Sellaista rakkautta

Voivainhaaveillaolevan

Kuin presidentti Maunolla ja Tellervolla oli, ei enää nykyään löydä. Ensinnäkään tuollaista miestä ei ole nykyään, joka antaumuksella rakastaa vaimoaan. Ei ole tuollaista naista, joka rakastaa miestään samoin. Heidän tarinansa on kaunis, oikein todella.
Heillä oli tavallinen elämä, jossa oli kauniit arvot.

14

396

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vastausm

      Olen samaa mieltä. Kunnioitusta herättää sellainen pitkä liitto, jossa kumpikin kunnioittavat toisia viimeiseen hengenvetoon saakka. Niinhän sen olla pitäis. Kyllä tuli tippa silmään tänään parikin kertaa, kun seurasin presidentin hautajaisia. Tuli mieleen omakin elämä. Hirveän apea mieli oli koko ajan. Suru on hyvä sana. Se minut valtasi. Ne oli niin hienot surujuhlat.

      • Juuriniinsamoin

        Itse katsoin myös ne ja itkin vähän väliä.
        Kauniit, arvokkaat hautajaiset.
        Ja todellakin kunnioitusta herättävä liitto.


    • etsinlöydänjaeroan_

      on heilläkin vaikeutensa ollut, mutta toisaalta ehkä helpompaa kuin monella muulla pariskunnalla. Ei voi vertailla muihin, eikä ketään sovi syyllistää rikki menneistä suhteista. Jokainen elää oma elämäänsä ja tekee päätökset erota vai olla yhdessä siltä pohjalta mikä on itselle ja toisille parasta. Ei oel mikään intressi olla kuin joku joutsenpari, harvoin mätsää ihmissuhteissa niin hyvin.

    • osinjoo

      Heidän rakkautensa ja liittonsa näyttää ainakin upealta, se mitä julkisuuteen tiedetään. Kyseessä valtion päämies puolisoineen niin en kyllä sanoisi elämäänsä ihan tavalliseksi.

    • EiTullu

      kateltua koko hautajaisia. Ei kaikesta tarvitse tehdä niin suurta numeroa. Ymmärrän tietysti heidän surun joiden elämää hän on koskettanut, mutta itse en pysty kokemaan surua vieraasta ihmisestä. Ihmisiä syntyy ja kuolee koko ajan.

    • ykzinolesukkaa

      Tinder aikakaudella. Tuskin.

    • Tellervo.Koiviston

      katse arkun äärellä kertoo kaiken. Kuinka hauraaksi Tellervo onkaan muuttunut.
      Katse on tyhjä, tyhjyyteen tuijottava, mitään sieltä näkemättä, etsien rakasta puolisoaan,
      aivan kuin todeten:
      Häntä ei ole enää.

    • Minullekin.kelpais

      Eikse Manu ole sanonutkin Tellervolle, että kun tulee erimielisyyksiä ne loppuu siihen, kun hän on Tellervon kanssa samaa mieltä ;) Kyllä oli niin viisas mies, ei lähtenyt riitelemään tai kantamaan kaunaa vaan oli varaa antaa periksi ja ymmärtää. Missä näitä hyviä miehiä on nykyaikana?

      • gkgkfdvjjv

        Ihan pakko kommentoida kun tuli taas palstaa vilkaistua et toi vois sopia muhun ja uuteen ihastukseeni :) On meinaan sen oloinen että aika määrätietoinen ja kiukkuinenkin nainen välillä... Se olis mulle vaan hyvä koska olen välil aika saamaton, niin joku vähän potkis per....lle! En sit vielä tiedä onko vapaa mut ihan vaimo/ avokkiainesta siis vois olla.


    • lentopalloilija

      Mistä kukaan tietää mitään niiden "rakkaudesta" pidetty vaan kulisseja yllä.

    • sykoloogi

      Rakkaus on valinta. Jos haaveilee pitkästä liitosta, sitten vaan tekemään sen mukaisia valintoja. Ihmiset on outoja kun luulevat että pitkä liitto ja rakkaus tulevat itsestään tai että se vaan sujuu loistavasti kun on hullaantunut toisesta, ei se niin mene, vaan kärsivällisyyttä ja tahtoa tarvitaan valita toinen yhä uudelleen, siitä on kysymys.

      • Novoihantaas

        Niin, vähän harmi ettet hoksannut, että tuota kaikkea myös tarkoitin. Tuollaista rakkautta vaikea löytää nykyään, koska nimenomaan ihmisistä ei löydy enää samanlaisia, jotka valitsevat uudelleen ja uudelleen joka päivä saman ihmisen vierelleen. Kuten kirjoitin vaikea löytää naista tai miestä, jotka noin antaumuksella rakastaisi. Toki löytynee joitain. Heidän rakkautensa ja tarinansa oli kaunis, nimenomaan hullaantumisen jälkeen sen arkisen rakkauden takia. Sen josta nykyihminen luopuu ensimmäisen riidan jälkeen.


      • sykoloogi
        Novoihantaas kirjoitti:

        Niin, vähän harmi ettet hoksannut, että tuota kaikkea myös tarkoitin. Tuollaista rakkautta vaikea löytää nykyään, koska nimenomaan ihmisistä ei löydy enää samanlaisia, jotka valitsevat uudelleen ja uudelleen joka päivä saman ihmisen vierelleen. Kuten kirjoitin vaikea löytää naista tai miestä, jotka noin antaumuksella rakastaisi. Toki löytynee joitain. Heidän rakkautensa ja tarinansa oli kaunis, nimenomaan hullaantumisen jälkeen sen arkisen rakkauden takia. Sen josta nykyihminen luopuu ensimmäisen riidan jälkeen.

        Aloituksen otsikko ja nimimerkki toivat vaikutelman, että kuin Koivistojen kaltainen rakkaus olisi aloittajan mielestä mahdotonta ja harvinaista, josta voi vain haaveilla. Olen saanut kohdata monia ihmisiä, jotka kykenevät rakkauteen, toki monia jotka eivät. Kai tyhmä oletukseni oli, että aloittaja on luonut Koivistojen rakkaudesta jonkun illuusion, vaikka arkipäivää sellaunen rakkaus on.


    • romantikkokunolen

      Katselin päivällä kun yön musta mies ja nuori suomalainen tuli kauppaliikkeeseen ,ajattelin kun nainen alottaa tuosta päästä niin ei siitä voi tulla enään aitoa, kaunista liittoa ainakaan maanmiestemme kanssa . En tosin tuntenut naista ,jos hän oli syntynyt kiertopalkinnoksi , ei vain tullut heti mieleen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2552
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      304
      2289
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      90
      2103
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1804
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1717
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1678
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1570
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1387
    9. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      120
      1383
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1351
    Aihe