Hei Jokisimpukan väki!

luvilainehelikopteri

Tiedoks vaan Jokisimpukan väelle, et kohta sinne on tulossa todellinen väestöhyökkäys Pohjois-Eurajoen kunnallisesta hoitolaitoksesta. "Työntekijöitä" siis. Paikkaahan ollaan sulkemassa ja yksityistämässä kuten paikallisesta aviisista ollaan saatu lukea. Kööki sieltä onkin jo sylkenyt maailmalle muutaman ja kohta loput niistä riitaisista ämmistä yrittää hakea sieltä turvapaikkaa. Ajatelkaa kuinka hienoa, kohta meillä jokaisella on oma luvilaine helikopteri. Sellanen joka siis hyörii ympärillä ja pörisee pirusti osallistumatta itse toimintaan, tietty. Jos ne ämmät on jossain hyviä, niin työn välttelyssä. Onhan siellä sanontakin että saman palkan saa vähemmälläkin työllä...
Ai nii, onhan niillä toinenkin kyky, nimittäin kyttääminen, juoruilu ja toisista pahan puhuminen.
Hoitolaitoksen "Trumpin toimisto" kehittää omia vaihtoehtoisia totuuksiaan ja yrittää selittää asiat itselleen parhain päin. Tässä tapauksessa vaan varapresidentti taitaa olla se kovempi luu.

76

1898

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NIINKUTOTANIINKU

      Älähän nyt, täällä luvial ollaan jumalaa pelkääviä ja ahkeria... Mitään tollasta ei ole koskaan ollutkaan, eikä kuultu..

    • teinsentänään

      Kirjoittaja on jäljitetty!! En olis susta uskonut!!

      • Kuuleskuules

        Hah hah. Mitä sitte??? Hyvä et joku sanoo totuude.


      • joohoojoo

        Ai nii, onhan niillä toinenkin kyky, nimittäin kyttääminen, juoruilu ja toisista pahan puhuminen. Toi lause on totta, mutta muu ei. Eiköhän sitä juoruilua ole joka alalla


      • attendoakohti

        Tota, miten sen jäljityksen suoritit? Otitko yhteyksiä FBI:n vai CIA:n tiedustelupalveluun. En olis mäkään susta uskonut, taidat olla paikallisen Trumpin toimiston tiedottaja, kuulostaa vaan sen verran vaihtoehtoiselta totuudelta : )


      • ählämitjasählämit

        Trump on paras presidentti. Karismaattinen, älykäs ja hänellä kaunis vaimo. Pian saa mehmetit kovaa kyytiä ja öljyt on USA:n hallussa!


    • Ihmettelevä22

      Kukahan se nyt pahaa puhuu ja juoruilee, onkos joku sinun pikku maailmaasi pahoittanut. Hae itsellesi apua ajoissa, tiedetään tapauksia, joissa maailma on on romahtanut, kun apua ei ole saatu.

      • NIINKUTOTANIINKU

        Taitaa sulla olla kokemusta asiassa? Mikä lääkitys olis paras?
        Harvoinhan se totuus on kivaa, siinä joutuu katsomaan itseään peiliin ja toteamaan et EHKÄ se olis meitsissäkin jotain outoa....


      • Ihmettelevä222

        Ihan vaan ulkopuolisena seurailen, ja analysoin tilannetta, katso vaan peiliin. Itse en lääkkeitä tarvitse.


      • ihmettelevä666
        Ihmettelevä222 kirjoitti:

        Ihan vaan ulkopuolisena seurailen, ja analysoin tilannetta, katso vaan peiliin. Itse en lääkkeitä tarvitse.

        UUUUuuuuuu, onpa viiltävää analyysia (tiedätkö mitä se sana tarkoittaa edes?), ihan hirvittää. Mikä intressi sulla on asiassa, kun viitsit niin seurailla ja analysoida? Kyl sulla joku lääkitys taitaa olla päällä : )


      • Ihmettelevä2222

        Osuiko?


      • Batmankissanainen

        Mihin? Koska? Keneen? Onpa salamyhkäistä viestintää... Taitaa sulla olla todella lääkitys kohdillaan...


    • Yössähiljaa

      Nii, ihan vaan tätä työnkiertoa ennakoiden kysyisin että saahan sitten teilläkin yövuorossa ollessaan hoitaja nukkua, niinku luvial vanhainkodissaki?

      • Hohhoijakkaamikätieto

        Onko totta? Eikös siellä ole aikalailla vakiyökköjä? Tietääkö esimies?


      • Pop000
        Hohhoijakkaamikätieto kirjoitti:

        Onko totta? Eikös siellä ole aikalailla vakiyökköjä? Tietääkö esimies?

        Kaksi yökköä ja pystyy nukkumaan


    • työttömätsaastat

      Vitun työttömät surkeat kossetet. Tottakai jokaisessa työpaikassa nukutaan vaikkeis saisi. Oli poliisi vartija hoitaja operaattori. Menkää työttömät luuserit töihin poraamasta. Yö on nukkumista varten.

      • trumpisti

        Onko kossette sama kuin cowfefe? Kunnioittaako itse Donald Trump tätä keskustelua? Keskustelun taso ja sisältö kyllä olisi hänelle sopivaa. Jos yö on nukkumista varten, niin miksi ängetä silloin töihin? Mitä tekee vartijahoitaja operaatori? Missä tällainen ammattikunta toimii?


      • kossettett

        Onko sulla kossette äo:si alle 100??


      • tadaaaa

        Entä itselläs? Tuskin kuulut Mensaan. Onks kiva keksiä uusia omia sanoja?


      • kossettet

        Kyllä kuulun kossette. Kysymyksistä päätellen teillä alle 100, koska järki ei leikkaa. Kysyt tyhmiä. Minulla on äo 162.


      • Uusieinstein
        kossettet kirjoitti:

        Kyllä kuulun kossette. Kysymyksistä päätellen teillä alle 100, koska järki ei leikkaa. Kysyt tyhmiä. Minulla on äo 162.

        HA HA HA, googlasit siis mikä Mensa on...Sun "keskustelusi" on niin yksioikoista, yksipuolista ja jankkaavaa et jätetään suosiolla se ykkönen siitä edestä pois. Tuloksella 62 sijoitut jonnekin debiilin ja imbesillin välimaastoon, ei liene yllätys. Kaiken lisäksi tää sun jankkaus on ihan aiheen sivu.


      • kossette

        tulen käymään


    • kaikennähnyt

      Ootte naurettavia.

    • Isoperseet

      Välittömästi kengää perseeseen ja kilometritehtaalle jos työaikana nukkuu.

      • Ihmettelevä222.2

        Niin se yleensä käy...Vaan aina ei : )


      • Ikäväihminen

        Pitäiskö se kamera millä kuvataan käytäviä tms. ollakin suunnattuna hoitajien tekemisiin;) Monessa paikassa se olis hyvä.


      • Oikeuteenmenee

        Tiedän kuka tämä keksittyjen juttujen jokisimpukka haukkuja on. Se on hyvä. Tiedän kuka olet, mitä teet jne. Perättömien juttujen kirjottelu on kiellettyä. Voit joutua vastuuseen lain edessä.


      • Jakkaratkeittiössä

        Niinku, tota ensinnäkin tässä EI ole sanallakaan haukuttu juuri ketään, ei ainakaan Jokisimpukkaa tai sen väkeä.. Minkä he sille voi et alkaa Käenpesästä olla tunkua siihen suuntaan. Tässä on keskusteltu asioista niinkuin muutama muukin kirjoittaja toteaa. Ja uhkailu se vasta sopimatonta onkin. Kannaattaako sun lukea näitä palstoja kun ei näämmä palikat riitä ymmärtämään sisältöä? Voit joutua vastuuseen lain edessä!


    • Simpukkainennnn

      Vaihtakaa alaa;)

    • Nahkurinorsille

      Ihan totta on, että perättömien juttujen kirjoittelu, puhuminen tai muu levittäminen ei ole hyväksyttävää, vaan kuinka paljon sitä tehdään? Syyttömistä ihmisistä jauhetaan kateellisina tai muuten katkerina ihan p-aa...
      Miten olet kirjoittajien henkilöllisyyden saanut tietoosi? Olen nyt lukenut tämän viestiketjun ja nähdäkseni kirjoittajia on useita.
      Tiedätkö että laiton uhkaus se vasta tuomittava onkin! Vrt. tiedän kuka on ja mitä tekee.. Vaikuttaa ihan uhkaukselta. Täytyy vaan todeta että olet TOSI omistautunut tälle asialle.. Taidat pelätä joidenkin asioiden paljastumista, häh?

    • Satavuotiassuomi

      Ylläpidon tehtävä on valvoa kirjoittelua. Käsittääkseni tämä palsta on keskustelua varten. Mikä vaivaa ihmistä jonka pitää tietää kuka mitäkin kirjoittaa? Se ei kait ole pääasia. ASIA on pääosissa. Asia on usein käyttäytyminen tms. mihin ei ole voinut muuten vaikuttaa.

    • Piipitys

      Aika säälittävää piipitystä ihmisiltä, jotka itse ei hoida omaisiaan tai edes käy juuri lainkaan katsomassa vaikka asuisikin lähellä.

    • trumpisti

      Ei kai sillä ole väliä hoitaako vai ei. Kuinka moni pystyisi esim dementikon vaativaan hoitoon oman työssäkäyntinsä ohella? Kun ei tunnu pystyvän heitä ammatikseen hoitavatkaan.

      • Alxheimer

        Kyl kattomas voi käydä. Että sillä tavalla.


    • Ougou

      Täytyy sanoa, että harva sitä osaa arvostaa näköjään hoitajaa.

      • Tutustukaaasioihin

        Kyllä näin valitettavasti on. Pieni palkka ja raskas työ ja arvostelua koko ajan joltain suunnalta. Kaikki muka pystyy siihen työhön.
        Työ nähdään melko kapeana eli luullaan, että se on pelkkää pesemistä ja syöttämistä. Ei osata katsoa hoitajan työmäärää realistisesti eikä nähdä omaisten osuutta asioihin. Turhasta valittava omainen se vasta kauhea energiasyöppö onkin. Siis turhasta. En mä ainakaan ole nähnyt yhtään hoitajaa, joka haluaisi asiakkaille pahaa. Voi niitäkin olla, mutta pääasiassa asiat tehdään kuten johto vaatii. Se mikä näissä vanhoissa hoitopaikoissa on monta kertaa suurin ongelma, on johtaminen ja muutosvastarinta.


    • vaatikaahyvätihmiset

      Menkää pöljät hoitajat lakkoon, vaatikaa 2000e kuukausi peruspalkkaanne triplakorotus, eli sen jälkeen palkkanne olisi ilman vuoro yms. lisiä 6000e kuussa. Te ämmät ette osaa mitään muuta kuin hyväksyä kaikki heikennykset yms. Ei lääkäritkään hyväksy. Heidän palkkansa eri luokkaa, koska he eivät ole nynnyjä. Uskaltavat vaatia enemmän ja enemmän. Menkää onnettomat hoitajat peilin eteen ja vaatikaa kunnon korvaus tekemästänne arvokkaasta työstä. Lopettakaa se saatanan löpinä kutsumusammatista. Ette sillä saa mitään muuta kuin pomojen paskaset naurut.

      • Seonniinnähty

        Kuule juu. Jos tommost menet esittämään, niin vinkuvat ko mitkäkin lampaat; emmääää emmäää uskal.


    • pikkukylästä

      On tämä hullu kunta, tämä uusi Eurajoki.

      Kukaan ei ota vastuuta mistään, sanotaan aina, soita sille ja sille, vaikka puhelun vastanottaja olisi ylin henkilö kunnassa ko asiassa.

      Luvialaiset hoidetaan Eurajoen Jokisimpukassa ---- eurajokilaiset hoidetaan Luvian Käenpesässä.

      Sikäli hienoa, että omaiset jotka kävisivät omaistaan katsomassa päivittäin, eivät siihen pysty.
      Matka pitkä, jos ei ole omaa kulkuneuvoa ja turhaa liikennettä ja bensan kulutusta kunnanosien välillä.

      Se näyttää olevan tarkoituskin, mitä niitä omaisia turhaan lappaa laitoksiin omaisiaan auttamaan, syöttämään ja juottamaan?


      Saavat olla vähemmän varuillaan hoitajat.

      Kyllä teitä hoitajia seurataan, ihan varmasti, koska jokaisen oma omainen on tärkeä.

      Jos pyydetään Luvialta eurajokisen asiakkaan siirtoa Jokisimpukkaan, ei onnistu!!

      On se kauhee ryysis Jokisimpukkaan, kun puoleen (1/2)vuoteen ei ole siirto onnistunut omaisen pyynnöstä huolimatta.

      Nykyinen Eurajoen virkamiesten toiminta on ihan peestä, kuka täällä oikein niitä hommia hoitaa? Ajattelu ja järkeistäminen on varmaan kielletty siinä uudessa So-Tessa, johon joka mutkassa vedotaan.

      • pellenauraa

        Menkää valehtelijat hoitoon, kyllä teidät kaikki tuntee. Valheenne ovat todella naurattavia!!


      • hoitsuntapanen.tai.jotai

        Nii mites se menikään että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.. Pelottaako tulevaisuus?


      • iiiihaa

        Osmos, cosmos politan. Osmos, cosmos politan. Allaalakilla, allaallakilla, aallaallakilla siffeli, suffelit tienaa voimalas molettan yhteensä 180te vuosi.


      • Hyvä.hoitaja
        iiiihaa kirjoitti:

        Osmos, cosmos politan. Osmos, cosmos politan. Allaalakilla, allaallakilla, aallaallakilla siffeli, suffelit tienaa voimalas molettan yhteensä 180te vuosi.

        No katos, tässä älyllisin kommentti mitä teiltä irtoo... Todistaa että kaikki tässä kerrotut jutut pitää paikkansa!


    • eurajoentummatpellesedät

      Kuka vain voi kirjoittaa nettiin mitä vain nimettömänä. Voitte kuitenkin joutua vastuuseen, kun teidät jäljitetään.

    • saatanankossetet

      Mutkissa formulat kovia ajaa. Raskaat kossettejen maasturit kaatuilevat jo pikkunopeuksissa. AiKA SÄÄLITTÄVÄÄ, superautot selviää mutkista kolminkertaisilla nopeuksilla kun kossettejen yli raskaat uudenkotkin romut.

    • kossettewtttt

      Kossetet piipittää, niin, kun niiden autot paskoja kuin vanhemmatkin, niin , nyyh. Kosseten itku kuuluu ja kaikki nauravat vain säälittävälle ja heikolle kossetelle.

    • nautinsustapelle

      Olet säälittävä valehtelija ketjun alullepanija. Vapisette, kun astutte seuraavaksi sisään Jokisimpukkaan. Teidän outo kävelytyylinne saa aikaan epäilyksen. Te alatte jännittää, menette paniikkiin. Änkytätte. minä nautin suunnattomasti siitä kun vihdoin paljastutte kaikille muillekin. Käyttäydytte todella oudosti, koska tulette jännittämään. Voitte olla pelkuri, ettekä uskalla enää tulla edes, mutta sekin paljastaa teidät. Kaikki tajuaa kuka se on, kun ei enää uskalla käydä. Voi sua raukkaa!

      • vaniljapullat

        Jopas on outoa psyykkauksen yritystä.... Voi taivaan vallat!


      • Nohuhuhhei

        Sairasta suorastaan.


      • ggtrthttyhyt

        Mieti sairauttasi, jos vaikka itse sairastut


      • Kikkeliskokkelis9

        Kerrohan mikä sinulla on ongelmana? Onko se se että olet olematon jauhaja ja osaamiseltasi heikko ja tulevaisuus pelottaa? Vai elämä ylipäätään?


      • hohhohoou

        Joo aika heikko. Velaton, nuori, omaisuus yli miljoona. Onko kokki hieronut sun kokkelikikkeliäs.


      • HOUHOUpukki
        hohhohoou kirjoitti:

        Joo aika heikko. Velaton, nuori, omaisuus yli miljoona. Onko kokki hieronut sun kokkelikikkeliäs.

        Täytyy sanoa että on sulla ainakin hyvä mielikuvitus... "Omistaa" miljoonan ainakin mielikuvituksessaan ja roikkuu netissä kirjoittelemassa olemattomia. Jos sulla on kikkeli niin ilmeisesti et oo siihen tai muuhun värkkiisi saanut hierontaa ; )
        Tällä jauhannalla ei ole mitään tekemistä itse asian kanssa.


      • houhouhoueee

        kossette, hiljene jo!! Olet velkainen heikko ja pelle


      • houhouhou666
        houhouhoueee kirjoitti:

        kossette, hiljene jo!! Olet velkainen heikko ja pelle

        Voi yhren kerran!!!! Voisko joku jo vaientaa ton debiilin pellen!


      • houhoumuori

        Samaa mieltä, ihmeellinen jankkaaja on! Edelleenkin asian ohi ja itsekeskeistä omassa jankkauksessa pyöriskelyä!


      • kossettttt
        houhouhou666 kirjoitti:

        Voi yhren kerran!!!! Voisko joku jo vaientaa ton debiilin pellen!

        Olet kossette


      • kafferiiiiiii
        houhoumuori kirjoitti:

        Samaa mieltä, ihmeellinen jankkaaja on! Edelleenkin asian ohi ja itsekeskeistä omassa jankkauksessa pyöriskelyä!

        Vastaile vain omiin viesteihisi tällä tavalla. Kaikki nauraa ja pitävät pellenä sinua houhouhouhouhou


      • Jankuti.jankuti.jankuti
        kafferiiiiiii kirjoitti:

        Vastaile vain omiin viesteihisi tällä tavalla. Kaikki nauraa ja pitävät pellenä sinua houhouhouhouhou

        Ja selvänäköinenkin vielä olet kun tiedät ketä kirjoittaa, koska ja missä! Lisää lahjakkuuksia sun erinomaisten keskustelutaitojen ja laajan sanavaraston lisäksi! Houhou


    • potpotpotpotpoooo

      Täällä ne raukat piipittää ketä ei edes viitsi hoitaa omaisiaan tai saati käydä katsomassa

    • Kummaajuttuu

      Työtä päin. Keskittykää omaan elämäänne. Ongelmat kannattaa puhua esimiehelle.

      • Juttuluuri

        Hyviä ja hienoja neuvoja joita JOKAISEN tulisi noudattaa. Keskittyä siihen miksi olet omassa työpaikassasi, mitä sinun pitäisi siellä tehdä palkkasi eteen jne. Vai onko työtehtäväsi vain tekosyy kerääntyä kyttäämään, puhumaan paskaa tai viettämään aikaa kun kotona omassa elämässä ei ole mitään? Lisäksi tulevat vielä imelät ja mahtailevat pätijät jotka muun puutteessa ryhtyvät vetämään koko firmaa.
        Ja entäs jos esimies ei kykene/ymmärrä/halua ottaa kantaa tai puuttua ongelmiin? Menee jopa mukaan kaikenmaailman juttuihin?


      • säälittäviä

        Säälittäviä te eurajokilaiset. Onneksi asun Raumalla. Ette osaa mitään muuta kuin nurista ja valittaa joka asiasta.


      • hoitsuntapainen.niinku

        Epäkohtiin tulee aina puuttua, mitä asiallisemmin sitä parempi! Aina vaan ei asian kohde ymmärrä normaalilla puheella tarttua tilaisuuteensa vaan elää jossain ihmeellisissä harhoissa ja kuvitelmissa itsestään ja omista kyvyistään jooo-joo "miesten" peesaamana. Ei raukka tajua kenen etua siinä ajetaan ja kuka itse asiassa siitä nuoleskelusta hyötyy... Kyvytön esimies on aina kyvytön esimies vaikka mikä olisi!


    • htyjthtjjtyjtj

      yufhfgkopjhghköjhlölnjkijgiejgejgreigjeorigjergjerjgerjgoirejgerjgoiergjoiregjoierjgoiergjoierjgoierjgoierjgoernvvmvvmdmvldkfvmdkvmldvmldkvmdmvmvldmvlkdvmdklmldkvmlkdmkdlvmlkvmdlmklfdkldvmdfmvdlmvdklvmdlkvmdklvmdlkvmdklmvvmkvmkvmdvmklveeeiievkevdvlkdsvmdsklcslkdlkvdsklvklsvmksvmkvmlksdmvkldsvmldskvm

    • uubiduubiduu

      Mikä nyt on pössis?

    • VähänParempiiKuinMuut

      Hauska ketju. Aloittaja kirjoittaa että

      "Ai nii, onhan niillä toinenkin kyky, nimittäin kyttääminen, juoruilu ja toisista pahan puhuminen. "

      ...eikä edes tajua että itse juuri juoruaa ja puhuu toisista pahaa selän takana. Kuvastaa hyvin Eurajokelaisten luonnetta :D

    • meniköpupupöksyyn

      Säälittäviä pellejä, kun ette raukat tajua tekniikasta mitään.Kuvittelette olevanne anonyymejä. Helppo jäljittää kuka kirjoittaa, kun asialla ammattilainen, niin kuin minä!

    • HIIHOO

      HIIHOO jäljitä tää!!! Mitä siitä kuka kirjoittaa, kunhan on todenperäistä asiaa..

    • hanki_elämä

      Kyllähän kaikki tietää että joka koneessa on oma IP-osoite... mitäsillä sitten teet on eri asia. Pistätkö päälle pellepuvun ja meet pihaan seisoksimaan, vai mitä aiot?
      Ja kyllä sulla tovi menee kun kirjoittajia on 70. Ilmeisesti kirjoitukset kolahtaa kovasti kun noin näät siitä vaivaa ; )

      • bellebii

        Hiihoo ja hanki elämä. Teillä menee pupu pöksyihin. Tuliko jo vetelät?


    • hanki_elämä2

      En tiedä muiden pöksyistä mut sun taitaa kastua kun istuksit siellä koneellasi ja kuvittelet jotenkin pelottelevasi/ uhkailevasi muita. Lue viestiketju alusta ja koita edes ymmärtää tämän keskustelun sisältö ja tarkoitus.

      • Järjenjättiläinen

        Pohditko vieläkin mitä tämä kaikki oikein mahtaa tarkoittaa?


    • ytfytfgcf

      High voltage rock`n roll high cossettet!! Heikot luuserit!!

    • Anonyymi

      Mitä cossetelle nykyään kuuluu?

    • Anonyymi

      Villapaita auki!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2884
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      536
      2733
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1885
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1867
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      302
      1698
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1352
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      62
      1163
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      90
      1144
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1122
    Aihe