Rogaine tuloksia jo alle kuukaudessa?

Tino727272

Historiani näiden aineiden käytössä on se, että käytin Foligain ia noin vuoden aamuin illoin ja tuloksia ei näkynyt lainkaan hiusta ennemminkin lähti ja tuli aivan selvä kalju alue. Sen jälkeen laittelin Foligainia vain iltaisin ja joskus jäi päiviä välistäkin.

Päätin vielä kokeilla Rogainea vaikka siinä sama minoksidiili onkin. Käsittääkseni hiuksia pitäisi aluksi lähtä enemmän ja sitten alkaa kasvaa lisää. Minulla on alkanut kasvaa iuksia lisää vaikka en ole edes ensimmäistä pulloa loppuun käyttänyt ja tätä olen laittanut aamuin illoin. Selvää kaljua aluetta ei enää kunnolla näy ja pitää yrittää laittaa hiuksia sivuun että saisi sen aineen sinne kaljun alueelle.

Mitä mieltä tästä? Aiheuttiko tuo Foligain sitä hiustenlähtöä ja homma tuntui vain pahenevan kun laskin käyttöä kerran päivään. Silti olisi luullut että tuossa ajassa olisi jo alkanut uudiskasvua tulemaan mitä Foligainia käytin. Foligainia tilasin Bioveaa ja se olikin reilusti halvempaa kuin Rogaine. Onkohan niin, että Foligainissa ei edes ole niitä aineita mitä pitäisi, imeytyykö se huonommin vai mistä on kyse? Hintaero ainakin silloin oli aika hurja.

Mitenkä laitatte ainetta harventuneille alueille? itsellä kun on noita harventuneita alueita ja kohtuu pitkä tukka niin on vaikea sinne ainetta saada. Lisäksi ohjeessa on 1 5 suihkautusta mikä ei tunnu riittävän. En muutenkaan tajua tuota ensin yksi suihkaus ja sitten viisi?

7

2795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kylläsetoimii

      Mä oon nyt ensikertalaisena käyttänyt Rogainea vajaat kaksi viikkoa. Jo ensimmmäisen viikon jälkeen mielestäni tuo teki hiuksille jotain ihmeellistä. Kaikki hiukset vahvistuivat ja tukka on huomattavasti tuuheampi kuin ennen aloittamista. Samaan aikaan vedän biotiinia paljon.

      Kärsin päälaelta ehkä hienon hienoisesta ohentummisesta, johon tuo mielestäni vaikutti heti. En ole itseasiassa varma olenko edes juuri kaljuuntumassa, ja aloitinkin käyttämään tuota ehkä lähinnä ennakoivasti.

      Täytyy tilailla netistä halvemmalla kuin tuo apteekista ostettava. Kirklandin minoksidiililiuos pitäisi olla ainakin netistä lukemani mukaan yhtä hyvää..?

    • Liuosmies

      Mikä vika tipassa on? Voisi kuvitella, että sitä on helpompi töpöttää pipetillä hiuspohjaam ainakin jos on yhtään pidemmät hiukset. Eikö vaahto jää hiuksiin enemmänkin.

      • Tippasotkee

        hiukset ihan liisteriksi ja tahmeana tarttuu pitkiin hiuksiin ja nyhtää ne vähätkin jouhet juurineen pois kun sitä mönjää koittaa hieroa päänahkaan.


      • Tino727272

        Itsellä on nyt Rogaine suihke joka on ehkä paras. Ostin tuota vaahtoa nyt 4 purkkia, en ole vielä kokeillut. Tipasta en pidä koska se just leviää äkkiä minne sattuun, jospa tuo foam olisi helpommin hallittavissa.


      • pönsöss
        Tino727272 kirjoitti:

        Itsellä on nyt Rogaine suihke joka on ehkä paras. Ostin tuota vaahtoa nyt 4 purkkia, en ole vielä kokeillut. Tipasta en pidä koska se just leviää äkkiä minne sattuun, jospa tuo foam olisi helpommin hallittavissa.

        Leviää minne sattuu?? Ihan helppoa sillä pipetillä annostella ja sormella läträtä. Minulla ei sotkeudu hiuksiin sattuneesta syystä, koska päälaella ei ole hiuksia.:) Ostan seuraavaksi Nettiapteekista Suomesta, kun se purkkikin muuttui niin paljon..
        https://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/114421/SubProducts/114421


      • kirklandd

        Varmaan vähän riippuu millainen hiustyyli itse kelläkin on. Itse pidän pystymallista hiuslookkia, jolloin litkua on helppo pistellä päänahkaan sinne hiustyviin. Näin ei myöskään rasvoittumista tapahdu kun hiukset ovat pystyssä. Mielestäni tuo neste vielä valuu itsessään tehokkaasti ympäri päänahkaa, joten en yleensä edes sormilla hieroa sitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe