Isän ja Pojan (jotka ovat yhtä) nimessä...

Herättelevä

tiedustelen. Mitä ja kenen henkeä se kolmas, josta puhutaan on?!

13

113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Herättelevä

      Pyhän Isän ja Pojan (Jotka ovat yhtä) Pyhänhengen nimessä, tiedustelen, mitä ja kenen henkeä se kolmas on. josta monet täälläkin puhuvat? (Jostain kolminaisuudesta ja kolmiyhteydestä).

      • Antilessu

        No se on tietty Sipilä. Antikristus juuri oikeasta lahkosta valittu. Heil lars, sieg hail


    • Mitä tarkoitat mitä henkeä...kolmiyhteinein jumala. isä poika ja pyhä henki, kaikki ovat yhtä

      • Herättelevä

        Tarkoitan Pyhän Isän ja Pojan (jotka ovat YHTÄ) PYHÄÄHENKEÄ, mitä kolmiyhteistä siinä on?

        Eikö kaikki jotka elävät Pyhässähengessä, elä silloin Kristuksen Jeesuksen / Pyhästähengestä, = aito Oikea puhdas, = Pyhä, ei mitään pahaa, Rakkaus. (Jumala ON Rakkaus). = Pyhähenki. Vaikkakin kaikki Pyhästähengestä osalliset, eri pesoonina, mutta YHTÄ olevina ja kaikessa YHTÄ pitävinä. Jos elävät ja toimivat Pyhässähegessä. Jos ei, niin silloin elävät ja toimivat pahassahengessä, silloin saatanaa tuomiokseen palvelevasti! = Ei Raamatun UT mukaisesti, Eikä silloin Kristillisesti, Kristuksen Jeesuksen kirkaudekksi ja kunniaksi, vaan Hänelle häpeäksi! Häntä, ja Hänen kaikille hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta, johon Totuudessa YKSImieliseen yhteyteen ja yhteistyöhön, olemme Hänen omina, (uskovinaan) kutsuttu, laimin, LYÖVÄSTI.


      • Pyhä.Henki.sanana
        Herättelevä kirjoitti:

        Tarkoitan Pyhän Isän ja Pojan (jotka ovat YHTÄ) PYHÄÄHENKEÄ, mitä kolmiyhteistä siinä on?

        Eikö kaikki jotka elävät Pyhässähengessä, elä silloin Kristuksen Jeesuksen / Pyhästähengestä, = aito Oikea puhdas, = Pyhä, ei mitään pahaa, Rakkaus. (Jumala ON Rakkaus). = Pyhähenki. Vaikkakin kaikki Pyhästähengestä osalliset, eri pesoonina, mutta YHTÄ olevina ja kaikessa YHTÄ pitävinä. Jos elävät ja toimivat Pyhässähegessä. Jos ei, niin silloin elävät ja toimivat pahassahengessä, silloin saatanaa tuomiokseen palvelevasti! = Ei Raamatun UT mukaisesti, Eikä silloin Kristillisesti, Kristuksen Jeesuksen kirkaudekksi ja kunniaksi, vaan Hänelle häpeäksi! Häntä, ja Hänen kaikille hyväksi asiaa, tarkoitusta ja tavoitetta, johon Totuudessa YKSImieliseen yhteyteen ja yhteistyöhön, olemme Hänen omina, (uskovinaan) kutsuttu, laimin, LYÖVÄSTI.

        Nyt kyllä isäntä oikoo mielipiteisiinsä.
        Ei Herraa seuraava elä pahassahengessä, mutta voi olla, että Pyhä Henki ei ole kaikkea vielä kerinnyt kirkastaa -niin on tietämättömyyden henki.

        Toisaalta - Pyhä - on erotettu Jumalan ominaisuuksiin, ja se Henki on sitten kohdennettu kuva meille, että mikä on tämä Pyhä ja Henki - eli Pyhä Henki. Ymmärtääkö hän?

        Siksi pilkka Pyhää Henkeä kohti on anteeksiantamaton synti. Tämänkin voisin täsmentää - mutta jätän enempiä kommentoimasta. Pyhällä Hengellä on tehtävänsä tässä meidän ajassa. Jumalan Henki liikkuu. Voidaan kuulla jopa se humina, emme tiedä, mistä tulee ja mihin menee.... siinäpä se.


      • Herätyys

        Pyhässähengessä elävät, on kutsuttu kirkastamaan ja seuraamaan Kristusta Jeesusta. Ovat "maailmalle valkeudeksi ja maalleen suolaksi" riittävällä tavalla eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja / armoitettuja. =Kansakunnastaan ja koko maailmasta, Totuuden tuntevina, niin Jumalan kuin ihmistenkin edessä suurimassa vastuussa olevia. Jollaista vastuun kantoa, ei voi Totuutta tuntemattomilta odottaa, saati sitten vaatia.

        Joiden kuuluu järjestäytyä / yhyhdistyä paikkakunnittain ja alueittain , kansakuntien laajuisesti Raamatun UT mukaisuudessa / Hänessä YHDEKSI, yhtä oleviksi ja kaikessa yhtäpitäväksi jäsenistökseen, apostoliset seurakuntansa / yhteistyö ja toimina / vakutus verkostoksi. = sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviksi.

        Olemme tästä pahan vallassa olevan, saatanaa tuomiokseen palvelevan maailman / ihmiskunnan, Jumalan Sanan vastaisesti touhuihin ja politiikaan mukautumisesta, niihin laittomuuksiin osallisuuddessa, = puolesta elämisestä ja toimimista, ULOs, irtisanoutuviksi kutsuttuja.

        Tietämätön ei ole vielä Herran Jeesuksen seuraaja. On vasta Häneen jotekin uskova. Vielä siitä muistuttaen.

        Jeesuksen nimessä... vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen pitäytyvästi elävä ja toimiva, kutsittu, siihen Raamatun UT mukaiseen kristillisyyteen näyllä armoitettu, palvelijaansa ja seuraajansa.


    • Risti-riita

      Mark.13:32. Mutta siitä päivästä tai hetkestä ei tiedä kukaan.......Isä on kuitenkin tietävinään. Joh.10:30. Minä ja Isä olemme yhtä. Tai onko ne kaksi?

    • kolmeyliluonnollista

      Taivaallisia persoonia on kolme:
      Isä

      Jeesus

      Pyhä Henki

      Kaikki ovat samaa yliluonnollista taivaallista ja ikuista alkuperää.

      • Jobinpostia

        Sananl.8:22. Herra loi minut töittensä esikoiseksi, ensimmäiseksi teoistaan, ennen aikojen alkua. Biblia (1776). Minä olen ollut Herran oma, hänen teidensä alussa, ennenkuin mitään tehty oli, olin minä. Toinen esikoinen: Job.40:14.


    • kolmepersoonaa

      Tit. 2:11

      Sillä Jumalan armo on ilmestynyt pelastukseksi kaikille ihmisille
      Tit. 2:13

      odottaessamme autuaallisen toivon täyttymistä ja suuren Jumalan ja Vapahtajamme Kristuksen Jeesuksen kirkkauden ilmestymistä,
      Tit. 3:4

      Mutta kun Jumalan, meidän vapahtajamme, hyvyys ja ihmisrakkaus ilmestyi

      1. Tim. 3:16

      Ja tunnustetusti suuri on jumalisuuden salaisuus: Hän, joka on ilmestynyt lihassa, vanhurskautunut Hengessä, näyttäytynyt enkeleille, saarnattu pakanain keskuudessa, uskottu maailmassa, otettu ylös kirkkauteen
      Hepr. 9:28

      samoin Kristuskin, kerran uhrattuna ottaakseen pois monien synnit, on toistamiseen ilman syntiä ilmestyvä pelastukseksi niille, jotka häntä odottavat.
      1. Piet. 1:7

      että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa havaittaisiin paljoa kallisarvoisemmaksi kuin katoava kulta, joka kuitenkin tulessa koetellaan, ja koituisi kiitokseksi, ylistykseksi ja kunniaksi Jeesuksen Kristuksen ilmestyessä.

      1. Piet. 5:4

      niin te, ylipaimenen ilmestyessä, saatte kirkkauden kuihtumattoman seppeleen.
      1. Joh. 1:2

      ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille

      Luuk. 12:12

      sillä Pyhä Henki opettaa teille sillä hetkellä, mitä teidän on sanottava."
      Joh. 14:26

      Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut
      Ap. t. 1:8

      vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka".
      Ap. t. 10:44

      Kun Pietari vielä näitä puhui, tuli Pyhä Henki kaikkien päälle, jotka puheen kuulivat.
      Ap. t. 11:15

      Ja kun minä rupesin puhumaan, tuli Pyhä Henki heidän päällensä, niinkuin alussa meidänkin päällemme.

    • Tarkkaväännös

      1Tim.6:16. Biblia (1776). Jolla ainoalla on kuolemattomuus, joka asuu kirkaudessa, johon ei yksikään tulla taida, jota ei yksikään ihminen nähnyt ole eikä taida nähdä, jolle olkoon kunnia ja ijankaikkinen voima, amen! Kirjoitetaan: iankaikkinen.

    • violaluna17

      Pyhä Henki lähtee Isästä ja Pojasta. Ja Jumala on silti yksi. Se on mysteeri,joka selviää meille vasta Taivaan kotona täysin.

      • Herätyys

        Miten niin, VASTA Taivaan kotona. Kun selvvisi jo Apostoleilleen ja on selvää jo muillekin Oikeasti seuraajilleen, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apsotolisia seurakuntiaan rakentaviksi kutsutuille / armoitetuille. Siinää mitään myysteeriä,ja toimmiville ainakaan heille, Oikeasti seuraajilleen, Raamatun UT mukaisesti, käskynssä pitävästi ja täyttävästi eläville ja toimville / vaikuttaville. Niille vain uskossa jotenkin oleville,
        Ei Kristillisesti eläville, vain. Niinkuin se Raamatun UT mukainen kristillisyyskin, on heille mysteeri. Eivät tiedä, eivätkä edes halua tietää / ymmärtää, mitä kaikkea ja miten, edellyttää alkaa elämään ja toimimaan / vaikuttamaan, että alkaisi ne Raamatun UT mukaisen Kristillisyyde tunnusmerkit ilmenemään ja täyttymään.

        Jeesuksen nimessä... uskovilleen / muillekin, kaikille hyväksi Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen herätykseksi.

        vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siiheen (Jumalan Sanan mukaisuuteen) pitäytyvästi elävä ja toimiva, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastuksekksi Kris. vaihtoehtoa rakentavaatRakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, armahdetttu syntinen, palvelijansa ja seuraajansa.

        Missä muut?!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1721
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1452
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      975
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      956
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      44
      808
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      681
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      681
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      656
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      613
    Aihe