Talkoo-Taavetin ja Partajugin tarina

JepJepJepJepJepJepJep

Tuntuu olevan niin kaikesta katkera tuo kaksikko että olisi oikein mielenkiintoista tietää mikä on veljesten tarina.
Missä ovat työtä tehneet vai ovatko missään ja mitä virheitä ovat tehneet kun ovat niin äärettömän katkeria ja kateellisia?

27

3072

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Partajugi

      Nobinalla työskentelen. Enkä ole katkera mistään,mutta eräs tuntemamme Kähärä tuntuu olevan, kun rohkenimme aikoinaan arvostella hänen työläisten etuja polkevaa tyyliään ja pomojen mielistelyä ja hivenen rikkuriluonnettaankin.
      Homoutensa olkoon asia erikseen ja vävyt mitä ovat.
      Olen pyrkinyt sovintoa rakentamaan, viimeksi eilen soitin ,mutta miehensä oli paikalla joten hän ilmoitti tylysti ettei pääse Helmeen ennen kuin näkee pärstäni.
      No siellä Helmessähän sen näkis ja on nähnyt kun Kontulassa olen 94 ajellut ja nähnyt hänen seisoskelevan korvakoruinensa ja lökäpöksyissään siinä metroaseman nurkalla mieheltänsä salaa tupakalla. Virheitä ei ole tullut isompia ainakaan tehtyä, sillä duunissa niitä ei oikein hyvällä katsottaisi. Niin kuin ei katsottu hyvällä mielistelijänkään työhöntuloa alkoholin vaikutuksen alaisena ja nyt notkuu pikkubussin kanssa milloin missäkin päin Itä-Helsinkiä.
      Toisia haukkuu reppanoiksi ja vaikka miksi,mutta itsellään ei ole uskallusta tulla Helmigrilliin kanssamme juhlimaan sovinnontekoa.
      Varsin riidanhaluinen tyyppi ja sitten kehuu olevansa alansa eliittiä.
      Tässä tämä lyhykäisyydessään osaltani.

      • Talkoo_Taavetti

        Yleisön pyynnöstä taustatietoja:
        Työelämää takana 50-luvun loppupuoliskolta lähtien eläkkeelle v.2000
        Telakkatyöläisenä ja kuljetusalalla, erityisesti AY-aktiivina ja lakkokenraalina.
        Perustettu muutaman sidosryhmän kanssa aikoinaan jo lakkovahtipartioryhmä lakkoporteille siellä olevien lakkovahtien tueksi.

        Homma hoidettiin talkooperiaatteella ja siitä kutsumanimi Talkoo-Taavetti.
        Alkuun riitti rikkurien karkoittamiseksi lievemmät keinot. Pelkkä porukan läsnäolo riitti, mutta aikojen saatossa kovennettava oli otteitakin.
        Aloimme käyttää palonsammutuksiin käytettäviä käsinpumpattavia sankoruiskuja jota täytetty siankusella. Tepsi hyvin ja vaikeammat tapaukset varmisteltiin voitelemalla rikkurin munat tärpätillä.

        Nykyaikaan, jo eläkkeellä ollessani, olen jo taustajoukoissa, mutta organisoin kyllä mikäli työtaisteluihin tarvitaan ja kalustona on jo pari evp paloautoa joissa kunnon ruiskut ja säiliöön mahtuu ehtaa tavaraa reilusti, että riittää reilumpaankin rikkuriporukkaan estokäsittelyksi. Kantomatkakin pitempi kuin silloisten sankoruiskujen, joten ei tarvitse edes ihan portillekaan saakka mennä. Homma hoituu kauempaakin. Hyviä tuloksia ahtaajien lakon aikaan ja ellen väärin muista, olen henk.koht kastellut täälläkin palstoilla esiintyvän Kähärän joka rikkuroi AKT.n lakkojen aikoihin. Ei tainnut miestä tulla siltikään, mitä olen täältä lukenut.

        Mitään sen kummempaa katkeruutta eikä sen paremmin virheitäkään tullut tehdyksi. Työelämän peli oli aikoinaankin kovaa , mutta epärehellistä työnantajien taholta. Työttömyyttä en kokenut päivääkään missään vaiheessa, vaikka suurtakin summaa olisi oltu valmiita maksamaan minun ulos saamisekseni.

        Kovat oli ajat ja niin oltiin pojatkin, mutta hävettää teidän nykyneitien puolesta, kun annatte vaikka nahkanne nylkeä, kuin pidätte kiinni enää niistä vähistäkin oikeuksista mitä teillä on.
        Lakkoiluun on varaa ja apua tarjolla lakkovahdeille jos tarvitaan.
        Valmiudessa ollaan vaikka ei heti tarvitakaan.


      • AriKähärä

        Jospa minäkin lisäisin joukon jatkoksi hieman itsestäni.
        Olin Persuissa aiemmin, mutta vaihdoin kokoomukseen, jossa tapasin nyk.miesystäväni Juhana V.n
        Olin kuljettajana Nobinalla ja lakkorikkurinakin, mutta kuten Taavetti kertoi, opin tavoille ja tyydyin myöhemmin vain pomoille pullaa kantamaan.
        Hakunilassa pojat vähän irvisteli ja Jugi etenkin, mutta en välittänyt.
        Tein virheen kun luotin pomojen suosioon ja menin eräänä kirkkaana aamuna hiukkasen alkoholin vaikutuksen alaisena ja puhaltamaan kun jouduin, lähtöhän siitä tuli.
        Nyt ajelen pienoisbussia itä-Helsingin alueella ja Jugi, kyllä ne kaljat vielä juodaan ja face to face.
        Olen oppinut läksyni. Soita Jugi.


    • juki_taavi_fani_nro1

      Onko partajugista tai talkoo taavetista jossain päin nettiä naamakuvaa ladattuna? jos on niin linkkiä kehiin. ja jos ei vielä ole, niin voisiko nämä kyseiset marakatit ladata pärstäkuvansa nettiin ja heittää sitten linkkiä kehiin! Olisi meinaan mukava nähdä minkänäköiset veijarit on kyseessä!

      • Partajugi

        Tervetuloa koiranturpafani Helmigrilliin ja ehdota aika milloin sopii, niin saat kuvata vaikka persettä. Sitähän sä haluaisitkin, vaan et saa kun katsele vaan Juhanaasi siellä Ostostiellä.
        Helmigrillissä julkisesti olen esillä ja annan haastatteluja halukkaille.
        Täällä palstalla jää ikuiseksi arvoitukseksi. Livenä nähtävä joka haluaa nähdä.


      • Talkoo-Taavetti

        Tarinamme kerromme vielä tänään tarkemmin ja mahdollisuus tehdä lisäkysymyksiäkin, sekä ne jotka eivät vielä AKT.n jäseniä ole, on mahdollisuus liittyä tänään nimipäiväkaljoillani Helmigrillissä ja drinkkilippu liittyjille kaljan lisäksi.


      • KarhuHeinolassa

        Ja jatkot on taas MIXEIssä kuten aina... Taavi ja juki etunenässä menossa sinne.


    • lännentrollis

      NSA ihan saletisti spotattu täällä kehumassa, bottiarmeijallaaan

    • Geelipäät

      Talkoo taavetti vois alkaa siankusella anastukkia kastelemaan jotka lampsii maahan....siinä ois savottaa..vai kuinka???

      • Sankosoi

        Se on täysin totta ja räikeimmät tapaukset tärpätillä sutia munatkin.
        No viikon päästä alkanee tositoimet ruuttaryhmillä eri puolilla lakkoportteja kun se mielenilmasupäivä, joten tietäiskö joku miten voisi liittyä mukaan Taavetin joukkoihin ruuttailemaan rikkureita ? Osaan käyttää moottoriruiskua ja kyllä sankoruiskukin soi kun vaan sisältöä piisaa.


      • Talkoo-Taavetti

        Sisältöä piisaa, sitä jo valmiina useampi säiliöautollinen.
        Mukaan pääsee ilmoittautumalla ruuttaryhmämme jäsenille joita tulee porteilla olemaan rikkurityövoiman hillitsemiseksi.
        Tärpättiäkin varattu innokkaimpien munien sutimiseksi.
        Poliisia turha pelätä,. Ei heillä resurssit riitä joka portille.
        Tervetuloa perjantaina porttien ulkopuolelle kastelemaan sisäpuolelle pyrkiviä rikkurirääpäleitä.


      • KarjuHeinolasta

        Ruuttasitteko ohimennen myöskin kaikki stadissa liikkuvat fillaristisukkisladyboyt, kun niitä ei näkynyt ainuttakaan kun kävin Stadissa, vai liekö mennyt lunta sukkisten sisään kun ei fillarit kulje eikä kukaan polkijaa polje.


    • ytkhon

      Kyllä se on AKT varsinainen paratiisi. Tuplahintaisena lentelevät ympäri maapalloa muka tutustumassa paikalliseen joukkoliikenteeseen. Ja yhtään mitään eivät edes ole saaneet aikaan.

      • Partajugi

        Mietihän vähän mitä syljeksit. Olisko sulla pekkaspäiviä jotka AKT sai pidettyä Kinkysopimusta kun hinttarihallitus ajoi ? Entä liksankorotukset ja maksimityöaika ?Ytk ei neuvottele työehdoista eikä muustakaan.
        Miten olisi kun järjestäytyneitä kuljettajia kohdeltaisiin sopimusten mukaisin ehdoin ja Ytk , sekä siihenkään kuulumattomia saisi pompotella työnantajat miten tykkäisivät ?
        Saattaisi tulla AKT.n liittymiskaavake mieleen.


      • Karjuheinolasta

        Fillaristiladyboyt ovat ainakin täälläsuunnalla keksineet hiihdon jotta voivat jatkaa liikenteen tukkimista ja häiriköintiä peppujaan keikutellen ja toisille tielläliikkujille päätään aukoen.
        Peppu heillä onkin auki jollei varaa autoilla.
        Hurjaa vauhtia kiitävät hiihtäjäladyboyt samanlaisia kuin kaltaisensa pyöräilijät.
        Miehet jotka hiihtää ja pyöräilee sukkahousuissa, on jonkunlaiset menkatkin.


    • AhmedilleSiankusta

      No, koska talkoo taavetti lähtee itiksen ananastukkia ja muita oloneuvoksia siankusella kastelemaan? Siellä ois duunia kun ei rajavartiosto hoida hommiansa. Vois juosta torakkalauma karkuun vai kuinka on??

      • Partajugi

        Taavetti varmasti tulee mukaan kuvioihin jos ne ananastukat työtaistelutilanteessa pyrkivät rikkurityövomaksi.
        Itiksessä sinänsä heidän maleksiminen ei kuulune ruiskupartion voimavallan piiriin.
        Karkuunlähtö olisi kyllä taattu. Ei tarvitsisi edes karkotuspäätöstä erikseen, sillä he suorastaan anelisivat päästä täältä pois tultuaan kastelluksi.


    • Talkoo-Taavetti

      Olen oleva ensimmäisen partion kanssa torjumassa niiden rikkuroinnit ja lietettä muhii nyt helteitten aikana valmiiksi maustettuna.

    • Anonyymi

      Nyt kun koronarajoitukset päättyvät pikkuhiljaa, alamme perjantaisin kokoontua Kontulan Pikkulintuun, toivoen että se Ari Käde Koirankasvo Kähäräkin saataisi viimein käymään ja sovinto tekemään Jugin kanssa.
      Siellä emme ruiskuttele siankusilla, emmekä muutenkaan vittuile, vaikka sen työnantajamyönteisyys ja...homouskin aihetta antaisikin.
      Tervetuloa joukkoomme mukaan toisetkin sovinnon kannattajat.
      Ensi perjantaina jatkamme perinnettä.

      Parta-Jugin puolesta : Helbheikki

    • Anonyymi

      No niin... Tänään perjantaina myöskin allekirjoittanut läsnä Pikkulinnussa ja ajankohtaiset asiat jotka tiedämmekin. Että tervetuloa vaan erityisesti Ari Kähärä äläkä muistele pahalla sitä aiempaa siankusella ruuttausta jonka jouduimme sinulle tekemään kun pyrit rikkuriksi !
      Myöskin se työnantajamyönteinen Helbinäijäksi itseään tituleeraava, vaikka kuuluvat jeräävän jo hamekolehtia Helbillä hänelle, sekä se Herra Kaasu, joka ollut kyllä kiitettävästi AKT toiminnassa mukana, mutta nyt eläkeukkona painaa töitä. Eikö Kaasua yhtään hävetä.
      Mutta lakkoporteilla tulee siankusta jos rikkuroi.

      Talkoo-Taavetti

    • Anonyymi

      Tänään tänään...

    • Anonyymi

      Ei kun huomenna 15.3 jos ei neuvottelut tuota tulosta.

    • Anonyymi

      Tulosta ei tullut ja 1.3 lisää voimaa peliin.
      Kusiruuttapartiot valmiiksi !!!

    • Anonyymi

      Hyvin toimivat ruutat porteilla lakon aikoina ja sen kunniaksi ensi perjantaina olisi Pikkulinnussa taas tarjoilua Jugin piikkiin.

    • Anonyymi

      Tässä kaipaamanne henkilöesittely. Saattaa olla Undiskin...

    • Anonyymi

      Ilmiselvästi sekä Kähärä

    • Anonyymi

      Kyllä

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe