Pian taas Hua Hiniin

HuanEki

Viikonloppuna lähtö kolmeksi kuukaudeksi. Ensimmäisen 3 päivän aikana löytynee taas itselleni panopupu koko ajaksi niinkuin ennenkin.
Hua Hin on ykköskohde sieltä tälläinen 61 vuotias eläkeiän kynnyksellä oleva mies saa helposti nuorta tyttöä ja on silti rauhallinen kohde. Hua Hinissä tytöt ovat tottuneet meihin hieman iäkkeempiin miehiin ja kärsivällisiä ja nauttivat pitkään kestävästä seksistä. Tilasin netistä kaksia vibraattoria pienemmän ja isomman ja liukuvoiteet sekä 150 kpl kondomeja, kyllä niillä alkuun pääsee. Thaimaalaiset tytöt pitävät seksileluista koska niitä ei kovin helposti Hua Hinistä löydy ja ne tuovat mukavan lisän seksielämään. Hua Hinissä käy todella paljon iäkkäitä seksimatkaajia, paras Thaimaan kohde meille.

16

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KumitKakaroille

      Me iäkkäämmät miehet joiden ei tarvitse 3 päivää etsiä panopuuta, vaan meillä on jo vaimo, emme räpellä kortsujen kanssa.

      Näissä merkeissä Ekille kivaa toivotan leikkeihinsä kortsujen kanssa.K

      • HuanEki

        Toiset joutuvat tyytymään siihen yhteen ja samaan. Tosimiehet pitävät vaihtelusta ja erinlaisista seksikokemuksista.


      • TosimiehetLuusereita

        Mahtaako löytyä naista joka tahtoisi kaltaisesi TOSIMIEHEN aviomiehekseen?


      • SeksiOnKivaaSinkkuna

        Tosimiehet eivät mene avioon saadakseen naista. Luuserit ottavat vaimon ja todella epätoivoiset thaivaimon.


      • EpätoivoinenThainMies

        No selvispä tämäkin.

        VOIT TOSIMIEHENÄ JATKAA KERTAKÄYTTÖHARRASTUSTASI.

        Minä elämääni omalla tavallani "epätoivoisena" luuserina.

        Moimoi.


    • MCDonald0

      Suosittelen kaltaisillesi Pattayaa enemmän tarjontaa, kaikki halvempaa, Pattaya on kuin tehty sinua varten.

    • HuaHinissäPussitTyhjenee

      Hua Hin on parempi seksiloma kohde varttuneemmille kuin Pattaya.

    • Edullinen_HuaHin

      Hua Hinin etu tässä suhteessa on se että siellä eläke-Keijo pärjää pikkurahalla. Naiset ovat kolme kertaa halvempia kuin muualla ja moni tyytyy ihan päivittäiseen riisiannokseen parilla torakka-lisukkeella. Huan ukkeleiden seksielämä kun päättyi jo silloin kun Danny pääsi ripille niin tytöt pääsee varsin vähällä.

      Viimeinenkin Huan ukko sammuu viimeistään ysiltä illalla jolloin tytöt pääsee chattailemaan poikaystäviensä ja sukulaistensa kanssa uniapnealla varustetun kuorsauksen pätkiessä taustalla.

    • malkku

      Minä olen ollut hua hinnissä ja pattaylla.Samalla rahalla pärjää.

    • SiksiPattayalleTAAAAS

      Pärjää kyllä mutta Pattayalla on 100 kertaa hauskempaa ja enemmän harrastusmahdollisuuksia. Hua Hinissä istutaan vain kotona netin ääressä, esimerkkejä löytyy tältäkin palstalta.

    • HuaHinissäKatkeria

      Älkää nyt vaimoksenne ottako näitä tuhannen panojen tyttöjä, vaikka taloudellisista syistä johtuen niin moni mies Hua Hinissä tekeekin. Eihän Thain kanssa avioituneiden ja niille jopa lapsen (onko edes oma) tehneiltä vaadita sellaisia tuloja mitä ei avioituneet joutuvat esittämään imigration officesta- Nämä miehet Hua Hinin miehet ovat katkeroituneita ja se näkyy tällä palstalla numeromiehen ja ThainAviomies Orginalin katkerista kirjoituksista, Leveilevät kyllä omaisuuksillaan ...on jahteja ja kaikkea muuta mutta katkeria nämä hemmot ovat.

    • q1w2e3

      Nuorta tyttöä? Luetun perusteella käytät 40 v. naisia. Mature sex!

    • HuanEki

      Kuusi päivää oltu ja 8 tyttöä joista vanhin 33v ja nuorin 20 joka nytkin tuossa vieressä makaa. Hyvin menee hinnat 1000-1500 bahtia short time long time 1500 bahtista 2500bahtiin ladyboyt 700 bahtia short time kuulemma en käytä vaikka niitä on täällä todella paljon thaimaan eniten.

      • MunatonMaija

        Olisi niin ihanaa olla kaltaisesi henkilö ja nauttia vain maksullisista, koska minäkään en kykene normaali kanssakäymiseen vastakkaisen sukupuolen kanssa.


    • MaijanMatka

      Suomen synkimmässä kolkassa pimeän metsän keskellä oli harmaa pieni hirsitorppa, jossa asui kaksi henkilöä.
      Heidän sukupuolestaan ei ole tietoa, mutta kaukaisen kylän ihmiset olivat ristinneet heidät Maijaksi ja Anneliksi.
      Läheisen pusikon siimeksessä oli myös luola, jossa asui Lerpaksi kyläläisten toimesta nimetty henkilö. Tosin tuota Lerppaa kukaan ei ole nähnyt.

      Nämä kaikki kolme henkilöä oli erittäin seksuaalisesti latautuneita ja viihdyttivät itseään ja toisiaan hirnunnan kantautuen metsästä läheiselle raitille asti.

      Eräänä päivänä Lerppa, jonka kerrotaan olleen Väinämöisen kaltainen tarinoitsija, päätti muuttaa elämäänsä muuttaen Thaimaahan, jossa hän tarinan mukaan asuu tänäkin päivänä.

      Maija ja Anneli tuosta Lerpan rohkeasta elämänmuutoksesta kirvoittuneena päättivät myös hankkia oman elämän.
      Anneli alkoi matkustella Turkkiin hirnumaan ja Maija päätyi vuosikausien googlauksensa seurauksena ohjaamaan mielenkiintonsa Thaimaahan.

      Maija alkoi hankkimaan teoriatietoa Thaimaasta ja Thaimaan matkailijoista googlaamalla, että saisi itselleen katu-uskottavuutta mielin määrin ja huomasi, että tuota hän saa eritoten kirjoittelemalla Suomi24 matkailupalstan Thaimaan osioon.
      Hän rakastui Pattayaan kaikkine sen paheineen ja alkasi vihaamaan Hua Hiniä, muut paikkakunnat hän jätti toisarvoiseksi.

      Maijaa kuitenkin on jäänyt katkerasti painamaan kaipuu Lerppaan, koska Lerppa hoiteli aina pyydettäessä Maijan kakkospytyn ja nyt Maija oli jäänyt tuosta paitsi Lerpan löytäen itselleen eteerisen kauniin Thailadyn elämänkumppanikseen ollen onnellinen elämäänsä.

      Kuitenkin Maija ja Lerppa ovat löytäneet toisensa tällä matkailuaiheisella palstalla ja alkaneet sananvaihtoon keskenään, joka tarina on hieman keskeneräinen vielä.

      Maijasta kuitenkin on tullut aikamoinen webbivirtuoosi tässä matkailuharrastuksessaan ja on oivaltanut hankkia itselleen tuhansia eri nimimerkkejä harhauttaakseen palstalaisia ja eritoten Lerppaa, joka Maijan sydämen särki.

      Maija päätyi olemaan 6vuottaThaimaassa ja sittemmin rekisteröi itselleen Vuodesta 2010.
      Totuustarkkailija on hänen lempi nimimerkkejään Cittarimiehen ohella.
      Myös Älkää vastatko sille on yksi Maijan pravuureista.

      Tänä päivänä Maija on edennyt toimitusjohtajaksi joka asuu Thaimaassa 11 kuukautta ja yhden kuukauden Suomessa.
      Hän hoitaa yritystään ottaen aurinkoa aurinkotuolissa lukien kirjaa, kun hänen lukuisat työntekijät toimittavat tuntilappuja kirjanpitäjälle joka laskuttaa asiakkaita, Maijan vain nostaen osinkoa, ei siis palkkaa.

      Tämä tositarina osoittaa, että Thaimaan matkailu kannattaa, koska Maijakin on torpastaan pompsahtanut toimitusjohtajaksi ja elämä hymyilee.

      Tarinan jatko-osat paremmalla aikaa myöhemmin ja niissä sitten tarkemmin miten Maija oivallisesti on päätynyt itsestään ja mielipiteistään rakentamaan aikamoisen sekametelisopan tällä hetkellä hänellä ollen avovaimona Korealaisten kosima avovaimo.

    • Liukaste_Lasse

      Hua Hinin miesten seksilelujen ykkönen ei välttämättä ole lelu, mutta se parantaa seksin laatua.
      Se on nääs sellainen mahareppu, joka kiristetään henkseleillä niskan ja selän takaa olkapäiden yli kiinni.

      Vatsakkaan miehen mahaa saadaan näin nostettua ylöspäin jolloin miehinen sukuelin saadaan esiin ja ihailtavaksi. Maharepussa on paikka myös etupeilille jota kautta Hinin mies voi ihailla esimerkiksi suuseksiä suorassa lähetyksessä. Parhaissa malleissa on kaksi peiliä. Toisesta voi ihailla fallosta ja toisesta omaa naamaa, mikäli kyseessä on narsistinen henkilö.

      Mahareppu on pinnoitettu hajua syövällä aktiivihiilikankaalla, joka tekee riisipellon tytön työn mukavammaksi. Ihmeisiin sekään ei pysty.

      Mahareput on valmistettu USA:ssa, joten niissä on kaikenlaisia varoitusmerkintöjä kuten "Älä nuku reppu päällä koska vatsarasvasi puristavat tällöin tärkeitä sisäelimiä" jne.

      Tästä huolimatta tragedioita on käynyt jo Hua Hinissa. Yksi ukko oli laittanut repun peräpuolelle ja niskalenkin kaulan puolelle ja oli tukehtunut. Ensihoitajat löysivät hänen perseestään myös suurehkon cucumberin eikä tapaukseen todettu liittyvän ulkopuolisia henkilöitä.

      Toinen tapaus oli kun riisipellon tyttö oli lähtenyt toisen matkaan ja Hua Hinin ukko päätti suorittaa parvekeloikan. Pornohenkselit olivat tarttuneet kiinni kuitenkin lipputankoon ja mies roikkui seinustalla kaksi viikkoa ennenkuin kaikki hajusta tajusivat ettei kyseessä ole Michelin- mainos.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      93
      1788
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1367
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1178
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1147
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      1007
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      964
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      67
      901
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe