Tosijuttu Europarlamentista

Tuntematon_suuruus

Arvovaltainen brttiläinen tory-puolueen edustaja kävi toissa viikolla Brysselissä perustelemassa joukolle meppejä brexitiä. Tämä jälkeen hän piti toimittajille tiedotustilaisuuden aloittaen
- Kun menin puhumaan tälle ryhmälle, niin ette voi arvata, mitä ne kysyivät ensimmäiseksi.
- Who are you?, arveli joku toimittaja.

10

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brrrrrrexit

      Eivät taida brexit-miehet olla kovin korkeassa kurssissa edes brittitoimittajien joukossa.

    • Meppiavustajalta_kuultua

      Brysselissä juoksee nyt brittiläisiä eri toimialojen edustajia kuin karvaköyttä. Kaikilla on sama viesti: "Kun juuri MEIDÄN TOIMIALALLA yhteistyö pelaa niin hyvin, niin olkaa armollisia, ja jatketaan samaan malliin". Siitä on uhoaminen kaukana.

    • panskattoenny

      Euroopan unioni on heikko nähden Britaniaan. Tässä on enneminkin vaarassa käydä niin että vahvat taloudet ottavat ja lähtevät ,varsinkin jos yhteisvelka vastuu toteutuu Eu:ssa. Tällöin Eu:hun jää vain heikkkoja talouksia ja Saksan euroopan kuppaus retki loppuu sihen.
      Sanoisin että Briteille on aivan turha ainakaan esittää pakoitteita ne jää päiväuneksi .

    • Selvät.säännöt

      Uskomattomia mielipiteitä suomalaisilla, he ovat selvästi tippuneet kärryltä. Oma kehu ja kuvitelma, että EU on jotain korvaamatonta ja hyvää taitaa liittyä siihen, että sieltä saa suuria summia rahaa ilman vastaavaa panostusta. Mistään muusta työpaikasta ei makseta näin ansioittomasti kuin EU-parlamentaarikoille. Nollasakki, sitä voi vaan ihmetellä, miten suomalaisilla on varaa olla täysin ulalla koko asiasta ja ökyillä Britannialle, joka on maksanut huomattavia summia EU:n budjeteista aina 1970-luvulta lähtien.

      Suomalaiset luulevat olevansa maailman napa ja oikeassa, kun ovat vain yksinkertaisesti typeriä, tyhmiä kanoja kaikki. Brexit-lobbajat mitä lie, mutta EU:n kannalta kastominen on virhe business-maailmassa. EU edustaa sosialismia sivistyneen maailman malliin, eikä kauppaa käydä silloin normaalisti. Britti-kauppa vaan pitää lopettaa, kun muut alkavat erota, sitten syntyy bilateraalisopimuksia. Peli on selvä, ei kannata mitään neuvotella, mutta turhaa sitä Brexittiä aliarvioi.

    • KoxVVV

      Se on jokuSe on joku muu, joka ei ole vielä antanut lopullista lupaa erota EU:sta. Heti kun se on virallisesti vanhvistettu, asia on loppuun käsitelty. Siinä ei ole mitään sen ihmeempää kuin missään muussakaan sopimusneuvottelussa. Turhaa edes välittää tunnelmista, senhän voi kakaista suoraan, jos haluaa vittuilla. Silloin ei ainakaan jää mitään epäselvää britelle.

      Koska tämä vatkaus jatkuu edelleen, vaikka äänestys tehtiin jo vuosi sitten Gina Miller ja muut saavat välikäsien kautta EU:ta korruptiorahaa mitä todennäköisemmin. EU:n etu on terrorismi ja Gina Millerin ja Corbynin kaltaiset maanpetturit, joka on myöntänyt olevansa Fidel Castron perheen kaveri.

      Koska päivittäin Express kertoo miten EU haluaa Britannian takaisin remmiinsa, luuloja voi joku elätellä. Siihen on aivan varmat konstit, mutta mm. Komissio ja Merkel antavat siimaa.

    • EioleEUvahvoilla

      Se näyttää menevän Eu asetelmat siihen suuntaan,että kohta on napit vasttakkain Eu:lla ,jenkkien kanssa .

      http://yle.fi/uutiset/3-9644972

      Siinä saattaa olla äkkiseltään Britit ja Usa yhtäköyttä . Venäjä tuskin on myöskään kovin mielissään ollut Eu pakoitteista .

      http://yle.fi/uutiset/3-9243570

      Pukkaa pikkuhiljaa tuosta muotoutuu Saksa vastaan liittoutuneet asetelma . Nuo suhteet alkaa olla hötöset Eu:n kannalta katsoen ja matka euroopan herruuteen pian katkolla .Sihen se sitten viimeistään loppuu sanelu politiikka direktiivien kautta . Se on Eu :ssa lähdetty heikoille jäille seikkailemaan .

    • Neutral_Observer

      Brexit-neuvottelut eivät vielä ole edes alkaneet, edes neuvottelujen asialistasta ei alustavastikaan ole sovittu. Koko prosessi vie vähintään 8 vuotta ja sen aikana britit maksavat jäsenmaksuja kuten ennenkin. Tuona aikana koko Britannia saattaa hajota (Skotlanti, Pohjois-Irlanti).

      Kohta tulevat vaalitkin voivat tulksellaan pistää brexitin uusiksi, eivät ainakaan nopeuta sitä. Finanssimaailma ja japanilaiset ovat jo nyt alkaneet vetäytyä Britanniasta. Kuten ylempänä joku huomautti, Britannian eri teollisuudenalat ovat todella huolissaan brexitin seurauksista ja anovat erilliskohtelua.

      Brexit on osuva esimerkki täydellisestä kansan kusetuksesta. Britannia tarvitsee enemmän EU:ta kuin EU sitä. Kaikki Britaannia sopimukset EU:n ulkopuolisten kanssa on neuvoteltu EU:n ehtojen mukaisesti ja menevät uusiksi. Se tulee todella kalliiksi.

    • odotellaan

      Miksi oletatte ettei elämä pelaa ilman EU:uta ? Tuoksahtaa vain että teitä vit,,,uttaa brittien ero .

    • älyäläjätä

      EU Loosin puolustajat ovat niitä EU Loosin korkeapalkkaisia
      virkailijoita tai toiveikkaita niihin virkoihin.
      Ei ole syytä ottaa vakavaa harkintaa yksilöihin joiden
      oma lehmä on ojassa.

    • Eurocentti

      Tuossa taitaa olla ydinasiaa brexitistä:

      " Brexit-neuvottelut ovat yhtä sirkusta, kun kukaan Britanniassa ei näytä tietävän, mitä pitäisi tehdä. EU:n pääneuvottelija Michel Barnier ehti jo puuskahtaa, että brittien on nyt selvitettävä itselleen perusasiat ja ryhdyttävä toimeen, sillä hän ei voi neuvotella itsensä kanssa.

      Britanniassa on käynnissä demokratian irvikuva. Ihmiset, jotka eivät ymmärrä EU:ta, ovat äänestäneet maan kohtalonkysymyksessä poliitikkoja, jotka eivät ymmärrä EU:ta, perustuen tietoihin toimittajilta, jotka eivät ymmärrä EU:ta."

      Lähde: http://www.vihrealanka.fi/blogi-eu-kolumni/uhka-on-se-ettei-kukaan-ymmärrä-mitään

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe