Valtaeliitti valtaamassa mediaa Israelissa

6245yw4uyhweyu

"Israels parlament, Knesset, har röstat igenom en ny mediereform som innebär att landets public service-bolag ska stängas ner och ersättas med en ny mediekoncern."

"Hundratals personer demonstrerade mot det beslutet i Tel Aviv i helgen och israeliska journalister har anklagat premiärminister Benjamin Netanyahu för att försöka kontrollera media och tysta ner kritik av hans regering."

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6694254

Lisää sivuja aiheesta, jos teillä on, kiitos.

12

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siellä tapahtuu siis sama, mikä täällä on jo tapahtunut.

    • MistäMielenMuutos

      Eikös tänkin pitänyt olla jo tapahtunut 1800 luvulla?

    • ShalomiaVaan

      Arvostan Israelia.
      Se on ainoa maa joka lyö luuta kurkkuun islamille.

      • HistoriaToistuu

        Ainoita maita, jotka on muurilla erotettu sivistyneestä maailmasta ja harjoittaa apartheidia ja muitten alistusta, kuten Aatu aikanaan. Historia toistaa itseään.


    • Yksipuolista

      Media on yksien suuresti omistama ja tiedonanto sen mukaista.
      Lentoturmatutkintoja tv:stä juuri, mutta eipä ole uusintoina nähty EL Alin koneen putoamista Amsterdamiin Sariinin raaka-aineita mukanaan. Onko kaikkea edes kerrottu, eipä ole Vikipediakaan paljastanut näitä myrkkyjä mitä kone kantoi mukanaan.

      • Jubba

        Lentoturmatutkintaohjelmia en ole seurannut, joten en tiedä mitä ovat lähettäneet uusintoina ja mitä eivät. Ainakin 19.03.2017 20:00 on tuota lentoa koskeva jakso lähetetty suomalaiselta kanavalta. Veikkaan, että tuo ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen kerta.

        Vikipediaa en tunne, mutta ainakin Wikipediassa on kerrottu sariiniin liittyvistä aineista lennolla:

        ”In 1998 it was publicly revealed by El-Al spokesman Nachman Klieman that 190 litres of dimethyl methylphosphonate, a CWC schedule 2 chemical which, among many other uses, can be used for the synthesis of Sarin nerve gas, had been included in the cargo. Israel stated that the material was non-toxic, was to have been used to test filters that protect against chemical weapons, and that it had been clearly listed on the cargo manifest in accordance with international regulations. The Dutch foreign ministry confirmed that it had already known about the presence of chemicals on the aircraft. The shipment was from a US chemical plant to the Israel Institute for Biological Research under a US Department of Commerce license.[18][19] According to the Chemical weapons site CWInfo the quantity involved was "too small for the preparation of a militarily useful quantity of Sarin, but would be consistent with making small quantities for testing detection methods and protective clothing".[20]” https://en.wikipedia.org/wiki/El_Al_Flight_1862

        Ainakaan tuon Wikipediassa olevan artikkelin mukaan kyse ei ole myrkyistä.


    • ClubJonestown

      "Arvostan Israelia.
      Se on ainoa maa joka lyö luuta kurkkuun islamille."

      Ei ole.

      Sitäpaitsi Israelin riidat "islamin" kanssa liittyvät lähinnä Gazan alueeseen. Miltä teistä tuntuisi, jos jotkut tulisivat tänne ja alkaisivat vaatia koko maata haltuunsa ja saisivat sen - alueen oikea ja alkuperäinen populaatio pakotettaisiin ja lähetettäisiin sitten asumaan Palestiinan kaltaiseen paikkaan.

      Suomeen on muodostunut maahanmuuttaja eliitti, se on enää ajan kysymys - vähempiarvoiset ihmiset, eli syntyperäiset suomalaiset voidaan pian laittaa asumaan esim. Lappiin, jotta saadaan tilaa Suomen valtion valinnoille: maahanmuuttajille.

      • valloittaja.unohti

        Lapinhan Suomalaisetkin jätti alkuperäisille, Saamelaisille.

        Mikä kelpaa yhdelle kelpaa myös toiselle.


    • ClubJonestown

      "Lapinhan Suomalaisetkin jätti alkuperäisille, Saamelaisille."

      Niin, saamelaiset - keitä he ovat. Alunperin luultiin, että he tulivat siperiasta mutta nykyään pidetään selvänä vain sitä, että he ovat sukua itäisille kansoille pikemminkin kuin eurooppalaisille.

      Teorioita on monia, yksi teoria on se, että saamenkieli kehittyi alunperin etelässä ja vasta 650-0 ekr. keskittyi Fenoskandian pohjoisosiin. Tutkimukset ovat toinen toisensa kumoavia ja niitä on korjailtu jatkuasti - joten totuutta on mahdotonta saada selville. Heitit muuten pahan heiton, en osaa vastata siihen tyhjentävästi.

      • tuhottu.identiteetti

        Niin.

        Planeetta Maa on dynaaminen paikka, vuosisadoissa yksi asia pikkuhiljaa muuttuu toiseksi, välillä mennään pidempiä välillä lyhempia rauhallisempia jaksoja.

        Koko ajatusmalli missä Suomalaiset jotenkin on "oikea" väki alueelle nimeltä Suomi on hyvin lyhytkatseinen.

        Historiassa kun alueelle on tullut väkeä oikealta ja vasemmalta, sekä muista suunnista ja aina sekoittunut alueella jo olleiden kanssa enemmän tai vähemmän.

        Tämän hetken kansojen liikunta ei siis ole mitenkään poikkeuksellista historian skaalassa.

        Eikä sinunkaan geenistö ole mitenkään "puhdasta suomalaista"; sellaista kun ei ole edes olemassa.

        Eikä Suomalaista identiteettiäkään ole ollut kuin siitä lähtien kun joku sen sanan keksi; ei tarvitse mennä kuin sata vuotta ja kyläkunnat ja maakunnat tappeli keskenään verisesti koska olivat liian erilaisia ollakseen sovussa.

        Kansallinen identiteetti on tuota sataa vuotta huomattavasti lyhyemmässä ajassa tuhonnyt käytännössä täysin suuden osan Suomen maakuntien rikkaudesta, murteesta. Kun olin lapsi oli normaalia törmätä murteita puhuviin. Nyt jos joku, varsinkin nuorempi, pistää murteellaan (jos sitä edes osaa, suurin osa ei osaa) toisten seurassa hänelle nauretaan puhetavan takia.

        Tuota voisi viedä niin pitkälle että perustellusti väittää "kansallisidentiteetin" tuhonneen alueelliset kielet. Ja tämä on tapahtunut viimeisten 30 vuoden aikana. Vuosisatojen murreperinteet on tuhottu.


      • ClubJonestown

        Mielestäni tämän hetken liikehdintä on kummallista - se on selkeä näyttö siitä, että koko Eurooppaan ollaan väkisin tekemässä maahanmuuttaja eliittiä. Katso vaikka vapaamuurarien jäsen listaa, niin yllättävän moni heistä on maahanmuuttaja taustainen. Mitenkä kunta vaaleissa valituista, jopa Jyväskylässä valittiin maahanmuuttajia. Entäpä ravintoloiden vuoropäälliköt jne.


      • jätä.uppoava.laiva
        ClubJonestown kirjoitti:

        Mielestäni tämän hetken liikehdintä on kummallista - se on selkeä näyttö siitä, että koko Eurooppaan ollaan väkisin tekemässä maahanmuuttaja eliittiä. Katso vaikka vapaamuurarien jäsen listaa, niin yllättävän moni heistä on maahanmuuttaja taustainen. Mitenkä kunta vaaleissa valituista, jopa Jyväskylässä valittiin maahanmuuttajia. Entäpä ravintoloiden vuoropäälliköt jne.

        Missähän tämä vapaamuurarien lista olisi luettavissa?

        Unohdit että vain te jäsenet saatte vapaasti lueskella sitä jäsenlistaa.

        Ilmeisesti vihan sijaan sittenkin vallitseva tuntemus jota tunnet maahanmuuttajia kohtaan on kateus.

        Oletko huomannut?

        Miksi kuntavaaleissa valittaisiin maahanmuuttajia? Koska ne ketkä käyvät äänestämässä saavat äänensä kuuluviin. Suomalaiset on laiskinta paskaa kansaa äänestämään. Edustuksellisessa demokratiassa tästä seuraa se että aktiiviset äänestäjät vie laiskaa enemmistöä mihin haluaa; ja ihan ansiosta. Jokaisella on ääni jota käyttää, on oma valinta jättää niin tekemättä.

        Kenties myös Suomalaiset äänestävät itse maahanmuuttajaa vaaleissa koska ovat pettyneet omansa pettäneisiin poliitikkoihin?

        Oletko tullut ajatelleeksi että voisit itse olla maahanmuuttajaeliittiä jossain toisaalla?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4658
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      133
      4166
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      35
      2735
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      205
      1765
    5. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      37
      1327
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      25
      1319
    7. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1316
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      67
      1268
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1213
    10. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1182
    Aihe