on köyhää...


      • HelponRahanPerässä
        Gjklkgdd kirjoitti:

        Näitä typeriä ohjelmia tehtaillaan oikein liukuhihnalta nykyisin kun katselee nykyistä ja tulevaa ohjelmatarjontaa; on Tiinaa ja veitolaa ja kaikkea jonninjoutavaa gladiaattoria, varaston tyhjennystä ... jne..... eikö tässä maassa osata tehdä ohjelmia?.... onneksi on ulkomaiset sarjat.... suomalainen tarjonta on köyhää...

        Eiköhän ohjelman tekijät ole helpon rahan perässä. Ohjelma tehdään halvalla ja sen näkee. Sarjan päähenkilöt haukutaan vaikka kritiikki kuuluisi näille ohjelman tuottajille, tekijöille ja tv-kanaville.


    • frökenfina

      Vastaava tuottaja Sanna Saarijärvi. Mistäköhän lähtien näyttelijä Saarijärvi on alkanut tuottajaa leikkiä. Ohjelman teossa on tekstien mukaan mukana koko Saarijärven ukon perhe, veli, poika... Ei se, että koko ohjelma on käsikutoista, se on myös sisäsiittoista.

    • Rusinapurkki

      Niin kauan kun nää tekeleet saa edes muutamankin katsojan niitä tehtaillaan näiden toistaitoisten toimesta aiheita friikeissä riittää suomi alkaa olla niitä täys Tietysti varottavana esimerkkinä nää vois toimiakin, mutta aika kritiikittömästi näitä tehdään kun ammattitaitoa ei ole kun nimeks eikä kunnianhimoa senkään vertaa

    • Jaa jaa taas ihmisistä kirjotetaan täällä paskaa. Nyt kohteena on Tiina Jylhä.
      Okei. Oisko syynä tähän puhdas ilkeys tai oma huono olotila?

    • gregeer

      Paskaa? Mitä paskaa se on jos sanoo asiat niin kuin ne ovat? Molemmat ovat velkaa Suomen valtiolle ja Tiina on pilannut kasvonsa leikkauksilla.

    • Rusinapurkki

      Kusettajia ja vähän helevetin rumia ja vielä ameeban älylllä varustettujako ei sais arvostella-no sit pitäis pysyä visusti piilossa eikä tulla julkisuuteen laukomaan idioottimaisuuksia ja rehentelemään muilta huijatuilla rahoilla ostettua mammonaa se on niin yksinkertasta kun sen ymmärtää

    • NiinpaljonKysymyksiä

      Onkohan tämä ohjelma tehty sen takia että vastaava tuottaja Sanna Saarijärvi on kertonut että tuleviin kesähäihin tarvitaan rahaa (isot häät). Sanna Saarijärvi on myös kertonut häneen kohdistuneista ulkonäköpaineista. Näin ohjelman vastaava tuottaja ja tuotantoyhtiön Pearl Production Oy:n omistava näyttelijä Sanna Saarijärvi lyö kaksi kärpästä yhdellä iskulla toisin sanoen saako Saarijärvi tarpeeksi rahaa ja saako hän esim. alehintaan rasvaimun?

      • Garll

        Sanna saa rasvaimun varmasti pikkusummalla mutta kyllä on imemistäkin hänessä.


    • eilakupötköille

      Jos lapset eivät ole kunnolla, pelottelen heitä näyttämällä Tiina Jylhän kuvaa ja sanon , että tämä täti tulee laittamaan kuria.
      Hyvin on toiminut.

      • Apuahae

        Aika sairasta kasvattaa lapset pelolla !


    • voevoi

      Näin tuon Jylhän puoltoista vuotta sitten kävelemässä lentoasemalla Vantaalla. Ihan yhtä hirveän näköinen on livenäkin, mitä on kuvissa. Hirveän iso pää ja pitkä, luinen, jähmettyneen näköinen naama. Hirveää mainosta omalle "kauneuskirurgiayritykselleen". Nuorena, ilman korjauksia, ollut ihan nätti nainen.

    • Gjkkjfddf

      Leikattu ja meikattu ei ole kaunis... vaan luonnoton möhkäle. Naama kasvaa kun siihen tökötetään botoxia, hyönteismyrkkyä... eikä ihminen nuorene yhtään...

    • hahahahh

      Se sarja on kyllä yltiönolo, noin huonoa näyttelemistä ja käsikirjoitusta ei ole vielä koskaan vastaan tullut :D

    • Nääonnäitä

      Juu viimeks ihmettelin taas jotain tunikamissi kisoja jotka piti olla niiin upeat.Tyttelit pyörähtelii jossain ahtaassa liikkessä ja tavan kansa ryysti siellä seassa halpaa kuoharia ja itse päätähti ylisti puitteita ,oli kyllä vaivaannuttavaa .Entäs se kotomaan matkailu ,jossa tää pari oli mökkipalstoja tsekkaamassa(millä helvetin kapitaalilla)ja samalla tilaamassa tiloja jollekkin jonninjoutavalle tilaisuudelle tarjoiluineen,tietysti skumppaa ja kaviaaria ,kun se on näistä luusereista niin hiton tyylikästä--toosi läpinäkyvää kuka tota todeksi uskoo ,ulosotossa molemmilla yhteensä liki miljoona,että semmosia luotetttavia yhteistyökumppaneita sallikaa mun nauraa!

    • Hauiöljylläkasvaa

      Kukas tämä Lappeenrannan salarakas on?

    • Rikollisia_kummatkin

      Tuskin mitään Lappeenrannan naista on sillä nämä kaksi >Pelleä yrittävät tapen rikollisuuden (tapehan oli kiinni otettuna) "peitellä" että ihmiset keskittyisivät nyt tähän surkeaan "toinen nainen" juttuun.

    • Eleveviira

      Nainen on 59 vuotias Seiskan mukaan

    • wtwrre

      Karmeita ovat kumpikin ja rikollisia.

    • säälittävää

      Ei voi sanoa muuta kuin että OHHOH.

      Ja että säälittää.

    • Aamuvirkku

      Näkeekö tätä vielä jostain netistä? :)

    • Nuuskamuikku7

      Veitola yökylässä oli pitkästä aikaa hyvä. Tähän mennessä jaksot turhaa liipalaapaa. Viihdyttävää ja lämminhenkistä tällä kertaa. Tykkäsin!

      • Anonyymi

        Se on just kun Tape ja Tiina ovat niin lämminhenkisiä ihmisiä 😁


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se on just kun Tape ja Tiina ovat niin lämminhenkisiä ihmisiä 😁

        Tiina on hauska ja hyväntahtoinen mummeli. Harmi, että erehtyi hyväuskoisuuttaan kyseenalaisin liiketoimiin. Tiinahan on ollut minulle hyvin positiivinen roolimalli siitä, että myös vanha ihminen voi olla yritteliäs.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiina on hauska ja hyväntahtoinen mummeli. Harmi, että erehtyi hyväuskoisuuttaan kyseenalaisin liiketoimiin. Tiinahan on ollut minulle hyvin positiivinen roolimalli siitä, että myös vanha ihminen voi olla yritteliäs.

        Mä rakastan lihaksikkaita miehiä jotka on saatu laillisin keinoin puhtaalla ruualla ja urheillulla


    • Anonyymi

      Mitä, 58 vasta ja tuon näkönen jo...!!!...no sitä se teettää. .... hyvä vaan, säilyy miten säilyy..

    • Anonyymi

      Vieläkö tunnistaa Jylhä naaman niin kuin ennen? Kiristetty vappunaamariksi.

    • Anonyymi

      Tosiaan olin pitänyt pariskuntaa Drak artisteina virosta, ihmettelin suojaväline juttua miten se pariskuntaan liittyy, klinikoista oli sitten juttua ajattelin jos tekevät näitä sukupuolenvaihdos juttuja isännille virossa edullisesti ja saaneet tuota kautta maskeja myyntiin hallitukselle onhan hallitus ajanut voimakkaasti muupuolittumis asiaa.

    • Anonyymi

      Mitä nyt kuuluu tiina jylhä valkoselle ja tape miehelle?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe