Naurettava tutkimus Yleisradiosta!

Mediatarkkailija

Tutkija Ollila on saanut valmiiksi arvion YLE:n tilasta. Hänen mukaansa YLE:n pitää lisätä "riippumattomuuttaan."? Huomatkaa mikä puuttui!!!

YLE ja muukin valtamedia esittää aina olevansa riippumaton ja PUOLUEETON! Miksi siis puolueettomuudesta ei mainita sanaakaan tuossa arviossa? Sehän tunnetusti on ollut kansalaisten mielestä YLE:n ja muunkin valtamedia pahin vika.

Ollila kuuluu itse valtaeliittiin, eikä siksi halua tuoda tuota tulenarkaa asiaa esiin. Valtamediaahan käytetään härskisti poliittisen propagandan välineenä. Puolueettomuudesta ei ole tietoakaan.

YLE on lisäksi kaikkien kansalaisten varoilla pakkokustannettu päämedia. Siksi sen pitäisi edustaa KAIKKIA kansalaisia eli olla ehdottomasti poliittisesti puolueeton. Mutta punavihreä kupla sen kuin paisuu yleisradiossamme.

25

411

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MedianSuurpetos

      Valta- eli valhemedia on rajusti puolueellinen ja toimii suvakkieliitin äänitorvena. VAIKKA demokratiassa median tulisi olla nimenomaan vallanpitäjien vahtikoira kansalaisten hyväksi. Nyt se toimii vahtikoirana eliitin puolesta kansaa vastaan!?

      • eitaxfree

        Samaa mieltä. Yle on ollut jo vuosia erittäin puolueellinen vasemmiston ja vihreiden äänitorvi. Keskusta ja Perussuomalaiset jatkuvan kritiikin kohteena, ei mitään positiivista nähdä missään. Myös hallituksen toimet esitetään aina epäedullisessa valossa, ja vakituiset lausunnonantajat oppositiosta jatkuvasti tyrmäämässä hallituksen esityksiä. Terrafame-juttukin oli tarkoituksellinen Sipilän kampitusyritys. Vaikka Sipilä ei ollut esteellinen, samaa levyä pyöritetään edelleenkin. Sananvapauden varjolla politiikkaa.

        Tämän illan A-Talk paljasti selvästi, mistä oli kysymys. Ylegate-kirjan kirjoittaneet toimittajat esiintyivät ohjelmassa kuin haaskalinnut nokkien ja ivaten Atte Jääskeläistä., todella törkeää käytöstä. Jääskeläinen on tehnyt sen mitä vastaavan päätoimittajan kuuluukin, korjannut huonoa juttua, joka olisi antanut väärän mielikuvan tapahtumasta. Jääskeläiselle 10 esiintymisestä A-talkissa ja myös toiminnastaan, mutta Eronen ja Liski (?) ala-arvoisesti, samoin juontajat olivat erittäin puolueellisia ja näyttivät mielipiteensä liian selvästi.


    • MediaMoguli

      YLEn ei tule toimia lain mukaan vaan sananvapauden mukaan. Mitähän tämäkin tarkoittaa. Vaaditaanko YLElle valehtelemisoikeutta?
      Tutkimus on täysin mitätön. Toivottavasti siitä ei makseta mitään. Ei tullut selväksi mitä on pimitetty tai mistä on kerrottu liian vähän? Kuinka paljon on riittävästi? Olivatko epäilykset ja vasta-argumentit tasaveroisesti esillä?
      Muistaakseni oikeuslaitos on todennut Sipilän nuhteettomaksi, vaikka sitä ei liiemmin ole mainostettu.

    • K.Oivisto

      Latasin tuon 67-sivuisen jaaritelman koneelleni. Ei löytynyt mitään, mitä ei tiedetty aiemminkin. Vähän huolestuttaa lain noudattamisfundeeraus.

      • lakiuskovaisuus

        Tuo lakiperustelu on ehkä suurin kusetus! Valtaeliitti itse tekee lait ja vielä tulkitsee niitä oman edun ja näkemyksen mukaan.

        Suomalaiset on perinteisesti lakiuskovaista kanssa ja siksi meitä on olut helppo huijata noilla lakiasioilla.

        Ja pieni valtaeliitti käyttää härskisti hyväkseen tilannetta!


    • tarkkanäköinen

      Tämä naurettava tutkimus osoitta ,ettei OLLI uskaltanut tutkia koko asiaa, siis irroittaa yleä ruotsalaisten rkp ja sossujen ohjauksesta , antakaa loparit viidellekymmenelle RUOTSIN KIELISELLE TOIMITTAJALLE, niin olette asian ytimessä , koska NYT OLLAAN SUOMESSA, nyt on tutkittu jotain sipilän yksittäis tapausta, Tämä on tyypillistä ROTTA_poliitikolle , että lyödään pää pensaaseen tiukan paikan tullessa , tämä on maan tapa , mutta se menee näin , MINKÄ TAAKSSE JÄTTÄÄ SE EDESTÄÄN LÖYTÄÄ. Hyvä esimerkki ylen jutuista on tämä koiviston suhtautuminen Viron irtiottoon neuvostoliiton ikeestä, koivistohan paskoi huosuunsa , kun olisi pitänyt Viroa puoltaa , ylen idiootit yrittävät vääntää koivistosta sankaria tässäkin asiassa, kuole pois paha , niin muutut hyväksi, näin sanoo sananlasku.

    • PyhäYxinkertaisuus

      Miksi ei tehdä asiaa yksinkertaiseksi?
      Mäenpää tietää jotain, mitä YLE on pimittänyt, Mäenpää ilmoittaa asiasta eduskunnan oikeusasiamiehelle. Oikeusasiamies muuttaa vapauttavan päätöksensä langettavaksi päätökseksi. Sipilä joutuu eroamaan.

      • tarkkanäköinen

        Etkö todellakaan tajua , kyllä ylessä on muuta sontaa paljon enemmän kuin joku harhaisen yle-toimittajan Sipilä juttu, Se laitos on läpi mätä vihervasuren ja rkp i linnake. Se on läävä jonne on vuosikymmeniä palkattu työntekijöitä jäsenkirjan värin mukaan. nyt olisi puhdistuksen paikka ja aika.


    • 820

      Olen samaa mieltä kun ensimmäisen kerran on uskallettu puuttua näiden vihervasemmistolaisten
      propagandaan niin jo on toimittajat herkkänahkaisina vaatimassa,että kyllä valheita saa levittää,
      ja "asiantuntija" vahvistaa,ettei kannata lakeja miettiä kun on hyvä juttu käsillä.
      Jo on aikoihin eletty kun tiedetään,että maassa ei ole kuin kaksi puoluetta,jotka saa kaiken
      kuran aina niskaansa ja kaikkien muiden töppäilyistä vaietaan.
      Rkp:läiset kai vahvimmin tämänkin takan ovat kun eivät nyt sitten ensimmäisen kerran
      päässeet hallitukseen.
      Sama rumba alkoi kun Vanhasen aikana luovuttiin yo-ruotsista.

    • Bror-Erik1974Å

      No jopa siellä valemedian tontut kihisevässä kiukussaan koittavat parastaansa mikä ei ole paljon. Yle suurimpana uutismediana on koko kansan kanava tiede-,taide- ja urheiluohjelmi-
      neen ja ilman mainosmölinää! :) Eiks niin eli inte sant på svenska?

      • TotuusMedioista

        Ns. valemedia kertoo totuuden tärkeistä asioista, mutta ns. oikea media valehtelee niistä!

        Eiks niin?


      • tarkkanäköinen

        Hurri reppana ääntelee ja uhittelee vihaisena, kun totuus rkp:stä touhuista tulee yleiseen tietoisuuteen, monarkin häntäkärpäset pörrää vihaisina ja toukat kuhisee , kuin viikon vanhan kissan raadon kimpussa keski kesällä.


    • ..naurettavaa tai surkeaa on se toteamus, että "YLE pakko TV:n olisi pitänyt lopettaa Talvivaarakeskustelu", kun se niin lähti "vellomaan". Myös Sipilän perheen rahakeruu ohjelmat.
      Siis, YLE:n pitäisi lopettaa keskustelu jota yhteiskunnassa käydään?! eikös se juuri ole sitä Sipilä-vaikuttamista? YLE on media jonka pitää haukkua medioiden joukossa!

      Yhä ohitetaan 4 toimittajaa jotka irtisanoutuvat sen johdosta, että sananvapautta on loukattu! Miksi tämän asian myöntäminen näyttää olevan mahdotonta?

      Miksi Pääpukari, kepulainen päätomittaja Jääskeläinen ei erotettu tehtävistään esimerkiksi muille?

      Mies kertoo nyt alaisilleen, että on kepulainen ja isältä meni jalkapoikki 50-luvulla; "niin siks!" aivan älytön päätoimittaja ,joka kertakaikiaan on väärässä ja olisi syytä erottaa YLE:stä...

      • Y.Xinkertaista

        Sano sinä se asia jonka YLE jätti sanomatta. Sano se asia josta puhuttiin liian vähän. Ilmoita myös kanslerille.


    • MiksiOnNäin

      Mäenpään selvitys tukee sitä, että YLEn tulee olla ensisijaisesti mielikuvan luoja. Totuudella ei ole niin väliä. Voiko YLEn palkkaamalta 'asiantuntijalta' muuta odottaakaan?

    • demarienvihollno1

      .."sano sinä"..
      Useita korkeanluokan journalisteja on eronnut tehtävistään, koska Pääministeri ja keskustapuolueen YLE päätoimittajat ovat estäneet ja vaikuttaneet heidän työhönsä. Myös muita varoiteltiin "vittuilemasta kepulle liikaa".
      Pääministerin perheen tuista ei olla puhuttu mitään, intian matkan aikana tapahtunutta jne. kuinka paljon lasten yhtiö sai lopulta yhteiskunnan rahaa jne.
      Vähän samaa jos kirkon pappi ostaa kolehtirahoilla lapsillensa kesämökin. Ja suuttuu saatanasti jos siitä puhutaan!
      Sipilällä on YLE pakko TV- gate josta pitäisi erota! Kepun Talvivaaraa sotkee luontoa , josta pitäisi olla 24 tunnin YLE lähetys kainuusta. Hallituksen järjettömät lakiehdotukset, ammattiliittojen kimppuun käyminen, sairaiden kimppuun käyminen-jalattomilta invalideilta "turhat taksi matkat" pois! jne,jne."diabetes 2 feikkipelleilyä!

      Johan on kumma, että joku toimittaja ei keksi asiasta juttua! ja se sitten estetään!...

      • Ajatteija

        Sipilä on todettu syyttömäksi, silti jotkut vaativat, että häntä olisi pitänyt höykyttää enempi. Ei ollut 'korkean luokan journalisteilla' mitään uutta paljastettavaa siitä jutusta, jonka takia he lähtivät kävelemään, piti kaivaa esiin ikivanhoja tapauksia.
        Onko median päätehtävä höykyttää syyttömiä?


      • K.Ansleri

        Et nähtävästi ole tyytyväinen Suomen oikeusjärjestelmään. Valitan.
        Suomessa kuitenkin oikeus tutkii eikä tee ratkaisujaan mediajuttujen perusteella. Valitan.


      • VelkaaLisää

        Kreikan ja Venezuelan tie on meidän tie.


      • P.Rinta

        Yksi korkean luokan journalisteista on IS-teeveessä kerrankin osunut asian ytimeen. Asian ydin on Johanna Tukiainen.


    • ilmapuntari

      Ylen politrukit eivät vielä kahden vuoden jälkeenkään ole toipuneet vaalien tuloksesta,
      kuinka kauan menee toipua Usan vaaleista,ei hyvältä näytä.
      Vaikka toimittajilla on valtaa ja paljon,heille ei vielä ole annettu oikeutta omassa keskuudessaan valita eduskuntaa vaan kansa haluaa itse päättää valinnastaan.

    • Jhuiku

      Yle pitäisi olla suomalaista elämäntapaa ja kulttuuria tukeva ja tarjoava media. Yle ei saa olla Suomen kansallista etua tuhoavien aatteiden edistäjä.

    • Hallaahon.äänestäjä

      ATTE JÄÄSKELÄIS-SENSUURI-YLE ALOITTI JÄLLEEN VIHAPUHEIDEN LEVITTÄMISEN

      Vihapuheita levittävä ruotsinkielinen Frank Johansson Amnesty oli otettu Ylen haastateltavaksi
      Hyväpalkkainen mölisijä
      http://mvlehti.net/2015/12/17/hyvantekevaisyysjarjestojen-johtajilla-jattipalkat/
      Frank Johansson *Amnesty International*, Toiminnanjohtaja Frank Johansson/€ 50 337,-/

      Juutalaisvastaisuuksia a la Frank Johansson
      https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=164209&tstart=24350&start=0
      Rasismi paljastuu joskus aivan vahingossa. Suomen Amnestyn johtaja Frank Johansson antoi omalaatuisen kuvan Amnestylta edellytettävästä diplomatiasta, kielenkäytöstä ja puolueettomuudesta, kannattamalla julkisesti mielipidettä jonka mukaan Israel on roskavaltio (scum state). Reaktioita on alkanut tulla maailmalta ...

      https://www.uusisuomi.fi/comment/310448
      Amnestyn Suomen johtajan Frank Johanssonin Israel-kriittinen blogikirjoitus kuohuttaa tunteita Israelia myöten. Kansainvälisestikin luetun maltillisen Jerusalem Post -lehden tiistaisessa laajassa artikkelissa israelilaisen NGO Monitor -järjestön johtaja vaatii jopa Johanssonin eroa.

      Kyseinen suvakki on niin pihalla että pitää kerjäämistä LIIKETOIMINTANA
      http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/amnesty-kerjaaminen-on-laillista-liiketoimintaa/1840200


      Frank Johansson Amnesty nälvi suomalaisia Sellon ampumistapauksen yhteydessä jossa Kosovon albaani, ei Suomen kansalainen ollenkaan, teloitti tavissuomalaisia

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Sellon_ampumavälikohtaus
      vuonna 1966 Mitrovicassa syntynyt Ibrahim Shkupolli. Hän oli Kosovon albaani

      VIHAPUHEITA LEVITTÄVÄ FRANK JOHANSSON TOTESI HELSINGIN SANOMISSA, ETTÄ KOSOVON ALBAANI JOKA MURHASI SUOMALAISIA ON TYYPILLINEN OSOITUS SUOMALAISESTA PERHEVÄKIVALLASTA

      https://murobbs.muropaketti.com/threads/espoon-sellon-prismassa-ammuttu-henkiloeae-31-12-2009.631787/page-101
      Tämän päivän Hesarissa Amnestyn Frank Johansson oli kirjoituksessaan vakuuttunut, että teko oli tyypillinen osoitus suomalaisesta perheväkivallasta ja teon johtosta esitetyt avaukset ulkomaalaisrikollisten tehokkaammasta karkoittamisesta ovat populismia ja rasismia.

      https://hommaforum.org/index.php?topic=20417.0
      "Karkotukset asettaisivat ulkomaiset rikoksentekijät eriarvoiseen asemaan kotimaisiin rikoksentekijöihin nähden."

      • Anonyymi

        Amnesty hyysärit ovat aktivoitumassa jälleen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amnesty hyysärit ovat aktivoitumassa jälleen

        Siitähän pitäisi olla uusikin tutkimus,jonka itse tehnyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5228
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3397
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1532
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      185
      1399
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      759
    Aihe