Roope SAlmisen äiti hakattu aivovammaiseksi!!!

minnaturunen

https://www.seiska.fi/Uutiset/Seiska-loysi-julkisuudesta-kadonneen-Minna-Turusen-aivovammaisena-sairaalassa-ex-mies

Minna Turunen on hakattu aivovammaiseksi pyörätuoliin. Tekijä on hänen miesystävänsä!

Roope Salminen: jos sinussa on miestä, pelasta äitisi ottamalla hänet luoksesi asumaan. Sara Siepille tekee hyvää pudota missiharhoistaan maanpinnalle ja ottaa naiselliseen huomaansa Roopen äiti, joka aivovammaiseksi hakattuna tuskin pystyy enää puhumaan selviä lauseita ja tekee tarpeensa sänkyynsä aamuin illoin.

15

1596

  Vastaukset

  • Mm. Minna Turusen äiti on itse yrittänyt auttaa tytärtään siinä onnistumatta. Minna Turusen ongelmat johtuvat päihteiden käytöstä ja siinä ei kukaan voi "pelastaa" häntä. Minna Turunen ei ole ollut Roope Salmisen elämässä. Miksi ihmeessä hänen täytyisi nyt ottaa äiti luokseen asumaan?????

  • Kyllä nuo on tuon Minna Turusen omia valintoja, joka haluaa olla ukon hakattavana ja vetää viinaa, sekä tuhota elämänsä, niin siinä ei kenenkään apu ja sanomiset auta.

  • Ei missään nimessä ole Roopen tehtävä!! Toivon Roopelle kaikkea hyvää, älä välitä ilkeitten ihmisten älyttömistä kirjoituksista!

  • Minna Turunen, olet tosi säälittävä alkoholisti, syytät muita, varsinkin poikaasi, omista tekemisistäsi. Jos olet juoppo, ukkosi hakkaama reppana, niin katso peiliin, siellä on ainut syyllinen. Minunkin äitini yritti syyllistää minua omasta kurjuudestaan, vihaan muijaa, mutta en tunne syyllisyyttä hänen valinnoistaan.

  • Roopella on nyt rahaa. Hän on miljonääri. Äidillään ei ole kuin aivovamma. Roope voisi ostaa asunnon äidilleen ja palkata jonkun hoitamaan. Mutta ei. Kun ei ole kasvatettu, niin pitää massinsa ja antaa äitinsä olla vammaisena pyörätuolissa ulosteet allaan.

  • Jos Roope ostaa äitilleen kämpän, niin muija ottaa jonkun hakkaavan juoppoäijän siihen asumaan. Roope ei ole velvollinen elättämään alkoholistiäitiään ja tämän juoppoporukkaa. Ainoastaa Minna Turunen on vastuussa omasta elämästään ja valinnoistaan. Onko Minna ollut hyvä äiti pojalleen?

  • Eiköhän toi nainen ole aika menetetty tapaus,ei alkoholistia,joka itse ei tunnusta tilaansa ja halua parantua voi auttaa.Liian monta kulunutta vuotta on jo välissä--sääli ,mutta näitä riittää--eiköhän anneta heidän itse selvittää välinsä poissa julkisuudesta ,olis armeliaampaa kaikille osapuolille

  • Miksi hänen pitäisi ottaa vastuu Minna Turusesta ? Eihän Minna Turunenkaan ole ottanut vastuuta lapsestaan. Minusta on säälittävää Minna Turuselta että hän valehtelee välirikon syyn. Miksi Minna Turunen ei kerro seiska lehdelle sitä oikeata syytä miksi hän hävisi julkisuudesta?

  • Voisiko olla niin ,että tunnettu luonne näyttelijä Minna Turunen ainostaan näyttelee aivovammaista alkoholistia ja oikeasti hän on varakas bisnesnainen?

  • Päihteet moukaroi aivoja pahimmalla tavalla. Päihteiden käyttäjät pahoinpitelevät itseään mutta yleensä syyllinen kuitenkin löydetään muista mutta ei itsestään. Näin päihteidenkäyttäjä voi jatkaa itsesäälin vallassa valitsemallaan urallaan osoitellen muita sormellaan.

  • Saapipas Minna seiskalta kaljarahat!!

  • Minä en ymmärrä millään, enkä oikein edes usko tätä, että vuonna 2017 muka jonkun pyörätuolissa istuvan, tuolla tavalla vammautuneen ihmisen pitää olla asunnotta!
   Vai tapahtuuko tälläistä, vain pääkaupungissa? Liikaa avuntarpeessa olevia ihmisiä,
   joista osa jätettävä oman onnensa nojaan? Asiantuntijat vastatkoon tähän.
   Voiko olla totta, ettei tälläinen ihminen saa mistään mitään esim.laitospaikkaa?
   Onko hän edes anonut sellaista?
   Vai onko jaellut vain omia ehtojaan, toiveitaan, mitä haluaa tehdä ja missä olla?
   Silloin ei ole ihme jos joutuu olemaan asunnotta, jos ei vammaisille tarkoitetut palvelut kelpaa. Vammaisille tarkoitettuja palvelukeskuksia on kaikkialla. Ei vammaisten ja sairaiden tietääkseni taivas alla tarvitse olla. Siksipä Minna Turusen tilanne hämmästyttää kovasti.
   Jos hänelle on myönnetty avustaja, hänen ainakin luulisi olevan tietoinen tälläisistä laitospaikoista, palvelutaloista jne. Eikö avustaja osaa neuvoa ja auttaa tälläistä, ilmeisesti oman aloitekykynsä menettänyttä, avutonta asiakastaan?
   Ei avustajan hommaan kuulu ainoastaan pyörätuolin työntäminen ym. henkilön liikkumisessa, peseytymisessä ja ruokahuollossa jne avustaminen.
   Kyllä avustaja voi opastaa ja ohjeistaa asiakastaan, jos tämä ei itse ymmärrä kaikkea.
   Eihän nuokaan asiat käsittääkseni onnistu avustajalta, jos hänen asiakkaansa on asunnoton

  • Minna pääsi lehteen,, ja vetää teatteria,, yrittää syyllistää lastaan josta ei ole ikänä välittäny.
   Häpeäisit Minna, jos et ole välittänyt LAPSESTASI, niin älä yritä rahastaa hänellä.

  • Seiskan mukaan asuntoloissa käytetään päihteitä ja sinne ei Turunen halua mennä. Näinhän asia ei ole. Toki Helsingissä on asuntoloita joita kutsutaan märiksi paikoiksi ts. päihteiden käyttö on sallittua.

   Helsingissä on asumisyksiköitä, jotka on tarkoitettu pitkäaikaisasunnottomille. Näissä asuntoloissa yleensä sitoudutaan päihteettömyyteen ja siellä harjoitellaan valmentautumista itsenäiseen asumiseen. Näihin asuntoloihin on suhteellisen helppo päästä. Tosin niistä lentää helposti pihalle mm. päihteiden käytön takia.Sitten on myös tukiasuntoja ihmisille, jotka eivät pärjää jostain syystä itsenäisessä asumisessa. Tiedän monia ihmisiä, jotka ovat saaneet Helsingin kaupungilta vuokra-asunnon asuttuaan asuntolassa tietyn ajan. Seiska myös kirjoitti, että julkisuuden takia Turunen tuskin saisi olla asuntolassa rauhassa. Minun on vaikea tätä uskoa. Asuntoloissa asuu ihmisiä, jotka ovat kaikki samassa veneessä. Asuntoloista löytyy niin koulutettua väkeä kuin vähemmän koulutettua ja enkä näe syytä miksi Turunen olisi jollakin tavalla erityistapaus muihin ihmisiin nähden. Turunen on saanut olla rauhassa näihin viime vuosiin saakka vaikka onkin joutunut asumaan hyvinkin erilaisissa paikoissa.

  • Ja miten tässä lopulta kävi... Voi että. Nyt on pahassa paikassa vasta

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Johanna raskaana! Ei pyhää päivää sentään

   Johanna Tukiainen ilmoittanut raskaus-uutisen. Saa vauvan syksyllä. 41 vuotias. https://www.seiska.fi/Uutiset/Totta-se-on-Johanna-Tukiainen-vahvistaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   263
   21001
  2. Ruotsin tehohoidon maksimi on ylittymässä

   huomisesta lähtien aletaan Ruotsissa tekemään valintoja keille annetaan tehohoitoa ja keille ei. 6,078 koronatapausta ja 333 kuollutta. Norjassa 5,29
   Maailman menoa
   142
   5487
  3. Suomalaiset työttömät

   maatiloille töihin, onko mahdoton ajatus? Kausityöntekijöitä ei koronan takia saada Suomeen joten voidaanko suomalaisia työttömiä velvoittaa vastaanot
   Maailman menoa
   352
   3737
  4. Mansikka- ja marjasato voidaan uhrata

   niillä ei ole mitään merkitystä elintarvikehuollon kannalta,ne voidaan uhrata.Elintarvikehuollon kannalta tärkeitä ovat vilja-ja perunasato ymv. mutta
   Maailman menoa
   223
   3626
  5. Kiuruvesi 11 koronatartuntaa!

   Onko kyseessä jokin hoitokoti tms? https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006463371.html
   Kiuruvesi
   62
   1582