Ensimmäinen kokemus

kokmuspari

Olemme vaimon kanssa katselleet bi – seksi videoita ja keskustelleet milloin uskaltaisimme toteuttaa fantasiamme ja saisimme katsella kun molempia pantaisiin.
Minulla miehenä on halu katsella kun vaimo saa vierasta ja vaimo haluaisi toteuttaa bi fantasian katselun miesten välisestä.
Ajateltiin viedä asiaa eteenpäin ja kutsua vaimon työpaikalta mökille miehen joka vaimosta tuntui sopivalta ja oli myöskin ollut usein pikkujouluissa kiinnostunut hänestä ja myöskin oli lihaksikas ja urheilullinen.
Mies lupautui vaimon kutsusta mökillemme ja pian pihaan saapui autolla mies joka oli ajeltu kaljuksi ja aika lihaksikkaan kuntoinen.
Illan mittaan lämmitin saunan ja panin kylpytynnyrin kuntoon ja sovittiin että miehet menevät saunaan ja saunassa katselin hänen posliini penistä joka oli omaani aika paljon isompi, myöskin hänellä oli vasemmassa nännissä rengas ja kieltämättä itseä alkoi jo kiihottaa miltä näyttäisi kun hän ja vaimo. Siinä ajatuksissa jo alkoi omakin kalu paisua joten sanoin meneväni uimaan järveen ja takasi tullessa istuvani kylpytynnyrissä. Hän päätti saman ja istuimme siinä tynnyrissä kun vaimo tuli ja ilmoitti menevänsä saunaan ja kysyi että eihän se meitä häritse. Hetkenpäästä vaimo meni kanssa uimaan tosin bikinit päällä. Taksi tullessaan kysyi että mahtuisiko samaan tynnyriin ja minä siihen että totta kai ja tein tilaa meidän väliin. Vaimo istui siihen meidän väliin ja otettiin oluet siinä samalla, huomasin miten vaimo katsoi häntä houkuttelevasti ja minä sanoin että voisi ainakin ottaa yläosan pois koska me olemme ilman uikkaria ja samalla mies katsoi miten vaimon rintoja jotka paljastui yläosan alta. Juttelimme siitä että millaisia suhteita hänellä on ollut ja kerroimme avoimesti että me ollaan harrastettu muutaman kertaa kimppakivaa ja emme ole mustasukkaisia keskenään. Vaimo ottikin minua kädellä peniksestä kiinni ja totesi että onko minulla jotain mielessä kun tuntuu olevan kovana. Päätin että menen uimaan ja jätän heidät kahdestaan josko se veisi jännitystä pois ja saisi miehen rohkeammaksi. Uidessa katselin miten vaimo oli kääntynyt häneen päin ja kädet oli selvästi jossain miehen jalkojen välissä, mies alkoi koskettelen vaimon tissejä. Vaimo alkoi suutelemaan häntä ja tarjoamaan rintoja hänelle enemmän.
Palasin takaisin heidän verelle ja hetken kuluttua vaimo otti molempia peniksestä kiinni ja alkoi runkkaamaan kertoen miten jäykkänä teillä on kalut, samalla otti molempien käsistä ja ohjasi ne oman haarojensa väliin ja kertoi nauttivansa kosketuksesta siellä.
Päätimme nousta ja mennä terassille ottamaan rajatonta aurinkoa jonne vaimo oli asettanut peitot.
Huomasin miten meillä miehillä molemmilla seisoi ja asetuimme patjalle vaimon molemmille puolille. Vaimo otti molempien penikset käteen ja alkoi antamaan molemmille vuorotellen suuseksiä ja mies alkoikin jo voihkimaan vaimon käsittelystä. Vaimo nousi miehen päälle ja upotti hänen isoa kalua sisään hiljalleen ja sain katsella miten vaimo nautti kun penis tuli ulos ja taas sisään. aloin itsekin koskettelen omaa penistä ja runkkaamaan, sillä tätähän olin halunnut katsella ja kiihottua tästä. Vaimo nousi miehen päältä pois ja otti molempien kädet ja ohjasi ne meidän toistemme peniksen varteen. Itselle se oli ensimmäinen kerta kun koskettelin vierasta miestä sieltä ja huomasin miten mies alkoi työnnellä penistään sormieni välissä ikään kuin olisi pannut. Hetkenpäästä aloin kiihottua ja rohkenin ottaa vieraan kalun suuhun ja hetkenpäästä annoimme molemmat toisillemme suuseksiä. Se tuntui minusta jo aika kielletyltä mutta en voinut vastustella koska sain ensimmäisen kerran suuseksiä mieheltä. Nyt vaimo ilmoitti että ei halua katsella sivusta vaan mukaan ja siinä panimme keskenään vuorotellen ja tunsin miten ekakerta ison peniksen uppoaminen omaan peppuun tuntui ensin kipeältä mutta miten lopuksi sain orgasmin peitoille ja miltä tuntuu kun vaimo samalla runkkaa penistäni. Lopuksi katselin miten vaimo voihki miehen käsittelyssä ja pyysi anna, työnnä syvemmälle. Sinä viikonloppuna saimme maistella toisiamme ja vaimo sai tuntea oman kiihotuksen kun hän on kahden miehen käsittelyssä.

8

7987

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokmuspari

      Hiljattain sain miehenä kutsun tämän miehen kotiin ja lupauduin koska ajattelin hänen vaimonsa haluavan kolmatta ja kiihottuneena saavuin ovesta sisään, mutta mies olikin yksin kotona ja olin hieman pettynyt.
      Hän tarjoili minulle juomista ja keskustelu meni hänen johdattamana seksiin ja miten hänestä oli kiihottavaa se kun oli huomannut miten minä olin jännittänyt ekakerralla hänen miehen kosketusta omassa peniksessä.
      Hän pyysi odottelemaan hetken kun käy vaihtamassa vähän asua ja kaunistautumassa, lopuksi hän tuli eteeni vaimonsa minihameessa, rintsikat oli vain miehen yläosassa ja jaloissa oli stay- up sukat korkea kelokkoiset kiiltävät saappaat. Nyt aloin huomata mitä miehen mielessä oli. Tietysti näky oli lähellä naista ja jos en olisi tiennyt olisin ehkä erehtynyt sukupuolessa, olihan kynnet ja huulipuna polskivärineen hyvin naiselliset. Hän istui lähelle ja alkoi koskettelemaan penistäni ja työnsi kätensä paitani alle lypsäen nännejäni ja suutelemaan . Lopuksi ajattelin että antaa mennä eihän tämä tästä ole kun yksi kokemus lisää ja hetkenpäästä seisoin hänen edessä kun hän veti housuni alas ja otti kädellä paisuneesta peniksestäni kiinni runkaten sitä ja hetkenpäästä se oli syvällä hänen suussa ja aloin tuntea entistä enemmän halua antaa hänen tehdä lisää hyvää minulle. Sohvalla olin hänen päällä ja aloin työntää penistä hänen anaaliin ja kiihdytin tahtia kun kuulin ovelta äänen. Hei mitä täällä tapahtuu. Ovella seisoi nainen joka oli pikkasen vihaisen näköinen. Nainen komensi meidät sivuun ja käski olla hetken paikalla kunnes saapui ratsupiiskan kanssa ja käski miehen sitoa ensin minut käsistä makuuhuoneen oven yläosassa oleviin koukkuihin, Miehen hän käski olla hiljaa paikalla ja katsoa jolloin nainen otti penikseni suuhun ja antoi suuseksiä sekä käski miehen työntämään kalunsa minun anaaliin lopu olikin minulle täydellinen tyydytys orgasmineen. Sekä se että mies sai komennon laueta sisääni.

      • Olin teininä opettaja lastakatsomassa kesällä. Nainen sitoi minut ja mies pani. Nautin siitä yllättävän paljon.


    • Sukuonparas

      Oli meilläkin samansuuntaisia fantasioita vaimoni kanssa, mutta se ei tahtonut millään edetä fantasioita pidemmälle. Sitten saimme kutsun vaimoni veljeltä tulla viettämään viikonloppua hänen mökillään, kun tämän vaimo ja lapset olivat ulkomaan lomalla. Niin mentiin. Otettiin juomaa, ja käytiin tanssimassa lähellä olevalla lavalla. Yöllä taas saunaan ja tälläkertaa vaimokin änkesi mukaan. Siinä hän istui keskellämme kunnes tajusin, että meillä molemmilla seisoi kivikovana. Vaimon veli hivelteli sisartaan reiden päältä, sitten jopa rinnoilta. Nyt tilanne alkoi käydä kuumana ja päätin antaa sen jatkua. Kehoitin heitä jatkamaan ja hörppäsin siideriä purkista ja annoin pitkän kulauksen vaimollenikin. Vaimoni huohotti äänekkäästi ja huokasi syvään, kun tunsi veljensä sormet pillullaan... Minä jo runkkasin siinä vaiheessa aika kovaa. Sitten he siirtyivät alas, vaimo otti etukumaran asennon ja antoi veljensä työntyä sisäänsä takakautta. Itse olin hajareisin vaimoni edessä ja hän imi kovaa kulliani , niin että siihen suorastaan koski. Lopulta he saivat järisyttävän orgasmin. Minä taas jouduin nuolemaan pilun puhtaaksi, mutta saunan jälkeen, sitten se leikki vasta alkoi. Vaimon painostuksesta rakastelin hänen veljensä kanssa useaan kertaan sinä viionloppuna, jonka aikana he kertoivat, harrastaneensa seksileikkejä jo teini-iästä alkaen. Meistä tui lähes erottamattomat seksikaverit. Salaa tuli hänen veljensä meille usein. Tämän vaimolla ei ollut harmainta aavistustakaan siitä mitä touhusimme.

      • Olin yksinhuoltajan ainoa lapsi. Sellainen alkuteini. Vanhempani muuttivat yhteen ja sain vanhemman veljen ja siskon. Saunoimme lapset kolmestaan ja vanhempamme kahdestaan. Nopeasti huomasin veljen kiinnostuksen minuun. Aina saunoessamme hän nussi minua saunassa siskon katsellessa.


      • Lankonen

        Minäkin sain kokea vaimoni kiinnostuksen veljeään kohtaan myös mökkireissulla. Vaimoni lähti mökille yhdessä veljensä kanssa ja minulla oli tarkoitus tulla myöhemmin. Työesteiden vuoksi en päässyt kuin vasta aika myöhään illalla ja kun saavuin mökille, sillä oltiin ilmeisesti juhlittu tyhjistä pulloista päätellen ja makuhuoneessa touhusi sisar ja veli täyttä päätä. Minut pyydettiin mukaan leikkiin ja sitä on jatkunut usein vuosien ajan.


    • Fantasiatoteen-N34

      N 34 3m miehenikanssa löysimme iskurista 2 reilu 40v isokaluista varasimme hotellin Jyväskylästä tuntui uskomattomalta mieheni (kalu 15cm ) ja 2 isoaseista kaveria kuvat vaihdettu ennen tapaamista miesten saavuttua jännitin märkänä sängyllä en juuri kyennyt kuin moi sanomaan kehossa pieni tärinä suihkun kautta miehet työstivät reikääni mieheni hieman kiihtyneen oloisena mukana fantasiani kävi toteen oloni oli jännittynyt halusin saada ISOA otin lähimmän miehen kalun suuhuni noin 17-19 cm toisen nuollessa pilluani orgasmin lähestyessä hän lopetti nosti minut istumaan kalusteet naaman edessä ime! Erittäinpaksu Paksu 19cm kalu sattui leikoihin jouduin venyttämään suuta tukehtumisentunne valtasi minut mieheni tuli kiihkeän oloisena tilanteeseen mietti pientä kaulaan samalla mies käänsi minut selälleen tunsin jotain suurta työntänyt hiljalleen edes takaisin kiina sai minut tärisemään isoa aah mies alkoi naimaan kovemmin laukesin heti tärisin kokovarralosta mies lopetti työnsi kalun naamaniviereen toinen miehistä asetteli jalkani lähes olkapäidenkorkeuteen venyttää sivuille reilusti auts vielä isompaa aluksi tuntui kuin pilluni repeää tahdin kiihtyessä kiina yltyi ja ai suunnaton kipu alalaidassa 19cm paksu kalu pohjassa!! Pyysin miestäni naimaan minua epäröidessäni alavatsa kipeänä no mieheni laukesi sisään siirtyi katselemaan kuinka 2 vierasta miestå otti minut orgasmin oli jotain ennenkokematonta ratsasti isompikaluisella toinen miehistä työnsi hiljalleen sormea perseeseeni sovittu oli sisään ei lueta ja perseeseen ei naida kuitenkin kesken panemisen pyysin miestäni nussimaan perseeseeni samalla ratsastaen isolla aah mitä orgsmaeja mieheni tuli jälleen miehet vaihtoivat paikkaa isompikaluinen tulemaisillaan toisen naisessa minua tunsin kuinka väliliha lähes repeää kipu loppui yhtä nopeasti kuin alkoi mies otti tukastani nyt saat KULLI päästänkö sisään? Kiimassa lähes Huusin anna tulla! Tunsin sykkivän kalun anaalissa aah huusi toinen mies minä vastaan anna mennä miehet tulivat peräjälkeen tunne kuinka iso kalu laukeaa sykkien pitkään sisälläni ah lähes tulin samalla käännyin sängyn toiseen laitaan tunsin sperman valuvan sisältäni sulkijalihas sykki sattui mutta tuntui hyvältä mieheni katsoi vihaisesti ymmärsin suuttumuksen kerranhan tällaista koetaan ;) Kiima valtasi minut tajusin miten olin mieheni nähden antanut 2 isokaluisen tulla molempiin reikiin! Ah olkoon minä N 34v 171cm 55kg pienehköt b kupin rinnat harrastan joogaa lenkkeilyä ja salillakäyntiä venynyt asentoon kuin asentoon olen lapseton timmiksi kehuivat reiätkin ainakin oli tiukat ;) vielä en ole uskaltanut tavata miehiä mieheltäni salaa välillä vaihtelen kuvia toisen kanssa ehkä rohkenen vielä ;) viimekerran jälkeen 3 päivää meni reikien palautumiseen välihaa kirveli pelkästään kävely :/ uskaltaisinko miehen kanssa hotelliin?

    • Turistimikko

      Olimme lomamatkalla Unkarissa vaimon kansa vuonna 2011, Balatonilla, ja samalla matkalla tutustuimme nelikymppiseen suomalaismieheen, joka tutustutti meitä paikallisiin juttuihin, kuten hieman syrjemmältä löytyvään nakurantaan, jossa vietimme koko pitkän iltapäivän. Se oli avartava estoja riisuva kokemus, mitä luonnollisemmalla tavalla myös eroottisesti lähentävää. Jotenkin vaan tuntui sekin asiaan kuuluvalta ja hyvältä, kun mies vei keskustelua siihen suuntaan, että tällaisen kokemuksen päälle hänenkin pitäisi saada naista. Vaimokaan ei siitä hätkähtänyt, ja niin päätimme lähteä hotellille ja katsoa mitä seuraisin. Niin minä seurasin, kiihottuneena, lumoutuneena, kuinka mies vietteli niin vaimoni kuin minutkin ajatukseen että tällainen ystävystyminen voitaisiin juhlavasti kruunata miehen ja naisen välisellä yhdynnällä. Ja minun täytyy tunnustaa, että sen mies kyllä osasi, ja kun hän oli meitä sopivasti vanhempi, kokeneempi, intohimoinen, en kokenut häntä uhkana itselleni vaan mahdollisuutena olla mukana jossakin ainutkertaisessa.

    • bi_or_not_to_bi

      meillä oli vähän vastaava tilanne. halusin nähdä kun vaimoa pannaan ja vaimo halusi nähdä minua pantavan. En kiihotu miehistä mutta tässä yhtälössä kiihotuin. En tosin itse tehnyt miehelle muuta kuin runkkasin. Mies nuoli vaimoa ja ottivat vaimon kanssa multa suihin. Makasimme vaimon kanssa sängyllä selällään ja kun mies pani minua, vaimo otti suihin. Sit pikainen vaihto ja mulkku vaimon sisään jolloin hyväilin rintoja ja klitorista. Useampi tunti siinä touhuttiin. Alussa iso kyrpä sattui mutta tunteja myöhemmin nautin.

      Tuon illan jälkeen leikin usein dildolla kun panimme vaimoni kanssa. ostimme strap-onin että voi panna minua sillä. Rupesin miettimään että olenko sittenkin BI ?!? Pari kertaa kokeilin antamalla miehen ottaa multa suihin, en juurikaan nauttinut. Sit tajusin että nauttiakseni mulkusta perseessäni, läsnä pitää olla myös nainen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe