KLL KISAT PETTYMYS

niskalenkkimies

Harmitus on kova 28kg 38kg ja 42kg sarjojen parhaat painijat sairaana . No mukavaa kun nyt saivat muut painijat mahdollisuuden mitaleille kun parhaat olivat poissa.

8

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sairastupa

      Aha joo. Olipas erikoinen näkökulma.

      • JuupaJooooo

        Vau, oikein 28 sarja.... puhutaanko 8 vai 10 vuotiaasta. Kukaan ei osaa nimetä parhaimmistoa tuohon... paitsi tyhmät isit


      • painiäippä

        Taas oli ilahduttavaa nähdä kuinka 3 poikaa ( voi olla enemmänkin itse tunnen nuo kolme ) pääsivät mitaleille alle vuoden painiharrastuksen aloittamisesta.

        1kulta ja 2 pronssia.

        Näin maalikon silmissä ihmetystä aiheutti jälleenkerran missä oli ilmajoen mitallit kun seuraa kumminkin hypetetään suomen parhaaksi joka paikassa.

        ps. meidän poika otti tosiaan kultaa ja aloitti painin 8 kk sitten ja vapaassa on parhammillaan jotenka mietimme voisiko hän osallistua vapaan kll kisoihin kaksi painoluokkaa korkeamalle että saisi edes vähän vastusta tai kieltävätkö säännöt isompaan painoluokkaan menon.


      • sotkanpoikii

        onpas sulla MAHTAVA lapsi,mutta kuule,toi kertoo vaan lajin tasosta,jos 8kk treenillä voittaa kll-kultaa.Mutta olihan huvittava seurata,kun lapset vuoron perään kaatuilivat toistensa päälle ja vanhemmat karjuivat silmät pullollaan ohjeita,oli siinä naurussa pitelemistä.


      • PekU19712
        sotkanpoikii kirjoitti:

        onpas sulla MAHTAVA lapsi,mutta kuule,toi kertoo vaan lajin tasosta,jos 8kk treenillä voittaa kll-kultaa.Mutta olihan huvittava seurata,kun lapset vuoron perään kaatuilivat toistensa päälle ja vanhemmat karjuivat silmät pullollaan ohjeita,oli siinä naurussa pitelemistä.

        No tietysti ne kaikista hoikimmat isit voi mennä kokeilemaan 16v sarjoihin , niin tietävät tason vaikka muutaman kilon itseään kevympien kanssa ei tietenkään sellaiset jotka ovat itse painineet , mutta eivät ne täällä tasoa haukukaan .


    • KilojaKiloja

      Kuule, meillä voitettiin KLL kultaa parin kuukauden harjoittelun jälkeen. Ja SM kultaa samana vuonna. Kiloja varmaan alle 30 ja ikää just ja just 10..... en nyt hehkuttais...

    • RIMPULOITA

      Eli teidän poika on niitä 28kg oljenkorsia jotka ovat vuosia muita samassa painoluokassa painivia vanhempia?
      Näiden muita vanhempien kukkakeppien hehkuttaminen painissa on aina ärsyttänyt.
      Sielä sitten isät hehkuttaa kuinka meidän poika on hyvä painija...posket sanon minä, näiltä loppuu painiminen heti kun tullaan siihen tilanteeseen että ei pääsekkään enää vuosia nuorempia vastaan.
      Isommissa sarjoissa on taas se tilanne että parhaat lupaukset ovat lopettaneet. Sielä on muutamakin poika jotka ovat olleet jo vuodesta kolmeen vuoteen pois ja parin kolmen kuukauden treeneillä nousisivat vieläkin palkinnoille helposti!!

      • Kilojakiloja

        Poika ja tyttö olivat aikoinaan ihan oikeissa sarjoissa KLL T ja p 13. No, pienenkokoisia olivat mutta silti sarjansa nuorimpia. Itse asiassa ekoja kertoja kisoissa piti oikein santsata vettä masuun että saatiin se alaraja täytettyä. tyttö siirtyi monta kertaa ylempään sarjaan että sai edes matseja. Ei arvostanut yhtäkään mitaliaan kun tulivat liian helpolla. Poika nyt sai vastuksia sarjassaan. Monta kertaa katsoin kun tenavia raahattiin puntarin ja saunan väliä. 10 vuotiaat jumppasivat pipo päässä. Kun piti se viimeinen kilo saada pois. Meillä ei painoja katseltu kuin kisapäivänä puntarilla. Joskus oli puoli kiloa alle,joskus päälle. Kummastakaan ei painijaa tullut eikä tarvitse tullakaan. Poika on siirtynyt täysin jääkiekkoon, tyttö jalkapalloon. Ja terveempiä lajeina ovat.

        Ja molemmat sanoivat, kun katsoivat miten parkuvia tenavia raahattiin saunaan. Joku sanoi olleensa kaksi päivää syömättä... että kuule, jos tuohon pitää mennä niin sitten lopettavat samantien. Siihen ei menty, lopettivat ihan ihan itse ja siirtyivät muihin lajeihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      65
      2880
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      407
      2782
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      98
      2233
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      83
      1962
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      72
      1900
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      6
      1818
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      8
      1808
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      148
      1767
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1562
    Aihe