PALLI HEILUU KAUPUNGIN JOHDOSA??? HUHUT LIIKKUUU!!

JORMAPEKKA1955

Pitäääkö huhut paikkaansa että kaupungin korkeassa virassa palli saattaa heilua hyvinkin pian....... että olisi tulosa jo valtuuston kokoukseen päätettäväksi että potku perseelle ja tili käteen???!!!??

Kepuki jo ihan hajalaan ketä kanantetaan kaupungilla ja ketä veikataan ravien voitajaksi.......tosin kepuki on jo suututettu sieltä kaupun gin päästää????!!!!???

Tällaista tieto on tullut useammasta läheestä.....kun on kylillä käynyt kyselemässä ukoilta ja akoilta..... Kuulemma kyllästyttyy siihen viranhalijosta koostuvan akkajoukon sekoiluun sielä keltasesa tiili talosa!!!!???!!!

On se jo näähty että kaupungin kehitys on täysin seisaallaan kun mitään ei saada aikaiseksi ja kuulemma ulkomaa matkoihin riiittää vaan rahaa ja ajellaan kylillä kalliilla autoilla!!!??!!

nyt sielä kaupungin talolla olisi huono työ ilmapiiri........ja kaikki riidoisa keskenään..... varmaan selittyyy päätöksenteottomuuden takia miksi on KESKUSTAN LIIKENNEYMPYRÄKI MONTTUJA TÄYNNÄ!!!!????!!!!

halinto säädöstäkin tuo vara mies kirjotti Lestijoesa....siitäki liikkuu huuhut että se korte olisi kiskomassa itselleen kaiken vallaan. On kyllä kannuksesa eletty jos tämä pitää paikkaansa ei tarvi uuusien valtuutettuuujeenkaan enää kuin vain käydä juomasa kahvit sielä kaupungin talola kun se korte on itse päättäny jo kaiken että joudutaankoohan kohta liittymään yli vieskaan!!!????!!!!!

Eipä voi taas kyllä yhtään enää tykätä omasta pitäjästä kun kaikki ajelee jostain yli vieskasta töihin kannukseen tekeen töitä.......ehkäpä kaupungilla pelataan muiden pussiiin että saadaan koko pitäjä maan tasalle ja konkursi myynti kuntoon.....isä vainaalla olisi hyvä sanonta tälaseen muta jätän sen sanomatta....on niin raakaa....!!!!!????!!!!!!

Jos olisi rahaa niin muuttasin heti pois täältä muta kun ei ole..........pakko jäädää kituuttaaan.....että semmosta tälä kertaa kyliltä kuultua.....????!!!!???

58

4278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a91ka991

      Onko tietolähde K? ja J?

      Toisaalta eipä taas yhtään yllätä. Tällaista se meno on ollut jo muutama viime vuosi Kannuksessa. Saisi puolestani mennä kaupunginjohtaja vaihtoon kohta kymmenen vuotta kärsitty nykyistä.

      • daaaab

        onkohan kukaan päättäjä kysynyt tulosvastuun perään kaupungin organisaatiossa, siis muiltakin kuin pienipalkkaisilta, joilta aina leikataan.


    • vaikkaklaan

      Muuttais varmaan muutki, vaan ku ei taalta pääse pois. Kukaan ei saa myytyä, ku ei tänne kukaan halua muuttaa. Ei edes virkaihmiset

    • Leppisleppis

      Itsekin olen kuullut. Ei meillä sama lähde varmaankaan ole (K?) mutta sama viesti kuitenkin tullut perille.

      Mietityttää aika paljon lapsienkin puolesta onko heillä tulevaisuutta täällä jos samat päälliköt jatkaa. Pitäisi nyt valtuutettujen ottaa valta takaisin ja kääntää ruoria. Onhan tämä ihan kammottavaa katsottavaa ollut viimeisen 5 vuotta kun kaikki loppuu.

      Ja nuo ystävyysmatkailut, yök! Vaikka moni lapsiperhe elää tiukalla että saa ruoan ja vaattet niin jotkut vielä kehtaavat! Noloa! Haluaisinpas vaan nähdä kunnan luottokortin onko sielä viinilaskuja kuinka paljon.

      • MärsylästäKuuluu

        Peiliin katsomisen paikka valtuuttuilla...


      • Tttt

        Kyllä on


    • Siunaustajatoivoa

      Nyt vasta tästä aletaan puhumaan!

      Jos päättäjät eivät olisi arkajalkoja, päättäjät sanoisivat sen ääneen että homma on mennyt pilalle. Mitä he pelkäävät, pelkäävätkö että joku suuttuu, että joku ei enää sano "päivää ja huomenta". Ei sellaisten pidä olla päättämässä mistään jotka pelkää jonkun ihmisen suuttumista. Arkajalat takaisin navettaan jos ei uskalla olla mitään mieltä, koska se on oikeiden johtajien tehtävää kertoa omat ajatukset ja johtaa.

      Herra Jeesus Kristus siunaa ja anna päättäjille viisautta ja rohkeutta tehdä koviakin päätöksiä vaikeana aikana. Anna arkailijoille rohkeutta että he näkisivät, kuka on oikean ja kuka vääryyden puolella.

    • Pappa.Ja.Vielä.Elossa

      Kuulin kaupassa käydessäni viikolla, jotta lähdön paikka ja varmaan perässä lähtisi pari muutakin virkailijaa. Jos lähtevät vaihtoon niin parempi sitten saada tilalle sellaiset jotka saa jotain aikaankin.

      Eläkeläisen näkökulmaa ajatellen miten täällä on ajateltu hoitaa ikäihmisiä ja kaupassa käyntiä jos loppuu kaupat ja hoivapaikat? Harri kirjotti hyvin vanhusten ruuasta. Vaihdetaanko Kannuksen vaakunaksi kuva Naantalin kylmästä ruokalautasesta jos se kerta on edistyksellistä syöttää kylmiä perunoita ikäihmisille jotka rakensi tämän maan sodan jälkeen...

      Sillon kun uitot loppui joessa niin tuumattiin mitähän tässä kunnassa seuraavaksi alkaa virrata. No vastaushan selvisi: viranhaltijoita tulee muualta vuolaina virtoina, mutta jäävätkö asumaan tänne. Epäilen...Mitä niiden päässä liikkuu jotka valintoja tekee?

      Olen aikalailla menettänyt uskoni siihen että nämä "vanhat parrat" josta puhutaan pystyisivät enää saamaan jotain uutta. Eikö ne kuule vai onko kuullunymmärtämisessä vikaa? Pelottelevat uudet olemaan hiljaa, ryhmäkurilla.

      Olen samaa mieltä että takaisin navettaan sellaiset joilla ei ole mitään annettavaa.

    • xxx-men

      Kas ihme-trolli tuli tänne yksinään lukemaan ja kirjoittelemaan no onneksi olkoon vaan ja mukavia lukuhetkiä itsesi kanssa.

    • 2947472891

      Vaihtoon vaan

    • Eteenpäinvain

      Pyri itse vaikuttajan paikalle, äläkä valita. Meillä on vahva hyvä johtaja puikoissa. Kannuksen sijainti maantieteellisesti on vain heikko. Koko lestijokilaakso samassa jamassa. Toisella puolella vahva Kokkola ja toisella puolella Ylivieska.

      • viivottaja

        ei voi loputtomiin osoitella kokkolaa ja muita muutos lähtee itsestä mistäs muualta mutta päättäjät onnettomia ja siksi kylä autioituu. Lampilla finnspring kehittyy ja uutta yritetään sama juttu kalajoella mutta mitä kannuksessa häh, on keskusta vajonnut alas. kauanko keskusta aikoo odottaa paljonko pitää muuttaa väkeä pois kokkolaan että heräävät tällä menolla on kuntaliitos ylivieskaan! Uusi henkilö puikkoihin.


    • Thhhht

      Mikä muuttuu?

    • häpeäisitkö

      Tyypillinen pienten paikkakuntien virkamiehiä vainovan palstahäirikön trollaus. Ensin keksitään mahdollisiman typerä huhu virkamiehistä, jossa ei ole mitään järkeä, sitten avataan palsta yöllä ja pönkitetään huhua parilla omalla myötämielisellä kommentilla ja hupsista palsta on muutaman tunnin kuluttua paikkakuntien luetuimpien listalla. Nämä perättömät huhut kaupungin virkamiehistä saisi poistaa samantien kaikilta paikkakunnilta tuollainen on täysin turhaa vihan lietsontaa.

    • Cosanostraaas

      Kumma kun päättäjäpiireistä pois hypännyt musta hevonrn vielä kuitenkin öykkäröi ja vaatii itselleen johtovirkaa vaikkei ollut edes äänestyslistoilla saati muussakaan.
      Hienoa SilMik

    • qpwoeqip

      No jo on aikoihin eletty!

    • kapina17

      Onneksi muutosta on luvassa.

    • VirkamieskappausKO

      Jos kepulla olis rohkeutta se laittasi korkean virkajohdon koville , ei päästäisi kaikkia läpi. Valtuuston voisi korvata kasvottomilla roboteilla.

    • kannuskannus

      jo on aikoihin eletty... jos E. Aho olisi vielä Kannuksessa niin loppuisi hulivili meno heti alkuunsa...

    • EspoonEsko

      Itse kotoisin pieneltä paikkakunnalta; kerran sieltä lähdin etelään ja huomasin heti että "isossa maailmassa" ei ole samanlaista riitelyä kuin tuppukylillä. Onhan vuosia jo kulunut, etten tiedä onko meno muuttunut. Poliittisten ryhmien täytyy pitää isännän paikka ja viranhaltijat ovat renkejä: jos renget eivät ole yhteistyökykyisiä, isäntä pitää puhuttelun.

    • Oikeaatietoa

      Ei ole kaupungin johdon vika jos kaupat loppuvat, vika on meissä kaupunkilaisissa kun käymme ostoksilla Kokkolassa ja Ylivieskassa. Kannus on hyvä paikka elää ja asua. Kannus ei saa parempaa johtajaa vaihtamalla, annetaan työrauha.

      • 5777777

        "Ei ole kaupungin johdon vika jos kaupat loppuvat, vika on meissä kaupunkilaisissa kun käymme ostoksilla Kokkolassa ja Ylivieskassa."

        - kun kaupunki lopettaa ostamasta paikallisilta yrittäjiltä niin eikö se muka ole kaupungin vika? onko pakko ostaa hankinnat toiselta puolen suomea??

        "Kannus ei saa parempaa johtajaa vaihtamalla, annetaan työrauha."

        - tällä ajattelulla ei ole ihmekään kun kaikki näivettyy... jatketaan vaan samaan malliin vielä 50 vuotta putkeen jospa asiat siitä itsestään korjautuisivat??? Viimeinen sammuttaa valot tällä meiningillä...


    • Untoa

      Tämä on katkeroituneiden ihmisten paskapuheita joissa ei ole mitään perää.

    • flexoren

      aika naivi pitäis olla lukia,,,,uskoaksen poliitista saivartelua,,,media aina tarjoa vetonaulaksi jotain
      lapsellista,,kuitenkin kuitenkin tositarkoituksella..... VOI,VOI,,KUN JOTAIN HEILUU,,,!
      PÄSSILLAKIN,,,NE HEILUU,MUT EIVÄT PUTOA,,,

    • TulosTaiUlos

      Väkiluku laskenut sadoilla, yrityselämä näivettyy kovaa vauhtia, kunnan yleisilme on näivettyvä, kouluja lakkautetaan, juonivatkohan jo Roikolan ja Märsylän lakkautusta?.....

      Olisiko johtopäätösten aika? Helppoa osoitella Kokkolan tai Ylivieskan viaksi asioita. Niihin Kannus ei voi vaikuttaa: ainoastaan omiin tekoihin. Kyllä se kuulkaas niin vaan on että maanviljelijänkin on itse panostettava myymään tuottteensa ja turha syytellä muita maanviljelijöitä, jos omat perunat ei käy kaupaksi! Kokkolan syyttely on vastuunpakoilua. Nyt pitää muuttaa suuntaa kun vielä on aikaa.

    • vaihdonaika

      Uuden valtuuston täytyy ottaa isännän ote kaupungin johdossa. Kaupunginjohtaja ja muut hallintoon kytkeytyvät henkilöt ovat valtuuston alamaisia . Ny tarvitaan järkevää isännän otetta
      josta ei "hyvä veli aatteella" sitten lipsuta. Kepu on hallinnut Kannusta ja taantumaan on päädytty,
      vanhakantainen pelinpolitiikka on nyt loputtava. Puoluepolitiikka on nyt loputtava valtuustossa ja
      päätökset on tehtävä kaikkia veronmaksajia hyödyttävällä tavalla, tai ne loputkin verontuojat
      vaihtavat paikkakuntaa, kunhan saavat "mökkinsä" myydyksi.
      Kannus tyhjenee asukkaista lähimmän viiden vuoden sisällä, ellei kunnallispolitiikassa tapahdu
      muutoksia. Aikaisemmissa valtuustoissa oli monia edustajia, jotka eivät osanneet mitään eivätkä
      tietäneet mitään, nyökyttivät vaan päätään päätöksiä tehdessä, oltiin kuin lampaat laumassa.
      Uusi kyvykäs , jämäkkäotteinen kaupunginjohtaja olisi tässä tilanteessa paikallaan.

      • uuttajohtajaatarvitaan

        joojoomiehiä ja naisia sali täynnä, tätähän on jo iät puhuttu?


    • Marjiska

      Oltaisiin muutettu v2012 Kannukseen mutta saatiin tuttavilta kuulla että "päättäjiltä virta loppu". Het perään tuli koulujen lakkautukset keskustan sanelemana. Taisi olla oikea valinta, koska onnellisesti nyt E-Pohjanmaalla talo lapset kyläkoulussa.

      Jäin silti ihmettelemään miten kannuslaiset hyväksyvät päättäjiensä sekoilut. Täällä päin oltaisiin laitettu johtajat vaihtoon eikä ketään kehityksen rappioittajaa olisi valittu enää valtuustoon.

      • SimoToini14

        On oltava vähän varovainen jos väittää että palli heiluu kaupungin johdossa. Eikös kaupunginjohtaja ole nainen.


    • kuntliitosYlivieska

      Märsylä ja Roikola kiinni, kylmä ruoka, valtaviranhaltijoille siitä maalaisliittolaiset tykkää?
      Mitä sipilä mahtaa ajatella jos tulisi käymään Sanonpa vaan.

    • Huuhuuuuu

      Jos maatilan sato menisi joka vuosi pienemmäksi, asukkaat muuttaisi muualle ja maatilalla olisi koko ajan riitelyä ja kähmintää .... Kauanko sellaisen maatilan johto saisi jatkaa?

      Huhuu? Syttyykö valoja?

    • parhaattuettulee

      Liitytään Utsjokeen eikä Ylivieskaan. Maanviljelijät saisivat pohjoisentuet, eikä vasikoita tarvitse enään ajaa sinne kasvamaan. Rakennettaisiin iso matkailukeskus/myymälä kitinkannuksen alueelle. Poronsarvia eri muodoissa, taljoja ja muuta lappi aiheista tuotetta myyntiin. Shamaaneja ja noitia tyhjille kouluille ennustamaan sekä parantamaan loitsuilla. Saamenkielinen lukio Kannukseen ja kennel puolelle porokoira koulutusta sekä maatalouskoululle porotalousopetus. Lestijoki nimettäisiin Tenojoen kaltaiseksi lohijoeksi ja puretaan voimalaitos Korpelasta. Perustettaisiin uusia keskiolut baareja ja alkuperäisasukkaat istuisivat niissä kymmenen tunnin vuoroissa lapinpuvut päällä kännissä ja saisivat tästä työstä palkkaa. Perunanviljelijät kasvattaisivat aitoa lapinpuikulaperunaa.

      • Gansta22

        Eikö noitia ja shamaaneja oo jo sivukylillä, ainakin siellä E-kylässä? Kaiken maailman velhoutta harrastetaan


    • hyvävelikerho

      Siis aikovat lakkauttaa Roikolan koulun??? Kannuksessahan on jo euroverkoston matkat, kannuksen päättäjät pääsevät suhauttelemaan pitkin eurooppaa juomaan viinejä ja nauttimaan mukavia kesäpäiviä. LEIKKAISI SIITÄ!

    • ghjklö

      Sivistyslautakunnan vuoden 2013 pöytäkirjan mukaan kyläkoulujen lakkauttamisesta tulee hirmuiset säästöt. Sivistyslautakunnan pöytäkirjassa 2.5.2013 § 26 lukee, että mikäli Hanhinevan ja Välikannuksen koulut lakkaavat, vuositasolla tuleva säästö vuonna 2018 olisi arvion mukaan 540 000 euroa. Pöytäkirjan asiasisällön on valmistellut sivistysjohtaja, joten pöytäkirjassa oleva säästöarvio perustuu parhaaseen mahdolliseen tietoon. Edellä sanotun perusteella jäljellä olevien kyläkoulujen lakkauttaminen voi hyvinkin nousta yhdeksi vaihtoehdoksi kun Kannuksessa pohditaan alijäämän kattamista.

      • Rapiseva

        Keskustapuolue on niin paljon hallaa tehnyt Eskolankylän hyväksi viime vuosien aikana että miten ihmeessä sieltä vielä joku sitä äänestää..?


    • utsjokikevokannus

      Liittymällä Utsjokeen saisimme valtionosuuksia huomattavasti enemmän. Nyt Kannus saa 2500 e/asukas ja Utsjoki 5500 e/asukas. Noitarumpu on jo vaakunassa. Olkaamme Lapin eteläisin kaupunginosa ja hyvinvointi alkaa.

    • roikolakokiinni

      SIIS MITÄ? ROIKOLAKO MENEE KIINNI?

      • ontämäniinnähty

        Kuka olisi yllättynyt jos tämä vaihtoehto tuotaisiin "yllättäen" esille. Monet asiat päätetty jo ajat sitten "piireissä".


    • kalajokilaaksonkaiku

      Mitä ihmeen utsjokia tarvita kun nythän Kannusta on jo kovaa kyytiä oltu ajamassa osaksi SuurYlivieskaa ja päättäjät naureskelee kokouspullakahvien ääressä kun eivät tajua että heitä vedetään kuin pässiä narussa, tietääköhän vanhat parrat edes mikä vuosi on nyt menossa,noh ryhmä kuri pitää huolen että asiat "menee oikein" (Roikola ja märsylä menee kiinni katsokaa vaan ja kukaan ei vastusta kun ei uskalla)...

      • juliaaaa

        Seuraava kaupunginjohtaja joka valitaan v.2020 olisi hyvä olla Kannuksesta ja joka sitoutuu paikkakunnan kehittämiseen.


    • Oikeaatietoa

      Roikola ja Märsylä menee kiinni sitten kun oppilaita on alle 25.
      Suurin huolenaihe on tulevat puheenjohtajat, jotka kaupunginjohtajan esityksestä poiketen itsehyväisesti ajoivat tappiollisen tilinpäätöksen viime ja tälle vuodelle. Tällaisella menolla ei säilytä itsenäisenä. Puheenjohtajistossa pohjanoteeraus !

      • jooojoomies

        oppilas määrillä ei ole mitään painoa kun johtaja käskee että koulu kiinni, muut nyökyttää päätä kuin lapset jäätelöauton jonossa. märsylä menee kiinni 2:n vuoden sisällä


      • vilpasonvalpas

        Roikolan koulurakennushan on jo lähes satavuotta vanha ja Märsylään ei ilmeisesti ole enään kohta edes henkilöautolla liikennöitävää tietä. Keskustaan vain kaikki mukulat tulee halvenmaksi ja oppivat muutakin syntiä kuin tupakoimaan.


    • palliskuohittiin

      Trolli parka ei päässyt edes paikkakuntien top-listan ykköspaikalle hehkuttamaan. Ikuinen kakkonen se on kohtalosi. Vain Kokkolan -palstan oikeita tapauksia käsittelevät viestit päätyvät ykköspaikalle ja pysyvät siellä hamaan loppuun saakka tämä on tullut tutuksi viime vuosien varrella.

    • hjkhjk

      Sote- ja maakuntauudistuksen yhteydessä kuntien tuloveroprosenttia leikataan 12,3 prosenttiyksikköä. Leikattu verosiivu siirretään valtionverotuksen yhteydessä kerättävään maakunnan rahoitukseen.

      Tämä on monille kunnille valtava haaste. Vaikka tehtävät ja menotkin tietysti vähenevät, kunnille jää kuitenkin vanha velkataakka, josta selviämiseen ei ole enää entisenlaista noin 20 prosentin tuloveroprosenttia.

      Tulevaisuudessa joissakin kunnissa varhaiskasvatuksen ja opetuksen osuus budjetista on jopa 80 prosenttia.

      Kun taloudellisia vastoinkäymisiä tulee, kuten Kannuksen kaupungissa alijäämäinen tilinpäätös ja muutenkin hiipuva talousnäkymä, kunnilla ei ole oikeastaan muita vaihtoehtoja kuin leikata varhaiskasvatuksesta ja opetuksesta. Opetuksesta leikkaaminen tarkoittaa kyläkoulujen lakkauttamista. Tätä ei ole moni poliitikko muistanut mainita.

      • märsyläkö

        Keskustapuolue kantaa suurimman vastuun suurimpana puolueena, ainakin teoriassa. Käytäntö sitten voi olla muuta.


    • oulaisiin

      Oulaisissa tulee kaupunginjohtajan virka auki marraskuussa. Saas nähä ketä sinne hakee ja valitaan.

    • Kyllätästähyvätulee

      Mahtava idea tuo, että Kitinkannuksen alue poronhoitoalueeksi!# Ei muuta ku toteutukseen! #

    • siimala

      Kansanäänestys kaupungin suunnasta tekisi terää! Taitaapi niin pelottaa äänestyksen lopputulos että jää pitämättä. Keskustalta pitäisi löytyä rohkeutta...

    • aabbccddeeff

      Tää on taasnäitä kaunasten höpinöitä, että palli muka heilus kaup.johosa. Kannuksesa on hyvä kaupunginjohtaja.

    • Kuntalainenkasikuus

      Avointa keskustelua kunnan asioista. Se on reilua kuntalaisia kohtaa. Tympeä lukea asioita pöytäkirjoista sitte ku päätökset on jo tehty.

      • Kannatetaan

        Taisipa nuori kokoomuslainen ehdottaa, että valtuuston kokoukset videoitaisiin. Oikean suuntainen ehdotus! Voisimme sitten seurata miten siellä valtuutetut ottavat kantaa asioihin, vai istuvatko tuppisuina ja antavat muutaman kellokkaan päättää.


    • filosi

      Muutosta tarvitaan ja se on pysyvää.

    • Äikänmaikka

      Lisäätkö jormapekka vielä vähän enemmän pilkkuja, huutomerkkejä kirjoitukseesi,,,,,,!!!!!!!!!!!?????????!....,,,,,,

    • trollliiii

      Joo huomattiin taas , että sulla meni paskat housuun heti ku joku sanoi jotain muuta kyllä trollia vittutaa....................

    • trollaattoritolli

      Tulin kamujen luota ryyppäämästä mutta en mää trolli oo. Lue netistä mitä trolli tarkottaa. vittu aivan päissään.

    • vafaan

      Lehdessä oli juttua ainakin matkailutoimistosta?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      607
      4448
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3489
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      149
      3165
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2439
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      9
      2275
    6. 246
      1810
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1447
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1339
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1330
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1130
    Aihe