Tuulella käyville!

putkoneneihorise

25

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimetsiintuuliväkkäröitä

      sama seon eläintenkin korville, joilla on vielä herkempi kuulo infra-ääni rasitukselle, esm "Norsu kuulee infraäänen 10 km päästä!, ihmisen korva ei kuule, mutta psyyke "kuulee!,, jatkuva rasitus!

    • irtokoira

      Yksi isompi, useamman kymmenenen myllyn puisto jokaiseen kuntaan olisi hyvä lähtökohta, jota voisi täydentää haluttaessa pienemmillä, jos sopivia kohteita sekä kannatusta tuntuisi kunnasta löytyvän. Ei varmasti ajatuksena paha ja josta energiantuotannosta sekä mahdollisista kriisiaikojenkin energianjakelusta vastaavien tulisi olla kiitollisia.

    • käytkösinätuulella

      Kuka sen kalliin tuuli-sähkön maksaa, kun nytkin tuulimyllyn energiaa pitää tukea n. 8c/kw veronmaksajain pussista.
      Rakennettaisiinko myllyjä seisomaan ja ruostumaan odottaessa "kriisiaikoja?
      Miksi siihen myllyn viereen pitäisi vielä "pikkumylly rakentaa?

      • raharosvojenmyllyt

        Merivesivirtaukset -ja aallokko on monta kertaa halvempi tapa tehdä sähköä, eikä haittaa ketään, kuten tuulimyllyt haittaa ja kovalla tuulellahan ne myllyt automaatti kääntää lepotilaan.


    • irtokoira

      Toki tuulivoima on vain pieni osanen siinä tulevaisuuden monipuolisessa uusiutuvan energian tuotantopaletissa joka tulee syrjäyttämään niin fossiilisen eri muodoissaan kuin jatkossa myös ydinvoimankin. Merivirrat, aallot, bio ja ennenkaikkea aurinko ja monet muut energiantuotantomuodot ovat ehdotonta tulevaisuutta. Onneksi päättäjätkin noteeraavat jo tärkeäksi päästä eroon ulkoa tulevista energiamuodoista jolla vähennetään kiristyksen kohteeksi joutumista mahdollisissa kriisitilanteissa.

    • finfin

      nain se menee, surkia juttu, että kuka on rakentanut tuulimyllyn lähistölle tai tuulivoima rakentanut asutusten läheisyyteen niin Don Goijoten taistelu tuulimyllyjä vastaan alkaa olla lopuillaan, nyt todettu ja paljastunut Infra-äänihaitta hiljentää myllyt lähellä asutusta, se että mikä on "lähellä siitä taistellaan.

      • kukavoitonvie

        mutta ja kun Nor5su todistaa, että infraääni kulkeutuu jopa 10 km päästä, niin kehiin astuu siis vielä eläimet ja kun ihmisen psyyke "kuulee vain ei nykymelun saatuttama korva siitäkin pölemiikia syntyy..


      • tuulellaeioleystävää

        tuulet ryöstäysi pyörittämään myllyjä, kun silloinen Energiaministeri Pekkarinen(kesk.) sai määräyksen EU -ja rahaa myllyjen rakentamiseksi, sattumalta Pekkarisen vävy oli kyvykäs tuulivoima-puistojen rakentamiseen ja on kai urakoinutkin ahkerasti satoja myllyjä rannikolle huolimatta osin asukkaitten vastuksesta.
        FinFin meni konkkaan kun loppu rahat, kun ei ollut EU rahoja eikä ministeri tukia.
        Nyt myllyt kyllä hyvin pyörii kansalaisen verotuella, ja kun myllyjä nyt aletaan pysäyttään, kuntalaisten rahoilla ne puretaan, mutta maanomistajalle jossa myllyn betoniperusta on jää maanomistajan huoleksi ja jos ei ole kykyä eikä varoja hirmuista rauta-betoni bunkkeria purkaa ja pois kuljettaa, alkaa vihreät, luonnonsuojeliat ynm hippiäiset vaatimaan perustusten purkua.


      • akuuttia
        kukavoitonvie kirjoitti:

        mutta ja kun Nor5su todistaa, että infraääni kulkeutuu jopa 10 km päästä, niin kehiin astuu siis vielä eläimet ja kun ihmisen psyyke "kuulee vain ei nykymelun saatuttama korva siitäkin pölemiikia syntyy..

        Vastasyntyneenkään terveen ihmisen korva ei kuule infraääntä, saati vanhemman ihmisen joilla kuulokynnys alenee normaalisti, melussa olevalla tai äkillinen paukaus alentaa kuuloa sekunnissa taittamalla sisäkorvan äänen vastaanottvat "keraamiset karvat siltä korkeudelta kuin paukauksen db- voimakkuus on, vaurio on korjaamaton.
        Eläimillä on herkemmät korvat, koira yksi monista ja monilla muilla jaehkäpä linnuilla, siksipä infraääni tutkintaa pitäis laajentaa, jotta ei erämetsiin väkkäröitä pystytettäisiin.


      • ovelaaperintää

        em kaikki tuuliväkkärät siis on EU määräys niitä pystyttää ilmansaasteen vähentämiseksi, turhaa, kaikki turhaa, sillä Kuningas Trumppi romuuttaa kaikki ilmansaasteen vähentämisen vaatimukset Usassa, Venäjällähän ei saasteita ole eikä itärajan yli suomeen tule minkäänlaista savua, joten emme tarvitse väkkäröitä välkehtimään ja ihmisen psyykettä rasittamaan, mihinkään väkkärät ei ole sopivia, nythän on niin, että kun ostat edullista normaali-sähköä on siinä hinnassa jo mukana ympätty tuulisähkön maksua, usko pois, sillä 8c/kw- tukia veronmaksajalta ei erikseen peritä, vaan, kun maksat vesi, ydinvoimalla, ynm tuoetettua sähkölaskuasi samalla tuet tuulisähkön ylläpitoa ja ilman-saasteet ei vähene.


    • irtokoira

      Venäjältä ei todellakaan saastetietoja tulla saamaan, siitä pitää Putinin sisäinen kontrolli huolen.Samoin oli Neuvostoliiton aikana, jolloin Tsernobilin räjähdyksestäkin ilmoitettiin vasta pakon edessä, koska mittarit rajojen takana hälyyttivät ydinkatastrofista. Ilman sitä asia neukkujen puolella olisi kai vaiettu kuoliaaksi.

    • Jestasmitätorveja

      Kiertelin ajokoiran kanssa parin tuulimyllyn maastossa useita kilometrejä. Helppo kulkea ku kangasmaasto. Ihan testimielessä, että reagoiko koira mitään, ku vajakit ovat paniikissa hysteerisine ajatuksineen ja keksittyine myllyvaivoineen. Pääsette ennenaikojaan hourulaan ja saatte nuorena eläkepaperit. ONNEA teille.
      Kevyt viuhuna kuului noin 100 metrin päässä. Muuta ääntä ei. Ja kauempana ei minkäänlaista ääntä. Koira ei reagoinut missään vaiheessa yhtikäs mitään. Koirasta huomaa pään asennosta ja korvien asennosta jos jokin sitä vaivaa.

      • Lyytimummo

        Eli nyt sinun koirasi on sen tieteellisesti todistanut! Turha meuhkata enempää.


      • torvelle

        Sepä hyvä, vaan onko se, että maksat joka s-laskussasi tuulivoimatukea?


      • ohosohos

        Kun on tuulivoimafirmalle vuokrannut maansa ja antanut pilata metsästysalueensa, niin kurjaltahan se tuntuu. Pitää vain koittaa hyväksyä tilanne, kun ei muuta enää voi ja koittaa vähätellä tuulivoimaloiden tuomia haittoja. Ei siellä häävi ole enää metsästellä tuollaisessa raiskatussa metsäluonnossa, jossa tietyillä ilmoilla myllyjen vouhkasu pahasti rikkoo luonnon hiljaisuuden ja ajokoirankin haukunta kuuluu huonommin. Sitä luonnon rauhaa ja hiljaisuuttahan moni metsämies sieltä metsästä lähtee hakemaan. Talvella taas tuulivoimaloista lentelevät jäänpalaset tekevät vaaralliseksi alueella metsästämisen. Ruotsissakin tuulivoima-alueilla metsästäminen on kokonaan kielletty. Jotkut vaan rahasta näyttävät tekevän mitä vaan. Kannattas muuten tarkemmin lukea ne vuokrasopimukset, ettei tule yllätyksiä.


    • donquijotet

      yksi ylläri ainakin on että siellä lukee, että perustukset jää maanomistajan kontolle ja ne on metsäluonnosta hävitettävä kun ja jos myllyt puretaan ja sekin purku tapahtuu kunnan verovaroin, tuulivoimawirma niitä kustannuksia ei maksa.

    • myllyjauhaarahaa

      se tuo todistettu Infra-äänen tuottaminen tuulimyllyillä semmonen juttu, ettei sen yli kävele minkäänlainen viherhippiäinen eikä tuulivoima virmojen edustajat rahankiilto silmissään, sillä sehän tähän saakka ollut lottovoitto heille veronmaksajan lompsasta, tuulitukea jokaiselle kilovatille 8c/kw, kansalaiset on huonosti olleet tietoisia, että kun katsovat myllynpörimistä niin eivä huomaa kuinka lompsasta rahaa virtaa tuulivoimavirmoille ja tai virmojen osakkaille.

    • hohhourut

      Ainoa joka kuulee tuulivoimalan huminaa päänsä sisällä on hörhö tai kaheli. Kaikenlaisia taikaoireita tulee kun kuvittelee asioita. Pahempi juttu jos ei kuvittelekkaan vaan oikeasti kuulee päänsä sisällä ääniä.
      Suosittelen psykoosilääkkeitä.

      • justiisa

        niin, tuohon tuli siun päästäsi, niin että..


      • houhourule
        justiisa kirjoitti:

        niin, tuohon tuli siun päästäsi, niin että..

        Tuulivoimaloitten sähkömangeettinen pullsi on mitattavissa, voimalan juurelta ja se on sama vielä 15 km päässä voimalasta., ei ihme , että ihmiset ja eläimet alkavat oireilla.


    • irtokoira

      Sähkömangeettisen pulssin voi mitata kaikkialta, voimalinjojen läheisyydestä keskeltä korpeakin, jopa kännyköiden akuista taskusta. Eli ilmiönä siis ei mikään uusi tai outo sähkön yliherkkyydestä kärsiville. Jos siis viisari värähtää tuulimyllyn läheisyydessä kysymys ei ole mistään uudesta tai vaarallisemmasta ilmiöstä kuin minkä keskellä olemme jo ikämme sopeutuneet elämään. Sama pätee infra-ääneen jonka taajuustason ääntä kuulemme päivittäin liikenteen ym. lukemattoman muun melusaasteen joukkoon sekoittuneena.

      • SimoToini14

        Entäs sitten? Tuuliväkkäröillä tehot ovat vai valtavasti suuremmat ja 24/7


    • eirauhaa

      niin juuri ja kun myllyt jostain syystä? rakennetaan syrjään, niin infra on sielläkin jo minne kaupunkilaiset tulevat "hiljaisuudesta nauttimaan ja sähköpulssit valmiina

    • asspergers

      hörhöjä jotka kuulee ääniä

    • fghhfd

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3087
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      545
      2942
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2135
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1962
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1771
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1522
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1257
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1162
    Aihe