Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Turun, Joensuun ja Lapin pisterajat

Abinainen20017

Hei,

kovasti jännittää kokeen pisterajat. Sain monivalinnoista 13/20 ja loput 6 tehtävää meni melkeinpä nappiin, panttioikeus poislukien. Koe tuntui yllättävänkin helpolta, vaikka aineistoa paljon olikin. Olo on luottavainen, ellei pisterajat nouse pilviin. Ainakin se 55/80 pitäisi olla takataskussa. Miten muilla meni koe ja mitä veikkaatte pisterajoiksi?

18

2657

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haavetoteutuu

      Omat pisteet lienee 50-59 välillä.
      Pisterajaksi veikkaan 56

    • varmasisaanpaasy

      Omat pisteet 68-73 välillä.
      Pisterajaksi veikkaan 48

    • Kolopallokekekej

      Veikkaanpa pisterajaksi aika tarkalleen 56p, siis Turkuun ja JNS. Lappi sitten siitä pari pistettä pois.

    • Toropainen__

      Arvioin saavani vajaa 50 pistettä. Sillä ei taideta sisään päästä. Vai mihin luulette Lapin pisterajan asettuvan?

    • eitänäkäänvuonna

      Pisteraja varmaan 65 Turkuun ja Lappiin 63

    • Töttöröööö__

      En jaksa uskoa, että raja nousisi yli 60 pisteen. Oisko ollut 2012-2013 kun raja oli yli 60 pistettä. Silloin kokeen kysymykset olivat todella lyhyitä ja kysyttiin luettelomaisia tietoja. Aikaa ei tuhraantunut aineiston ja oikeustapausten läpikäyntiin, kuten tämän vuoden kokeessa. Veikkaan rajan olevan noin 56-57 pisteessä.

    • Apvoice

      47-51 pisteessä tulee hyppimään. Kokeessa oli paljon yllätyksiä ja lukuaika oli lyhyempi ja vaikka kirjat oli lyhyempiä niissä riittä faktaa yhtä paljon kuin ennenkin. Liipa lääpä selitykset oli vaan pois ja jäljelle jäi tiivispaketti faktaa. Suurimmalla osalla panttioikeus ei ollut edes halussa koe päivän tullessa.

    • Ngkclsllgkkkdkckc

      Odottavan aika on pitkä. Vielä yhdeksän päivää odottamista, ellei tule jo aiemmin. Itse veikkasin että ennen juhannusta mutta ei nyt siltä näytä. Eilen illalla oli opintopolun käyttökatkopäivitys mutta edelleen on tulokset kesken. Viime vuodet ollut huhuja ja keskustelua mutta nyt vain hiljaisuutta.

      • Apvoice

        Itsekin olen tätä hiljaisuutta ihmetellyt. Uskon sen juuri johtuvan siitä, että monella oli niin suuret luulot itsestään kun kirjat julkaistiin niiden pienemmän sivumäärän vuoksi. Kirjat yllättivät että ei olleet yhtään helpommat ja joka sivulta siviiliprosessin kirjasta olisi voinut tulka kysymys ja panttioikeuden kirja oli haastava sekä vahingonkorvaus- ja sopimusoikeuden kirjassa oli omat kompanssa vaikka suht helppo kirja. Koe oli erillainen kuin muina vuosina ja monella aika oli loppunut kesken. Ne jotka on pitänyt ääntä on enimmäkseen ollut niitä jotka on tarinankertojia ja rehentelevät "yli upeilla suorituksillaan"


    • Vaasanneiti

      Sen suhteen voit olla huoletta, ettäkö "etuajassa" tulisi. Aikaisintaan ensi viikon ke-to opintopolussa... Pisteistä en osaa sanoa, itsellä haarukka 57-64, mutta pahoin pelkään että pisteet nousee tänä vuonna liikaa.

    • Hakija123

      Ei takuulla tulokset tule ennen juhannusta. Aikaisintaan päivää/kahta ennen "määräpäivää", niinkuin viime vuonnakin.

    • Jihruipkhgkkhfglb

      Voi olla että olette oikeassa, mutta viime vuonnahan tulokset alkoi tulla reilusti aiemmin, jolloin opintopolku kaatui kokonaan ja pidettiin alhaalla kunnes kaikki Suomen tulokset oli syötetty. No saas nähdä, näyttää siltä että olette oikeassa.

    • Jännittääihanpirusti

      Joihinkin paikkoihin on tuloksia jo tullut joten ei sitä tiedä vaikka tänään tulisi. Veikkaan että kokeet on jo tarkastettu. Tuskin niitä kukaan juhannuksena tarkastaa, joten ensi viikolla korkeintaan syötetään tulokset järjestelmään. Jännittää kyllä. Koe ei mielestäni ollut helppo. Täynnä kompia ja aika asetti omat haasteensa. Helppoja se on täällä huudella korkeista pisterajoista mutta itse en tahdo oikein uskoa. Panttioikeuden tehtävät ei ollu vaikeita mutta tuskinpa kovin monella kirja oli hyvin hanskassa, aihe oli itsessään todella vaikea. Toiseksi sopimusoikeuden tehtävät oli todella vaikeita ja etenkin se oikein-väärin tehtävä vie monelta varmasti pisteitä. Prosessikirjasta testattiin nippelitietoa ja siinä varmasti jotain hajapisteitä saa vähemmälläkin lukemisella mutta parempiin pisteisiin vaaditaan kokonaisvaltaista kirjan osaamista. Noh ens viikolla viimeistään selviää miten käy!

    • Hakija123

      Viime vuonna tulokset tuli nimenomaan kahta päivää ennen määräpäivää, järjestelmä kaatui ja opintopolku avattiin uudelleen määräpäivänä. Näin muistelisin, koska viime vuonna odotin tuloksia ja kävin päivittämässä opintopolkua päivittäin. Ei ne kyllä viikkoa aikaisemmin tule. Vahvasti veikkaan että aikaisintaan keskiviikkona, viimeistään torstaina tulokset näkyvillä.

    • Apvoice1

      Aktialla on käyttökatko 30.6 ja tunnistamispalvelut ei toimi. Vituttaa ihan sikana jos tulokset tulee sillo ja en pääse kattoo niitä :@

      • proffa69

        Eikös opintopolku lähetä sähköpostin tuloksista meni miten meni. Uskoisin tulosten tulevan kyllä jo torstaina (29.6)


      • FHhuhuttuulndigo

        Ainakaan viime vuoden sähköposti ei sisältänyt tulosta vaan ainoastaan tiedon että tulokset tulleet. Ja näin tänäkin vuonna, kun tulokset on pankkitunnusten/vahvan tunnistautumisen takana, niin ei niitä sähköpostiin laiteta.


    • Vaasanneitk

      Eipä siinä pisterajaa nostakaan pelkästään kokeen "helppous", väittäisin kuitenkin että tänä vuonna lisääntynyt hakijamäärä sen sijan on vahvasti mukana nostamassa pisterajaa. Koe sinänsä oli aikalailla tavallinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe