Onko Magaluf vinkkejä jo biletysiän ohittaneille?

liianvanhamagalufiinko

Varasin matkan, mutta en tiedä nyt kaduttaako kun luin kohteesta. Olemme jo reilu nelikymppinen pariskunta eikä teinimeininki enää kiinnosta, vaikka "vanhustyyli" ei vielä uppoakaan meihin ;).
Lähinnä Kreikan saarille on enemmän aina suunnattu, mutta nyt kaivattiin vaihtelua ja tarjolla ei toivottuun ajankohtaan elokuun loppuun ollut Mallorcalle (meidän budjettiin) vaihtoehtoja juuri kun tuo Magaluf.
Hotelli on Vista Sol.
Onko paikka liian levoton jos haluaa vain rentoutua ja käydä ajoissa nukkumaan? Onko kohteessa hyviä ruokapaikkoja lähinnä kalaruokia ajatellen?
Vinkkejä olisi kiva saada ensi kertaa sinne meneville. Onko ruokaravintolat biletyskadulla vaiko jossain omassa kompleksissaan ja onko tarjontaa paljon? Syömisen jälkeen olisi kiva illalla istua jossain mukavassa drikkibaarissa/pubissa, mutta discot ja yökerhot eivät kiinnosta. Onko siellä sellaisia rauhallisempia illanviettobaareja lainkaan?
Kiitos vinkeistä:)

4

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lämpöä_riittää

      Katselin kartasta hotellinne sijaintia. En ole siinä tai sen lähistössä ollut koskaan majoittuneena, joten nukkumisesta en osaa sanoa mitään. Lähellä on kyllä saaren suurin disco, mutta ei se tarkoita, että möykkä kuuluu ulos ja kaikkiin lähistön hotelleihin.

      Tälläkin seudulla ja etenkin Magalluffiin kiinni kasvaneessa Palmanovassa on kyllä paikkoja kaikenikäisille. Lähellä hotellianne Palmanovan ja Magalluffin yhdistävän vilkkaan kadun/tien varressa on rakennus, jossa on apartamentos Sun Inn, ja samassa rakennuksessa on baari Leo's, jossa saatatte vaikuttaa nuoremmilta kuin muut asiakkaat. Paikka on täynnä keski-ikäisiä britteja, joita lähes joka ilta viihdyttää joku yhden miehen orkesteri laulajineen. Vuorossa olevan esiintyjän näkee jalkakäytävälle jo aamupäivällä asetetusta kyltistä. Henkilökunta on erittäin kohteliasta.

      Noin kilometrin kävelymatkan päässä Palmanovassa on rantatien varrella pian niemen kärjessä sijaitsevan hotelli Santa Lucian jälkeen erittäin tyylikäs vanhemman väen suosima suurikokoinen karaokebaari / ravintola Monroe's, jossa on erinomaiset äänentoistolaitteet ja yli 90 000 kappaletta, mutta ei suomeksi. Vielä muutama sata metriä kauempana on saman rantatien varrella baari Stadium, jonka esiintyjät vaihtuvat joka ilta. He ovat enimmäkseen imitaattoreita, jotka matkivat mm. Michael Jacksonia, Elvistä, Tom Jonesia ja Whitney Houstonia. Alkuillasta saa kaksi olutta yhden hinnalla.

      Palmanovassa on paljon muitakin vanhemman väen suosimia paikkoja. Hotellistanne Santa Ponsan suuntaan mentäessä on kyllä enimmäkseen nuorison suosimia paikkoja, ja iltaisin saattaa elämä kaduillakin olla aika villiä. Päiväsaikaan on hyvin rauhallista, ja Magalluffin erinomainen uimaranta on ihan vieressä.

      En osaa seudun ravintoloista sanoa mitään muuta kuin, että ne ulkoa päin vaikuttavat aika persoonattomilta, mutta tarjontaa kyllä riittää kaikkialla. Mitään erityistä ravintoloiden keskittymää ei ole, niitä on kaikkialla.

      Myös Magalluffin ja Palmanovan välisessä niemenkärjessä, jonka nimi on Torrenova, on nuorisopaikkojen ohella myös vanhemman väen baareja, kunhan ne vain osaa etsiä. Yhtään suomalaiseksi itseään mainostavaa baaria tai ravintolaa en tiedä. Britit ovat vallitseva porukka, mutta skandinaavejakin on paljon. Saksalaiset ovat Alcudiassa ja Arenalissa.

      Ilmastoidulla bussilla pääsee Palma de Mallorcan kaupunkiin, jossa riittää kauppoja ja ravintoloita.

    • Huevoscongas

      Jonkun verran meteli kuulu huoneisiin, riippuu kuinka ylhäällä ja missä kohtaa huoneenne tulee olemaan. Uima-altaalla oli usein aamuisin sammuneita enkkunuoria mutta ryömivät kyllä huoneisiinsa ennen palvojien tuloa. Vista sol on "mukavan" mäen päällä jossa ei läpikulku liikennettä, ei edes jalan. Kyllä Magalufin puolelta löytyy paikkoja aikuisillekin. Palma novassa jo huomattavasti rauhallisempaa. Yhtään varsinaista kalaravintolaa en muista nähneeni tuollapäin. Meidän perhe piti eniten ravintola Meson son caliusta joka on siis Son caliussa Palma novan pohjois päästä kilometrin verran eteenpäin, taksi sinne Visa solista max 5 euroo. Palma novassa 3 uimarantaa. Santa ponsa 9 euron taksimatkan päässä, siellä oli kalarvintoloitakin. santa ponsassa myös ihan mukava illanviettopaikka jossa esiintyy abba queen ja muita cover bändejä. Enemmän lapsiperheitä ja vanhempaa väkeä ei juuri enkkörvelöitä, porukat yleensä irlannista ja skoteista.
      Palmassahan kannattaa ehdottomasti käydä.

    • Ei-ihmisille-sopiva

      Vastaus kaikkiin kysymyksiisi on EI, Ei, Ei!
      Vaihda kohdetta, jos mahdollista. Magalluf on brittinuorison kansoittama, aivan kaamea örvellyskohde. Pahin paikka, missä olen koskaan ollut (Kanarian hirveimmät junttikylät x10).

      • Kakskertaavuodessasiellä

        Vista Sol on siinä Magalufin rajalla juuri. Eri rantakaduilta kannattaa katsoa ruokapaikkoja. Palma nova on rauhallisempi alue kuin magaluf, ja se on kävelymatkan päässä. Vista solin mäkeä alaspäin kun tulee on siinä heti ravintola, jossa suomalainen lista ( El mundo) ja siitä oikealle hieman ylöspäin on ravintola Fantastico mistä myös löytyy suomalaisempaa 😊 El mundon lähes takana on Pub nimeltä Papis bar. Suosittelen. Väkeä paljon kun brittibändi soittaa covereita, mutta löytyy suomalaisille tuttuja. Enimmäkseen keski-ikäistä väkeä. Hyviä juomia. 😊


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe