Nurmen lava ?

Ulla-utelias

Olen kuullut Nurmen tanssilavasta, mutta en koskaan käynyt. Millaista tanssikansaa siellä käy, minkä ikäisiä? Onko naisia kaksi kertaa niin paljon kuin miehiä ? Voisiko joku kertoa ihan asiallisesti, kiitos.

9

3420

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • IsoTattinen

      Umpuisurkea kohtaamispaikka. Niinkuin kaikki lempäälän "yöravintolatkin". Yhdessäkään ei tarjota kuittia ostokselle kysymättä, osasta ei saa vaikka pyytäisi.

      Tampereelle mars!

      • joskuskäynyt

        Se on todella suosittu tanssipaikka ja aina paljon ihmisiä paikalla..En osaa sanoa minkä ikäistä onPitemmältäkin matkalta on ihmisiä..Mutta kannattaa mennä katsomaan.


      • Ulla-utelias
        joskuskäynyt kirjoitti:

        Se on todella suosittu tanssipaikka ja aina paljon ihmisiä paikalla..En osaa sanoa minkä ikäistä onPitemmältäkin matkalta on ihmisiä..Mutta kannattaa mennä katsomaan.

        Kiitos vastauksista. Kuittia en tanssipaikalta kaipaa, enkä Lempäälän kapakoista nyt juuri välitä. Hyvä jos on paljon sakkia.


      • lavallatavataan

        Hyvä ja suosittu tanssipaikka, asiallista toimintaa. Ensimmäinen kommentoija on joku kaikesta katkera, että jättäkää omaan arvoonsa. Kiva jos tampereelta saa kuitit sitten, nehän lämmittää. Mut eikun Nurmen lavalle, hyviä artisteja tanssittamassa joka perjantaiehtoo.


      • Anonyymi
        lavallatavataan kirjoitti:

        Hyvä ja suosittu tanssipaikka, asiallista toimintaa. Ensimmäinen kommentoija on joku kaikesta katkera, että jättäkää omaan arvoonsa. Kiva jos tampereelta saa kuitit sitten, nehän lämmittää. Mut eikun Nurmen lavalle, hyviä artisteja tanssittamassa joka perjantaiehtoo.

        Näin on.Paljo naisia, miehiä kourallinen.Hyviä ork.
        Miehiä Nurmen lavalle kesä 2023 Miehet tulkaa porukalla.Hyvä meininki.Siis Nurmen lavalle Lempäälään kesä 2023

        Tv Tanssivarpaat


    • lempääläläinen

      Asiallinen paikka, parkkipaikka aina ihan täynnä ja nyt iso plussa se että on järjestetty bussikyyti. Siistiä tanssikansaa käy, ei mitään ns."räkä poskella" kävijöitä jotka käy nurkan takana huikalla.

    • Anonyymi

      Edellisistä kommenteista on jo aikaa, mutta ajattelin yleisesti kertoa omat kokemukseni tuoreeltaan ja antaa jotain vinkkiä millainen lava on kyseessä. Kävin eilen 30.8.19 ko.lavalla, jossa esiintyi Markku "Make" Aro.
      Ensinnäkin itseäni viehättää paikan nostalgisuus, ja onhan ko lava Suomen vanhin, vuodelta 1912. Tanssikansaa oli tuvan täydeltä. Tunnelma oli reipas meiningillä tänne on tultu tanssimaan. Tanssi kuuluu mielestäni kaikille, joten ihan tavallisilla tanssitaidoilla täällä pärjää ei tarvitse olla "viimeisen päälle" kurssinkäyneitä tanssijoita.
      Itseäni viehätti se, että myös tälläista "outoa naamaa" haettiin. Etelä-Suomen lavoja kolunneena se ei ole tavallista, vaan tutut hakevat tuttuja. Eipä juurikaan montaa tanssia jäänyt tanssimatta illan aikana. Myös ulkolava on mukava viilennys melko lämpimän illan aikana.
      Ihmiset olivat hyvällä tuulella ja paikkakunnan murretta on kiva kuunnella.
      Se, että onko joku paikka jonkun mielestä niinsanotusti hyvä, riipuu tietenkin mitä hakee ja mitä ikään kuin vaatimuksia asettaa. Naisia ehkä oli jonkun verran enemmän kuin miehiä ja ikähaitari oli varttuneempaa väkeä.
      Makesta sen verran, että oli mielestäni uudistanut ohjelmistoa sitten kuin viimeksi eli noin vuosi sitten ja ääni oli mielestäni kohdallaan.
      Lopuksi voisi sanoa, että Nurmen lavalle vaan fiilistelmään. Jos ei tänä vuonna niin ensi vuonna ehkä.

      • Anonyymi

        Kävin sielä minäkin ja täyttyy sanoa, että meni "putkeen" niinkuin Paunin Jaskan tango.


    • Anonyymi

      Sievät romani naiset haen usein.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe