Tule ja katso

blogikirjoitus kuvineen uusnatseista.
Artikkeli on raadollisuudessaan varoittava esimerkki fasismin ympärillä leikkimisestä. Hyvä tuulahdus herättää nuorisoa näkemään oikea kuva fasismista.
http://jorepuusa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/237194-fasistimarssista-puoli-vuotta-ja-yha-pahenee

Toisen maailmansodan jälkeen liittoutuneet vannoivat, ettei fasismia päästetä enää koskaan esiin. Vala velvoittaa vieläkin.
Ilmianna
Jaa

6 Vastausta


Neuvostoliittolainen Elem Klimov ohjasi 1985 elokuvan Valko-Venäjän natsimiehityksen ajalta.
Pääosassa on nuori poika ja joka esiintyy loppukohtauksessa. Hän näkee Hitlerin kuvan ja kohdistaa vihansa kuvaan sen jälkeen kun natsit polttivat kymmeniä taloon lukittuna.
Hitlerin valokuva muuttuu pojan silmissä yhä nuoremmaksi ja lopulta poika päättää, ettei lapsi ole syyllinen natsien julmuuksiin ja lopettaa ampumisen. Hän ikäänkuin ampumalla aikuisen Hitlerin olemattomaksi tuhosi fasismin.

Linkit filmiin. Valitettavasti suomenkielistä tekstitystä ei ole. Filmi on näytetty televisiossa joskus 20 vuotta sitten.
1. osa. https://www.youtube.com/watch?v=oDq9fL--Avw
2.osa. https://www.youtube.com/watch?v=zYIaDYRipoM
Ilmianna
Jaa
Viime vappunakin näin muutaman punafasistin marssimassa muun porukan joukossa! Miksi punafasisteja pitäisi sallia jos muut fasistit pitää piilottaa?

Kommunismi (punafasismi) on aivan yhtä hirviömäinen kuin se toinenkin kun pääsee niskan päälle! Molemmat on haudattava aatteina ja tehdään porukasta vaikka suojeluskuntalaisia tai pelastusarmeijan korpraaleja jos suojeluskunta ei kelpaa!
Ilmianna
Jaa
Miten Te Kokkarekapojen TOIVO- ja KORVA-remmi rs määrittelisitte Kokkarepomojen Kansallisdemokratismi eli NATSIDEMARIT rs? Onko mitään eroa sellaisen aateryväs rs:n suhteen kuin RASCISMUS et FASCISMUS, niin ONKO todella Toveri Extyökkäri? Miksi nyt PORVARINEROT julistavat joka paikassa omaa erittäin kovan tason Komu- ja Sossuvihaa sekä vielä KOKOOMUS rs:n Äärimmäisen kovatasoista nerokkuutta ja pätevyyttä? Onko totta se asia, että NATSIDEMARIT kannattavat sellaista Elinkeinoelämäympäristö rs:ää, jossa täysin yksityisessä omistuksessa on vähintäin 85 prosenttia kansallisesta varallisuudesta ja että valtion omistuksessa on 10 prosenttia ja että kuntaympäristön omistuksessa on noin 5 prosenttia? Pitääkö myös se asia paikkansa, että TE Kokkarepomot siedätte AY-MAFIA rs:n, mutta kuitenkin siten jäsenneltynä, että Työnantajajärjestöt rs:n pitää saada määrätä täysin ainakin Rivityöväestö rs:n Palkka-, Työ- ja Vapaa-aikaehdot? Nyt pitää vielä huomata se asia, että ei saa puhua sanan sanaa siitä, että Rivityöväestön päivätyöaika olisi jotain sellaista kuin kuusi tuntia vaan pitää kannattaa ja vielä tulisesti sitä, että päivätyöaika pitää olla vähintään 12 kalenterituntia ja että työtä tehdään viikon jokaisena päivänä siis pyhät ja arjet sekä myös kaikki erikoisjuhlapyhät. Niin ja nyt pitää huomata vielä se, että Rivityöväestön palkkataso ei saa nousta yli viiden euron työtunnilta ja että tässä viidessä eurossa pitää olla mukana myös ns Työnantajan Sivukulut.
Ilmianna
Jaa
"Viime vappunakin näin muutaman punafasistin marssimassa "

Tämä tyyppi on suomalaisnatsien perillinen ja haluaa edelleen tuhota työväenliikkeen ihmisiä siinä missä natsit aikanaan. Tämä tyyppi haluaa tuhota myös homot kuten Hitler aikanaan teki.
Näistä seikoista aloituksen linkissä kerrottiin. Linkin valokuva joukkohautaan heitetyistä (juutalaisista!) voi olla Ukrainasta Babi Jarista tai mistä tahansa suomalaisen porvriston natsiliittolaisen joukkoterrorin kohteesta.
Suomen nuoret uusnatsit on pidetty pimennossa siitä, millaisen liittolaisen Rytin hallitus valitsi saadakseen aikaiseksi Suur-Suomen slaavien kustannuksella.

Mielestäni Jore Puusa herättää kansalaisia fasismin vaarasta, mikä suinkaan ei ole ohi. Extyökkärin kaltaiset antavat tiedottomille nuorille tukea suunnata väkivalta työväenliikettä ja homoja vastaan aivan Hitlerin mallin mukaisesti. Näitä extyökkäreitä elää edelleen natsijärjestöjemme perinnekerhoissa ja jotka tukevat oikeistolaisia virtauksia. Niitä virtauksia, jotka halauavat palauttaa 30 luvun suomalaisen fasismin kunniaan.
Kataisen, Stubbin ja Sipilän hallitukset ovat valitettavasti tehneet maastamme vieraiden valtioiden sotaleirin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Entä kommunismin eli punafasismin uhrit? Neuvosto komujen keskitysleirit, Stalinin kanavan uhrit, Katynin joukkomurhan jne. Niissä tuhottiin komujen juutalaisia, vain valintaperusteet vaihtelivat. Sakun tappoivat nenän mallin mukaan ja komut ajatusten.

Kommunistit ja fasistit/natsit ovat juuri samaa paskaporukkaa jotka halusivat maailmanherroiksi ja jopa hyökkäsivät pienen Suomen kimppuun, hyi helvetti mitä roistoja!!

Kehtaat vielä valittaa Suomen saamasta tarvisemastaan aavusta kommunismin torjumiseksi saksalaisilta, se oli ainoa joka sitä apua pystyi antamaan. Sillä avulla me saimme sinunkin onneksesi torjuttua kommunismin, punafasismin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aikaisemmin Extyökkäri kehui saksalaisilta natseilta saatua apua. Hänelle ja kaltaisilleen natsit olivat maailman pelastajia.
Voiton Päivä näille jannuille on myrkkypäivä mutta rehdille työmiehelle maailman vapautuksen päivä hitlereistä, qislingeistä ja ryteistä.
Rytien uhrien määrä on mittaamaton. Suomalaisia tapatettiin fasismin puolesta. Länsiliittolaisia ja venäläisiä tapatettiin natsiliiton avulla.
Ei mitään tukea natseille. Ei mitään tukea extyökkäreille pystyttää uudelleen stalinilaista hallintoa.
Ryti koplineen on syyllinen extyökkärien maatilojen menetykseen Kannakselta.
Linkin elokuva on raadollinen kuvaus fasismin ihmnisyyden vastaisuudesta. Suomalainen valtamedia yrittää vaieta natsien murhatöistä. Televisiossa on kunniakkaasti kerrottu todellista raadollista fasismin historiaa.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Tule ja katso

blogikirjoitus kuvineen uusnatseista.
Artikkeli on raadollisuudessaan varoittava esimerkki fasismin ympärillä leikkimisestä. Hyvä tuulahdus herättää nuorisoa näkemään oikea kuva fasismista.
http://jorepuusa.puheenvuoro.uusisuomi.fi/237194-fasistimarssista-puoli-vuotta-ja-yha-pahenee

Toisen maailmansodan jälkeen liittoutuneet vannoivat, ettei fasismia päästetä enää koskaan esiin. Vala velvoittaa vieläkin.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta