Meluisat autot ja mopot

yöllä_olis_kiva_nukkua

Koittakaa laittaa kunnon äänenvaimentimet niihin meluisiin rakkineisiinne. Ihan tiedoksi että teitä inhotaan. Myös "VIKI-BMW", korjaa autosi. Melu on kovempi kuin diesel-veturissa.

Ei ole hienoa mekastaa yötä myöten ja pörrätä pienen kylämme yksiä ja samoja katuja edestakaisin. Ei ole hienoa häiritä asukkaiden elämää ja pilata elämänlaatua melulla.

25

1454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ääniintottunut

      Ahistaako? Muuta syrjempään jos äänet pistää noin vihaksi. Eiköhän tälläkin kylällä ole rinkiä pyöritty yötä myöten aina. Etkö saanut itse ajella nuorena kylillä, vai eikö ollut rahaa autoon/mopoon, vai oliko polttoaine rahat tiukassa? Olisit tehnyt nuorena sinäkin töitä niin ei tarvitsisi kylän tuntumassa asua kukkahattu perseessä ja mököttää ikkunan äärellä kaikki yöt syyttäen nuoria omasta pahasta olosta. Tee ihmisille palvelus ja poistu internetistä ole hyvä.

      • Vutjake

        Passoohan tuo jos mölisijät maksoo sitten asumisen.


    • yöllä_olis_kiva_nukkua

      Voin muuttaakin syrjempään. Mikäs siinä. Voin myös tulla meluamaan sinun asuntosi lähelle jotta saat nauttia melusta, johon nähtävästi olet tottunut ja josta ei täällä saa valittaa.

      Mutta jos kaikki muutkin noudattavat samaa logiikkaa, jää kylän keskustaan kohta vain autiotaloja jos kerran täältä täytyy muuttaa pois. Itse ajattelen paljon helpommaksi ratkaisuksi sitä, että häiriköt lopettavat meluamisensa. Ja katso: ongelma ratkaistu. Kas kun ei taajaman tarkoituksena ole altistaa asukkaita melulle. Pikemminkin ajatus on asua lähellä palveluita ja kuitenkin saada olla rauhassa ilman ulkoisia häiriötekijöitä (melua).

      Ajoin itse rinkiä, mutta autoni ei kuulunut kilometrin päähän. Autoissani on ollut ja on edelleen ihan normaali äänenvaimennin, eikä sellaista ääntä vahvistavaa pakoputkipömpeliä jota nyt joissain autoissa tuntuu näkyvän ja kuuluvan. Toisekseen en luukuttanut humppavermeistä junttidiskoa niin että ajoreitin asukkaat olisivat kärsineet basson jyminästä.

      Polttoaine ei ollut eikä ole vieläkään tiukassa. Eihän tuohon menekään kuin vajaat 500 €/kk. Toki ajan lähinnä maantiellä enkä enää jaksa hinkata kuppaisen kylän raittia. Töitä olen tehnyt viimeiset parikymmentä vuotta ja näillä näkymin teen jatkossakin hyvällä menestyksellä.

      Pikkaisen vaan meinaa sylettää kun yöllä olisi kiva nukkuakin, niin sitten nämä aivovaurion jo ilmeisesti itselleen aiheuttaneet valopäät rälläävät kylän raitilla melusaastetta tuottaen. Pitävät siinä samalla näppärästi valveilla ajoreittinsä varrella asuvia kansalaisia.

      Pyydänkin että melua rakastavat itse muuttavat vaikkapa johonkin suurkaupunkiin Aasiaan (esim. Intiaan) ja nauttivat siellä ympärivuorokautisesta liikenteen melusta ja ilmansaasteista. Siellä sitten voi muistella lämmöllä, kuinka itsekin aiheutti vastaava melua täällä n. 7000 asukkaan kunnassa. Ja kuntalaiset puolestaan täällä voivat nauttia jatkossa normaalista = hiljaisemmasta äänimaisemasta kun ei enää ole yöllistä autojen ja mopojen melua.

    • lolxdlollolxd

      Vähän ku käy isommassa kaupungissa asumassa, niin toi pienen kyläraitin ympäriinsä ajaminen alkaa vaikuttaa ihan mielipuolelta touhulta. Huhhuh. Onneks useat kasvaa siitä yli ja ei usein aika enää riitä turhanpäiväiseen rälläilyyn.

      Mut suurin osa näistä huristelijoista on vähän hitaita jonneja ja sellaisia työttömiä mieslapsia.

      Mut huvinsa kullakin.

    • rehelliine

      Pieni mies aamuyön tunteina pakoputkiviritteisessä bemarissaan lippalakki vai nukkuminen.Kummanko ottas.Tätä joutuu taas moni nainen pohtimaan näin kevään korvilla.Miehenä ei onneksi tarvitse ratkoa noin kinkkisiä kysymyksiä.

    • Noarvaa

      Kyllä työ vittu jaksatte🤣 Taijan tänää leikata vittuun tuon viimesenkii takapöntön ja lähtee tuolla "köyhien autolla" kylillä viskaa lenkkiä että eiku hyvät yöt teille!😅

      • Maikkimiss

        Se on totta, että yli 5 vuotta vanha Bemari on merkki siitä että on luuseri. Mutta toisaalta ymmärrän, ei ole helppoa saada arvostusta jos on pienimunainen hukkapätkä jonka taidot ei riitä edes nussimiseen.


    • Noenarvaa

      Et kyllä pönttö viimestä pönttöö leikkoo.

    • Kannanottaja

      Kertokaahan sitten te arvon kansalaiset, missä sitä sitten pitäisi rällätä, kun syrjäisiltä paikoilta, vähän kauempana keskustasta, häädetään pois tai soitetaan poliisit paikalle. Eihän siellä kenenkään pitäisi häiriintyä iltaisin ja öisin, kun alueella on vain teollisuusrakennuksia, liiketiloja ja liikennettä on vain jos vartija ajaa ohi.

      • Arvon_kansalainen

        Moi! Hei, oletko ikinä kuullut sellaisesta kuin moottoriurheilu? Mikroautot (carting), ralli, jokkis, rata-autoilu, drag-racing, motocross, trial, enduro...

        Ei tartte rällätä asukkaiden elämää pilaten ja liikenteen turvallisuutta vaarantaen, kun alkaa harrastaa virallisella moottoriurheilulle tarkoitetulla alueella. Tietenkin ajoaikoja koskevia määräyksiä noudattaen. Samalla ajotekniikka parantuu eikä enää ehkä niin paljon tee mieli kiihdyttää 100 km/h Iisvedentiellä tai 75 km/h Rautalammintiellä, kuten nyt moni tekee.

        PS: vakiokuntoisesta moposta ei lähde karmeaa melua, ja suurin sallittu nopeuskin on kai 45 km/h. Nyt on äänet kuin pienessä lentokoneessa (ellei kovemmatkin) ja vauhtia 75 km/h.


    • Virranvarsilla

      Varrellavirran, varrella virran...

    • hiljainenmotoristi

      ... JA MOTSKARIT!
      Voi teitä pärinäpoikia ja -tyttöjä, kun pitää vaihtaa laittomat putket ja päristella Kaivopuistoon. Polisille ja Ympäristökeskukselle lupa mitata, sakottaa ja määrätä ajokielto moisille meluapinoille! Pilaavat vielä oikeiden motoristien maineen!

      Ettekö saaneet pikkupoikina meluta riittävästi kun vielä pitää päristellä aikuisina!? Suoraan sanottuna lapsellista, mutta kuitenkin niin raivostuttavaa. Pysyisitte ainakin siellä mettissänne meluamassa.

      • Valivalivali

        Vie ittes ja sun hybridi autos jyrkänteelle ja aja alas


    • Pörinätraktorinomistaja

      Onneks on ilo olla häiriöks😊

    • Sulosointuja

      Kaupoissapierijät, voi teitä! Sokoksen kassalla joku töräytti täydeltä laidalta ihan nenän edessä. Kyllä haisi pahalta. Ettäs kehtaatte.

      • melu_ärsyttää_prkl

        Kävitkö Kuopiossa? Siellähän on keskustassa Sokos. Täällä Suonenjoella on vain S-market.


    • ostakämppäkeskustasta

      Kovin on meluisia mopoja ja kevareita! Äänenvaimentimet on poistettu ja tilalle ruuvattu äänenvahvistimet (?). Ja miksi sitä kaasua pitää veivata edestakaisin ihan koko ajan?

      Onko mammalla ja papalla nyt ylpeä olo, kun jälkikasvu meluaa kylillä yötä myöten?

      • 14000rpm

        Kaks tahti kevareita pitääkin ajaa kovilla kierroksilla koska siihen ne onkin tehty


      • holite

        Niin pitää antaa kierroksia moottorisahallekin, mutta ei sillä keskellä yötä sahata.


    • kuulosuojaimet_käyttöön

      Jahas, on tainnut 7 kk:n ajokielto jo olla kärsittynä, kun taas on se yksi tajuttoman kovaääninen mopo liikenteessä. Eikö sitä äänenvaimenninta voinut asentaa paikoilleen katsastusta varten?

    • Maalla_ei_ole_mukavaa

      Ajakaapa sitä kaksitahtikevaria maantiellä, vai ettekö uskalla? Pelottaako, että sattuu poliisi ajamaan vastaan? Voisi tulla ylinopeussakko. Taajamassahan ei nykyään enää poliisia näy.

      Joku tahvo taas luukuttaa bassoja autollaan. Hoh-hoijaa. Huonot on huvit. Toiset käyttävät vapaa-aikaansa esimerkiksi matkustamiseen, eräät hinkkaavat autonräpsyillään pahaisen pikkukylän iän ikuisia samoja katuja.

      Kummastelen tätä valkoista roskasakkia, joka yhä vaan jaksaa häiritä keskustan asukkaita.

      • Roska

        Keskustan porvaristoa? :D


    • faasfurioosdeatlive

      Jos vielä sais tämä crossi moottoripyörää herra VALOJA Suonenjoella ajaessaan pitkin katuja.On melua kun kolahtaa tää herra pimeellå sinun auton kylkees!!! MEE ajaa CROSSIRADALLE Valoisan aikaa vielä oot hengissä

    • uni_ei_tule_valvovalle

      Tuntuu olevan myös erityisen hienoa, kun luukuttaa bassoja jumalattoman kovalla jytinällä ja pörräilee eestaas samoja katuja pitkin. Musiikkina räppiä taikka Tapani Kansan parhaat vol 15.

    • Onneksolenhäiriöksi

      Jos se nii vitusti teitäkin kerta häirihtee nii ehtikee paikka missä mopopojat voi rällätä vaikka koko yön ilman että joku kukkahattutäti sieltä tulee poliisien kanssa jututtamaan jos niin vitusti häirihtee

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe