Suomi on poliisivaltio

tämäkin-koettiin

20 vuotta sitten ei olisi uskonut Stasin romahdettua että joudun Suomessa jatkuvan vakoilun ja seurannan kohteeksi siksi etten näe mitään hyvää Suomen tilanteesta. Tänäänkin EU sensuroi kirjoituksen tällä sivulla. Nyt pitäisi kai kehua EUn päätöksi ja hurrata hallituksemme toimille. On perustettu Keskustan ja yrittäjien toimesta yhteistyöjärjestö KMS v 2006. Sillä on käännetty kansalta kaikki työstä ansaitut tulot ja lisäksi tehty kansalle velkaa mittaamattomasti.
2004 vperustettiin puolueitten ja yrittäjien toimesta Team Finland. Sen tarkoitus oli nostaa ulkomaan kauppaa moninkertaiseksi satsaamalla verorahoja joputtomasti veinnin edistämiseen. Seurauksena oli lopulta konkurssi jonka esti EU ostamalla yritysten velkakirjoja Euroopan maissa yli parilla biljoonalla. Näin poltettiin tuo summa ihmisten säästöjä ja juuri kukaan ei puhu asiasta mitään vaan asetutaan rosvon rinnalle vaikemaan maailman suurimmasta puhalluksesta.
Seuraavaksi on perustettu propaganda ja inkivisiitio elin jossa jokaisessa maassa joku kepulaispoika kertoo valheita EUsta.Nytkin pisti silmään Suomen toimiston johtaja joka väitti miten hyvin EU toimii.Vanha väite että EU on rauhan järjestö . Miten niin? Sehän on saanut toimillaan aikaiseksi Euroopan valtavan sotavarustelun ja talouden taantuman ja laman jolla ei ole loppua. Tällainen muitten maitten asioihin puuttuminen kiukuttaa ihmisuiä eniten .Kun EU puuttui Ranskan presidentin vaaleihin niin se on selvä merkki paniikista jossa unohdetaan demokratian perusteet ja siirrytään halventamaan kansaa mitään häpeämättä. Tämä päättyy diktatuuriin kuten aina ennenkin. Nyt tiedämme mitä tämä valta teki ja miksi. Sen näkee pankkitililtään ja naapurin rikastumisesta. Ei auta verotietojen pimittäminen jos ihminen on vielä näkevä.

5

101

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TippaIitax

      Suosittelen lääkkeiden vaihtamista - harhainen juttu.

      • iso-ongelma

        Ei ihme että ylistät EUta.Ethän ymmärrä selvää puhetta.


    • rappiolla-on-hyvä-olla

      Nyt meidän varoja on jo tuhlattu kannattamattomien yritysten hyväksi jo virallisesti 7 biljoonaa. Todellisuudessa kaksinkertaisesti. Lisäksi yritykset ottaneet pankeista lainaa saman verran ja niiden takaajana me kaikki nyt olemme.Nämä rahat on käytetty huvituksiin ja monenlaiseen irstailuun EUn johtoa myöten. Tästä joku voi sitten lopuksi kirjoittaa menestysdokumentin EU-rappio.

      • kieroilija

        TESTI Tämän kirjoituksen takia sain pannan 24h joten sanavapautta ei enää ole:
        Kun katsoo koko tilannetta vuosien aikana, niin poliisi ja virkailijat pelkää! Muslimit on opetettu väkivaltaan ja kiihkoilemaan.
        Heidän tulonsa maahamme olisi pitänyt estää jo ensimmäisten kohdalla. Ei tiennyt manu mitä teki antaessaan venäjältä tulleiden somalien jäädä tänne hengailemaan.
        Nyt on turha parkua, Kuitenkin luotan että " pahuudellekin on annettu aikansa" Pimeys joka päättäjiämme vaivaa on ahneutta ja raha on heidän jumalansa.
        He jotka heitä myötäilee on antaneet pelon ja pimeyden henkien lietsoa itsensä muka ymmärtäväiseksi, koska muuta he ei osaa kuin seistä maahamme tulleiden vierellä tumput suorana.
        Ei ole oikein että laumana tuhotaan toisten tuntemattomien omaisuuta. He ovat sen rehellisesti hankkineet, ei loisimalla. Jokainen matuilia menköön sinne mistä tulivat ja mellakoimaan siellä.
        Lähdetään muutamaan maatamme olemalla rohkeita valontuojana ja tiedon salailun lopettamiseksi.


      • SuomiOy

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1602
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1048
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe