Voiko uni kertoa fetissistä?

NuorenaVitsaVäännetään

Minä olen nähnyt kaksi kertaa samanlaisen unen. Olen poika 16v, minulla on kaveri 22v, olemme vain ystäviä, emme seurustele. Unessa tuo kaveri on yrittänyt piiskata minut, kaikki tapahtui ihan samalla lailla kaksi kertaa. Asia alkoi tuntua houkuttelevalta, minua jopa hieman harmitti, etten taipunut piiskattavaksi, vaikka kaveri tosissaan yritti saada minusta yliotetta.

Kun uni tuli toisen kerran, niin minä pölvästi tappelin taas vastaan, enkä saanut piiskaa. Mutta harmitus oli entistä isompi jälkikäteen. Olisi jännä nähdä, mitä kaveri tuumaisi, jos voittaisi aikeissaan.

Johtuuko unen lopputulos minusta vai kaverista? En ehkä pidä kaveria tarpeeksi riskinä valveilla ollessani, niin hän ei voi onnistua unessakaan. Tai syy on ehkä minussa, koska minua ei ole koskaan piiskattu, niin en tiedä miltä se tuntuu, eikä asia siksi toteudu unessa.

Lain mukaan minun pitäisi kaiketi olla 18 v, ennenkuin kukaan voi minua piiskata? Saattaapa olla vähissä sellaiset miehet, jotka pystyvät itsekseen tuon ikäisen jätkän piiskaamaan. 15-vuotiaana olin vielä sen verran pienikokoinen, että kaverini olisi minut kurittanut tullen mennen, mutta minä en nähnyt unta silloin.

Uni voi tulla vaikka tänä yönä, mutta ohi menee taas.

7

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anna-mahdollisuus-

      Mikä laki sen estää alle 18 vuotiaana. Jos mieli tekee piiskaa, niin yritä hakeutua sellaisen kaverin luokse, joka lupaa sen tehdä vaikka väkisin. Nuorena siihen on mahdollisuus. Kun ikää tulee lisää, mahdollisuudet vähenevät vuosi vuodelta.

      Minä olen koko ikäni fantasioinut siitä, että minut porukalla riisuttaisiin väkisin alastomaksi. Sitten piiskattaisiin pakarat punaisiksi, ja käytettäisiin muutenkin seksuaalisesti hyväksi. Kaikki on kuitenkin jäänyt fantasioihin, ja niistä kiihottuu edelleen , vaikka ikää on jo paljon. Uniin ne ei kuitenkaan ole koskaan tulleet, vaan niistä saa helposti tyydytyksen itsekseen, kun antaa ajatusten laukata fantasioissa.

      • LiianMyöhäänSyntynyt

        Ei ole minun kohdalle vielä sellaista sattunut, joka olisi sen tehnyt. On joskus pihalle heitetty ja lattiakin on minulla luututtu. Onpa joskus piiskaamisellakin uhattu, mutta jostakin syystä uhkausta ei ole toteutettu.

        Minusta tuntuu, että mitä riskimpi joku äijä on, niin sen vaikeampi hänen on ruveta toista kurittamaan. 50 vuotta ajassa takaperin taatusti joka toinen mies oli jollekulle piiskaa antanut. Ihan aikuinen jätkä saattoi saada remmiä tai risua, eikä varmasti kaikki olleet vapaaehtoisia. Paskiainen piiskattiin helposti tai joku vekkuli ihan vaan leikkispäitten ja kurillaan. Aina se jostain löytyi niin voimissaan oleva ukko, että pystyi piiskat antamaan.

        Luulempa, että remmikesti olisi ihan hyvä kuritusmuoto, tuskin piiskattu kehtaisi takapuoltaan poliisille näytellä, vaan pitäisi mölyt mahassaan.


    • Minä-Ihmettelen

      Onko joku saanut unessa selkäänsä? Mitähän muut asunnossa olevat tuumaavat, jos yksi yöllä pitää valtavaa parkua?

    • Anonyymi

      Minä olen ainakin pari kertaa nähnyt unen, jossa sain kurituspiiskaa, eli kysymyksessä oli oikeasti vasten tahtoani annettu rangaistus. Saataa noita tapauksia ollut useampiakin mutta ei tule nyt mieleen.

      En tiedä olenko ymmärtänyt asian oikein, mutta uskon, että mitä nopeammin unen jälkeen herää, niin sen paremmin sen muistaa. Kummassakin tapauksessa on yhteisiä piirteitä:
      -tilanne kärjistyi ihan yllättäen, minulla ei ollut minkäänlaista ennekkoavistusta tulevasta
      -vaikka yritin puolustautua, niin minulle ei ollut yhtään voimia, minua pienempi ja heikompi henkilö pystyi minut helposti piiskaamaa, tosin tyyppeinä pidin heitä pätevinä työssään, jopa kunnioitin valveilla ollessani
      - vaikka selkääni sain, niin en tuntenut minkäänlaista kipua
      -vaikka tapahtuma tuntui valveilla ollessa aivan typerältä, niin unessa se oli mitä selväjärkisintä toimintaa
      -häpeässä kippurointi jäi lyhyeksi, sillä heräsin mielestäni heti kurituksen jälkeen

    • Anonyymi

      Kyllä se niin voipi olla tai sitten voipi olla olematikin.

    • Anonyymi

      en piiskaamisesta välitä mutta olen satiinifettari, muistelen kaiholla teini-iän märkiä unia joissa jouduin ikäänkuin vahingossa satiinin kanssa tekemisiin ja alkoi seistä, tuntua "sitä painetta" you know ;) Unet päättyivät aina siihen kun heräsin siihen että spermaa ruiskusi housuun valtavasti :P
      Toisinaan sitten näin unta että varastin ja salaa käytin toisten satiinisia vaatteita hyväksi ja heräsin taas siihen että spermat ruiskahtelivat housuun, runsain määrin :D

    • Anonyymi

      Olen nähnyt muutaman kerran unta piiskan saannista. Tapauksille on yhteistä, että kuritus ei satu, enkä pääse kurittajalta millään karkuun. Jälkeenpäin ihmettelen miksi minulla ei muka ole voimaa enemmän kuin jollakin piiskaajareppanalla.

      Syyksi olen keksinut veljeltä saamani selkäsaunan. Olin silloin n. 14-vuotias paskiainen ja veli toista vuotta vanhempi Häntä minä härkin ja kiusasin, kunnes hän sitten kerran sieppasi minut syliinsä mahalleni ja alkoi paukutella pakaroitani. Yritin tosissani karkuun hänen polviltaan mutta turhaan. Helpon tuntuisesti hän piti minut aloillani, ja kun en luvannut parantaa tapojani, repi hän minulta pakarat paljaaksi ja jatkoi pehmitystä. Lopulta minun oli pakko suostua hänen ehtoihinsa. Siksipä 40 vuoteen en ole tohtinut veljelleni pottuilla.

      Minusta oli aivan uskomatonta etten päässyt hänen otteestaan, se minua eniten ihmetytti pitkään ja uskon, että tuo tapaus on vaikuttanut minun uniini.

      Unet ovat tulleet yllättäen, vain yhden kerran olen keksinyt mistä moinen piiskausuni johtui. Meidän työpaikalle oli tullut uutena työntekijänä nuori n. 170 cm pitkä mies, joka käyttäytyi kuin olisi juuri vapautunut armeijasta. Keksipä tuo heti huomauttamista minun työnteosta ja seuraavana yönä hän sitten piiskasi minut rangaistukseksi. Minä yritin kaikin voimin karkuun, mutta ei hän edes huomannut kuinka minä pyristelin vastaan.

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      220
      1883
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1699
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1179
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1100
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1065
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      4
      988
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe