Roope SAlmisen äiti hakattu aivovammaiseksi!!!

minnaturunen

https://www.seiska.fi/Uutiset/Seiska-loysi-julkisuudesta-kadonneen-Minna-Turusen-aivovammaisena-sairaalassa-ex-mies

Minna Turunen on hakattu aivovammaiseksi pyörätuoliin. Tekijä on hänen miesystävänsä!

Roope Salminen: jos sinussa on miestä, pelasta äitisi ottamalla hänet luoksesi asumaan. Sara Siepille tekee hyvää pudota missiharhoistaan maanpinnalle ja ottaa naiselliseen huomaansa Roopen äiti, joka aivovammaiseksi hakattuna tuskin pystyy enää puhumaan selviä lauseita ja tekee tarpeensa sänkyynsä aamuin illoin.

15

2958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vtbhrucejd

      Mm. Minna Turusen äiti on itse yrittänyt auttaa tytärtään siinä onnistumatta. Minna Turusen ongelmat johtuvat päihteiden käytöstä ja siinä ei kukaan voi "pelastaa" häntä. Minna Turunen ei ole ollut Roope Salmisen elämässä. Miksi ihmeessä hänen täytyisi nyt ottaa äiti luokseen asumaan?????

    • ihanitseaiheutettu

      Kyllä nuo on tuon Minna Turusen omia valintoja, joka haluaa olla ukon hakattavana ja vetää viinaa, sekä tuhota elämänsä, niin siinä ei kenenkään apu ja sanomiset auta.

    • kukahylkäsikenet

      Ei missään nimessä ole Roopen tehtävä!! Toivon Roopelle kaikkea hyvää, älä välitä ilkeitten ihmisten älyttömistä kirjoituksista!

    • otavastuuitsestäsi

      Minna Turunen, olet tosi säälittävä alkoholisti, syytät muita, varsinkin poikaasi, omista tekemisistäsi. Jos olet juoppo, ukkosi hakkaama reppana, niin katso peiliin, siellä on ainut syyllinen. Minunkin äitini yritti syyllistää minua omasta kurjuudestaan, vihaan muijaa, mutta en tunne syyllisyyttä hänen valinnoistaan.

    • hakattupotilas

      Roopella on nyt rahaa. Hän on miljonääri. Äidillään ei ole kuin aivovamma. Roope voisi ostaa asunnon äidilleen ja palkata jonkun hoitamaan. Mutta ei. Kun ei ole kasvatettu, niin pitää massinsa ja antaa äitinsä olla vammaisena pyörätuolissa ulosteet allaan.

    • turharuikuttaa

      Jos Roope ostaa äitilleen kämpän, niin muija ottaa jonkun hakkaavan juoppoäijän siihen asumaan. Roope ei ole velvollinen elättämään alkoholistiäitiään ja tämän juoppoporukkaa. Ainoastaa Minna Turunen on vastuussa omasta elämästään ja valinnoistaan. Onko Minna ollut hyvä äiti pojalleen?

    • Tosielämääelävä

      Eiköhän toi nainen ole aika menetetty tapaus,ei alkoholistia,joka itse ei tunnusta tilaansa ja halua parantua voi auttaa.Liian monta kulunutta vuotta on jo välissä--sääli ,mutta näitä riittää--eiköhän anneta heidän itse selvittää välinsä poissa julkisuudesta ,olis armeliaampaa kaikille osapuolille

    • nrfmcjk

      Miksi hänen pitäisi ottaa vastuu Minna Turusesta ? Eihän Minna Turunenkaan ole ottanut vastuuta lapsestaan. Minusta on säälittävää Minna Turuselta että hän valehtelee välirikon syyn. Miksi Minna Turunen ei kerro seiska lehdelle sitä oikeata syytä miksi hän hävisi julkisuudesta?

    • rooliavetää

      Voisiko olla niin ,että tunnettu luonne näyttelijä Minna Turunen ainostaan näyttelee aivovammaista alkoholistia ja oikeasti hän on varakas bisnesnainen?

    • HakkaaItseään

      Päihteet moukaroi aivoja pahimmalla tavalla. Päihteiden käyttäjät pahoinpitelevät itseään mutta yleensä syyllinen kuitenkin löydetään muista mutta ei itsestään. Näin päihteidenkäyttäjä voi jatkaa itsesäälin vallassa valitsemallaan urallaan osoitellen muita sormellaan.

    • janottaako

      Saapipas Minna seiskalta kaljarahat!!

    • Käsittämätön.uutinen

      Minä en ymmärrä millään, enkä oikein edes usko tätä, että vuonna 2017 muka jonkun pyörätuolissa istuvan, tuolla tavalla vammautuneen ihmisen pitää olla asunnotta!
      Vai tapahtuuko tälläistä, vain pääkaupungissa? Liikaa avuntarpeessa olevia ihmisiä,
      joista osa jätettävä oman onnensa nojaan? Asiantuntijat vastatkoon tähän.
      Voiko olla totta, ettei tälläinen ihminen saa mistään mitään esim.laitospaikkaa?
      Onko hän edes anonut sellaista?
      Vai onko jaellut vain omia ehtojaan, toiveitaan, mitä haluaa tehdä ja missä olla?
      Silloin ei ole ihme jos joutuu olemaan asunnotta, jos ei vammaisille tarkoitetut palvelut kelpaa. Vammaisille tarkoitettuja palvelukeskuksia on kaikkialla. Ei vammaisten ja sairaiden tietääkseni taivas alla tarvitse olla. Siksipä Minna Turusen tilanne hämmästyttää kovasti.
      Jos hänelle on myönnetty avustaja, hänen ainakin luulisi olevan tietoinen tälläisistä laitospaikoista, palvelutaloista jne. Eikö avustaja osaa neuvoa ja auttaa tälläistä, ilmeisesti oman aloitekykynsä menettänyttä, avutonta asiakastaan?
      Ei avustajan hommaan kuulu ainoastaan pyörätuolin työntäminen ym. henkilön liikkumisessa, peseytymisessä ja ruokahuollossa jne avustaminen.
      Kyllä avustaja voi opastaa ja ohjeistaa asiakastaan, jos tämä ei itse ymmärrä kaikkea.
      Eihän nuokaan asiat käsittääkseni onnistu avustajalta, jos hänen asiakkaansa on asunnoton

    • voooi-persss

      Minna pääsi lehteen,, ja vetää teatteria,, yrittää syyllistää lastaan josta ei ole ikänä välittäny.
      Häpeäisit Minna, jos et ole välittänyt LAPSESTASI, niin älä yritä rahastaa hänellä.

    • JahöpsistäHeijaa

      Seiskan mukaan asuntoloissa käytetään päihteitä ja sinne ei Turunen halua mennä. Näinhän asia ei ole. Toki Helsingissä on asuntoloita joita kutsutaan märiksi paikoiksi ts. päihteiden käyttö on sallittua.

      Helsingissä on asumisyksiköitä, jotka on tarkoitettu pitkäaikaisasunnottomille. Näissä asuntoloissa yleensä sitoudutaan päihteettömyyteen ja siellä harjoitellaan valmentautumista itsenäiseen asumiseen. Näihin asuntoloihin on suhteellisen helppo päästä. Tosin niistä lentää helposti pihalle mm. päihteiden käytön takia.Sitten on myös tukiasuntoja ihmisille, jotka eivät pärjää jostain syystä itsenäisessä asumisessa. Tiedän monia ihmisiä, jotka ovat saaneet Helsingin kaupungilta vuokra-asunnon asuttuaan asuntolassa tietyn ajan. Seiska myös kirjoitti, että julkisuuden takia Turunen tuskin saisi olla asuntolassa rauhassa. Minun on vaikea tätä uskoa. Asuntoloissa asuu ihmisiä, jotka ovat kaikki samassa veneessä. Asuntoloista löytyy niin koulutettua väkeä kuin vähemmän koulutettua ja enkä näe syytä miksi Turunen olisi jollakin tavalla erityistapaus muihin ihmisiin nähden. Turunen on saanut olla rauhassa näihin viime vuosiin saakka vaikka onkin joutunut asumaan hyvinkin erilaisissa paikoissa.

    • Vietnamissa

      Ja miten tässä lopulta kävi... Voi että. Nyt on pahassa paikassa vasta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1255
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1176
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1174
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1153
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1151
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe