Ja hellarit vaikenee!

hellar

Seinäjoen helluntaiseurakunta näyttää olevan pahassa kriisissä. Tuskin selvinnevät tästä ilman, että laittavat pääpapit kiertoon ja pitävät eläkkeelle siirtyneet poissa tilaisuuksista.
Väärää julistusta ollut jo vuosia. Mitään ei saa kyseenalaistaa. Eikö se ole henkistä väkivaltaa, jos mikään?
Pappien tulisi olla kouluttautuneita ja menneisyytensä kanssa sinut.
Vaikeassa tilanteessa menneisyyden möröt nousevat pintaan!

21

1175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • närhenmunat

      Vanhemmiston pitäisi erottaa kaikki papit kun kaikki väärässä hengessä.
      Niin ja sitten vanhemmiston pitäisi erottaa itsensä kun ovat antaneet seurakunnan mennä eksyksiin ja eiväkä ole valvoneet että pysytään raamatun totuudessa.
      Vanhemmisto ei tunne kirjoituksia ja jos tuntisi niin näin ei olisi käynyt.
      Taitaa vaan olla ettei he itse itseään erota ja kun näkökyky on hukassa niin varmaan on että jotka ovat raamatun totuuden tuntemuksessa joutuvat muualta lähteä hakemaan tervettä seuraa ettei joudu itsekkin harhaan.

      Anteeksi saisi minultakin ja monelta muulta pyytää kun eksyksiin ovat meitä yrittäneet siis helvettiin suoraansanottuna yrittäneet johtaa.

    • Vaikenemisen.Keino

      Vaikeneminen on aina ollut keino sevitä vaikeista asioista... vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

      Kuvitellaan, että ongelmia ei ole, kun niistä ei puhuta ja että ihmiset unohtavat joka tapauksessa...

    • närhenmunat

      Ihmiset varmaan uohtavatkin mutta Jumala ei unohda jos ihminen elää anteeksi pyytämättömyydessä ja vielä kun kyse on johtamisesta ihmisiä pois totuudesta ja Jumalan yhteydestä.

      Petoksesn hengessä oleva toki pettää myös itseään eikä tee sitä parannusta ja ei pyydä heiltä anteeksi joille on juottanut juovuttavaa uutta viiniä.

      Jos seinäjoen hellarit(vanhemmisto ja papit) tekee parannuksen niin sen hedelmä tulee näkyviin sillätapaa että pyytävät julkisesti anteeksi kaikilta joita ovat eksyttäneet niin vierailta kun oman seurakunnan jäseniltä.

      Aika näyttää

    • retetrtw

      mätää on ja paljon on nähty ja kuultu!!!!
      johtoporras heti vaihtoon.!!!
      alkaen itse vastuussa olevasta!!

    • närhenmunat

      Jos eivät parannusta tee niin on varotettava ihmisiä samalla tavalla kuin he itsekkin varottavat.
      ÄLKÄÄ menkö jehovantodistajien valtakunnansalille.
      Seinäjoen ja Lapuan hellarit aivan samoin vievät ihmisiä pois Jeesuksen tyköä omien harhailoioden tykö(selkomaan farkku takkivoiteluun,närhen kolehtisiunaus) kuin myös patrick tiaisen kitaan.
      Lopputulos sana hellarit tai jehovat! Eksyy ja sokaistuu raamatun sanalle.

    • gufydghmfjgikho

      paskaa kaikki, ettekö jo ymmärrä ?

    • Seinäjoen helluntaiseurakunta on tuonut vain huonoa mainetta Helluntaiherätykselle. Seinäjoki on astunut menestysteologian tielle, korostaa sairaiden parantumista ja tuo maahan harhaopettajia. Jo taannoinen enkelinäky, jolla ei ollut mitään pohjaa, tuotiin Sateet lähetä -illassa korostetusti esiin. Mitä ajattelet Timo Närhi tästä enkelinäystä näin vuosien jälkeen? Miksi et pidä tärkeimpänä asiana sielun pelastusta, joka on Jumalan tahto, vaan mainostat olemattomia ihmeparantumisia. Lisäksi pidät kummallisia rahankerjuupuheitasi.

      • harhaprofetiat

        Hartaasti toivon, että eksyttäjä Närhi laitetaan sivuun. Ei ole tainnut julkisuudessa kommentoida kertaakaan yhteistä evankeliointi aikaansa Patrick Tiaisen kanssa.
        Eikös jäänyt jo eläkkeelle, miksi silti esillä jatkuvasti?
        Enkelinäky tai kuuluisa uhriprofetia eivät ole ainoita erikoisia tempauksia häneltä. Niitä on vuosien aikana ollut satoja, joita ihmiset ovat kummastelleet. Mutta, kun mitään ei saa kyseenalaistaa Seinäjoella.
        Alkuunpanijahan tälle eksytykselle oli Martti Kallionpää.


      • Normi touhua niin helluntailaisilta kuin monelta muultakin uskonlahkolta. Jokainen tulkoon uskossaan onnelliseksi, olkoonpa se mikä hyvänsä.
        Parantumisia tapahtuu myös placebo vaikutuksen ansiosta ja mikä sen vahvempaa olisi, kuin usko Jumalaan ja hänen profeettoihinsa?

        Helluntailaisten meno on paljon leppoisampaa kuin vaikkapa kansanlähetyksen tuomitsijoiden, joiden kelkkaan eivät nuoret lähde.

        Parempi se on nuorten olla vaikka missä kirkossa laulelemassa kivoja lauluja, kuin örveltämässä kaduilla.


    • Siunateneteenpäin

      Mahtava Jumalan läsnäolo ja evankeliumin julistus tänä iltana Summerfestissa, kun Nicky Cruz jakoi elämänsä tarinan Jeesuksen Kristuksen elämän muuttavasta rakkaudesta ja voimasta.

      • uudistustapitäistapahtua

        Minusta Jumala ei ollut läsnä 15.7. illan tilaisuudessa. Nicky Cruz kertoi vain pintapuolisesti elämäntarinansa. Sellaisia tarinoita on Suomessa tuhansia, heitteille jätettyjä lapsia, Helsingissä kaduilla 10-12 vuotiaita narkkareita, jopa 8-vuotiaiata. Äidin ja isän hylkäämiä, pahoinpideltyjä.
        En vähättele Nicky Cruzin elämää, mutta jotakin olennaista hänen sanastaan puuttui.
        En voi allekirjoittaa millään tavoin sitä, että hänen mielestään huumeiden käyttäjät ovat demonien vallassa. Huumeiden käyttäjät sairastavat lääketieteellisesti diagnosoituja riippuvuussairauksia, samoin on psyykkisesti sairaiden kohdalla. Eivät hekään ole demonien vallassa.
        Tämä on vaarallista julistusta. Onko tämä nyt sitä paljon puhuttua menestysteologiaa vai mitä?
        Musiikki oli tilaisuudessa järkyttävää. Lattia tärisi, kun volyymit olivat liian kovalla. Räppäykset ja seinäjokisten musiikki olisi voinut jättää myöhäisillan nuorten kokoukseen. Yhtään tuttua ylistyslaulua ei laulettu. Monet pois lähtiessä valittivat musiikista ja sen kovaäänisyydestä.

        En nähnyt tilaisuudessa yhtään kyynelehtivää ihmistä. Attarille kutsu jälkeen ihmiset riensivät sinne, mutta palasivat alttarilta vaisuina, hämmentyneen ja pettyneen näköisenä. He eivät saaneet henkilökohtaista palvelua alttarilla.
        Nicky Cruzille tuntui olevan kiire omien kirjojensa markkinointiin.

        Suuresti ihmettelen myös sitä, miksi Timo Närhi nostettiin heti alkuunsa "jalustalle" Markku Tuppuraisen toimesta. Korrektia olisi ollut kuluneen vuoden tapahtumat huomioiden pitää Timo Närhi sivussa. En tiedä näinkö oikein, että ilmestyikö loppuvaiheen alttariseremonian aikana esiintymislavalle myös Närhen sisar Ruth Närhi. Voi olla, että olen väärässä, mutta jos olen oikeassa, niin kysyn, mitä hän siellä teki pastorien seassa?

        Jäi ikävä maku tilaisuudesta. Tunne ettei Seinäjoen helluntaiseurakunta ole tehnyt parannusta vaan jatkaa samaa linjaansa, joka on karkottanut kymmeniä seurakuntalaisia tilaisuuksistaan.
        Haettiin vain hienoa fiilistelyä, joka ei sekään nyt onnistunut epäonnistuneen äänentoiston vuoksi niidenkään kohdalla, jotka kyseisestä musiikista pitivät.
        Rahastuksen maku vain jäi.


      • Olenkiitollinen

        Kun sydän on auki Jumala kohtaa, näin koin katsellessani illan lähetystä.
        Kauniita lauluja, ylistin Jumalaa.
        Nicky Cruz varmaan pyynnöstä kertoi elämänsä tarinan, jota hän ei muuten kertoisi, koska haluaa elää Jumalan ja Jeesuksen antamaa uutta elämää. Mutta Nickyn kertomus oli tärkeä siinä mielessä, että jos hän sai kokea Jumalan rakkauden muuttavan voiman, niin voivat muutkin eri riippuvaisuuksissa elävät.
        Kiitän Seinäjoen helluntaiseurakuntaa, joka järjesti tämän Summerfestin!


    • Munmersu

      Vieläkö Tuppurainen muistaa mainita Mersu sanan vähintään viisi kertaa illan aikana?

    • missäinhimillisyys

      Mätää on ja paljon!!
      Muutoksia koko kaartiin ja rehellisyyttä!!

    • Kullankiilto

      Kaiken takana on raha!

      • kujgyhgfnnhh

        Ei oikea uskovainen ole kiinnostunut maallisesta mammonasta.


    • Saarnattaiei

      Ja millähän rahalla saarnaajat ajaa???uusia mersuja usealla saarnaajalla.verotulot olemattomat.vittu ne kusettaa vanhuksilta massit pois.jumalauta kun ottaa nuppiin.

    • JSK2017

      Jos havaitset jotain mikä on näkemyksesi mukaan väärin, ota asia esiin ja puheeksi. Jätä haukkuminen ja tuomitseminen pois. Jokainen voi erehtyä ja eksyä. Kysy asiasta Raamattuun nojaten. Ennen kaikkea pysy Herrassa rukoillen Häneltä viisautta ja johdatusta Hänen Sanansa parissa. Ja muista rukoilla itsesi ja muiden puolesta että yhdessä pelastuisitte taivaan kotiin, älä pidä lähimmäistä vihollisena vaan toivo Herralta että yhdessä saisitte käydä Elämän puun ääreen. On turha osoitella muiden virheitä tai jopa antaa heille tuomioita siitä että miten heidän käy, kun jokaisen tulee keskittyä itse Herrassa pysymiseen ja tukea toisia siinä samassa asiassa.

      • Ljtycf

        Nimi jsk2017niin tosiaan mitähän nämä itseään pyhinä pitävät hurskaat uskovat sitten tekevät. Tuomitsevat solvaavat halveksivat ylimielisesti esiintyen toisten näkemyksiä väheksyen esiintyvät tämän tästä. Kyllä on lämimmäisenrakkaus tipo tiessään kun pääsee herjaamaan


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4116
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1674
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1370
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe