oinas ja härkä

mä vaan....

mä vaan mietin että sopiiko oinas tyttö härän kanssa yhteen? tai sopiiko vaaka härän kanssa paremmin yhteen kun oinas?

11

6551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ¤Nalle Puh¤

      oinas-härkä sopivat paremmin yhteen....
      (heillä on tulinen suhde..)
      (luin.. horoskooppikirjastani)

    • Härkä

      Sinä olet oinas ja yksi parhaista kavereistasi on vaaka. Nyt mietit sitten, että kenet joku tietty jätkä ottasi. Olenko oikeassa?

    • ((><))

      Semmonen käsitys on mulle tullu, että oinas on se joka toimii ja tekee, härkä vaan möllöttää.

    • oikku

      kokemuksella voin sanoa että oinas ja härkä ei tule kauheen hyvin juttuun.. itse seurustelin kerran härkä poijan kanssa ja se oli pelkkää kinaamista.. oinas sekä härkä ovat hyvin itsepäisiä.. veljenikin on härkä ja meillä on vähän väliä riitaa pystyssä.. tietenki on niitä hyviäki aikoja ollu sekä suhteessa että veljen kanssa.. mutta aika epätodenäköstä että oinas ja härkä tulisi juttuun..

    • d:-)

      Yhteensopivuus: Oinas & Härkä

      Oinas ja härkä ovat hyvässä balanssissa. Härkä tuo suhteeseen lämmintä rakkautta ja oinas intohimoa. Oinas haluaa suhteen kehittyvän nopeasti, härän mielestä liiankin hätäisesti. Härkä haluaa katsoa kärsivällisesti ja ajan kanssa, mihin tilanne voi johtaa. Oinas voi oppia härän avulla hillitsemään ylilyöntejään ja härkä voi oppia oinaalta spontaaniutta ja seikkailunhalua.

      Oinasta viehättää härän sensuaalisuus ja luotettavuus ja härkää kiehtoo oinaksen impulsiivisuus. Oinas ja härkä sopivat hyvin yhteen, sillä täysin erilaisilla luonteenpiirteillään he täydentävät toisiaan. Riitoja voi syntyä, mikäli oinas yrittää hoputtaa härkää tekemään nopeampia ratkaisuja. Mikäli oinas oppii käyttämään arvostelukykyään ja ajattelemaan ennen toimintaan ryhtymistä, voi suhde onnistua erinomaisesti.

      Oinaan planeetta on Mars ja Härän Venus. Marsin ja Venuksen symbolit tunnetaan kaikkialla miestä ja naista kuvaavina merkkeinä. Mars on muinainen sodan jumala ja edustaa aggressiivisuutta, intohimoa, voittamista ja taistelua, Venus rakkautta, kauneutta ja harmoniaa. Oinas haluaa olla itse vastuussa kohtalostaan, kun taas härkä kaipaa turvallisuutta. Härkä voi olla toisinaan omistushaluinen, mikä ei miellytä oinasta. Härän pitää oppia luottamaan oinaaseen, ettei takertautumista esiintyisi. Molemmat merkit haluavat olla suhteen määräävä osapuoli, joten kompromissit ovat tarpeen.

      Parasta oinaan ja härän suhteessa on sen luontainen kiihkeys ja intohimo. Merkkien toisistaan poikkeavat luonteenpiirteet täydentävät toisiaan siinä määrin, että molemmat voivat oppia toisiltaan paljon ja suhde on antoisa molemmille osapuolille.

    • horoskooppi tietäjä

      Oinaalla ja vaa'alla on viisi tähteä.
      Oinaalla ja härällä on yksi tähti.
      Joten oinas ja vaaka sopii paremmin yhteen=) luin horoskooppi kirjasta.

    • Oi ja Voi.

      Olisipa elämä noin helppoa.

    • nti oinas

      itse oinas ja härän kanssa ja voin sanoa ettei mikään unelma yhdistelmä. molemmat liian itsepäisiä ja periksiantamattomia mistä seuraa pitkiäkin riitoja. kun oinas haluaisi puhdistaa ilmaa härkä vetäytyy itseensä, pohtii asioita hiljaa ja ohittaa ne, ei siis oikein olla samalla aaltopituudella. härän hellyys on karhumaista joka ei sytytä. ihmisenä ja kaverina huippu tyyppi mutta ei seurustelusuhteessa.

    • Happyhorns

      Olemme nyt olleet yhdessä jo pian 3 vuotta (ikä yli 50v) ja Härkäni joka on merkkini (mies) puolesta voin sanoa etten parempaa ja uskollisempaa kumppania olisi enää voinut löytää. Tiemme ei ole ollut helppo koska työni puolesta olen ollut poissa pitkän aikaa. Uskollisia olemme ja onnellisempia kun tulin takaisin kotiin enemmän kuin koskaan. Kiihkeä suhde kaikin puolin sekä rakkaudessa että erimielisyyksissä. Tylsää kai tämä elämä olisi jos kaikki päivät olisivat vain samanlaisia :) Oinaani (nainen) on erittäin manipuloivainen meikkaaja, siis kaunis nainen ( ja vielä Lapinnoita) joka myös osaa hyvin herkästi kertoa mielipiteensä. Molemmat meistä ovat eläneet suurimman osan elämistään ulkomailla joten katsantokantaa löytyy laajalti ympäri maailmaa. Ehkäpä kuitenkin olen ja olemme sitä mieltä ettei koiraa tai kissaakaan ole karvoihin katsomista ennen kuin elämää on nähnyt.....Onnea kaikille :)

    • oinasmoimoi

      moimitäkuuluu t oinas

    • Anonyymi

      Haista vittu t härkä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe