Junes Lokka on huumerikollinen.

RaksilanElvis

Kyseinen marokkolais-lappilainen puoli-muslimi on saanut tuomion hampun kasvatuksesta ja käytöstä. Samoin hänellä on muitakin tuomioita.
Kaveri seukkaa Putinilaisten kanssa ja pitää mm. Venäjän mediaa luotettavampana kuin Suomen omaa. Ettei olisi Johan Bäckman antanu rahaa hänellekin?

78

2396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EksilänRalvis

      Junes on kaupunginvaltuutettu. Mitäs se RaksilanElvis on saanut aikaan? Käy hakemassa kaupasta lisää kaljaa että kuluu taas yksi toimeton päivä. Sitä halvinta lajia tietenkin...

      • uululaine

        Öö... mitäs se Junes on saanut aikaan? Juneksen äänestäjät saivat aikaan sen, että tyyppi tulee hetken aikaa pelleilemään valtuustossa, mutta ei tuo itse vielä mitään aikaan ole saanut muuta kuin naurua ja tahatonta myötähäpeää ;)


      • faktantarkistaja

        Junes Lokka on Oulun kaupunginvaltuutettu ja Tiina Wiik varavaltuutettu. He kuuluvat muodostamaansa kaupunginvaltuustoryhmä Asyliin.


      • uululaine
        faktantarkistaja kirjoitti:

        Junes Lokka on Oulun kaupunginvaltuutettu ja Tiina Wiik varavaltuutettu. He kuuluvat muodostamaansa kaupunginvaltuustoryhmä Asyliin.

        Ja mitä sitten? Mitä tämä valtuustoryhmä tulee saamaan aikaan? Youtube videoita kyllä, mutta mitä ne oululaisia auttavat? Pelkkiä politiikan vapaamatkustajia, ei mitään todellista merkitystä siihen mitä Oulussa päätetään. Täysiä turhia nollia.


    • toteaja

      ei haittaa. kyllä tänne yks lokkakin sopii

      • HankiKulma

        Joo, onhan meillä kokonainen Lokan allaskin. Mitä pitänee sekin sisällään...


    • RasistiSuvakitValehtelee

      Mistähän aloittaja on repinyt nuo väittämänsä?

      1. En ole ikinä kuullut Lokan ottavan kantaa Venäjän asioihin, tahi sen medioihin. Itse en tunne hänen ajatuksiaan tässä asiassa. Vihjailet hän mahd. saaneen jopa lahjuksia dosentti B:ltä?

      2. Hänellä lienee jokin lievä tuomio laittoman hortonomian alalta, en tunne tätäkään asiaa.

      3. Onko Junes puolittain muslimi, tätäkään en tiedä. Kukaan ei voi olla puolimuslimi, tai puolikristitty, uskonto on asia jossa ei puolitella. Kansallisuus voidaan puolitella, muttei uskonasioita. Juneksen etnisiä juuriakaan en täsmällisesti tunnte, pelkkiä huhuja hänen marokkolaisuudestaan. Onko puoli, neljännes, vai täysi, en tiedä.

      Mistä aloittaja on moisia juttuja repinyt?

      Minäpä sanon. Aloittaja on muutoinkin näissä ketjuissa esittänyt perättömiä oletuksiaan ja väittämiään kirjoittajien henkilöllisyyksistä, väittänyt toisia henkilöitä, kirjoitusten perusteella (esim. itseäni) Junes Lokaksi tai Tiina Wiikiksi. En ole kumpikaan.

      Minä esitin jossain mielipiteeni, että esim. Venäjän media 1-tv Pervyi Kanal on taatusti luotettavampi ja laadukkaampi kuin suomalainen vastaava, YLE 1 valheuutisineen.

      Kyseessä siis minun mielipiteeni, Junes Lokan mielipidettä asiassa en tunne. Aloituksessa siis yritetään yhdistää minut Junes Lokaan, joka on perätön väittämä. Lokka ei ole vastuussa minun mielipiteistäni.
      .

      • spit.it.out

        1) et koe siis mitenkään epäilyttävänä sitä, että yhden ilmansuunnan asiat vaietaan täysin MV:ssä ja muissa Lokkamedia-kytköksissä, vaikka rikoksen tehnyt mamu/matu kenties tuleekin Suomeen itärajan kautta, siis Venäjältä, niin siitäkään ei sanota sanaakaan ? Vapaassa maailmassa ja sananvapaassa ympäristössä uskalletaan kommentoida ihan surutta kaikkea, mutta MV:n itsesensuurilinja on noinkin räikeänä huomattu.

        2) Kotikasvatuksen vika tämäkin

        3) Enpä tiedä muslimiuttaan minäkään. Sen voisin kuvitella, ettei marokkolainen muslimi tule välttämättä toimeen irakilaisen muslimin kanssa, vaikka samaa uskontoa edustavat. Eri kieli, eri kulttuuritausta, erilainen kasvuympäristö kuitenkin. Yhtä lailla hyvin varmaan kuin ihan luterilaiset ja lestat tai savolaiset ja raumalaiset. Sitten jos on kahden uskontokannan lapsi vanhempiensa kautta tai suomalais-ulkomaalaisperheen jälkeläinen, niin siinäkin on jo omat miettimisensä. Niin Juneksella kuin Iljushkallakin.

        Venäjän kanavia ei kukaan kiellä katsomasta tai mielipiteitään esittämästä. Vapaassa maassa täytyy vaan ymmärtää, että jollakulla toisellakin on mielipide, jonka saa esittää. Jopa Venäjästä.

        Miksi muuten haluat noinkin jyrkästi erottautua Juneksesta tai Tiinasta ? Häpeätkö heidän puolestaan tai käytöstään ? Onko sinun rasistisuvakkivalehtelee-ideologiasi mielestäsi kenties "puhtaampaa" kun kuitenkin käytätte ihan samaa kieltä ?


    • hui-hirveää

      Olipas todella rasistinen ja vihamielinen avaus. Huh.

      Ehkä se pitkäaikainen oleskelu joidenkin mamujen seurassa tekee ihmisestä tuollaisen.

      Tai sitten vain rahanhimo. Mamuilla on kiva rahastaa, aivan kuten gangstalkatuilla mielenterveyspotilaillakin.

    • SemmoinenHuomio

      Kannabishan on joissakin maissa laillista ja sitä ihmiset polttelee coffee-shoppien terasseilla eikä kukaan ole moksiskaan.

      • SEMMONENHUOMIO

        SUOMESSA KANNABIS EI OLE LAILLISTA!!


      • toinenhuomio

        Olet ääliö.


      • SavutonOnSiltiParempi
        SEMMONENHUOMIO kirjoitti:

        SUOMESSA KANNABIS EI OLE LAILLISTA!!

        Jos toisessa maassa on ja toisessa ei, niin onko kysymys uskonnosta joka on ujuttautunut lakikirjoihin, koska eihän se voi tosiasioihin perustua?


      • kannustaja-

        Moni muukin asia on jossain laillista ja suomessa ei.
        Pitäisikö Suomessa laillistaa aivan kaikki, mikä on laillista jossain missä muualla tahansa...... Siinä voisi olla ideaa.


      • lisääkannustusta
        kannustaja- kirjoitti:

        Moni muukin asia on jossain laillista ja suomessa ei.
        Pitäisikö Suomessa laillistaa aivan kaikki, mikä on laillista jossain missä muualla tahansa...... Siinä voisi olla ideaa.

        tietenkin suomessa pitää laillistaa aivan kaikki


      • uululaine
        lisääkannustusta kirjoitti:

        tietenkin suomessa pitää laillistaa aivan kaikki

        Niin kuin esimerkiksi lasten kanssa naimisiin meno? Ehkä ei kuitenkaan. Samoin huumehörhöt pysyköön rikollisina.


      • specialtea
        SEMMONENHUOMIO kirjoitti:

        SUOMESSA KANNABIS EI OLE LAILLISTA!!

        no voi voi, yritä ny jaksaa odottaa, että se on kohta Suomessakin laillista, koita kestää, kohta pääset pössyttelemään pilveä kahviloiden terasseille ja voit tilata Special-Tean


    • kannabiskunniaan

      mieluummin vedän kannabista kipuihin kun syön murhaajalääkäreiden lääkkeitä. vetäkää kaikki vaan kannabista jumalten ainetta.

      • LuonnonOmaLääke

        kannabis on luonnonlääke
        ei mikään ihmisten laboratorioissa valmistama kemiallinen seos niinkuin apteekkien lääkkeet


    • merikolli

      Hampusta tehdään mm. köysiä, jos se Lokka valmistaa naruja.
      Mää oon kuullu jotta Lokalla olis oma tekoallas jossain?

      • faktantarkistaja

        Luulo ei ole tiedon väärti.


      • spit.it.out

        Juu on, Lokan kaalisoppa jacuzzi kylppärissä kumiankan kera.

        ja faktantarkistajalla meni jo melkein oikein. Lause kuuluu:

        Lokka ei ole huomion väärti.


      • Anonyymi

        Kyllähän yksi lokka aina mahtuu Suomeen. Hamppuköysi tuotanto on vanha perintö, jonka vihreät ovat omineet, kuten homot sateenkaaren.
        Vihreät kerää kukkatupsut ja valmistaa huumetta syötäväksi, syönevätkö hampun varretkin, mitään köysiä vihreät eivät tee, lomailevat vaan ja naivat, nauttivat huumeista.
        Lokalla oma tekoallas saattaa olla, jotain ne vedellä täyttivät akoinaan, muistellaan kuullun. Olihan se marokolainen siirtolainen matkannut lappiin ja ottanna sen nimekseen Lokka, sitä minä en sitten tiedä, että, onko ominut sen altaankin.


    • TyöppyänKoputtaja

      Täällä on niin paljon paranoideja ja mt-ongelmaisia liikkeellä että ei siinä yksi kannabis kasvattamo vaikuta yhtään mitään. Iltalehdistö toimii kaaoksen oikeana kätenä kun syöttää kansalle uutisia mitkä rappeuttavat heikkoälyiseltä moraalisen elämäntavan perustan. Ihmiset hässivät eläimiä tai yleensä toisinpäin ja ykkösuutisia on Kylie Jennerin tms. pepun vilahdus tai joku "kiekkolupaus"-juttu tms... Tällaisen maailman kanssa elämme. Pitää olla hyvin aktiivinen asioiden sivuuttamisen olankohautuksella kanssa, että pysyy järjissään.

      • laitonkannabis

        olipa paskaa argumentointia. harvinaisen typerät perustelut :D


      • pilvetön.taivas
        laitonkannabis kirjoitti:

        olipa paskaa argumentointia. harvinaisen typerät perustelut :D

        Hän ei selvästikään ole ollut tarpeeksi aktiivinen olankohauttaja pysyäkseen järjissään.

        Juneksenkin voi ohittaa olankohautuksella ja juoda vaikka kaffetta pullan kera sen ajan. Koskas se ensimmäinen valtuuston kokous onkaan ? Täytyy vaikka pari termaria ja ihan täytekakku varata silloin tänne nettivalvojaisiin...


      • TietoLisäisiTuskaasi

        Voi kun tietäisit kuinka vähällä järjellä maailmaa hallitaan.


    • OlisHyvä

      RY voisi alkaa kouluttamaan kansalaispoliiseja, jotka vahtisivat ihmisten alkoholin ja tupakan käyttöä.
      Saataisiin maa puhdistettua.

      • SynnittömätLestat

        joo lisää vaan lestapolliiseja valvomaan ihmisten nautintoaineiden käyttöä ja nauttimista yleensäkin
        nehän on lestaatit itse 100 %:n puhtaita


    • kannabistestit

      Kyllä olisi hyvä testata valtuutetut pissatestillä. Nykyään tavallista työpaikoilla.

      • paljastaja-

        valtuutetun työ on lähes kokonaan vastuusta vapautettu, joten mitään huumetestejä ei tarvita


    • ihme.hiihtäjiä

      Osaisiko joku selventää minulle tuon ajatusmaailman, jossa maahanmuuttanut henkilö vastustaa maahanmuuttoa? Ajaako hän siis sitä asiaa, että hänet pitäisi karkottaa Suomesta?

      • AjallaanValmistunut

        Mitä enemmän Suomeen tulee pakolaisia, sitä vähemmän liikenee rahaa Lokan ja Wiikin kaltaisille siipeilijöille.


    • luottamusmitattavissa

      Pissatestiin koko konkkaronkka. Kärähtäjiltä pesti pois.

      • Namusetiä

        Mitenkäs ne lahkolaiset testataan, että onkos tullut käytettyä hyväksi suvun lapsukaisia kesän aikana, poliisiko ne kuulustelee ja saako valehdella? Tutkitaanko taskutkin, että löytyykö namuja!?
        Kärähtäjiltä pesti pois eli melkein koko valtuustosali tyhjenee. HYVÄ :)


    • ihmettelijä--

      onkos lokka enää hengissäkään kun ei kuulu mitään

      • pitkääkiakkoa

        Ettei vain pitkällä jäähyllä?


    • noCommentt

      On se hengissä, uusimmassa videossaan, joka kuvattu eilen valkeassa oli taas vauhdissa. Yritti kovasti mukautua halla-ahon kylkeen, eikä tajua ettei Jussi niin innostunut hänestä ole... Varsinkin tilaisuuden jälkeen nimitteli taas yhtä sun toista idiootiksi. Uhriutui muilta osin pääasiassa. Sampo Terhoa nimitteli muistaakseni kahjoksi ja Kolmosta kehitysvammaiseksi, en tiedä miten jälkimmäinen liittyi tilaisuuteen, vai keskusteliko siinä paikallisen tyypin kanssa eri asioista. Teurajärveä ei tällä kertaa solvannut. Kalevan päätoimittajasta, joka oli yksi juontajista kommentoi tyypillisen alentavasti...

      Video löytyy MV - lehden uutisista.

      • narsisminoireet

        Kyllä halla-aho hänet ehdokkaaksi huolii ääniä keräämään, tiedostaen ettei hänestä harmia puolueelle tule. Suomen laki hoitaa ennen sitä ongelmajätteet pois sitten kun tyyppi möläyttelee liikoja ;)


      • jne-etc
        narsisminoireet kirjoitti:

        Kyllä halla-aho hänet ehdokkaaksi huolii ääniä keräämään, tiedostaen ettei hänestä harmia puolueelle tule. Suomen laki hoitaa ennen sitä ongelmajätteet pois sitten kun tyyppi möläyttelee liikoja ;)

        Aiemmassa videossa Lokka on - Teurajärven blokin mukaan - "nimitellyt" suurempaa joukkoa ja käyttänyt valtuutetuista: "nimityksiä kuten kristillinen vajakki, läski, syöttöporsas, lammas, mitätön rivivaltuutettu, v***n limainen tyyppi, seko, valehtelija, suvakki, epärehellinen, lihava, syöpänen, apina, limainen p***a, ääliö, idiootti, vammainen, jne.


      • jotainrajaakiitos

        Jos näin on tehnyt, niin ei ole terveen puhetta. Järkyttävää.


      • tosiaanjotainrajaa
        jotainrajaakiitos kirjoitti:

        Jos näin on tehnyt, niin ei ole terveen puhetta. Järkyttävää.

        Pientä sen rinnalla että oulussakin on komppaniallinen isis terroristeja "pakolais" statuksella kiittäkäämme siitä sinisilmäisiä kaikki nyyhkytarinat uskovia suvakki virkailijoita jotka pakolais asioista ovat vastuussa: kohta jytisee suomessa muulloinkin kuin uutena vuotena, ei suomi tollot ota opikseen siitä mitä ruotsissa tapahtuu


      • nimierkki007
        tosiaanjotainrajaa kirjoitti:

        Pientä sen rinnalla että oulussakin on komppaniallinen isis terroristeja "pakolais" statuksella kiittäkäämme siitä sinisilmäisiä kaikki nyyhkytarinat uskovia suvakki virkailijoita jotka pakolais asioista ovat vastuussa: kohta jytisee suomessa muulloinkin kuin uutena vuotena, ei suomi tollot ota opikseen siitä mitä ruotsissa tapahtuu

        mistä sinä tiedät mitä kukakin on ottanut opikseen


      • hamppukieltoon

        Mitä ovat suomi tollot? Ehkä sellaisia kuin "tosiaanjotainrajaa".


      • Mitäsjosei
        jne-etc kirjoitti:

        Aiemmassa videossa Lokka on - Teurajärven blokin mukaan - "nimitellyt" suurempaa joukkoa ja käyttänyt valtuutetuista: "nimityksiä kuten kristillinen vajakki, läski, syöttöporsas, lammas, mitätön rivivaltuutettu, v***n limainen tyyppi, seko, valehtelija, suvakki, epärehellinen, lihava, syöpänen, apina, limainen p***a, ääliö, idiootti, vammainen, jne.

        Aatteleppa jos oikeus ei tuomihtekkaan Lokkaa nimittelystä...


      • KunpaNeOppisivatkin
        nimierkki007 kirjoitti:

        mistä sinä tiedät mitä kukakin on ottanut opikseen

        Ovatko LeStaattiset ottaneet opikseen joskus jotain?
        Eivät.
        Muuta kuin ne iänikuiset RY:n opit ja hölöpätykset.


    • jokopulloon

      No mikä tuli pissitestistä tulokseksi...?

    • pösilö.on

      Jumankauta että on pösilö tämä Lokka. Ei mitään rajaa.

    • pöpi-on

      Ei niin. Pösilö on.

    • kesänjälkeentestiin

      Olisiko jo aika laatia pykälä hallintosääntöön positiiviselle testitulokselle

    • tyyriwp

      Olemme todella kyllästyneitä Lokan kielenkäyttöön ja temppuihin valtuustossa!

      • vaiheinen

        eiköhän tuo saa potkun persuksille jossain vaiheessa


      • PelvisElvis

        Se on teille valtuuston sioille aivan oikein, että Lokka on siellä.


      • tuweprkyj

        jos valtuustolaiset on mielestäsi sikoja niin silloinhan Lokkakin on sika, joten harkitsetko vielä nimittelyä?


      • SikaOnLikainenEläin

        Sikalahan se valtuusto on. Eikö ongelma ole ,että valtuuston siat eivät hyväksy Lokkaa joukkoonsa? Ehkä te vaistoatte, sian vaistollanne , että hän ei ole sika kuten muut valtuuston siat?


      • tajunnanvirtaus
        SikaOnLikainenEläin kirjoitti:

        Sikalahan se valtuusto on. Eikö ongelma ole ,että valtuuston siat eivät hyväksy Lokkaa joukkoonsa? Ehkä te vaistoatte, sian vaistollanne , että hän ei ole sika kuten muut valtuuston siat?

        lokka ei halua kaveerata muun valtuuston kanssa. Onhan se nähty.


      • huumehörhö
        SikaOnLikainenEläin kirjoitti:

        Sikalahan se valtuusto on. Eikö ongelma ole ,että valtuuston siat eivät hyväksy Lokkaa joukkoonsa? Ehkä te vaistoatte, sian vaistollanne , että hän ei ole sika kuten muut valtuuston siat?

        Kuka haluaa rikollista joukkoonsa?


      • NiinJa
        huumehörhö kirjoitti:

        Kuka haluaa rikollista joukkoonsa?

        eihän se ole edes Lesta!


      • AmahdetutPedot

        lestathan ne puhtaita ovat!!!!! HAH HAH HAAAAHHHHHH!!!!!!!!!


      • OstaKukkahattukin

        "tyyris tyllerö" osta itsellesi uusi kiva kesähame - kyl se siitä sitte mielesi taas piristyy!


    • Glad-sommare

      Hamppua on montaa lajia ja sitä voi käyttää monella tavalla.
      Mää poltin joskus parikymmentä metriä hamppuköyttä. Ei tuntunu missää.
      Hupsis...jäinkö mää ny kiinni?😉.

      • hamppari.-

        saako kysyä, miksi poltit hamppuköyttä


    • mistähaju

      valtuustosalissa haisee

      • lestantuoksu

        Lestat siellä haisee.


    • AlkoholikinOnHuume

      Ja mitäkähän rikollista huumeiden käytössä on? häh? muuta kuin se, että nykyään vielä toistaiseksi se on laitonta Suomessa.
      Kahvikin on ollut laiton huume joskus männä vuosina Suomessa.

      • PorkkanaPeltola

        esim marihuana ja hasis eivät edes oo huumeita
        vaan luonnossa kasvavia kasveja jotka ovat nautintoaineita
        samoin kuin tupakka ja kahvi
        vai etkö tajunnu että neki kasvaa luonnossa?
        pottuki kasvaa
        ja monet yrtit


    • VäestönPuhdistus

      Millä saatanan suolla noita lestoja kasvaa? Eikö tommosia rikkaruohoja vois nyhtää 100 %:n kokonaan pois väestöstä??!!!!

      • SivakkasuohonVaan

        ne vois polkea Sivakkasuohon


    • ÄlyYmmärrysHoi

      Mitäs sitten JOS olisikin saanut tuomion hampun kasvatuksesta,
      JOS on omassa himassaan, omiin tarpeisiinsa kasvattanut, niin mitäs sitten?
      Saahan sitä tilliä ja persiljaakin kasvattaa kotonaan ja käyttää, mikäs ero hampussa sitten on? Se vain, että takapajuisessa Suomessa se on kiellettyä toistaiseksi, koska aatamin aikaiset lestaattiset ovat vallassa. Pääministeri yritti oikein kaljankin kieltää, tekisi pari olutta hyvää hänellekin.
      Lestaattisille pitää antaa tuomiot lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, NE OVAT TODELLA PAHOJA TAPAUKSIA, VAURIOITTAVAT UHREJA LOPPU ELÄMÄKSEEN, lestaattiset ja niiden tekoset ne haisevat sian paskalta, ei mikään mahdollinen hampun kasvatustuomio ja onko sitä edes ollutkaan???!!!! Ja mahdollinen hampun käyttö ei vaurioita toisia ihmisiä.

      • Anonyymi

        Kaikki on suhteellista, onko Rikos Rikos vai epäeettinen teko. Junes on parjattu ja haukuttu, mutta Oulua pyörittää Tuppuraisen ja Hännisen klubi, tai no Hänninen on klubin juoksupoika. Tuppuraisen yhteydet Kannisiin herättää kansassa ihmetystä ja Hännisen (upseerin valan vannonut) löysät kielenkannattimet ovat saaneet erään lastensuojelussa työskentelevän henkilön todelliseen pulaan, nimittäin Hännisen kautta on levinnyt tietoa jolla tuo nainen on joutunut huume rikollisten maalituksen kohteeksi, Hänninen on joko hyvin naivi, tai sitten kokee suurta tarvetta miellyttää erästä rahoittajaansa jolla on yhteydet alamaailmaan. Asia käsitellään julkisuudessa ennen tulevia vaaleja.


    • SyrvänKyylä

      Toivottavasti Bäckman antaa sullekin vähän rahaa syylänpoistolääkkeeseen.

    • KylHelpottaaSit

      Vainoharhaisuuteen on lääkkeitä nykyään, ota yhteys omaan tk-lääkäriisi.

    • Anonyymi

      Lokka ja hamppu eivät enää ole kaupunginvaltuustossa.

    • Anonyymi

      Joo joo, mutta eipä ole ainakaan mikään piilohomopersu! Haha!

    • Anonyymi

      Miten tää afrikkalainen voi olla maahanmuutto kriittinen voiha vittu on maailman kirjat sekasi.

    • Anonyymi

      Junes on parasta A-luokkaa. Tehnyt arvokasta valistustyötä laajalla alueella.

    • Anonyymi

      mikähän tulis jos Lokka ja Vehkoo sais lapsen?

      Vehkalukko?

    • Anonyymi

      Lestalahkot pitäisi julistaa laittomiksi. Nehän taitaa ollakin syypäät siihen että Oulussa on niin paljon negatiivisuutta ja apaattisia ihmisiä. Vajakitki on käännetty toisiaan vastaan. Oikeesti onkohan Oulussa mitään virkaa olla ja asua. Näkee mihin suuntaan tää meno on kääntynyt ja menossa

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2231
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      65
      1873
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1695
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1621
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1594
    6. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      144
      1539
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1504
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1208
    Aihe