Nyt nähdään mihin joudutaan

Hallituspuolueet kokoontuvat neuvottelemaan .

Persukset haluavat mittauttaa kannatuksensa ja mm. ministerivaihdokset ovat vähimpinä edessä, mutta myös uusi hallitus todennäköinen.

Persusten korvaaminen muilla puolueilla on todennäköinen ja helposti toteutettavakin. Rkp ja kristilliset ovat jo lupautuneet astumaan tilalle.

Kalliit uudet vaalitkin ovat varmaan äärihaaveissa ja erohaaveet EU:sta mielessä.

22

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RasistinenRKP

      Miksi persut aina joutuu väistymään ja miksi RKP tunkee aina hallitukseen? Pakkoruotsin poisto ei etene. eikä edes mahdollisuus kokeilla jonkun tärkeämmän kielen valinta sen tilalle. Rasismia suomenkielisiä kohtaan !!!

      • roletaari

        RKP on poliittisesti täysin selkärangaton. Hyväksyvät minkä tahansa hallitusohjelman kunhan heidän tynkäryhmänsä edut taataan!
        Menneisyys osoittaa sen kiistattomasti.


      • Himmelsauge

        RKP siis ruotsalainen kansanpuolue, mitä tekemistä sillä on Suomessa?
        Milloin tänne tulee VKP venäläinen kansanpuolue?
        muut 🙄


      • Odota, uuden puolueen perustaminen vaatii vain määrätyn määrän allekirjoituksia.
        Kyllä venäläiset varmaan pian terhentyvät. Ja ne muutkin.


    • miinaorvokki

      Persukkeet äänesti itsensä ulos hallituksesta, siellä tarvitaan yhteityätä ja neuvottelutaitoa, ei mitään komentoja ja saneluja yksi puolue ei voi kääntää toisten takkia eikä tahtia.
      Yhteityö on se jota tarvitaan eikä irrottelua, jota tämä uusi persuksien puh.joht. nyt yrittää käyttää ainakin puheissaan kovasti repivä kuin yhteityö haluinen.

      • Paljon liikehdintää on nyt läntisen maailmanpolitiikan saralla, päättäjiä on vaihtunut suuremmissakin ympyröissä kuin Perussuomalaisissa, eivätkä ne vaikutukset ole koskettamatta Eurooppaa, eikä meitäkään EU:n jäsenmaana. Hyvältä on tuntunut tuo alkanut talouden nousu.

        Ikävä tulee Timo Soinin turvallista muumipapan hahmoa ja sydämellistä huumorintajua, joskin toivon hänelle hauskaa taivalta uusien mielekiintojen parissa!

        Mielenkiintoisia aikoja edessä,...nähdä, mihin suuntaan nykyhallituksessa mennään, Jussi Halla-Ahon radikaalien näkemysten tullessa mukaan kuvioon.


    • Miksi Orpo ei havittelisi pääministerin paikkaa? PS;n on vaikea löytöö yhteistä säveltä muiden kanssa. Populistipuolueet ovat osoittautuneet viime aikoina tähdenlennoiksi.

      • Lorenaa

        Kävikö niin että Orpo varsin voimakkailla lausunnoillaan Perussuomalaisista pelasi puolueensa nurkkaan? Se nähdään miten asiat etenevät. Mikä kiire Halla-aholla on saada uusi hallitus kun tämä hallitus on toiminut varsin ansiokkaasti maan etujen mukaisesti, joissa ei ole pienimpänä maan talouskasvun nousu.

        Halla-ahon uskon ymmärtävän mitä merkitsee hänen taustalla olevat mielipiteet ja miten ne edelleen vaikuttavat hänen imagoon.

        Oppositiolle tämän hetkinen maan tilanne on varsinainen riemulaulu saada sekasortoa yleisiin mielipiteisiin ,niihin jotka eivät näe metsää puilta.
        Toivottavasti yhteisymmärrystä löytyy neuvotteluissa varsinkin kun vastassa on hyvin älykäs,monet kiemurat selvittänyt pääministeri, hän jolta ei tietoa taitoa puutu. Voi vain kuvitella niitä monia mielipiteitä, jotka kahden lahjakkaan miehen ajatushautomoista tekee tuloaan julkisuuteen.

        Sipilä on kannuksensa saanut hyvällä kauaskantoisella näkymällä; katsomalla tämän ja huomispäivän tilanteen hyvään suuntautuvaan maan tulevaisuuden kehitykseen.

        Halla-aho on politiikassa vielä oppipoika vaikka hän tohtorin tittelin on väitellyt, mielenkiintoista mistä ja mitä väitöskirja sisältää. Onko visio siinä malliin "hajoita ja hallitse", se onkin mielenkiintoista.

        Oikeudenmukaisia päätöksiä, hyvää tahtotilaa neuvottelijoille, ratkaista asiat maan edun mukaisesti.


    • niin.että.mukana.ovat

      Jos perussuomalaiset haluavat luopua hallitusesta ja sen mukaisesti ministerinpaikoista, nyt siihen on tilaisuus. Sitä he tuskin haluavat, sillä oppositiosta käsin he eivät juurikaan pysty vaikuttamaan hallituksen politiikkaan.
      Hallitukseen on muitakin tulijoita.
      Muiden hallituspuolueiden onkin nyt helppo kiristää heitä. Hallituksessa oleminen on nimittäin heille tärkeätä.

    • Kauhea.tulevaisuus

      Maamme tulevisuudelle on vakava uhka, kun maahanmuuttokriittisyys tukahdutetaan Presidenttikin oli sitä mieltä että maahanmuuttajia ei saa arvostella. Eikö saa, vaikka suurin osa liikkeellä väärin perustein ja siitä on lainvoimainen monen tuomioistuimen päätös.

      • Mitä.voimme

        Kriittisyyttä saa olla, on eriasia mitä kansalaiset somessa huutelee kuin meidän asioita päättävät tuovat esiin julkisesti, olisin huolissani jollei presitentti häneltä kysyttäessä olisi ottanut mitään kantaa.


      • Ensimmäinen irtotto klikin sisällä? Hakkaraisen mielestä Soini pitäsi jäädä ulkoministeriksi vastoin pj:n linjanvetoa.


      • En.tiedä

        No joo, Soini vaikka en hänestä ihmeemmin pidä niin häntä kohdellaan tylysti puolueen perustajana, jos persut jää hallitukseen ei heillä ole varteen otettavaa Timo paikalle, parempi kun siirtyisivät oppositioon kun siellä voi huudella miten haluaa.


    • korvatpunottaa34

      Mielenkiinnolla odotetaan lähitulevaisuutta. Perussuomalaisilla lie sellaisia kuvitelmia niin kuin tämä maailma olisi sangen yksinkertainen asia johtaa.

      Eniten tässä juuri kiinnostaa tuo maahanmuuttokysymys. Onhan persuilla ollut aikoinaan kovakin negatiivinen suhtautuminen maahanmuuttajiin. Mutta tämän päivän maailma on erilainen ja kaikkia kieltoja ei välttämättä hyväksytä, kuten ettei maahamme saisi niin kuin Eurooppaan muuttaa ulkomaalaisia islamin kyllästyttämistä maista.

    • KelpaaEuroparlamemttiin

      Halla-aho kelpaa Europarlamenttiin, miksi ei kelpaa Suomeen? Taas tehdään lisää vetovoimatekijä matujen tulvalle, jos persut potkitaan hallituksesta.

    • Päämääränä on suosion kalastaminen.

      Maahanmuutto, ero EU:sta jne, voivat tuoda kannatusta hyvinkin

      Kannattaa ainakin yrittää.

      • Näinon.on

        Ero euusta ei saa tällähetkellä kannatusta.


      • alexandrowitsch

        Hankkeet maahanmuuton rajoittamiseksi, EU:sta irtoamiseksi ja ruotsin kielen aseman heikentämiseksi saavat varsin vähän kannatusta kansalta.

        Niiden korostaminen politiikassa on samaa kuin sijoittaisi totossa rahaa vääriin hevosiin.


    • Elämme.kovia.aikoja

      Kaatuuko hallitus ja menee aivan uusiksi? Katselin Kesärannan keskustelua,
      jossa nobelisti Holmström oli mukana. Hänen mielestään ei ole hyvä asia että politiikkaan tulee mukaan sellaisia, joilla ei ole politiikasta aikaisempaa kokemusta. Esimerkkinä hän käytti Trumpia ja totesi, että "onhan niitä sellaisia täälläkin". Viittasiko hän epäsuorasti Sipilään? Toivottavasti Sipilän korvat olivat auki ja
      älyää ottaa huomautuksen pienenä vihjeenä.

    • täällä-sataa-vettä

      Mistä minun pitäisi nyt olla huolissani? Hallituksia tulee ja menee, kuten puolueiden johtopaikkoja uusitaan, mutta ei se minua liikuta yhtään, tai sitten olen tosi tyhmä, koska en älyä olla nyt huolissani, saati peloissani. Toisille tuntuu taas olevan suurikin voitto!D

      Aivan kuin aurinko olisi alkanut paistaa, eläkkeet nousisi, kaikki työttömät saisi töitä ja ilaminen asunto kuuluisi kaikille, vanhusten vaipoista puhumattakaan!D

      Ja kaiken tämän sai aikaan Jussi Halla-aho! Hyvä Jussi"

    • "Nyt nähdään mihin joudutaan" ??

      Joko sinulle ruune on selvinnyt mihin joudutaan? Minä en joutunut muuta kuin kotiini, entä sinä?

      Toki uutisia luin, että jollekin puolueelle on valittu uusi puheenjohtaja ja nyt on suurinpiirtein maailaman kirja sekaisin!DDD

      Jussi järjestää kaiken ja jokaisella tulee olemaan taivaallisen hyvä olo?

      Toiset, ..ei,.. vaan se oli niin, että koko suomen kansa on nyt samaa mieltä, kun joku sai melkein , no, noin 960 ääntä ja se on muka koko suomen kanta hyvinvointiin!!

      No, tämä oli näitä ikäistemme juttuja palstalta, joilta tuo laskutaito on hakusessa, saati nykyisen Suomen väkiluku.

    • Populistipuolueet haluavat muuttaa kaiken uuteen järjestykseen, huutoäänestyksellä.
      Siinäpä se, että demokraattinen päätöksenteko ei tunnu niin räväkältä kuin kova ääni ja vihapuheen viljely.
      Kova ääni ja jyrkät sanavalinnat ilahduttvat juuri niitä, joilla ei ole käsitystä asioista. "Herrat" ja "rikkaat" kaikki vain lakoon, ja matut rajan yli.
      Kun tähän päästään, niin mitä sitten?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe